Audi A4 Limuzina S line že od 31.990 €

Novi Audi A4 Limuzina S line že od 31.990 €!
Poudarjena športnost. Poudarjena izrazitost.

Pri Porsche Inter Auto smo že takoj v začetku leta 2019 pri znamki Audi zadali izziv, da vzbudimo vaše navdušenje. Z detajli, ki jasno poudarjajo temperament vozila Audi A4 S line in že na prvi pogled nakazujejo na njegovo veliko zmogljivost ter dodatno izostrijo športni značaj. V akcijski prodajni ponudbi vam je Novi Audi A4 Limuzina S line na voljo že od neverjetnih 31.990 €. Se sliši vznemirljivo? Dovolite, da vas navdušimo! Povprašajte za prilagojeno ponudbo financiranja ali menjave staro za novo!

Pokličite nas ali se oglasite v naših Porsche Inter Auto salonih!

Res ugoden nakup!
Novi Audi A4 Limuzina S line z bogato opremo

Informativna cena velja za primer naročila A4 Limuzina S line 35 TFSI (110 kW / 150 KM) in poleg značilne serijske opreme vključuje tudi:

 • S line Limited Edition
 • S line zunanji paket
 • 18" platišča, 10-kraka V, 8Jx18, aluminijasta lita s pnevmatikami 245/40 R18
 • LED žarometa


Ausi A4 paket Advance dodatno vključuje:

 • MMI navigacija
 • ambientna osvetlitev notranjosti
 • speljevalna asistenca
 • Audi Smartphone Interface
 • usnjen volan, večfunkcijski, 3-kraki, Plus
 • komfortni sredinski naslon za roke spredaj
 • parkirni sistem zadaj
 • senzor za zunanjo svetlobo/dež
 • tempomat
 • komfortna avtomatska klimatska naprava
 • Močnejša, učinkovitejša in inteligentnejša

 

Novi Audi A4 na zalogi

Ugodne cene in velika izbira!

 

Audi A4 S Line limuzina 2019


Audi A4 limuzina prepriča z vrhunsko tehnologijo in dinamičnim designom. S številnimi opcijskimi paketi opreme lahko dodatno poudarite športen značaj. Audi A4 limuzina je prodornega videza ter suverena sopotnica na službenem potovanju in v prostem času.

Iskanja povezana z Audi A4 limuzina


VIDEO: Predstavitev Audi A4 Avant 2.0 TDI Sport (2016) 

Obveščenost in zapeljiva privlačnost, novi Audi A4 (2019)

Audi A4 limuzina nudi široko paleto inteligentnih tehnologij in je lahko opcijsko opremljena z vrhunskim informacijsko-razvedrilnim sistemom MMI navigacija plus z MMI touch. Upravljanje tako postane še intuitivnejše: MMI navigacija plus nudi inovativno navigacijsko tehniko z zelo širokim naborom funkcij, izjemno enostavnim upravljanjem in številnimi dodatki. Opcijski virtualni prikazovalnik Audi, popolnoma digitalni kombinirani instrument, na svojem visokoločljivostnem 12,3-palčnem LCD-zaslonu najpomembnejše informacije posreduje v grafičnih prikazih z izvrstno ločljivostjo in izjemno natančnostjo, s čimer vozniku zagotavlja še boljši pregled na informacijami.


Audi A4 S Line limuzina 2019 notranjost

Vrhunsko udobje med vožnjo

Športen in hkrati udoben. Zasnova dinamičnih voznih lastnosti in vrhunskega udobja med vožnjo se skriva v petvodilni premi in elektromehanskemu servokrmiljenju, ki sta izjemno lahka in dodatno zmanjšujeta porabo goriva. Opcijsko je na voljo tudi dinamično krmiljenje. Prenos krmilne sile prilagaja glede na hitrost in kot zasuka volana - za še višjo stopnjo suverenosti in izjemno doživetje športne vožnje.


Audi A4 S Line limuzina 2019

 

Audi A4 S Line limuzina 2019


Nasvet: Res ugoden nakup novega Audi A4 S Line

Ta trenutek je nakup modela Audi A4 zelo pametna in res ugodna odločitev, zato vas lepo vabimo, da se čimprej oglasite v Audi poslovalnicah Porsche Inter Auto. Tam boste lahko novega Audi A4 bolj podrobno spoznali, se zapeljali na živahno testno vožnjo, prijazno osebje pa vam bo odgovorilo na vsa vaša vprašanja. Zagotovo boste oboževali vse njegove odlike in se z veseljem odločili za nakup. Izbirate lahko že med bogato zalogo vozil na zalogi, ki so dobavljiva takoj.

Audi A4 menjava staro za novo

Prav tako vam nudimo izjemno ugoden nakup vašega starega rabljenega vozila po izjemno dobri ceni. Vabimo vas, da nam preko obrazca na spodnji povezavi pošljete par ključnih informacij o všem vozilu, naši prodajni svetovalci pa vas bodo nazaj kontaktirali v najkrajšem možnem času.

PREDNOSTI ob odkupu vozila, nakupu staro za novo ali staro za staro: 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru »staro za novo«;
 • posebno ugodno akcijsko financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   

OBRAZEC za odkup vozil

Izpolnite in vas v kratkem pokličemo


Pri Porsche Inter Auto vas želimo navdušiti na nove modele znamke Audi. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu novega modela Audi A4 po akcijski ponudbi.
 

Audi trgovci Porsche Inter Auto

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Audi A4 je prepričal že mnoge naše stranke! Prepričani smo, da bodo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

Število ocen: 103
5
25. februar 2019
Aleš O. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Avant 2.0 TDI Business Edition
Zelo korekten odnos in jasno razložena vsa potrebna dela.
16. julij 2018
Darjan J. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 1.4 TFSI
Vse ok
16. julij 2018
Beno M. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 1.4 TFSI
Prezadovoljen, pristop,prijaznost,ucinkovitost,ter vse kar sodi zravrn,je bilo na najvišji možni ravni.
13. junij 2018
Maks S. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Avant 2.0 TDI Business
Zelo zadovoljen z odnosom svetovalcev in osebja v podjetju.
4. junij 2018
Milena G. , stranka Porsche Ljubljana
AUDI A4 Avant 2.0 TDI Business
V bistvu je šlo vse gladko, saj je bil gospod prodajalec resnično strokovnjak.

 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

Podobni članki

Akcija letne pnevmatike 2019 - shop.porscheinterauto.net!

Letne gume 2019 v spletni trgovini shop.porscheinterauto.net, letne pnevmatike akcija   V spletni trgovini shop.porscheinterauto.net vam je vedno na voljo pestra izbira letnih ...

AKCIJA: obarvajte svoj slog z novimi modeli Audi A1, A3, A4 in Q2!

Obarvajte svoj slog: Barvita ponudba izbranih NOVIH modelov Audi   Pri Porsche Inter Auto smo za vas pripravili neverjetno akcijo. V tej akciji lahko določene modele vozil Audi A1, ...

Novi Audi e-tron 2019 - začetek prodaje

Novi Audi e-tron - na voljo pri Porsche Inter Auto Audi e-tron je prvi izključno električno gnani serijski model znamke s štirimi krogi. Proizvodnja Audija e-tron poteka v CO2 nevtralni ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.