INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

Avtonet Passat ponudba. Na zalogi in na voljo takoj.

Passat in Passat Variant v ponudbi pri Porsche Inter Auto

Avtonet Passat zaloga vozil Pri Porsche Inter Auto z akcijskim financiranjem je prava odločitev! Preverite našo bogato zalogo vozil VW Passat limuzina, VW Passat karavan. Bi radi podrobneje spoznali model Volkswagen Passat? Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi veliko zalogo Volkswagen Passat modelov - izberite svojega!

Volkswagen Passat tehnični podatki

Asistenca za zastoje je na voljo le za vozila z DSG samodejnim oziroma avtomatskim menjalnikom. Vgrajeni 2,0-litrski TDI motor s 110 kW (150 KM) pogonske moči v modelu Passat je že stari znanec, večina kupcev pa ob odločitvi za to različico pripadajoči 6-stopenjski ročni menjalnik izbere zato, ker je v tej kombinaciji motorja in menjalnika lepo izražen varčevalni potencial modela Volkswagen Passat.

VW Passat tehnični podatki

Model Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
VW Passat 4767 mm 1832 mm 1476  mm 2786  mm 586 litrov 1152  litrov
VW PAssat Variant 4767 mm 1832 mm 1516 mm 2786 mm 650 litrov 1780 litrov
VW Passat Alltrack 4777 mm  1832 mm   1530 mm  2789 mm  639 litrov  1769 litrov 

Volkswagen Passat rabljena vozila

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile VW Passat z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa.

Volkswagen Passat karavan

Passat Variant oz. karavan, kot mu reče večina, je brez dvoma ena izmed najbolj privlačnejših izbir. Ponuja udobno vožnjo, velikodušno odmerjen prostor v notranjosti in še veliko več. Med kupci tega modela, ki je na voljo tudi v karavanski različici, je zelo priljubljena različica 2.0 TDI Bluemotion (Volkswagen Passat Variant 2.0 tdi BMT Comfortline) z vgrajenim ročnim 6-stopenjskim menjalnikom.  Takšen Passat se lahko pohvali z bogato odmerjenim paketom opreme: LED žarometi z dnevnimi lučmi, navigacijski sistem Discover Media, kamera za vzvratno vožnjo Rear View, sistem za zaznavanje pešcev, asistenca za menjavo voznih pasov Side Assist Plus, asistenca za ohranjanje smeri na voznem pasu Lane Assist in asistenca za avtomatski vklop/izklop dolgih luči Light Assist.

 

Avtonet Passat CC ponudba

Čeprav se je Passatova širina v osmi generaciji povečala za samo 1 centimeter, deluje avtomobil na račun optično povečane širine še bolj skladno kot predstavniki prejšne generacije. Lahko celo rečemo, da premore veliko več limuzinske elegance, ki je bila prej rezervirana samo za kupce Volkswagen Passat CC. Le-tega je sedaj zamenjal model Volkswagen Arteon.
 

Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za model Volkswagen Passat!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.