INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

AVTONET VW TOURAN: bogata zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

Preverite ugodno ponudbo: rabljena vozila Touran

Preveri zalogo VW Touran

Rabljena vozila Touran, službena vozila Touran

Avtonet Touran

Avtonet VW Touran: v kolikor iščete rabljeno vozilo, ste prišli na pravo mesto, saj imamo za vas največjo zalogo rabljenih vozil v Sloveniji! Preverite našo bogato zalogo vozil VW Touran na Avtonet. Spodaj preverite več informacij kateri model Volkswagen Touran bi bil najbolj primeren za vas, katere prednosti ponuja ter kakšne so njegove dimenzije oz. mere.


KONTAKT: Za vse informacije smo vam na voljo na 041 392 204 ali nam PIŠITE!

Vas zanima VW Touran?

Avtonet VW Touran

VW Touran je avtomobil namenjen predvsem družinam, ki zahtevajo veliko mero prilagodljivosti in enostavnega upravljanja z vozilom. Poleg vseh omenjenih lastnosti, pa pričakujejo, da ima avtomobil tudi vso najnovejšo varnostno opremo. Volkswagen Touran vse to opravi z odliko! (1)

Spodaj si lahko ogledate nekaj novih in rabljenih modelov Golf, ki so na zalogi pri Porsche Inter Auto.

Avtonet Touran

VW Touran - dimenzije
Dolžina 4527
Širina 1829
Višina 1674
Medosna razdalja 2786

VW Touran

Volkswagen Touran - za vožnjo do atletskega stadiona, šole, vrtca ali na dopust je to najbolj priljubljeni enoprostorec v Nemčiji in eden izmed treh najuspešnejših svoje vrste v Evropi. In ker je tako praktičen, ga imajo radi tudi vsi tisti, katerih otroci so se že odselili od doma. Vozniki, ki radi sedijo visoko in udobno, obenem pa v Touranu cenijo prilagodljivost in intuitivno upravljanje. Od premierne predstavitve leta 2003 se je za Volkswagen Touran odločilo več kot 1,9 milijona ljudi. Volkswagen Touran cena je resnično naravnost ugodna. 

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.