AKTUALNO: Objavljamo prvi test zimskih pnevmatik 2023. Katere so letos najboljše pnevmatike?

Volkswagen akcija: T-Cross, T-Roc

Izberite si model T-Cross ali T-Roc in preverite aktualne ugodnosti ob nakupu novih vozil.

Izkoristite priložnost!

Naj vas prepričajo športni terenci.

Preverite izjemno ponudbo Volkswagen

Pri Porsche Inter Auto smo vam z Volkswagen Slovenija pripravili veliko ugodnosti za nova vozila iz zaloge in po naročilu. Preverite izjemno ponudbo z velikim prihrankom - navedene cene veljajo v sklopu VW BON financiranja in zavarovanja v višini 800 €*** preko Porsche Finance Group Slovenia.* Ponudba velja do 31.8.2023 oz. do razprodaje zalog.* (1)

Preverite izjemno ponudbo:

Naročite vozilo po vaših željah!

Modeli v akciji so relativno hitro dobavljivi (imajo kratek dobavni rok) in se naročijo povsem po želji in zahtevah stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...).

Sestavite si svojega VW!

Novi VW T-Cross

Že od 20.290 €*

T-Cross ima številne adute. S svojim videzom križanca, individualizacijo in uporabnostjo.

Pomembnejša oprema: komfortna sprednja sedeža, usnjen večfunkcijski volan, radio Ready 2 Discover, asistenčni sistemi, senzor za dež...

Novi VW T-Roc

Že od 23.490 €*

T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, novo ravnjo kakovosti in dizajna v notranjosti.

Pomembnejša oprema: radio Ready 2 Discover, Park Assist asistenca, črne strešne letve, alu platišča 16'', tempomat

Naročite vozilo po vaših željah

Vse modele v akciji se naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (druga barva, dodatna oprema, platišča...). V akcijski ceni je že upoštevan popust ob nakupu in popust VW BON financiranje/zavarovanje. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko pred naročilom preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke! (2)

Vas zanima menjava staro za novo?

Volkswagen akcija staro za novo - izberite si novo vozilo znamke Volkswagen, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila in menjavi staro za novo.

Preverite:

VW akcija - pogosta vprašanja

VW akcija - kateri modeli so v akciji?

V akciji so Volkswagen modeli in sicer VW T-Cross in VW T-Roc.

VW akcija - kakšna je višina popusta?

Višina popusta oziroma bonusa je odvisna od izbranega modela, preverite aktualne popuste, ki so vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen v primeru financiranja in zavarovanja. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Akcijska ponudba: veljavnost akcije preverite pri prodajnih svetovalcih.

Pogoji akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.8.2023. Veljavnost akcije preverite pri prodajnih svetovalcih.

* Cena velja za T-Cross Life 1.0 TSI 81 kW / 110 KM. Velja za omejeno količino vozil do 31.8.2023.

** Cena velja za T-Roc Life 1.0 TSI 81 kW / 110 KM. Velja za omejeno količino vozil do 31.8.2023.

***Bon za financiranje v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z DDV. Leasingojemalec je opravičen do bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 800 EUR z vključenim DDV v primeru sklenitve pogodbe o finančnem ali operativnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o in hkratno sklenitvijo VW zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. pod pogoji akcije VWBON_2_23. Več na www.porscheleasing.si.

Emisije CO2: 135−130 g/km. Kombinirana poraba goriva: 6−5,7 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Emisije NOX: 0,0345− 0,0278 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

*Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila in BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu ali operativnem leasingu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBON_10_2023/VWBON_FIX_10_2023. Več na www. porscheleasing.si.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.