Audi rabljena vozila

Rabljena vozila znamke AudiPonudba Audi rabljenih vozil:

 

 

Povpraševanje po rabljenih avtomobilih je v zadnjih letih močno naraslo. Za enak znesek, ki bi ga morali dati za čisto nov avtomobil, se da kupiti malo rabljen avtomobil boljše kakovosti. Seveda pa se pri nakupu rabljenega vozila skriva tudi ogromno pasti.

 

Prijavite se na testno vožnjo

Za več informacij kliknite tukaj.

 


Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo zanesljive avtomobile in kvalitetno vzdrževanje teh z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi deli. Zraven prvovrstnih storitev in izbire vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo avto deloval še dolgo časa, v katerem smo vam stalno na voljo za pomoč, predloge in najboljšo oskrbo za vaš avto. Toliko garancij in jamstev vam zagotavljamo, ker smo prepričani, da so izdelki in dejavnosti ki jih nudimo odlične kakovosti.

Pri Porsche Inter Auto veljamo s petimi poslovalnicami za eno najbolje organiziranih trgovcev vozil v Sloveniji. Naša rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so slovenskega porekla, dobro vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri.

 

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:
 

  1. Izjemno kvalitetna in največja ponudba v Sloveniji
  2. Preverjeno ozadje avtomobila in zgodovina vozil
  3. Dobro vzdrževana, temeljito pregledana vozila
  4. Zagotovljena garancija
  5. Kvalitetne storitve, prodaja in servisi

 

Odkupimo vaše rabljeno vozilo!

Za več informacij kliknite tukaj.


Das WeltAuto preverjeno Audi
 

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa. Prodajni strokovnjaki lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vami.

Če želite prodati vaše staro vozilo vam ponudimo odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. V naših Porsche poslovalnicah vam bomo v najkrajšem možnem času popravili vse napake in poškodbe. Vaš nakup avtomobila želimo proslaviti z neprestano oskrbo, podporo in nasveti tako, da boste v vožnji uživali zdaj in v prihodnosti. Imamo tehnologijo in znanje s katerim smo najboljša izbira za nakup in nadaljno pomoč za vaš avto.

Povezani članki na temo rabljenih vozil znamke AUDI:
 

 

Audi A1 in Audi A1 Sportback rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

To je luksuzna različica Volkswagna Pola, rabljen Audi A1 je pravi premium malček. Mestnim ulicam prijazen avtomobil se namreč ponaša s kakovostjo in vozno dinamiko ostalih Audi vozil oziroma ponudi tisto piko na i, ki je pisana na kožo tudi zahtevnejšim kupcem. Na voljo je z bogato opremo ter kot rabljen Audi A1 TFSI (1.0 TFSI, 1.4 TFSI) prepriča z učinkovitimi in zmogljivimi bencinskimi motorji, kot rabljen Audi A1 TDI (1.6 TDI) pa z varčnimi in zanesljivimi dizelskimi motorji. Poleg ročnega je Audi A1 na voljo tudi s samodejnim menjalnikom S tronic.
 

 

Audi A3 in Audi A3 Sportback rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Tisti kupci, ki cenijo kakovost VW Golf, a želijo nekaj več, prisegajo na Audi A3. Odlikuje ga namreč kakovostna izdelava in kot kompaktno premium rabljeno vozilo se rabljen Audi A3 lahko pohvali tudi z zelo dobrimi voznimi lastnostmi in zanesljivo tehniko. Rabljen Audi A3 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI in športni 3.2 TFSI) prepriča z zmogljivimi bencinskimi motorji, rabljen Audi A3 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) pa z živahnimi in učinkovitimi turbodizli. Ljubitelji samodejnih menjalnikov prisegajo bodisi na rabljen Audi A3 TFSI S tronic bodisi na rabljen Audi A3 TDI S tronic, prostornejša izbira pa je Audi A3 sportback s petimi vrati.
 

 

Audi A4 in Audi A4 Avant rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi A4 je kot nalašč za tiste voznike, ki prevozijo veliko število kilometrov, še prostornejša izbira pa je karavanski Audi A4 Avant. Rabljen Audi A4 je na voljo s široko paleto motorjev, kot bencinsko gnan Audi A4 TFSI (1.4 TFSI, 2.0 TFSI) ali dizelsko gnan Audi A4 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) ter v kombinaciji z obema motorjema tudi Audi A4 S tronic s samodejnim menjalnikom. Rabljen Audi A4 uživa velik ugled, saj ga odlikujejo zelo udobna vožnja, dobra zvočna zatesnjenost kabine, kakovostna izdelava ter odlične vozne lastnosti.
 

 

Audi A5 Coupe, Audi A5 Sportback in Audi A5 Cabrio rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi A5 je še prestižnejša različica Audija A4, bodisi kot elegantni rabljen Audi A5 coupe, petvratni rabljen Audi A5 Sportback ali uživaški rabljen Audi A5 Cabrio. S prestižno notranjostjo, vrhunskim udobjem in visoko stopnjo športnega duha več kot zadovolji tudi zahtevnejše voznike. Izbirate lahko med bencinskimi TFSI (2.0 TFSI, 3.2 TFSI) in dizelskimi TDI (2.0 TDI, 3.0 TDI) motorji, vrh ponudbe pa predstavljata rabljen Audi S5 ali rabljen Audi RS5, ki prepričata z resnično športnimi zmogljivostmi.
 

 

Audi A6 in Audi A6 Avant rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

V razredu srednjevelikih limuzin je ena izmed najbolj priljubljenih izbir Audi A6, ki je na voljo tudi v karavanski različici Audi A6 Avant. Njegovi največji aduti so ugled, udobje, visoka stopnja varnosti ter kakovostna izdelava. Poleg tega vozniki cenijo tudi dizelske motorje različic Audi A6 TDI, učinkovit in zanesljiv štirikolesni pogon Audi A6 quattro ter poleg ročnih tudi samodejna menjalnika Audi A6 S tronic in Audi A6 multitronic.
 

 

Audi A7 Sportback rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Velik in prestižen rabljen Audi A7 Sportback je elegantna mešanica med športno limuzino in privlačnim kupejem, ki tudi s športnega vidika ne pušča odprtih želja. S precej elementi admiralske ladje Audi A8 cilja na najzahtevnejše kupce, katere rabljen Audi A7 razvaja z vsem pričakovanim prestižem in visoko stopnjo športnosti. Prednjači z odličnimi bencinskimi TFSI motorji ter učinkovitimi dizelskimi TDI stroji, najzahtevnejši kupci pa bodo svoje sanje izpolnili s športnima modela Audi S7 Sportback in audi RS7 Sportback.
 

 

Audi Q2 rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi Q2 je najmanjši predstavnik Audijeve družine športnih terencev oziroma križancev, ponuja pa enako visoko raven tehnike, voznih lastnosti, kakovosti in bogate opreme, kot večji modeli te znamke. Ena izmed njegovih vrlin je poleg trendovskega videza tudi možnost personalizacije vozila, zato je rabljen Audi Q2 na voljo v številnih različnih barvnih kombinacijah ter z različnimi stopnjami opreme. Prav tako lahko izbirate med učinkovitimi in poskočnimi bencinskimi TFSI motorji (1.0 TFSI, 1.4 TFSI) ter varčnimi dizelskimi TDI motorji (1.6 TDI, 2.0 TDI). Na voljo je tudi s samodejnim menjalnikom Audi Q2 S tronic ter kot štirikolesno gnan Audi Q2 quattro.
 

 

Audi Q3 rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi Q3 je premium izbira v tem segmentu, saj kljub razmeroma majhnim zunanjim meram premore večino dobrot večjih vozil te znamke. Poleg tega se ponaša z zelo dobro tehniko in s tem povezanimi voznimi lastnostmi, med opremo pa z večino sodobnimi varnostnimi in drugimi pripomočki. Materiali in izdelava v kabini so na visoki ravni, s čimer Audi Q3 ustreza tudi zahtevnejšim kupcem. Na bencinski strani motorne palete je mogoče izbirati rabljen Audi Q3 TFSI (1.4 TFSI, 1.0 TFSI), na dizelski pa rabljen Audi Q3 TDI (1.6 TDI, 2.0 TDI) z ročnim ali samodejnim S tronic menjalnikom.
 

 

Audi Q5 rabljena vozila
 

Nazaj na ponudbo

Rabljen Audi Q5 se uvršča med srednjevelike športne terence razreda premium, kjer stavi na prostorno kabino, kakovostno izdelavo in materiale v notranjosti ter dobro ergonomijo in vsestransko uporabnost. Rabljen Audi Q5 TDI quattro je zanesljiva izbira, saj ga odlikujeta tako zmerna poraba kot tudi zanesljiva lega na cesti. Z zanesljivim štirikolesnim pogonom je rabljen Audi Q5 quattro ali rabljen Audi Q5 quattro S stronic s samodejnim menjalnikom odličen sopotnik tako pri vsakodnevnih opravkih kot tudi na daljših poteh.
 

 

Audi Q7 rabljena vozila 
 

Nazaj na ponudbo

Audi Q7 je poleg prestižnega A8 je tako rekoč admiralska ladja znamke Audi, saj poleg vrhunske tehnike, učinkovitega štirikolesnega pogona Audi Q7 quattro ter zmogljivih motorjev ponudi tudi najvišjo stopnjo udobja in prestiža. S svojo mogočno pojavo in izrazito sprednjo masko je rabljen Audi Q7 na cesti pravi kralj, temu primerne pa so tudi njegove zmogljivosti. Rabljen Audi Q7 je na voljo z zmogljivimi bencinskimi motorji kot rabljen Audi Q7 TFSI quattro ali učinkovitimi dizelskimi motorji kot rabljen Audi Q7 TDI quattro.

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 370
5
9. maj 2019
Marko B. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A3 Attraction 1.9 TDI
Z Vašimi servisnimi storitvami sem zelo zadovoljen. Vozilo je zanesljivo in ga je užitek voziti.
6. maj 2019
Mojca G. , stranka Porsche Verovškova
AUDI Q3 40 TFSI quattro S line
Odlično :), Dostopen odnos, sprejem in komunikacija, Potrudili so se na visokem nivolju
11. marec 2019
Janja L. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A6 3.0 TDI quattro Business
Zelo prijazen odnos in pripravljenost pomagati na visokem nivoju.
25. februar 2019
Aleš O. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Avant 2.0 TDI Business Edition
Zelo korekten odnos in jasno razložena vsa potrebna dela.
7. februar 2019
Stanislav K. , stranka Porsche Verovškova
AUDI Q5 2.0 TDI
Zelo zadovoljen sem z celotnim procesom od animacije do nakupa vozila in poprodajnih aktivnosti.

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.