Prehitite BLACK FRIDAY! Novi Audi A4 iz zaloge do -35%!

Prehitite BLACK FRIDAY! Novi Audi A4 iz zaloge do -35%!

Audi A4 po res ugodnih cenah. Ponudba velja za omejeno količino vozil iz zaloge.

Avtor: Porsche Inter Auto

 

Vozila Audi A4 iz zaloge po res ugodnih cenah!

Pri Porsche Inter Auto smo si še pred uradnim pričetkom za BLACK FRIDAY zadali izziv, da vzbudimo vaše zanimanje.

V akcijski prodajni ponudbi so vam izbrana vozila Audi A4 iz zaloge (1), na voljo do -35% popusta. Velja za res omejeno količino vozil (A4 avant in limuzina), modelskega leta 2019. Se sliši vznemirljivo? Dovolite, da vas navdušimo! Pokličite nas ali se oglasite v naših Audi Porsche Inter Auto salonih! 

Akcijski pogoji nakupa:

  • Modeli vozil: novi Audi A4 iz zaloge, modelsko leto 2019
  • Dobava: vozila so na zalogi v poslovalnicah
  • Trajanje akcije: do razprodaje zalog
  • Ponudba velja pri Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Ptujska cesta
  • Možnost akcijskega financiranja pri Porsche Finance Group Slovenia

 

5 najbolj zanimivih vozil:


Audi A4 je sinonim za športnost, čustva in ugled.
Z osredotočenostjo na dinamične elemente quattro in zahvaljujoč skladnim sorazmerjem so te značilnosti vidne z vseh strani. Neprekinjena kromirana letev na zadnjem delu povezuje LED-luči in s tem poudarja vodoravno zasnovo vozila. Tudi v prikazu stranskega dela se športna linija modela Audi A4 nadaljuje s širokimi blatniki in markantnimi letvicami na pragovih. Sedaj je Audi A4 lahko vaš po dostopnejši ceni!

 

BLACK FRIDAY - Novi Audi A4 iz zaloge

Omejena zaloga vozil po res ugodnih cenah!

 

Športnost na vsakem koraku - novi Audi A4 (2019)

Audi A4 nudi široko paleto inteligentnih tehnologij in je lahko opcijsko opremljena z vrhunskim informacijsko-razvedrilnim sistemom MMI navigacija plus z MMI touch. Upravljanje tako postane še intuitivnejše: MMI navigacija plus nudi inovativno navigacijsko tehniko z zelo širokim naborom funkcij, izjemno enostavnim upravljanjem in številnimi dodatki.

Opcijski virtualni prikazovalnik Audi, popolnoma digitalni kombinirani instrument, na svojem visokoločljivostnem 12,3-palčnem LCD-zaslonu najpomembnejše informacije posreduje v grafičnih prikazih z izvrstno ločljivostjo in izjemno natančnostjo, s čimer vozniku zagotavlja še boljši pregled na informacijami.

 

 

  

 

Audi poslovalnice Porsche Inter Auto. Vedno vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Audi A4 Avant
Audi A4 Avant Avtor: Audi

 

 

Vrhunsko udobje med vožnjo - Audi A4

Športen in hkrati udoben. Zasnova dinamičnih voznih lastnosti in vrhunskega udobja med vožnjo se skriva v petvodilni premi in elektromehanskemu servokrmiljenju, ki sta izjemno lahka in dodatno zmanjšujeta porabo goriva. Opcijsko je na voljo tudi dinamično krmiljenje. Prenos krmilne sile prilagaja glede na hitrost in kot zasuka volana - za še višjo stopnjo suverenosti in izjemno doživetje športne vožnje.

Novi Audi A4 (2019) prepriča z vrhunsko tehnologijo in dinamičnim izgledom. S številnimi opcijskimi paketi opreme lahko dodatno poudarite športni značaj. Audi A4 limuzina je prodornega videza ter suverena sopotnica na službenem potovanju in v prostem času.

 

Audi A4 Limuzina
Audi A4 Limuzina Avtor: Audi

 

 

 

Audi A4 notranjost
Audi A4 notranjost Avtor: Audi

 

Audi A4 Limuzina
Audi A4 Limuzina Avtor: Audi

 

Audi A4
Audi A4 Avtor: Audi

 

 

Audi A4 Avant (2019): ko funkcionalnost sreča kakovost

Zasnova prostornosti modela Audi A4 Avant je premišljena do najmanjše podrobnosti: od kakovostnega ambienta do impresivnega prtljažnika. Pri podrtem naslonjalu zadnje sedežne klopi znaša prostornina celotnega prostora za shranjevanje do 1.510 litrov. Še več udobja zagotavlja opcijsko krmiljenje senzorjev v zadnjem odbijaču, s katerim lahko vrata prtljažnika preprosto odprete z ustreznim gibom noge. V kombinaciji s kakovostnimi materiali, občutkom žlahtnosti in visokotehnološkimi elementi ustvarja izjemen ambient in poskrbi za prijetno doživetje inovativne zasnove modela Audi A4 Avant.

Varen. Udoben. Učinkovit.
Več udobja, dodatna varnost in manjša poraba: Audi A4 Avant je opremljen s številnimi asistenčnimi sistemi. Opcijska prediktivna asistenca za učinkovitost vožnje je na primer v pomoč pri preudarni vožnji in tako omogoča prihranek goriva do 10 %. Sistem adaptive cruise control s funkcijo Stop&Go, vklj. z asistenco za zastoje, vas razbremeni pri vožnji v gostem prometu in pri hitrosti do 65 km/h delno prevzame krmiljenje.

Obveščenost in zapeljiva privlačnost
Audi A4 Avant nudi široko paleto inteligentnih tehnologij in je opcijsko opremljen z vrhunskim informacijsko-razvedrilnim sistemom MMI navigacija plus z MMI touch. Upravljanje tako postane še intuitivnejše: MMI navigacija plus nudi inovativno navigacijsko tehniko z zelo širokim naborom funkcij, izjemno enostavnim upravljanjem in številnimi dodatki. Opcijski virtualni prikazovalnik Audi, popolnoma digitalni kombinirani instrument, na svojem visokoločljivostnem 12,3-palčnem LCD-zaslonu najpomembnejše informacije posreduje v grafičnih prikazih z izvrstno ločljivostjo in izjemno natančnostjo, s čimer vozniku zagotavlja še boljši pregled na informacijami.

Ekskluzivne: linije opreme
Dodatno posebnost modela Audi A4 Avant predstavljajo nove linije opreme. Opcijski paket S line competition v notranjosti dopolnjuje paket notranje opreme Interieur S line black: z dekorativnimi elementi RS iz karbonskih vlaken, trikrakim večfunkcijskim volanom in športnimi sedeži z oblazinjenjem iz kombinacije usnja črne barve. Na voljo so tudi športni sedeži S magmatsko rdeče ali drugih barv.

 

 

Ne zamudite res ugodne ponudbe vozil A4!
Na zalogi omejena količina, zato nas kontaktirajte čim prej!

Vpišite vaše podatke in vas pokličemo nazaj v čim krajšem času.

 

 

 

Pokličite nas in ne zamudite Audi A4 v akcijski ponudbi!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

 

 

Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

Število ocen: 139
5
         
6. september 2019
Goran S. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Avant 2.0 TDIe
         
zelo zadovoljen... storitev narejena hitro in kvalitetno
5. avgust 2019
Irena Z. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 2.0 TDI Business
         
Z vašimi storitvami sem že od nakupa avtomobila izredno zadovoljna. Ponosni ste lahko na vaše zaposlene.
15. julij 2019
Drago K. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Limuzina Elegant 1 2.0 TDI DPF/170 KM
         
Poklical sem servisnega svetovalca, ker sem ostal na cesti, koristil sem asistenco in sem z odzivom zelo zadovoljen.
8. julij 2019
Eva E. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Avant TDI2.0 I4100 M6S
         
Zelo prijazno osebje, vse so ustrezno obrazložili, avto sem dobila nazaj zelo lepo očiščen, zelo sem zadovoljna s storitvijo.
18. junij 2019
Ivan Ž. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 2.0 TDI Sport
         
Naredite klopco v senci za veselo cakanje in kozarcek vode

 

Akcijski pogoji nakupa: modeli vozil novi Audi A4 iz zaloge, modelsko leto 2019. Dobava: vozila, ki so na zalogi v poslovalnicah. Trajanje akcije: do razprodaje zalog. Ponudba velja pri Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Ptujska cesta. Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena Menjava olja Ljubljana, Maribor, Koper Servisni intervali - kdaj menjati olje? Oljni filter Menjava olja in filtra ...

SEAT AKCIJA: akcijske cene do 30.9.2020 - priložnost po tvoje!

Izkoristite priložnost za novi SEAT! Nova vozila SEAT čakajo, da vas navdušijo. ZAHTEVAJ PONUDBO Izkoristite priložnost za novi SEAT! Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo. ...

VW ID.3 - začetek predprodaje, dodatne ugodnosti za prve kupce!

Naroči novi električni VW ID.3! Naj vas prepriča električna prihodnost. ZAHTEVAJ PONDUBO   Naroči novi električni VW ID.3! Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj.  Ime ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.