Novi Škoda Superb 2019/2020 - varnost z bogatimi asistenčnimi sistemi!

Novi Škoda Superb 2019/2020 - varnost z bogatimi asistenčnimi sistemi!

V novem Škoda Superb odkrijte vse najnovejše asistenčne sisteme in najboljšo varnost.

Avtor: Jan Gregorin

Škoda Superb 2019 - naravnost izjemna varnost!

Prenovljena Škoda Superb in Škoda Superb Combi 2019 poleg svežega videza prinaša tudi številne asistenčne ter varnostne inovacije, katere potrjuje tudi dejstvo, da je na Euro NCAP preizkusnem trčenju dosegel najvišjo oceno 5 zvezdic.
 

Omenjene varnostno-asistenčne inovacije pa predstavljajo številni sistemi, teh pa je kot boste v nadaljevanju ugotovili zares ogromno! (1)

 

Avtomobil za poslovne priložnosti in vsakodnevno življenje - Škoda Superb!

Pa začnimo z naštevanjem. Novi Superb 2019 vam ponuja kar nekaj impresivnih asistenčnih sistemov (2)

  • opozorilni sistem za nenamerno menjavo voznega pasu,
  • sistem za preprečevanje trčenja in zaščito pešcev,
  • stranski asistenčni sistem, potovalni asistent,
  • nov izpopolnjen predvidevalni tempomat,
  • asistenčni sistem za zastoje,
  • asistenčni sistem za vleko prikolice in
  • parkirno kamero s 360-stopinjskim pogledom na celotno okolico avtomobila ter še in še. 

  

Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Novi Škoda Superb
Novi Škoda Superb Avtor: Jan Gregorin

Opozorilni sistem za nenamerno menjavo voznega pasu

Ta sistem voznika pri modelu Škoda Superb opozori na to, da je nenamerno zapustil svoj pas in pri hitrostih nad 65 km/h pripomore k bolj sigurnemu potovanju po avtocestah ali hitrih cestah.

Sistem za preprečevanje trčenja in zaščito pešcev

Gre za že obstoječ sistem v novem modelu Škoda Superb, kateri samodejno zavira v sili, če je na cesti pred nami kakšna ovira, naj bo to drugo vozilo ali podobno. V najnovejši različici pa je dodan tudi sistem, ki bo zaznal pešca, kateri poskuša nevarno prečkati cesto in temu primerno tudi zaviral.


 

ŠKODA SUPERB CENIK, CENA, OPREMA, MOTORJI, KATALOG

Hitro preveri najnovejše podatke o novem modelu Škoda Superb 2019/2020

Stranski asistenčni sistemi

Vsi smo že kdaj spregledali vozilo v našem mrtvem kotu in lahko rečemo, da situacija ni prijetna. Tudi na ta problem ima novi Superb odgovor in sicer sistem Side Assist, ki zaznava vozila zadaj ali v mrtvem kotu in nas na to opozarja, kadar želimo zamenjati vozni pas.

VIDEO: Novi Škoda SUPERB COMBI: novi cilji

Nov izpopolnjen predvidevalni tempomat

Gre za tehnološko posodobljen prilagodljivi tempomat, kateri za svoje delovanje uporablja kamero na vetrobranskem steklu kot tudi podatke z navigacije ter s tem dvigne pripravljenost sistema. Velika prednost tega sistema je, da je vozilo zmožno varno parkirati ob cesti ter poklicati reševalce, v kolikor se voznik ne odziva.

Asistenčni sistem za zastoje je odličen v novem Škoda Superb

Res je, da nihče ni navdušen nad prometnimi zastoji, a s Traffic Jam Assisto lahko vsak dan v zastoju postane bolj sproščujoč in zabaven, saj avto praktično počne vse kar bi moral početi voznik - naj vas v Škodi Superb navduši tudi ta pomočnik.

Novi Škoda Superb notranjost
Novi Škoda Superb notranjost Avtor: Jan Gregorin

Asistenčni sistem za vleko prikolice

Preko parkirne kamere ta sistem vozniku modela Škoda Superb in Škoda Superb Combi daje napotke, pomaga pa tudi z obračanjem volana. Tako bo na videz zastrašujoče opravilo kar naenkrat postalo lahek zalogaj za prav vsakega voznika!

ŠKODA SUPERB CENIK, CENA, OPREMA, MOTORJI, KATALOG

Hitro preveri najnovejše podatke o novem modelu Škoda Superb 2019/2020

Naj vam življenje olajša 360° kamera v Škoda Superb 2020!

Ker je Škoda Superb precej velik avto, pa je seveda na voljo tudi izjemna 360-stopinjska parkirna kamera, ki pomaga v kočljivih situacijah, kjer brez nje enostavno ne bi upali parkirati.

Prepričani smo, da vas bo novi Škoda Superb 2019 navdušil!

Osveženi Škoda Superb 2020 je torej poleg vseh svojih trikov v rokavu tudi najbolj varen model znamke Škoda doslej in za svojo ceno predstavlja zares nepremagljiv paket udobja, varnosti ter elegance.


 

Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Novi Škoda Superb
Novi Škoda Superb Avtor: Jan Gregorin

Škoda Superb je prepričala že mnoge naše stranke, verjamemo da bo tudi vas

Število ocen: 41
5
         
3. junij 2019
Branko J. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Superb Combi L&K 2.0 TDI DSG
         
Vse je perfektno, edino pripomba je na parkiranje - upam, da čim preje uredite parkiranje.
30. marec 2019
Saša O. , stranka Porsche Maribor
Škoda Superb Style 2.0 TDI
         
Prijazno, strokovno in organizirano!
27. februar 2019
Andreja L. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Superb Combi Elegance 2.0 TDI CR 4X4
         
Z vašimi storitvami sem zelo zadovoljen. Servisni svetovalci in ostalo osebje so zelo prijazni in ustrežljivi.
17. januar 2019
Barbara P. , stranka Porsche Maribor
Škoda Superb Combi Active 1.6 TDI CR
         
Predvsem me je navdušil vaš odprt, prijazen in pozitiven pristop iz katerega je razvidno, da je stranka dobrodošla, da si vzamete čas zanjo, razložite vse postopke in se trudite za njeno zadovoljstvo ter varnost na cesti. Ste res strokovna ekipa s čutom za sočloveka. Vse pohvale!
7. junij 2018
Miroslava D. , stranka Porsche Verovškova
Škoda Superb Combi L&K 2.0 TDI 4X4 DSG
         
Zaenkrat vse o.k.. Kar me še zanima, bom uredila s prodajnim svetovalcem Timom, s katerim sem bila zelo zadovoljna.

Podobni članki

Menjava olja - Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche

Menjava olja - Kaj se zgodi, če menjave ne opravljamo redno? Menjava olja: motorno olje je življenjska tekočina vsakega motorja in je del, ki se obrablja. Premalo olja, prestaro olja ...

Financiranje Škoda 1 % - nova Škoda Octavia Combi 2020

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - odpeljite jo za 1 % cene! Škoda financiranje 1% vam omogoča nakup vozila ŠKODA za 1% njegove maloprodajne cene na mesec - velja tudi pri novem modelu Škoda ...

Nova ŠKODA OCTAVIA 2020 - novi paketi opreme Active, Ambition, Style

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - kateri paket je primeren zame? Active, Ambition, Style Z veseljem vam sporočamo, da smo pri Porsche Inter Auto že začeli s sprejemanjem naročil za ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.