AVTONET ŠKODA OCTAVIA: bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

Rabljena vozila Škoda Octavia

Vas zanima Škoda Octavia?

Preverite ugodno ponudbo: rabljena vozila Škoda Octavia

ŠKODA OCTAVIA AVTONET: Če iščete rabljeno vozilo Škoda Octavia, ste prišli na pravo mesto. Preverite pestro ponudbo Škoda Octavia vozil na AVTONETŠkoda Octavia v svojem segmentu velja za tehnološko in vizualno dovršen model, ki ponuja najnovejšo tehnologijo in številne praktične rešitve Simply Clever. 

Veliko kupcev se dandanes odloča za model Škoda Octavia karavan imenovamo Combi z dizelskim TDI motorjem zaradi številnih prednosti. Med bolj priljubljenimi pa je Škoda Octavia Family z bogato serijsko opremo.

KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Preveri zalogo Škoda Octavia

Rabljena vozila Škoda Octavia

Škoda Octavia AVTONET

Zakaj izbrati Škoda Octavia?

1. Še več prostora!

Četrta generacija modela Škoda Octavia je 15 milimetrov širša od predhodnice. Limuzina je v dolžino zrasla za 19 milimetrov, Combi za 22. Pregovorno ogromen prtljažni prostor se je v limuzini še povečal, in to na kar 600 litrov (1555 s podrtimi zadnjimi sedeži), pri različici Combi pa na kar 640 litrov (1700 s podrtimi zadnjimi sedeži).

2. Sodoben, dinamičen videz

Nizka, vitka silhueta modela Škoda Octavia se lahko pohvali z najboljšim količnikom zračnega upora v svojem razredu. Njen športni videz poudarjajo ostro oblikovani žarometi, ki so zdaj postavljeni nižje, ter platišča vse do premera 19 palcev. 

3. Kvalitetna notranjost, udobno upravljanje

Kromirani detajli, ambientalna osvetlitev, dvokraki volan - skupaj z novo oblikovano armaturno ploščo daje vse to prijeten občutek zračnosti, za sodoben videz pa poskrbi tudi aktivni informacijski zaslon (10.25''), ki je nadomestil klasične merilnike. Da vozniku ni potrebno odvrniti pogleda s ceste, pa ima Octavia projicirni zaslon, ki hitrost, podatke navigacije in prometne znake prikazuje neposredno na vetrobranskem steklu.

Kot prvo vozilo Škoda je Octavia opremljena s tehnologijo shift-by-wire, tako da samodejni menjalnik DSG z dvojno sklopko upravljate z ročico v sredinski konzoli, kjer se nahaja tudi elektromehanska ročna zavora s funkcijo zadrževanja, ki je nadomestila mehansko.

4. Udobje in vožnja po vaši meri

Ergonomski, prezračevani in ogrevani masažni sedeži, tripodročna klimatska naprava, ogrevan volan in ogrevano vetrobransko steklo zagotavljajo povsem novo raven udobja, ki ga še zaokrožajo električno krmiljena peta vrata in navidezni pedal, ki omogoča brezstični dostop do prtljažnika. Za odklepanje ali zaklepanje vozila se lahko zahvaljujoč novemu sistemu KESSY odslej uporabljajo kar vsa vrata.  

5. Vrhunska varnost - Euro NCAP 5 zvezdic!

Poleg tega, da je na zahtevnih testiranjih Euro NCAP dosegla vseh pet zvezdic, je nova Octavia prva Škoda, ki je na voljo z asistenco za ovire, asistenco pri zavijanju in asistenco pri izstopanju. V asistenco Travel Assist, ki v kombinaciji s samodejnim DSG menjalnikom z dvojno sklopko omogoča tudi samodejno počasno vožnjo v gostem prometu, je vključen predvidljivi tempomat, ki predvideva vozne razmere za naslednji kilometer do dva in po potrebi prilagodi hitrost vožnje.

ŠKODA OCTAVIA DIMENZIJE

Primerjava Škoda Octavia in Škoda Octavia Combi
Mere in dimenzije Škoda Octavia Škoda Octavia Combi
Dolžina 4698 mm 4689 mm
Višina 1470 mm 1480 mm
Širina 1829 mm 1829 mm
Prtljažnik 600 litrov 640 litrov

Škoda Octavia konfigurator

Sestavite si popolnoma svojo Škodo Octavio ali Škodo Octavio Combi in jo prilagodite po svojem okusu!

AVTONET ŠKODA OCTAVIA COMBI

 • v celoti digitalizirana notranjost
 • več prostora v notranjosti in prtljažniku
 • zunanji dizajn z veliko mero elegance
 • najsodobnejši motorji
 • LED žarometi serijsko
   

Škoda Octavia Combi: Paleta modelov pri Škodi je naravnana ravno na to, da ustreza tako individualistom kot na primer družinam. Prav vsak izmed Škodinih modelov je po svoje prilagojen različnim potrebam, z rešitvami Škoda Simply Clever pa navdušujejo številne družine. Velikost prtljažnega prostora je seveda pomemben podatek, tukaj imajo na voljo od klasičnih avtomobilov v karavanskih različicah pa vse do večjih športnih terencev.

A samo prtljažni litri niso dovolj, potrebno je še nekaj več in to kupec pri Škodi dobi. Prilagodljivo notranjost z različnimi odprtinami, odlagalnimi prostori ali kljukicami za še bolj udoben prevoz v prtljažniku ali potniški kabini, enostavno podiranje in zlaganje naslonov zadnjih sedežev, prostornost tudi na zadnji klopi, vse to je nekaj, brez česar sodobna družine ne more ne na pot ne skozi vsakdan.

Nakup avta pri Porsche Inter Auto - prednosti

 • garancija 8 dni za vračilo – ker smo prepričani v svojo kakovost
 • preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
 • do 700 € popusta ob financiranju PFGS
 • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila
   

Nakup rabljenega avtomobila je res lahko boljši in cenovno ugodnejši nakup, a to le v primeru, če se prav odločite. Ste vedeli, da vam pri Porsche Inter Auto pri nakupu vašega novega rabljenega vozila zagotavljamo vrhunsko izkušnjo mobilnosti in vam ob tem nudimo tudi ekskluzivne dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi. Le tako boste lahko popolnoma uživali v vašem novem vozilu!

Naj vas navdušimo nad Škoda Octavia!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8.-17.ure