Škoda Kamiq ugodno financiranje Škoda 1%!

Škoda Kamiq ugodno financiranje Škoda 1%!

Škoda Kamiq cena, preverite našo ugodno ponudbo s financiranjem!

Avtor: Jan Gregorin

 

Škoda Kamiq financiranje!

Škoda Kamiq cena: v naših poslovalnicah Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Maribor vam pri nakupu vašega novega modela Škoda Kamiq nudimo ugodno financiranje Škoda 1%, ki vam omogoča, da je Škoda Kamiq cena nadvse ugodna. 

Izračun mesečnega obroka velja v primeru skelnitve pogodbe o finančnem leasingu pri Porsche Leasing SLO d.o.o. podjetje za leasing Ljubljana. Več si lahko preberite na strani porscheleasing.si Akcija velja do 30. 9. 2019. Pri nakupu vozila Škoda smo vam na voljo za vse dodatne informacije!

 

Škoda Kamiq financiranje 1%

Financiranje 1% vam omogoča nakup modela Škoda Kamiq za 1% njegove maloprodajne cene na mesec. Vse različice novega modela Škoda Kamiq so na voljo za 1% mesečno. Polog je lahko 10, 18 ali 28 odstotkov končne cene vozila. V primeru 28-odstotnega pologa, vam ostane le še mesečni obrok. V primeru, da se odločite za prvi dve možnosti, morate ob podpisu pogodbe oziroma ob zaključku obdobja plačati še 18 ali 10 odstotkov cene vozila.

Doba financiranja in višina pologa je čisto po vaši želji. Vse to vpliva na višino ostanka vrednosti ob koncu financiranja. Kar se ne spreminja, je višina mesečnega obroka. Ta znaša 1% maloprodajne cene vozila na mesec. Brez pasti in neprijetnih presenečenj ob koncu!

Za vas smo pripravili dva informativna izračuna financiranja: 

 

Novi Škoda Kamiq Active 1.0 TSI

 • Vozilo: novi Škoda Kamiq Active 1.0 TSI
 • Mesečni obrok: 153,83 €
 • Polog: 1.538,15 € 
 • Obdobje financiranja: 72 mesecev
 • Skupni znesek financiranja: 12.306,55 €  
 • Fiksna pogodbena obrestna mera na leto: 3,30 %  
 • Ostanek vrednosti po koncu financiranja: 2.768,94 €
 • Skupni znesek za plačilo: 13.967,77 €  
 • EOM: 3,72%

Novi Škoda Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG

 • Vozilo: novi Škoda Kamiq Ambition 1.0 TSI DSG
 • Mesečni obrok: 200,25 €
 • Polog: 2.002,30 € 
 • Obdobje financiranja: 72 mesecev
 • Skupni znesek financiranja: 16.020,20 €
 • Fiksna pogodbena obrestna mera na leto: 3,30 %  
 • Ostanek vrednosti po koncu financiranja: 3.604,50 €
 • Skupni znesek za plačilo: 18.182,70 €
 • EOM: 3,72%

 

Škoda Kamiq je športni terenec SUV, ki vas bo prepričal!

Škoda Kamiq 2020 je izjemen športni terenec SUV, ki vas bo prepričal z izstopajočo zunanjostjo, prostorno in udobno notranjostjo ter nenazadnje tudi z dovršeno tehnologijo. Najmanjši športni terenec v ponudbi znamke, Škoda Kamiq, vas bo prepričal z zanimivim zunanjim oblikovanjem, ločenimi sprednjimi žarometi tehnologije LED z markantno sprednjo masko, zadnjimi lučmi v tradicionalni obliki C, izrazitimi potezami na karoseriji in zadnjim difuzorjem. Pri modelu Škoda Kamiq so na voljo aluminijasta platišča velikosti 16, 17 ali 18 palcev. Prav tako je na voljo ogromno število barv! (1)

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Preverite več podrobnosti o Škoda 1% financiranju

Vse o Škoda financiranju.

 

 

Škoda Kamiq cena
Škoda Kamiq cena Avtor: Jan Gregorin

 

Škoda Kamiq cena - preverite financiranje!

Škoda Kamiq ima kar 400-litrsko prostornino prtljažnika z vsemi sedeži, medtem ko se lahko le-ta poveča na 1395 litrov! Priljubljena znamka Škoda ima tako v svoji ponudbi trenutno tri športne terence SUV. Prav zagotovo pa veste, da se imena vseh modelov začnejo s črko K in končajo s črko Q – Škoda Karoq in Škoda Kodiaq. Pri modelu Škoda Kamiq tradicionalno ni prav nič drugače!

 

Vsi odgovori na vaša vprašanja o financiranju 1% na enem mestu

 

1. Komu je namenjeno financiranje 1%?

Financiranje 1% je primerno predvsem za fizične osebe, pa tudi za podjetja in samostojne podjetnike, ki potrebujejo le eno vozilo.

2. Koliko moram plačati ob podpisu pogodbe o financiranju?

Ob podpisu pogodbe kupec plača tako imenovani polog. Ta lahko znaša 10, 18 ali 28 odstotkov od maloprodajne cene izbranega vozila. Kupec sam izbere, za kolikšno višino pologa se bo odločil. V primeru modela Superb ali Superb Combi je mogoč tudi nakup brez pologa. Obveznost kupca ob podpisu pogodbe so tudi stroški odobritve oziroma priprave posla ter plačilo prvega mesečnega obroka, ki znaša 1 odstotek od maloprodajne cene vozila. Prvi obrok se plača ob sklenitvi pogodbe, ostali pa enkrat na mesec in sicer toliko mesecev, kolikor je določeno v pogodbi. Kupcu nato preostane le še odplačilo preostanka vrednosti.

3. Kolikšen je strošek odobritve financiranja 1%?

Strošek odobritve oziroma strošek sklenitve tovrstnega financiranja znaša en odstotek od zneska financiranja. Znesek financiranja predstavlja tisti del cene vozila, ki ga moramo po nakazilu pologa še odplačati. Za primer: če vozilo stane 10 tisoč evrov, mi pa zanj plačamo 3 tisoč evrov pologa, znaša znesek financiranja 7 tisoč evrov.

4. Kolikšen je največji in kolikšen najmanjši znesek pologa pri nakupu prek financiranja 1%?

Največji znesek pologa je 28, najnižji pa 10 odstotkov od maloprodajne cene vozila. Kupec lahko izbere tudi polog v višini 18 odstotkov. Pri modelih Superb ali Superb Combi ter Octavia Family in Octavia Combi Family je mogoč tudi nakup brez pologa.

5. Katere dobe odplačevanja vozila so na voljo?

Stranka ima na izbiro 2 možnosti: 72 mesecev in 84 mesecev.  

6. Od česa je odvisna višina preostanka vrednosti, ki ga je potrebno plačati ob koncu financiranja?

Preostanek vrednosti, ki ga je potrebno odplačati ob koncu financiranja, je odvisen od izbrane višine pologa in obdobja financiranja. Če na primer na začetku vplačate 28 odstotkov pologa ter izberete 72-mesečno financiranje, boste v tem obdobju odplačali celoten avtomobil. Med samim odplačevanjem se ostanek vrednosti zmanjšuje avtomatično, po odstotek na mesec.

7. Se je mogoče izogniti plačilu preostanka vrednosti?

Če izberete financiranje s pologom v višini 28 % maloprodajne cene vozila in se odločite za 72 mesecev odplačevanja, ob koncu ne bo ostanka vrednosti, ki bi ga še morali odplačati.

8. Kaj če po preteku financiranja ne bom imel denarja za plačilo preostanka vrednosti?

Če stranka ob koncu odplačevanja nima sredstev za poplačilo preostalega dolga, lahko sklene novo pogodbo o financiranju vozila. Ob tem se upoštevajo tedaj veljavni prodajni pogoji.

9. Ali se bo s časom spreminjala višina ostanka vrednosti?

Ne. Ostanek vrednosti je fiksen znesek in se določi ob sklenitvi pogodbe. Stranki se ni treba bati nobenih dodatnih stroškov.

10. Gre v primeru 1% za kredit ali leasing?

V primeru financiranja 1% gre za finančni leasing. Finančna institucija, ki leasing odobri, je torej do dokončnega poplačila obveznosti lastnik vozila. Ko je celoten znesek poplačan, preide lastništvo vozila na stranko.

11. Ali mora imeti vozilo, kupljeno na tak način, kakšno posebno zavarovanje?

Vozilo mora biti ves čas financiranja kasko zavarovano pri eni od slovenskih zavarovalnic z največ 2-odstotno odbitno franšizo in vključenim zavarovanjem proti kraji.

12. Kaj zagotavljate kupcu ob nakupu vozila prek financiranja 1%?

Kupcu zagotavljamo, da bo izbrano vozilo kupil po fiksni ceni, brez skritih stroškov. Cena vozila bo ostala do konca odplačila enaka, ne glede na polog in višino ter trajanje financiranja. Poleg tega dobi kupec dobroimetje na svojo Porsche Group Card. Katere ugodnosti ta prinaša, si lahko preberete tukaj

Škoda Kamiq notranjost
Škoda Kamiq notranjost Avtor: Jan Gregorin

 

Nova Škoda za 1% na mesec / 1% na mesec brez pologa

Pogoji financiranja, ki veljajo za vse fizične in pravne osebe**:

 • Model vozila za Škoda 1%: vsi modeli Škoda - na strani hudobro.si preverite izključitve.
 • Model vozila za Škoda 1% brez pologa: Novi Škoda Kamiq
 • Oblika financiranja: finančni leasing s fiksno pogodbeno obrestno mero
 • Obdbobje financiranja:  72 ali 84 mesecev
 • Stroški obdelave: 1% od MPC vozila s popustom
 • Zavarovanje: HUDOBRO ZAVAROVANJE poljubno

Minimalni znesek financiranja pri vseh akcijah je 6.000 EUR, razen pri akciji Škoda brez skrbi je minimalni znesek financiranja 8.000 EUR.*Bruto popust velja za financiranje  izbranega modela Škode v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu  pri Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila pri družbi Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. ali/in ***VZDRŽEVANJEM ZA 1 EUR/mesec, ki obsega redne servise vozila, kateri se izvajajo  po prilagodljivem servisnem intervalu - »Long Life«, do največ  60.000 prevoženih km, oziroma do preteka dobe 4-ih let od prevzema vozila, za ceno 1 EUR/mesec (DDV je vključen).

**Zgornje akcije ne veljajo za dostavo, testna vozila, rent-a-car, taxi, avto šole, intervencijo in velike stranke. V primeru popustov na vozilo se uporabi ostale standardne ali akcijske tarife.

Več o akciji tudi na HUDOBRO.SI

 

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Naše stranke so z nami zelo zadovoljne!

Število ocen: 339
5
         
28. junij 2019
Goran K. , stranka Porsche Maribor
Škoda Novi Kodiaq Ambition 1.5 TSI ACT
         
Poglobljen osebni odnos prodajalca, ki je znal prisluhniti mojim željam in bil pripravljen za pomoč. Tako v poslovalnici, kot tudi kasneje, ko sva se za določene spremembe lahko dogovorila po telefonu. To je odločilno vplivalo na mojo odločitev za nakup in na nekaj priporočil prijsteljem.
21. junij 2019
Katja L. , stranka Porsche Maribor
Škoda Rapid Easy SB 1.0 TSI
         
S storitvijo sem bila zelo zadovoljna. Imajo zelo profesionalen pristop, vsaki stranki se posvetijo ter upoštevajo njihove želje.
7. maj 2019
Albin O. , stranka Porsche Maribor
Škoda Fabia Easy 1.0
         
Super zadovoljen,prijazno osebje,servis na določeno uro,kar tako naprej.
10. april 2019
Nina Z. , stranka Porsche Maribor
Škoda Rapid Easy SB 1.0 TSI
         
S storitvijo sem bila zelo zadovoljna. Zaposleni so težavo takoj odkrili in jo hitro popravili.
12. marec 2019
Valentina P. , stranka Porsche Koper
Škoda Nova Octavia Combi Family 2.0 TDI DSG
         
S fantom sva kupila Škodo Octavio Family 2.0 tdi dsg menjalnik. Od prvega obiska v salonu Porsche Koper pa vse do dokončnega nakupa avtomobila sva bila vedno zelo zelo zadovoljna. Še posebej bi zelo rada pohvalila svetovalca in prodajalca gospoda Javorja, ki nam je odlično svetoval pri nakupu najinega prvega avtomobila. Zelo na profesionalnem nivoju. Vse nama je pomagal in svetoval. Z nakupom sva izredno zadovoljna. Ne vem kako naj sploh opišem kvaliteto avtomobila. Enostavno top!!! Čisto vse nama je všeč in vse je popolno. Tudi v naprej se bova odločila za nakup avtomobila Škoda in ga prav tako vsem priporočala.

 

Podobni članki

Škoda Slovenija: vse novosti v letu 2020!

Škoda Slovenija: za vas smo na enem mestu zbrali vse novosti! Najnovejši modeli znamke Škoda! Nova Škoda Octavia (četrta generacija petvratne limuzine in karavana v spodnjem srednjem ...

VELIKA AKCIJA: VW e-Golf in e-up! po izjemni ceni!

  VW e-Golf že za 19.949 €*! Na voljo samo zelo omejena zaloga vozil. Z novim modelom VW e-Golf se boste radi pokazali. Naj vsakdo vidi, da vozite Golf, ki je nekaj posebnega. Svojstven ...

Prenovljeni Volkswagen Passat že od 30.417 € - vabljeni na ogled!

Že v salonu: novi Volkswagen Passat in Passat Variant (2020) Prenovljeni VW Passat skladno nadaljuje z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami znamke, a hkrati ne pozablja na ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.