Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Novi Audi A1

Audi A1 nove generacije je pravi urbani predstavnik

Novi Audi A1

Audi A1 2019

Novi Audi A1 v drugi generaciji bo osvajal kupce, ki si želijo v komapktnem razredu avtomobilov nekaj več. Audi A1 druge generacije je odličen sopotnik pri vsakdanjem življenju in je brez dvoma najboljša izbira v svojem razredu. Novi Audi A1 zaznamuje robustni zunanji videz z pepoznavnimi značilnostmi iz sveta rallyja znamke Audi. Prav tako je tudi notranjost temu primerno športna, izrazita in individualna. Notranjost je močno navezana na voznika, saj je celotni osrednji del armaturne plošče nagnjen k vozniku, kar zagotavlja športni pridih. Audi A1 Sportback je z različnimi multimedijskimi sistemi in asistenčimi sistemi povsem primerljiv s avtomobili iz višjega razreda. Sliši se super, kajne?


Rabljena vozila Audi A1 po dostopni ceni
 

Rabljena vozila Audi A1 pri Porsche Inter Auto

 

 

Audi A1 2019

 


Bi radi podrobneje spoznali model Audi A1? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi A1 čaka, da ga preizkusite


Audi A1 je dinamičen znotraj in zunaj
 

Audi A1: atletski detajli poganjajo zasnovo izrazite zunanjosti, ki je oblikovana tako trendovsko, da kar najbolje sovpada z mestno arhitekturo. Zunanjost nadaljuje s športno držo, medtem ko polni LED žarometi pomagajo osvetliti pot naprej. Audi A1 je v vse smeri povečal svoje mere v primerjavi s predhodnikom. Audi A1 dimenzije: Audi A1 Sportback je v primerjavi s sprejšnjo generacijo daljši za 56 milimetrov in tako sedaj meri 4,03 metrov. Širina je z 1,74 m ostala skorajda nespremenjena. Višina nove generacije modela meri 1,41 metrov.   Audi A1 je majhni avtomobil po dimenzijah, a to vsekakor ne pomeni, da so inženirji skoparili pri razvoju – Audi A1 si ne glede na vse zasluži le najboljše!

Audi A1 2019


Audi A1 tehnični podatki
 

Prostornina prtljažnika modela Audi A1 se je povečala za 65 l: v normalnem položaju znaša 335 l, pri podrtem naslonjalu zadnje sedežne klopi pa se poveča na kar 1.090 l Gre za čistokrvni model znamke Audi. Takoj opazimo simpatično zunanjost, prefinjeno notranjost in tehnološko dovršenost.  Poleg vseg pa je novi Audi A1 2019 prostoren, športen, čustven. Ponudba barv zajema kar deset zanimvihi barv zunanjosti, streho modela Audi A1 Sportback pa je lahko po želji v drugi barvi. V rugi barvi pa si lahko zaželite tudi ohišji stranskih ogledal, elemente na sprednjem odbijaču in pa stranske pragove.

VIDEO: Audi A1 Sportback 30 TFSI Advanced
 

 

Audi A1 notranjost je zgodba zase!
 

Novi Audi A1 kljub skromnim zunanjim dimenzijam v notranjosti ne skopari s prostorom. Uporabljeni so le najblj kvalitetni in skrbno izbrani materiali, ki zagotovijo prestižni občutek v notranjosti. Športni pridih vozila se v notranjosti zanesljivo nadaljuje, vsekakor pa ne manjka najnovejših tehnologij. Osnovna izvedba je serijsko opremljena z večfunkcijskim volanom in popolnoma digitalnim kombiniranim instrumentom . Na voljo pa je še bolj izpopolnjeni virtualni prikazovalnik, ki ga poznamo že iz drugih Audi modelov z večimi funkcijami.Le-ta lahko voznika obvešča o vseh novostih, različnih podatkih, lahko pa tudi podatke o navigaciji. Za najbolj zahtevne je tu vrhunski zvočni sistem Bang & Olufsen.


Nova vozila Audi A1 pri Porsche Inter Auto
 

Zaloga vozil Audi A1 pri Porsche Inter Auto
 

 

 

Audi A1 varnost postavlja na prvo mesto
 

Asistenčni sistemi modela Audi A1 Sportback smo do sedaj poznali le v višjih avtomobilskih razredih. Audi A1 pa kljub kompaktnim meram ponuja številne asistenčne sisteme, ki Audi A1 ohranjajo na ustrezni razdalji do spredaj zaznanega vozila, poleg tega pa vozniku pomagajo pri parkiranju. Že serijsko je v Audi A1 vgrajeno opozorilo za zapuščanje voznega pasu vozniku pri višjih hitrostih in tako pomaga, da voznik Audi A1 bolj suvereno ohranja na voznem pasu. Sistem Audi pre sense front zagotavlja, da novi Audi A1 zazna kritične situacije v prometu (pešče, druge avtomobile in druge nevarnosti na cesti). Po zaznani nevarnosti voznika opozori, v skrajni sili pa celo sproži zaviranje. Med dodatno opremo Audi A1 Sportback pa najdemo tudi asistenčni sistem, ki ohranja vozilo na izbrani razdalji do spredaj vozečega vozila.
 

Audi A1 motorji
 

Naj vas kompaktne dimenzije ne zavedejo, saj so vsi motorji v modelu Audi A1 močni, učinkoviti in obenem porabijo nizko porabo goriva. Ponudbo motorjev trenutno sestavljajo bencinski TFSI motorji. Med bencinskimi motorji najdemo različici 25 TFSI in 35 TFSI. Omenjena dva motorja predstavljata varčen in učinkovit 1,0-litrski turbobencinski trivaljni motor z močjo 95 konjskih moči oziroma 115 konjskih moči. Trenutno najmočnejša bencinska različica 35 TFSI predstavlja izbiro za najbolj zahtevne po duši – 1,5-litrski turbobencinski štirivaljnik s 150 konjskimi močmi.


Preverite zalogo Audi A1 modelov
 

Preverite zalogo vozil Audi A1

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

  • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
  • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
  • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
  • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
  • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
  • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
  • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
  • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.

 Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi A1!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

Audi A1 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

5
5
Thomas Allan H. stranka Porsche Ptujska cesta
I always have great service with all the personnel at Porsche Ptujska cesta; from the initial greeting to the final payments, everyone is courteous and helpful!
5
Marjeta F. stranka Porsche Verovškova
5 Zelo zadovoljna, ob domenjeni uri je Aleksander Kavčič prevzel avto , opisal možne napake , postregel s kavico (mmmm), organiziral prevoz domov. Ko je bil avto popravljen me je poklical in točno razložil kaj ni bilo v redu, celo skiciral.....Hvala še 1x....
5
Karmen P. stranka Porsche Ptujska cesta
nimam komentarja, dovolj mi je A1
Poglej vsa mnenja