Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Audi Q2

Audi Q2 - pot je popolnoma vaša

Audi Q2

Audi v svojo ponudbo modelov Q dodaja kompaktno športno terensko vozilo. Audi Q2 je urbani tip avtomobila za vsakodnevno rabo in prosti čas, ki združuje progresiven dizajn in izjemno funkcionalnost. Povezljivost ter multimedijski in asistenčni sistemi so na ravni višjega avtomobilskega razreda. Z izrazito geometrijskim oblikovalskim slogom se Audi Q2 predstavlja kot samostojen predstavnik družine Q-modelov, istočasno pa že na prvi pogled razkriva moč svojih mišic. S širokimi pleči in ostrimi linijami ga kar razganja od energije in samozavesti. Strešna linija in nizki stekleni del karoserije spominjata na coupé in ustvarjata vtis, da avtomobil leži nizko pri cesti. Še posebej markantni so klinasto oblikovani žarometi, visoko umeščena mreža hladilnika z enodelnim okvirom in velike odprtine za dovod zraka.


Rabljena vozila Audi Q2 pri Porsche Inter Auto
 

Rabljena vozila Audi Q2, Audi Q2 cena - ugodna s financiranjem!

 

 


Audi Q2 zaloga pri Porsche Inter Auto
 

Preveri zalogo vozil Audi Q2

Največja ponudba v Sloveniji

 

 


Bi radi podrobneje spoznali model Audi Q2? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi Q2 čaka, da ga preizkusite

 

Audi Q2 je neoznačljiv
 

Kompaktni zadek modela Audi Q2 zaokrožata dolg usmernik zraka na robu strehe in difuzor z videzom ščitnika za podvozje. V zadku se skriva velik prtljažnik z obilico prostora za športno opremo ali večje nakupe. Pokrov prtljažnika je po želji opremljen s funkcijo električnega odpiranja in zapiranja. Zelo praktična je tudi odprtina v zadnjem sedežnem naslonjalu, ki olajšuje prevoz smuči in drugih daljših predmetov.
 


Audi Q2 je samozavesten z razlogom
 

Oblika modela Audi Q2 sledi funkciji – tudi na armaturni plošči. Sedežni položaj voznika v modelu Q2 je športno nizek kot pri Audijevih limuzinah, dobra preglednost iz vozila pa je v značilnem slogu SUV vozil, medtem ko je sama zasnova upravljanja vozila zelo logična. Na področju povezljivosti in multimedijskih sistemov se Audi Q2 lahko pohvali s tehnologijami iz višjega avtomobilskega razreda. Voznik lahko z opcijskim touchpadom (tj. površino na dotik) lista po preglednem meniju, medtem pa lahko potniki preko integrirane dostopne točke za WLAN s pametnim telefonom, tablico ipd. brskajo po internetu in si z njega pretakajo izbrane vsebine. Merilnik hitrosti in merilnik števila vrtljajev sta po želji lahko prikazana na popolnoma digitalnem Audijevem virtualnem prikazovalniku, ki ima 12,3-palčni zaslon za prikaz kristalno čistih grafik visoke ločljivosti.

VIDEO: Audi Q2 1.0 TFSI COD SPORT S TRONIC


Audi Q2 predstavlja najnovejšo tehnologijo
 

Projicirni (head-up) zaslon v voznikovo vidno polje projicira ključne informacije, kot so navigacijski napotki in hitrost vožnje. In ker to še ni dovolj, vam Audijeve spletne storitve – če se odločite zanje – na zaslon multimedijskega sistema prikličejo informacije, npr. o parkiriščih in cenah goriva, oz. najbolj aktualne novice. Tudi Twitter in izbrane vsebine pametnega telefona so lahko integrirani v vozilo. Za to potrebna pavšalna tarifa za prenos podatkov je že vključena v SIM-kartico, ki je fiksno vgrajena v Q2. Brezplačna aplikacija omogoča spletno pretakanje medijskih vsebin in prenos koledarja s pametnega telefona na zaslon v vozilu. V kombinaciji z operacijskimi sistemi iOS si lahko neposredno v navigacijo Q2 prenesete celo naslov najljubše restavracije ali izbranega hotela.

Audi Q2 dimenzije
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Audi Q2 4191 mm 1794 mm 1508 mm 2601 mm 405 litrov 1050 litrov


Nova vozila Audi Q2 pri Porsche Inter Auto
 

Zaloga vozil Audi Q2 pri Porsche Inter Auto

 

 

Zanesljivi asistenčni sistemi
 

Tudi na področju asistenčnih sistemov Audi Q2 v svojem razredu postavlja nova merila: 

 • Audi pre sense front lahko prepreči trčenja s pešci ali vozili;
 • sistem adaptive cruise control s funkcijo Stop & Go in asistenca za zastoje predstavljata predstopnjo avtonomne vožnje, 
 • podporo v kritičnih situacijah zagotavlja serijska asistenca za zaviranje v sili, če otrok nenadoma steče na cesto ali pred vami vozeče vozilo iznenada zavre – samodejno zavre tudi Q2,
   

Vozilo lahko opcijsko:

 • samodejno vzdržuje razdaljo do spredaj vozečega vozila,
 • nadzira mrtvi kot,
 • prepoznava prometne znake in vam pri hitrosti od 60 km/h pomaga, da vozilo ne zapelje nehote z voznega pasu,
 • zna samodejno obračati volan pri čelnem in vzdolžnem parkiranju – bodisi pri vožnji vzvratno ali naprej,
 • zna odparkirati samodejno - voznik mora le še izbrati pravo prestavo, dodajati plin in zavirati.
   

Vozna dinamika in učinkovitost se v vozilu Audi Q2 ne izključujeta. S kratkima previsoma in 20-centimetrskim odmikom od tal se Q2 brez težav povzpne tudi po strmini. Potrebno vlečno silo in ustrezen oprijem zagotavlja stalni štirikolesni pogon, ki je pri najzmogljivejšem dizelskem in bencinskem motorju vključen v serijsko opremo. Ob pogonska motorja sta lahko kombinirana tudi s 7-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. Menjalnik z dvojno sklopko bliskovito preklaplja prestave in zagotavlja neprekinjen užitek v vožnji. Kdor pa raje sam poprime za prestavno ročico, se bo razveselil kompaktnega in precizno delujočega ročnega menjalnika.


Dinamičen, a udoben
 

Audijev najmanjši SUV model se kupcem predstavlja s šestimi pogonskimi motorji - tremi bencinskimi in tremi dizelskimi. Zmanjšanje gibne prostornine motorjev je stvar preteklosti, ker Audi Q2 ob tem sledi načelu usklajevanja: odlične kombinacije razreda vozila, gibne prostornine, zmogljivosti, navora in učinkovitosti v vsakodnevnih vožnjah. Štiri motorje je mogoče naročiti skupaj s stalnim štirikolesnim pogonom quattro. Za čisti užitek v vožnji po mestu in predmestju. Motorji TFSI znamke Audi dosegajo še posebej visoko kompresijsko razmerje. Rezultat je izjemna učinkovitost pri optimalni zmogljivosti. Velikost in masa motorjev sta se z uporabo polnilnika namesto gibne prostornine občutno zmanjšali, njuna dinamičnost pa je ostala nespremenjena.

VIDEO/TEST: Audi Q2 1.4 TFSI CoD S Tronic Sport S line
 

Audi Q2 - velika moč!
 

Za razvoj moči v novem Audi Q2, ki vas bo navdušil, ko bo vozilo pospešilo iz mirovanja. Za motor 2.0 TFSI je Audi razvil nov postopek zgorevanja. Štirivaljni motor tako v območju delne obremenitve pri porabi dosega prednosti manjšega motorja, pri večjih obremenitvah pa prednosti motorja z večjo gibno prostornino. Motorji TDI znamke Audi s kombinacijo neposrednega vbrizgavanja goriva in turbopolnilnika dosegajo izjemno zmogljivost - zahvaljujoč visokemu navoru v celotnem območju števila vrtljajev s stalnim razvojem moči. Z zmanjšano emisijo izpušnih plinov in varčno porabo goriva. Obenem pa so osupljivo dinamični - da iz vsake poti iztržite kar največ.  Za živahne krmilne lastnosti skrbijo serijsko progresivno krmiljenje, športno podvozje – po volji z uravnavanjem blaženja – in opcijski sistem za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select.
 

Audi Q2 motorji: bencinski TFSI in dizelski TDI
 

Audi Q2 s samodejnim menjalnikom S tronic Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.0 TFSI 85kW (115KM) 5,3l/100km 197 km/h 10,3 s
Bencin 1.4 TFSI COD 110kW (150KM) 5,4l/100km 212 km/h 8,5 s
Bencin 2.0 TFSI quattro 140kW (190KM) 6,3l/100km 228 km/h 6,3 s
Dizel 1.6 TDI 85kW (115KM) 4,2l/100km 197 km/h 10,5 s
Dizel 2.0 TDI quattro 110kW (150KM) 4,9l/100km 211 km/h 8,1 s
Dizel 2.0 TDI quattro 140kW (190KM) 5,0l/100km 218 km/h 7,3 s

 


Preverjena rabljena vozila Audi Q2
 

 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
 • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
 • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
 • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Menjava staro za novo - vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
 • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   

Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi Q2!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 


Audi Q2 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

5
5
Metka N. stranka Porsche Verovškova
Kot vsako leto bo pripomba enaka - čeprav so vaše cene višje kot morda drugje, se vračam iz razloga, ker vaše osebje korektno izpolni nalogo - od svetovanja do samega servisa, zato se na njihove pripombe ali sugestije v celoti zanesem. Ocena je v bistvu 5+.
5
Vladimir M. stranka Porsche Koper
Z dosedanjimi obiski na vašem servisu se lahko izrazim samo pohvalno.Veliko uspehov pri vašem delu vam želim še naprej.
5
Zdenka M. stranka Porsche Verovškova
Zelo sem bila zadovoljna s celotnim potekom predstavitve samega avtomobila, kot tudi z vsemi drugimi postopki, ki so bili potrebni za zamenjavo "staro za novo". Vse je bilo urejeno hitro in profesionalno. Hvala.
Poglej vsa mnenja