Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

Volkswagen akcija: T-Cross, T-Roc, Tiguan

VW AKCIJA 2022: prihranek do 2.250 €* in bon za zimske pnevmatike do 31.12.2022!

Volkswagen akcija: T-Cross, T-Roc, Tiguan

Izkoristite priložnost!

Nova vozila VW v akciji.

Preverite izjemno ponudbo Volkswagen

Pri Porsche Inter Auto smo vam z Volkswage Slovenija pripravili veliko ugodnosti za nova vozila iz zaloge in po naročilu ob koncu letošnjega leta 2022, da boste pripravljeni na zimo! Preverite izjemno ponudbo vozil Volkswagen s prihrankom do 2.250 €*. Odpeljite Volkswagen T-Roc, T-Cross ali Tiguan iz zaloge in prejeli boste še bon za zimske pnevmatike**. Ponudba velja primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia.* Ponudba velja do 31.12.2022 oz. do razprodaje zalog.* (1)

Preverite izjemno ponudbo vozil Volkswagen:

Novi VW T-Cross

Do -1.750 € prihranka!*

Prejmite popust 750 €* ter bon za financiranje in zavarovanje 1.000 €.* Pri nakupu iz zaloge prejmete bon za zimske pnevmatike v višini 300 €.*

Pomembnejša serijska oprema:

 • komfortna sprednja sedeža
 • usnjen večfunkcijski volan
 • radio Ready 2 Discover
 • asistenčni sistemi
 • senzor za dež

Izkoristite priložnost!

Doživite popolnoma nova vozila VW.

Novi VW T-Roc

Do -2.000 € prihranka!*

Prejmite popust 1.000 €* ter bon za financiranje in zavarovanje 1.000 €.* Pri nakupu iz zaloge prejmete bon za zimske pnevmatike v višini 350 €.*

Pomembnejša serijska oprema:

 • radio Ready 2 Discover
 • Park Assist asistenca
 • črne strešne letve
 • alu platišča 16''
 • tempomat

Izkoristite priložnost!

Doživite popolnoma nova vozila VW.

Novi VW Tiguan

Do -2.250 € prihranka!*

Prejmite popust 1.250 €* ter bon za financiranje in zavarovanje 1.000 €.* Pri nakupu iz zaloge prejmete bon za zimske pnevmatike v višini 500 €.*

Pomembnejša serijska oprema:

 • brezžični App-Connect
 • LED sprednji žarometi
 • asistenca Light Assist
 • alu platišča 17''
 • usnjen volan

Izkoristite priložnost!

Doživite popolnoma nova vozila VW.

Vas zanima menjava staro za novo?

Volkswagen akcija staro za novo - izberite si novo vozilo znamke Volkswagen, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila in menjavi staro za novo.

Preverite:

VW akcija - pogosta vprašanja

VW akcija - kateri modeli so v akciji?

V akciji so Volkswagen modeli in sicer VW T-Cross, VW T-Roc, VW Tiguan.

VW akcija - kakšna je višina popusta?

Višina popusta oziroma bonusa je odvisna od izbranega modela, preverite aktualne popuste, ki so vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen v primeru financiranja in zavarovanja. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Akcijska ponudba velja do 31.12.2022, veljavnost akcije preverite tudi pri prodajnih svetovalcih.

Pokličite nas - osebno se bomo zavzeli za vas

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Pogoji akcije

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu ali operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_10_2022/VWBON_FIX_10_2022. Več na www. porscheleasing.si.

**Višina bona je odvisna od modela in velja za vozila na zalogi do 31.12.2022 oz. do razprodaje zalog.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.