Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Novi Audi Q3 2019

Audi Q3 - najboljši predstavnik svoje vrste!

Audi Q3 2019

Novi Audi Q3 tretje generacije je pretresel segment srednje velikih športnih terencev, saj je že ob prvem pogledu nanj jasno, da gre za tehnološko izjemno napreden izdelek. Novi Audi Q3 je zaradi svoje stilske dovršenosti in mišičastega izraza z izrazitimi linijami po celotni karoseriji pravi zapeljivec. V kolikor Audi Q3 opremimo z bolj atraktivnimi barvami, ki so na voljo pri novi generaciji vam lahko zatrdimo, da ga bo na cesti opazil prav vsak. Ni pa vse v zunanjosti, saj Audi Q3 svojo agilnost v povezavi z zmogljivostjo tudi z veseljem pokaže. Audi Q3 je na voljo tudi s štirikolesnim 4x4 quattro pogonom, kar pomeni, da je kos vsaki podlagi. Audi Q3 poudarja robusten značaj športnega terenskega vozila.
 

Audi Q3 rabljena vozila, Audi Q3 cena
 

Rabljena vozila Audi Q3 pri Porsche Inter Auto

 

 

Novi Audi Q3 2019

 

Prva generacija modela Audi Q3 je bila predstavljena leta 2011 in takoj je bilo jasno, da bo hitro postal eden izmed najbolj priljubljenih športnih terencev v svojem razredu. Prvo generacijo so izdelovali dobrih 8 let, druga generacija pa je bila premierno predstavljena pred nekaj mesecemi. Vsekakor je bil razvoj druge generacije športnega terenca SUV Audi Q3 izjemno zahteven. Ampak vse se je obrestovalo, saj tako močno verjamemo, da bo druga generacija priljubljenega športnega terenca Audi Q3 nadaljevala uspeh prve generacije.


Bi radi podrobneje spoznali model Audi Q3? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi Q3 čaka, da ga preizkusite


Audi Q3 je prepričljiv športni terenec
 

Novi Audi Q3 predstavlja agresivno zunanjo podobo, ki je oplemenitena s številnimi izklesanimi linijami. Spredaj opazimo veliko in prodorno masko, ki že od daleč sporoča, da gre za model znamke Audi. Elegantna nizko se spuščajoča strešna linija in dinamična bočna linija zagotavljata prepoznavnost modela Audi Q3 in se nadaljujeta proti zadnjemu delu Audi Q3, kjer nam v oči takoj padejo zadnje luči v najnovejši LED tehnologiji z dinamičnimi smerniki. Robustni koloteki nakazujejo na Audi quattro štirikolesni pogon, ki slovi po tem, da premaga vsak teren. Glede na vaš okus so vam na voljo trije paketi opreme, osnovni Q3, Audi Q3 Advanced in Audi Q3 S-line.

Audi Q3 Sportback - za tiste, ki si želijo več dinamike!


Audi Q3 Sportback je bil mednarodno predstavljen na avtomobilskem salonu v Frankfurtu, in ne glede na to, kakšni avtomobili so vam všeč, je težko zanikati, da je Audijeva ponudba nadvse privlačna. Za vse, ki si želite nekoliko bolj dinamično izvedbo modela Audi Q3, je tu Audi Q3 Sportback. Popeljal vas bo v svet kupejevskih športnih terencev ter prepričal s progresivnim krmiljenjem in športnim vzmetenjem. Prve kupce bo razvajal z bogato opremljeno izvedbo Edition One. (1)

Audi Q3 Sportback
Audi Q3 Sportback Avtor: Jan Gregorin

Neizmerno udobje ali športnost, vse to je Audi Q3!
 

Audi Q3 nove generacije je močno pridobil na udobju, saj so se inženirji posvetili podvozju in samim nastavitvam le-tega. Uporabili so tudi druge bolj kvalitetne in napredne materiale. Poleg tega pa svojih športnih genov vsekakor ne zapostavlja in vozniku nudi izjemno razmerje med udobjem in visoko mero agilnosti, ko se to vozniku seveda zahoče. Novi Audi Q3 omogoča, da se odzivnost vozila spremeni s pritiskom na tipko. S pomočjo sistema za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select je mogoče izbirati med šestimi prilagodljvimi profili - od izjemno udobnega, varčnega vse do najbolj športnega.

Audi Q3 2019

 

Audi Q3 notranjost
 

Ko govorimo o notranjosti, skorajda noben tekmec novemu modelu Audi Q3 ne seže niti do kolen. Audi Q3 dimenzije so izjemne, saj v primerjavi s svojimi tekmeci v notranjosti nudi največ prostora in obenem omogoča tudi veliko mero prilagodljivosti. Audi Q3 ponuja udoben vstop v vozilo, športni položaj sedenja, dobro preglednost skozi številne steklene povrišine in pa veliko mero praktičnosti. Zadnjo sedežno klop je mogoče vzdolžno premikati. Audi Q3 prostornina prtljažnika znaša 675 litrov in se lahko poveča na 1.525 litrov. Električna vrata prtljažnika lahko odprete in zaprete z gibom noge.

VIDEO: Audi Q3 35 TDI S LINE S TRONIC Edition One (2019)
 

 

Audi Q3 dimenzije
 

V primerjavi s predhodnikom je novi Audi Q3 večji v skoraj vseh dimenzijah. Audi Q3 dimenzije: v dolžino meri 4.485 milimetrov, v širino 1.856 milimetrov in v višino 1.585 milimetrov.

Nova vozila Audi Q3 pri Porsche Inter Auto
 

Zaloga vozil Audi Q3 pri Porsche Inter Auto, ki so tudi na Avto.net

 

 

 

Audi Q3 tehnični podatki
 

Novi Audi Q3 2019: Njegova medosna razdalje je za 77 milimetrov večja in ponuja veliko prilagodljivosti. Uporabljeni materiali in kakovost izdelave sta pojem zase, a neverjetna je tudi mera povezljivosti. Serijsko je na voljo Audi MMI v kombinaciji z digitalnimi merili z 10,25-palčnim zaslonom, ki je upravljiv s pomočjo večfunkcijskega volana. Za doplačilo je na voljo Audi MMI radio plus z večjim zaslonom multimedijskega sistema, sicer pa v seznemu dodatne opcijske opreme najdemo tudi MMI navigacijo plus z dodatnim 10,1-palčnim zaslonom na dotik. V digitalnih merilnikih tako lahko vidite vse podatke, navigacijo, obrate, hitrosti in podobno. Kaj pa zvok? Zato je tu vrhunski Bang & Olufsen Premium zvočni sistem.

VIDEO: Novi AUDI Q3 35TFSI (2019) - Porsche Inter Auto Slovenia
 

 

Audi Q3 varnost
 

Audi Q3 nove generacije varnost svojih potnikov zagotavlja z ojačano karoserijo in pa z najbolj naprednimi asistenčnimi sistemi v svojem razredu. Popolnoma serijska Audi pre sense tehnologija zagotavlja, da novi Audi Q3 zazna kritične situacije v prometu (pešče, druge avtomobile in druge nevarnosti na cesti). Po zaznani nevarnosti voznika opozori, v skrajni sili pa celo sproži zaviranje. To je le eden izmed asistenčnih sistemov, ki jih nudi popolnoma novi Audi Q3 druge generacije. Pri asistenčnih sistemih Audija Q3 poznamo tudi druge asistenčne sisteme, med katerimi velja omeniti asistenco za ohranjanje hitrosti,asistenco za zastoje in asistenco za ohranjanje smeri, ki vam bodo zagotovili večjo sproščenost na daljših poteh. Omeniti moramo tudi žaromete modela Audi Q3, ki so na voljo v treh različnih kombinacijah, dodatno pa so na voljo tudi matrični LED žarometi. Tako se bo vaša nočna vožna spremenila v dan!

Dizelski TDI in bencinski TFSI Audi Q3 motorji
 

Znamka Audi pri vseh novih modelih vpeljuje nov način oznake motorja. Pri novem Audi Q3 so na voljo le zmogljivi, učinkoviti bencinski TFSI in dizelski TDI motorji. Ponudba bencinskih TFSI motorjev vključuje tri motorje. Prvi se imenuje 35 TFSI in predstavlja 1,5-litrski turbobencinski štirivaljnik, ki razvije največ 110 kilovatov oziroma 150 konjskih moči. Slednji je lahko opremljen s šeststopenjskim ročnim, ali pa s sedemstopenjskim avtomatskim dvosklopčnim menjalnikom S tronic. Za še bolj zahtevne sta tu še dva turbobencinska motorja, ki ju najdemo v različici 40 in 45 TFSI. V obeh primerih gre za 2,0-litrski turbobencinski štirivaljnik, le da prvi razvije 140 kilovatov oziroma 190 konjskih moči, drugi pa 169 kilovatov in 230 konjskih moči.

Novi Audi Q3 druge generacije predstavlja tudi izjemno učinkovite dizelske motorje, ki so namenjeni predvsem tistim, ki veliko prevozijo. Na voljo sta različici 35 in 45 TDI. V obeh primerih gre za 2,0-litrski turbodizelski štirivaljni motor. Različica Audi Q3 35 TDI predstavlja motor s 110 kilovati oziroma 150 konjskimi močmi. Različica Audi Q3 45 TDI pa razvije 140 kilovatov oziroma 190 konjskih moči. Oba dizelska motorja sta na voljo z avtomatskim 7-stopenjskim menjalnik S tronic, kmalu pa se bo ponudbi pridružil tudi ročni menjalnik (pri šibkejši dizelski različici).


Preverite bogato zalogo vozilo modelov Audi Q3
 

Preverite zalogo vozil Audi Q3

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
 • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
 • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
 • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
 • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   


Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi Q3!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

 

Audi Q3 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!
 

5
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Cvetka P. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem zelo zadovoljna s servisom. Najboljši!
5
Marjan K. stranka Porsche Verovškova
Ustrežjivost, da so bili pripravljeni ustreči strankinem terminu. Vse super.
Poglej vsa mnenja