INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

AVTONET ŠKODA SUPERB: bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

Preverite ugodno ponudbo: rabljena vozila Škoda Superb

Preveri zalogo Škoda Superb

AVTONET ŠKODA SUPERB

AVTONET ŠKODA SUPERB: Škoda Superb nove generacije vam ponuja naravnost ednstven pogled na vožnjo. Združuje najboljše: sodoben dizajn, izjemno prostornost, vrhunsko tehnologijo in brezkompromisno varnost. Za najbolj zahtevno pa je tu seveda tudi Škoda Superb karavan imenovan Škoda Super Combi.

Škoda Superb - preverite ponudbo:

 

KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Vas zanima Škoda Superb?

Škoda Superb konfigurator

Škoda Superb konfigurator: vabimo vas, da si sestavite svojega Superba.

Škoda Superb - sestavite si svojega:


Spodaj si lahko ogledate nekaj novih in rabljenih modelov Polo, ki so na zalogi pri Porsche Inter Auto.

Škoda Superb motorji in oprema

Škoda Superb ponuja široko paleto bencinskih in dizelskih motorjev. Za Superba so na voljo turbomotorji z direktnim vbrizgavanjem goriva, ki so zasnovani na najnovejši tehnologiji. Bencinski motorji razvijejo moč od 92 kW (122 KM) do 206 kW (280 KM), dizelski pa med 88 kW (120 KM) in 140 kW (190 KM). Z izjemo osnovne različice bencinskega motorja so za vse agregate na voljo sodobni menjalniki z dvojno sklopko. Na voljo vam je tudi različica iV 1.4 TSI priključni hibrid s 218 KM. Na voljo je tudi napredni štirikolesni pogon.

Prav tako Škoda Superb vam seveda ponuja veliko različnih paketov opreme, za vsakogar se najde pravi paket. (1)

Škoda Superb paketi opreme:

  • Active
  • Ambition
  • Style
  • Laurin&Klement
  • Sportline

Škoda Superb dimenzije

Mere in dimenzije Škoda Superb Škoda Superb Combi
Dolžina 4869 mm 4862 mm
Višina 1469 mm 1477 mm
Širina 1864 mm 1864 mm
Prtljažnik 625 l 660 l

AVTONET ŠKODA SUPERB COMBI

Tudi pri Škoda Super Combi oblikovanju ima osrednjo vlogo uporaba tehnologije MQB: daljša medosna razdalja, krajši sprednji previs in širši kolotek skrbijo za uravnotežena proporcionalna razmerja in za zelo dinamičen, športen vtis, ki ga daje vozilo. Silhueta v kombinaciji z daljšima medosno razdaljo in dolžino vozila, skrajšanim sprednjim previsom, zaobljeno strešno linijo in izjemno poševnim zadnjim steklom predstavlja stilsko dovršeno celoto.

Tudi sprednji in zadnji del vozila zaznamuje izrazita in odločna podoba. Naslonjala zadnjih sedežev je v Superbu Combi mogoče podreti z vzvodom v prtljažniku. V Superbu Combi je vsestransko uporabno tudi prilagodljivo nastavljivo dvojno prtljažno dno. S tem premičnim vmesnim dnom je prtljažnik mogoče različno razdeliti in ga tako uporabljati bolj prilagodljivo. Poleg tega sistem ustvarja praktičen prostor za prtljago – zato je snemljivi prtljažni rolo mogoče shraniti pod dvojno dno. 

Naj vas navdušimo nad Škoda Superb!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.