Rabljena vozila do 10.000 € - kaj se splača kupiti?

Rabljena vozila - TOP 5 RABLJENIH VOZIL DO 10.000 € - preverite, kje najdete odlična rabljena vozila.

Rabljena vozila do 10.000 € - kaj se splača kupiti?

Iščete rabljeno vozilo?

Profesionalna in brezskrbna izkušnja.

Rabljena vozila po ugodnejših cenah

Rabljena vozila: stanje na trgu rabljenih vozil je pestro, vseeno pa ne smete dopustiti, da vas potegnejo za nos. Za vas smo preverili, kaj lahko kupite za 10.000 evrov in na kaj velja biti pozoren. Ter predvsem, komu lahko zaupate.

Nakup avtomobila je vedno povezan s treznim razmislekom, pa čeprav seveda v določeni meri pri odločitvi svojo vlogo igra tudi srce. Glede na ponudbo in povpraševanje, ki je trenutno izredno veliko, pa kupec vseeno ne sme biti v podrejenem položaju, zato velja zaupati strokovnjakom, kajti 10.000 evrov je že lep kupček denarja, že na avto net najdete veliko ponudbe. (1) Zato lahko pri teh avtomobilih kupec pričakuje veliko, predvsem preverljivo zgodovino in odlično ohranjenost. Predvsem pa si kupec zasluži, da je seznanjen z vsemi podrobnostmi avtomobila, tudi morebitnimi pomanjkljivostmi.

Katere so prednosti nakupa pri Porsche Inter Auto?

• garancija za vračilo/zamenjavo v 8 dneh
• natančna video predstavitev vozila
• preizkus 250 kontrolnih točk
• vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus
• do 700 € popust ob financiranju
• do 100 € servisni bon

RABLJENA VOZILA – TOP PONUDBA V SLOVENIJI!

  • Audi – več kot 230 vozil na zalogi
  • Volkswagen – več kot 450 vozil na zalogi
  • Škoda – več kot 170 vozil na zalogi
  • SEAT – več kot 40 vozil na zalogi

Želite več informacij? Pokličite na 041 392 204. Z veseljem vam bomo pomagali!

TOP 5 rabljenih vozil do 10.000 €!

Kaj torej lahko kupec dobi za 10.000 evrov? Na našem portalu so zbrani rabljeni in tehnično preverjeni avtomobili na enem mestu. Kupec lahko pri nas dobi zelo veliko. Enostavno si lahko kupec v iskalniku izbere višino mesečnega obroka, ki je še primerno njegovemu finančnemu stanju. Pri višini obroka med 100 in 200 evri pa v ponudbi najdemo naslednja vozila.

Rabljena vozila- zaloga
Rabljena vozila- zaloga Avtor: Porsche Inter Auto

1. Volkswagen Up!

Dobra izbira

Volkswagen Up je najmanjši Volkswagen - namenjen je predvsem praktični mestni vožnji v vseh razmerah. Kljub vsemu, gre za prostorno notranjost, hkrati pa zagotavlja udobno in varno vožnjo vsakomur. Priporočamo vsakomur, ki išče manjši mestni avtomobil. Predstavlja odličen nakup.

2. Škoda Fabia Easy

Ugodna cena

Škoda Fabia je izjemno priljubljen avto s preverjeno Volkswagnovo tehnologijo, prepoznavno klasično obliko in ugodno ceno. Škoda Fabia je pridobila ogromno kupcev ravno s slednjimi odlikami.

3. SEAT Leon

Varčna poraba

SEAT Leon je zanimiva alternativa v tem seznamu, saj vas bo presenetil s atraktivno zunanjostjo s dodatnim paketom Sport, prav zagotovo pa vas bo prepričal zmogljiv dizelski motor z nizko porabo goriva.

4. Volkswagen Passat Variant

Prostorna notranjost

Volkswagen Passat predstavlja odlično izbiro za vsakogar, ki potrebuje veliko prostora udobno in varno vožnjo. Pri tem modelu gre za Passat Variant – karavana, ki ima zares ogromen prtljažnik. Navdušeni boste tudi nad varčnim motorjem.

5. Škoda Octavia Combi

Za udobno vožnjo

Škoda Octavia je eden izmed najbolj pomembnih modelov znamke Škoda. Odlično tehnologijo, prepoznavno klasično in izjemno prostorno obliko in ugodno ceno, je pridobila ogromno kupcev tudi pri nas. Kljub temu, da ta spodnji primerek nekoliko presega mejo 10.000 evrov, kljub temu predstavlja odličen nakup.

NOVOST: nova ponudba OutletCars

OutletCars Slovenija - znižane ugodnejše cene rabljenih vozil. Za vse, ki iščete tehnično ohranjeno vozilo starejših letnikov ali z več prevoženimi kilometri po ugodni znižani ceni! Nova ponudba pri Porsche Inter Auto po še bolj znižani ugodnejši cene rabljenih vozil.

OutletCars Slovenija
OutletCars Slovenija Avtor: Porsche Inter Auto
5

Nagrajujemo vašo zvestobo!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja