INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

AVTONET VW ARTEON: bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

Preverite ugodno ponudbo: rabljena vozila Arteon, novi VW Arteon

Preveri zalogo VW Arteon

Rabljena vozila Arteon, službena vozila Arteon

ARTEON AVTONET

ARTEON AVTONET: iščete rabljeno vozilo na Avtonet? Prišli ste na pravo mesto, saj imamo za vas največjo zalogo rabljenih vozil v Sloveniji! Spodaj preverite več informacij kateri model Volkswagen Arteon bi bil najbolj primeren za vas, katere prednosti ponuja ter kakšne so njegove tehnične lastnosti.

VW Arteon in Arteon Shooting Brake že v mirovanju razkrivata svoje številne odlike. S čim vas bosta prepričala? Z ekskluzivnim dizajnom, dinamično silhueto in pravo mero športnosti. V potniškem prostoru prisegata na kakovostne materiale  in urbane poudarke. Dovršeni detajli ter komunikacijski in asistenčni sistemi pa v vseh voznih situacijah zagotavljajo izredno visoko raven udobja. 


KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Vas zanima VW Arteon?

AVTONET VW ARTEON, ARTEON SHOOTING BRAKE

Volkswagen je že pred časom uradno razkril novi VW Arteon in povsem novo izvedenko imenovano novi VW Arteon Shooting Brake. Kljub temu, da novi VW Arteon ostaja prepoznaven, prinaša kar nekaj opaznih sprememb. Veliko novosti najdemo že na zunanjosti vozila, spremenjene odbijače in predvsem novo zasnovan sprednji del s sklenjeno markantno linijo luči.

Novi VW Arteon - sestavite si svojega:

Novi Arteon in Arteon Shooting Brake že v mirovanju razkrivata svoje številne odlike. S čim vas bosta prepričala? Z ekskluzivnim dizajnom, dinamično silhueto in pravo mero športnosti. V potniškem prostoru prisegata na kakovostne materiale  in urbane poudarke. Dovršeni detajli ter komunikacijski in asistenčni sistemi pa v vseh voznih situacijah zagotavljajo izredno visoko raven udobja. 

Spodaj si lahko ogledate nekaj novih in rabljenih modelov Arteon, ki so na zalogi pri Porsche Inter Auto.

Avtonet Arteon

Novi Arteon in Arteon Shooting Brake tehnični podatki
Različica Moč (kW/KM) Menjalnik Paket opreme Poraba (l/100km)
Bencinski motorji        
VW Arteon 2.0 TSI 140/190 7-st. DSG Elegance 6
Dizelski motorji        
VW Arteon 2.0 TDI 110/150 7-st. DSG Elegance, R-Line 4,2 - 4,0
VW Arteon 2.0 TDI 147/200 7-st. DSG Elegance, R-Line 4,7 - 4,6
VW Arteon 2.0 TDI 4Motion 147/200 7-st. DSG Elegenace, R-Line 5,1 - 4,9

Avtonet VW Arteon eHybrid

 • 1,4-litrski turbo bencinski motor in elektromotor
 • skupna moč motorjev 21z konjskih moči
 • avtomatski DSG menjanik
 • električni doseg do 55 kilometrov
   

VW Arteon eHybrid predstavlja tudi povem novi prilkjučno hibridni pogon, ki je pri modelu Arteon na voljo prvič. Izključno električni doseg modela je tolikšen, da bodo mnogi vozniki Arteona eHybrid in Arteona Shooting Brake eHybrid svoje dnevne relacije lahko opravljali brez emisij! 

Obe različici Arteona, limuzinski Arteon Fastback in karavanski Arteon Shooting Brake, se obenem uvrščata med prve modele med svojimi konkurenti, za katere bo v višjem srednjem razredu mogoče naročiti priključno hibridni pogon! Seveda bodo na voljo tudi bencinski motorji imenovani Arteon TSI in dizelski Arteon TDI. 

Avtonet VW Arteon R

Arteon R 2021, povsem nova različica v ponudbi znamke, predstavlja vrhunsko dinamiko namenjeno poslovnim razredom. Top različica, s katero Volkswagen prodira še globlje v segment premium modelov z visoko zmogljivostjo. Pri njem ne navdušuje zgolj sama moč, pač pa tudi način, kako se moč prenaša na cesto. Inovativna in tehnološko napredna tehnologija z imenom R-Performance Torque Vectoring zagotavlja, da se pogonska moč glede na razmere na cesti prilagaja med vsemi kolesi. V tem avtomobilskem razredu to prinaša nov nivo vozne dinamike. 

Nakup avta pri Porsche Inter Auto - prednosti

 • garancija 8 dni za vračilo – ker smo prepričani v svojo kakovost
 • preverjanje 250 kontrolnih točk – za brezskrben nakup
 • vrhunsko Porsche jamstvo RV Plus – do 24 mesecev
 • do 700 € popusta ob financiranju PFGS
 • servisni bon v vrednosti do 100 € – za ugodnejši servis vozila
   

Nakup rabljenega avtomobila je res lahko boljši in cenovno ugodnejši nakup, a to le v primeru, če se prav odločite. Ste vedeli, da vam pri Porsche Inter Auto pri nakupu vašega novega rabljenega vozila zagotavljamo vrhunsko izkušnjo mobilnosti in vam ob tem nudimo tudi ekskluzivne dodatne ugodnosti, ki vam jih ponujamo le mi. Le tako boste lahko popolnoma uživali v vašem novem vozilu! 

Preverite še zadnjo novost: po novem vam ponujamo še video predstavitev rabljenih vozil za še večjo transparentnost!

Avtonet rabljena vozila
Avtonet rabljena vozila

Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za model VW Arteon

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.