Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

Audi A3

Audi A3 je osupljivo navdušujoč

Audi A3
Audi A3


Audi A3 navdušuje že vrsto let. Njegove prednosti so izrazite in praktično ni področja, kjer Audi A3 ne bi izstopal. v svojem segmentu prestižnih kompaktnih vozil že vrsto let uvaja nove smernice, a v zadnji generaciji je uvedel še višje standarde kot smo jih bili vajeni doslej. Prepoznavno zunanje oblikovanje in v povezavi brezčasnega dizajna v notranjosti je Audi A3 nedvomno prava mojstrovina. Prepriča tudi z vozno dinamiko, učinkovitimi motorji in nenazadnje tudi z veliko mero praktičnosti. Tako je, vse to je Audi A3 v kompaktnem paketu. Serijski so v ta model vgrajeni žarometi ksenon plus, opcijsko pa so na voljo Audijevi LED-žarometi in tudi matrični LED-žarometi.

Audi A3 rabljena vozila, Audi A3 cena - vedno na voljo s financiranjem!
 

 

Audi A3 rabljena vozila pri Porsche Inter Auto!
 Audi A3 in Audi A3 Sportback
 

 

Bi radi podrobneje spoznali model Audi A3? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi A3 čaka, da ga preizkusite


Audi A3 Izberite motor po želji - bencinski TSI in dizelski TDI 
 

V ponudbi motorjev za Audi A3 je šest pogonskih agregatov, trije bencinski in trije dizelski, z razponom moči od 85 kW (115 KM) do 140 kW (190 KM). Vse različice modela A3 izpolnjujejo zahteve emisijske stopnje EU6. Pogonski motor z oznako 1.0 TFSI je prvi trivaljnik, ki ga Audi ponuja v modelski seriji A3. Kompaktni bencinski motor razvije moč 85 kW (115 KM) in v območju od 2.000 do 3.500 vrtljajev na minuto ponuja 200 Nm motornega navora. Ob tem pa je osnovni bencinski motor tudi zelo učinkovit, zaradi česar pa užitek pri vožnji ni nič manjši. Motor 1.5 TFSI razvije moč 110 kW (150 KM) in 250 Nm motornega navora. Tehnično najbolj izpopolnjen je pogonski agregat 2.0 TFSI z inovativnim postopkom zgorevanja. Ta 4-valjni bencinski motor z gibno prostornino 1.984 cm3  razvije moč 140 kW (190 KM), razpoložljivih 320 Nm motornega navora je na voljo v območju od 1.500 do 4.200 vrtljajev na minuto.
 


Audi A3 zmogljivi motorji 
 

Štirivaljni motor TDI z gibno prostornino 1.968 cm3 je za Audi A3 na voljo v dveh različno močnih izvedbah. Prvi 2.0 TDI razvije moč 110 kW (150 KM) in navor 340 Nm v območju od 1.750 do 3.000 vrtljajev na minuto, drugi pa razvije moč 135 kW (184 KM) in navor 380 Nm v območju od 1.750 do 3.000 vrtljajev na minuto. Osnovni dizelski motor je 1.6 TDI z 85 kW (115 KM). Na voljo je v kombinaciji s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom ali s 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko DSG. Pri agregatih 2.0 TFSI se uporablja 7-stopenjski menjalnik S tronic z mokro sklopko. Pri Audiju A3 se moč motorja serijsko prenaša samo na sprednji kolesni par. Pri bencinskih modelih je štirikolesni pogon quattro na voljo za agregat 2.0 TFSI s 140 kW (190 KM). Podvozje novega Audija A3 prepriča tudi z uravnoteženo-športno nastavitvijo. Če je vozilo opremljeno z opcijskim športnim podvozjem, je karoserija spuščena za 15 milimetrov, pri športnem podvozju S line pa za 25 milimetrov. Elektromehansko servokrmiljenje deluje natančno in učinkovito. Pri Audiju lahko po želji mnoge od modelov opremijo tudi z električnim progresivnim krmiljenjem. Audi A3 je serijsko opremljen s 16-palčnimi platišči, če se odločite za opremo design in sport, pa bodo platišča 17-palčna. V bogati ponudbi dodatne opreme so 17-, 18- in 19-palčna platišča z različnimi novimi dizajni.
 

Audi A3 tehnični podatki
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Audi A3 Sportback 4313 mm 1785 mm 1426 mm 2637 mm 380 litrov 1220 litrov
Audi A3 Limuzina 4458 mm 1796 mm 1416 mm 2637 mm 425 litrov 880 litrov


Nova vozila Audi A3
 

 

Audi A3 in Audi A3 Sportback - izjemno učinkovita
 

Za model Audi A3 je kupcem na voljo tudi program ekološko naravnanih pnevmatik, ki se ponašajo z izboljšanimi lastnostmi in manjšim kotalnim uporom. Žaromete na prednjem delu Audija A3 zaznamuje markantna grafična podoba: na spodnjem delu imajo spodsekan rob. Sistematična zasnova vozila z lahko konstrukcijo ima zasluge, da novi Audi A3 z motorjem 1.0 TFSI v praznem stanju in brez voznika tehta samo 1.150 kilogramov – noben drug avto v tem razredu nima manjše mase. Karoserija novega Audija A3 je v veliki meri naletno varna in toga. Vetrobransko steklo s protihrupno izolacijo je del serijske opreme.  

VIDEO/TEST: Audi A3 Sportback 2.0 TDI S tronic Sport S-line
 

 

Prestižen občutek v notranjosti
 

V notranjosti se vidi za Audi značilna vrhunska kakovost. Vgrajeni trikraki volan je po želji lahko tudi ogrevan. Za več udobja na daljših vožnjah pa vam v Audiju model A3 lahko opremijo z voznikovim sedežem, ki ima vgrajeno masažno funkcijo. Priključni hibridni model, Audi A3 Sportback e-tron, povezuje motor 1.4 TFSI, ki razvije moč 110 kW (150 KM) in navor 250 Nm, ter e-motor z močjo 75 kW in navorom 330 Nm. Sistemska moč 150 kW (204 KM) omogoča športne vozne zmogljivosti. Kompletno polnjenje litij-ionske baterije (8,8 kWh) traja na 380-voltni vtičnici na izmenični tok nekaj več kot dve uri.
 


Audi A3: v samem vrhu tehnologije
 

 

Audi A3 je s številnimi vgrajenimi asistenčnimi sistemi v segmentu prestižnih kompaktnih vozil znova uvedel še višje standarde. Daljša potovanja in tudi vožnje po mestu bodo po zaslugi izpopolnjenih sistemov Audi active lane assist in Audi pre sense front s funkcijo za zaščito pešcev še bolj varne. Ob tem velja omeniti praktično asistenco za zastoje, ki deluje skupaj s sistemom Audi adaptive cruise control (ACC) s funkcijo Stop&Go. Opcijski sistem vzdržuje razdaljo do spredaj vozečega vozila, v kombinaciji z menjalnikom S tronic pa po kratki zaustavitvi tudi avtomatizirano spet zažene motor. Asistenca za zastoje lahko v gostem prometu pri hitrostih do 65 km/h na dobro utrjenih cestah za kratek čas prevzame tudi obračanje volana. V ponudbi za družino modela A3 je tudi opcijski sistem Emergency Assist, ki sproži zaviranje do varne zaustavitve vozila, če kljub opozorilom ne zazna, da bi voznik obračal volan. Asistenca za prečni promet zadaj pa voznika opozarja pred vozili iz prečne smeri, na primer pri počasnem izvozu s prečnega parkirnega mesta.
 


Audi in Audi A3 Sportback z virtualnim prikazovalnikom
 

Glavna posebnost v notranjosti modela Audi A3 je vsekakor veliki virtualni prikazovalnik. Audijev virtualni prikazovalnik na visokoločljivostnem TFT-zaslonu z 12,3-palčno diagonalo predvaja najpomembnejše informacije o vožnji. S tipko "View" na večfunkcijskem volanu lahko voznik preklaplja med dvema vrstama prikazov. Pri klasičnem načinu so instrumenti enako veliki kot pri običajnih analognih prikazovalnikih. V načinu Infotainment pa prevladuje osrednje okno, ki daje več prostora navigacijskemu zemljevidu ali preglednim seznamom iz sklopov Telefon, Radio in Audio. Merilnik števila vrtljajev in merilnik hitrosti sta prikazana kot dve majhni okrogli uri. Struktura menijev sistema MMI je odlično zasnovana. Upravljanje z ravnimi hierarhičnimi nivoji se zgleduje po pametnih telefonih. Osrednji element terminala MMI je okrogli vrtljivo-pritisni gumb, ki ima pri najvišjem nivoju opreme belo osvetljeno obrobo. Njegova površina je občutljiva na dotik (touchpad) in se lahko uporablja za vnos znakov in večprstnih ukazov – voznik lahko tako tudi zumira navigacijski zemljevid. Nad vrtljivo-pritisnim gumbom in ob njem so razporejena preklopna stikala in tipke, s katerimi lahko voznik navigira po novo zasnovani strukturi menijev. Izpopolnjeni sistem glasovnega upravljanja za navigacijo, radio, medije in telefon po novem razume tudi veliko formulacij iz vsakdanje rabe jezika.

Audi A3 motorji
 

Audi A3 s samodejnim menjalnikom S-tronic Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.0 TFSI 85kW (115KM) 4,6l/100km 206 km/h 9,9 s
Bencin 1.5 TFSI 110kW (150KM) 5,0l/100km 220 km/h 8,2 s
Bencin 2.0 TFSI quattro 140kW (190KM) 5,9l/100km 236 km/h 6,2 s
Dizel 1.6 TDI 85kW (115KM) 4,0l/100km 202 km/h 10,4 s
Dizel 2.0 TDI 110kW (150KM) 4,5l/100km 218 km/h 8,1 s
Dizel 2.0 TDI quattro 135kW (185KM) 5,0l/100km 230 km/h 6,8 s


Audi A3 - znajdite se kjerkoli
 

Audi A3 tudi pri vgrajenih multimedijskih sistemih postavlja visoka merila. Vozilo je serijsko opremljeno z MMI radiom z električnim 7-palčnim zaslonom, ki se električno izvleče iz armaturne plošče. Opcijska MMI navigacija in MMI navigacija plus s funkcijo MMI touch v kombinaciji z modulom Audi connect v vozilo prinašata najrazličnejše spletne storitve. Med njimi so na primer navigacija z uporabo aplikacij Google Earth in Google Street View, prometne informacije v realnem času ter praktični napotki za parkirišča, turistične informacije, novice ali vreme. Za prenos podatkov se uporablja superhitri standard LTE. Za to potrebna pavšalna tarifa za prenos podatkov je že vključena v novo SIM-kartico za Audi Connect, ki je fiksno vgrajena v vozilo. To vdelano SIM-kartico (e-SIM) dobijo kupci, ki se odločijo za nakup modula Audi connect v Evropi. Kartica omogoča gostovanje v večini evropskih držav. Neodvisno od integriranih storitev Audi connect je mogoče dodatno rezervirati podatkovne pakete za individualno uporabo interneta preko dostopne točke za WLAN.
 


Audi A3 in A3 Sportback - Audi MMI connect
 

Brezplačna aplikacija Audi MMI connect omogoča še več storitev, med drugim pretakanja medijskih vsebin in prenos koledarja s pametnega telefona v  MMI. Za A3 e-tron so poleg tega na voljo storitve za programiranje postopka polnjenja, časa odhoda ali klimatiziranja vozila. Mobilne telefone z operacijskim sistemom iOS ali Android je mogoče priključiti preko vmesnika Audi smartphone interface. Telefonski predal (Audi phone box) v sredinskem naslonu za roke mobilni telefon brezžično poveže z zunanjo avtomobilsko anteno in omogoča indukcijsko polnjenje. Ponudbo za model A3 zaokrožujejo modularno sestavljeni paketi opreme. Kupci imajo tako še več možnosti izbire, razlike med paketi pa so opazne tudi v zunanjih detajlih. Poleg osnovnih modelov sta kupcem na voljo še liniji sport in design, nad njima pa sta v ponudbi umeščena športni paket S line in paket design selection.
 


Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi veliko zalogo Audi A3 modelov - izberi svojega!
 

Preverite zalogo vozil Audi A3

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

  • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
  • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
  • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
  • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
  • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
  • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
  • dodatne ugodnosti ob nakupu novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
  • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.

 

 


Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi A3!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

Volkswagen Golf je prepričal že mnoge naše stranke!
Audi A3 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

5
5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Tadej E. stranka Porsche Verovškova
S servisno storitvijo (veliki servis) sem bil zelo zadovoljen. Termin obiska je bil dorecen hitro in brez problema. Servisni svetovalec mi je vse obrazlozil in pojasnil ter zelo prijazno odgovarjal na vsa moja vprasanja. Servis je bil izveden hitro, kvalitetno in brez kakrsnegakoli zapleta. Obisk na Porsche Verovskovi zelo priporocam vsem mojim kolegom z avtomobili znamke Audi.
5
Bojan J. stranka Porsche Ptujska cesta
Bil sem na menjavi pnevmatik. Na vrsti sem bil ob dogovorjenem času, storitev je bila opravljena zelo hitro.
Poglej vsa mnenja