INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

AVTONET ŠKODA KAMIQ: preverite bogato zalogo vozil pri Porsche Inter Auto

Rabljena vozila Škoda Kamiq

Preveri zalogo Škoda Kamiq

Rabljena vozila Škoda Kamiq

ŠKODA KAMIQ AVTONET

ŠKODA KAMIQ AVTONET: v kolikor iščete rabljeno vozilo, ste prišli na pravo mesto, saj imamo za vas največjo zalogo rabljenih vozil v Sloveniji! Preverite našo bogato zalogo vozil Škoda Kamiq na Avtonet.

Škoda Kamiq - preverite ponudbo:


KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Vas zanima Škoda Kamiq?

AVTONET ŠKODA KAMIQ

Novi Škoda Kamiq

Škoda Kamiq: prvi predstavnik ponudbe Škodinih športnih terencev je bil veliki Kodiaq, sledil mu je srednji Karoq, zdaj je tu še najmanjši. Ta se ponaša s kompaktno zunanjostjo, izjemno prostorno in udobno notranjostjo ter z najnovejšo koncernsko tehniko. In lahko ga že naročite!

Škoda Kamiq posebnosti:

 •  napredni asistenčni sistemi
 •  žarometi v polni LED tehnologiji
 •  prijeten ambient v notranjosti
 •  digitalni merilniki velikosti 10,25''
 •  velika prostornina prtljažnika 400 litrov, oz. 1.395
 •  na voljo tudi Kamiq Monte Carlo in Kamiq Scoutline

 

Spodaj si lahko ogledate nekaj novih in rabljenih modelov ŠKODA KAMIQ, ki so na zalogi pri Porsche Inter Auto.

Škoda Kamiq dimenzije

Kamiq je zasnovan na koncernski prečni prilagodljivi platformi MQB A0 za vozila s pogonom na sprednji kolesi. S tem poudarja, da je namenjen predvsem praktični in udobni vsakodnevni uporabi, kar zagotavlja z nekoliko večjo oddaljenostjo karoserije od tal in odlično preglednostjo. Njegova karoserija je namreč posajena 3,9 centimetra višje kot pri kombilimuzini Scala, kar med drugim omogoča bolj udobno vstopanje in izstopanje iz vozila.

Kamiq pa tako kot drugi Škodini modeli močno stavi na prostornost, s katero se uvršča na sam vrh razreda. Ob skupni dolžini 4.241 milimetrov se pohvali z zelo veliko medosno razdaljo, ki znaša 2.651 milimetrov oziroma približno 10 centimetrov več kot pri glavnih tekmecih.

To mu prinaša izjemno prostorno kabino, kjer imajo potniki v drugi vrsti kar 73 milimetrov prostora za kolena, 1.003 milimetre prostora za glave in 1.425 milimetrov širine v višini komolcev. S temi merami je Kamiq preverjeno zasnovan tudi po meri košarkarjev.

Poleg tega v zadku skriva spoštovanja vreden prtljažnik, ki v osnovni postavitvi meri okroglih 400 litrov, z zlaganjem naslonjal zadnjih sedežev v razmerju 60 : 40 z opcijskim sredinskim naslonom za roke pa njegova prostornina naraste do 1.395 litrov.

Ob tem je na voljo še opcijsko poklopno naslonjalo sovoznikovega sedeža, ki omogoča prevoz do 2.447 milimetrov dolgih predmetov. Ne glede na to Kamiq z zunanjo širino 1.793 ohranja kompaktnost, ki je več kot dobrodošla na natrpanih mestnih ulicah in parkiriščih nakupovalnih središč. (1)

Škoda Kamiq, Karoq in Kodiaq

Vsi, ki spremljate ponudbo vozil Škoda, gotovo veste, da se imeni dveh njenih dveh aktualnih športno-terenskih modelov začneta s črko K in končata s črko Q – Škoda Karoq in Škoda Kodiaq. Ta tradicija se zdaj nadaljuje s prvim Škodinim mestnim športnim terencem, ki sliši na ime Škoda Kamiq.

Toda pri Škodinih imenih ni pomembno le, da dobro zvenijo, temveč imajo tudi točno določen pomen. Ime Kamiq tako izvira iz jezika Inuitov, ki živijo na severu Kanade in na Grenlandiji, ter pomeni nekaj, kar se odlično prilega vsaki situaciji – kot druga koža. In zagotavljamo vam, da to ime temu avtomobilu odlično pristaja.

Nakup avta pri Porsche Inter Auto - prednosti

 • garancija 8 dni za vračilo – ker smo prepričani v svojo kakovost
 • preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
 • do 700 € popusta ob financiranju PFGS
 • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila
   

Nakup rabljenega avtomobila je res lahko boljši in cenovno ugodnejši nakup, a to le v primeru, če se prav odločite. Ste vedeli, da vam pri Porsche Inter Auto pri nakupu vašega novega rabljenega vozila zagotavljamo vrhunsko izkušnjo mobilnosti in vam ob tem nudimo tudi ekskluzivne dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi. Le tako boste lahko popolnoma uživali v vašem novem vozilu!

Naj vas navdušimo nad Škoda Kamiq

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.