INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

AVTONET ponudba vozil Porsche Inter Auto

AVTONET-RABLJENA-VOZILA-2019

 

Ste pogost uporabnik spletne strani AVTONET?

Vas zanimajo rabljena ali nova vozila?

Nakup ali prodaja vozila ni prav preprosta zadeva, pa najsi gre za birokracijo, povezano s tem, odločanje o izbiri avtomobila, finančni konstrukt ali pa izbiro časa za nakup oziroma prodajo. Kar nekaj je razlogov, ki govorijo v prid nakupu novega avtomobila. Okusi in pogledi so seveda različni. Če iščete rabljeno vozilo na AVTONET, potem boste našli zagotovo veliko izbiro. Toda za katero ponudbo ali trgovca, pa se potem dejansko odločiti?

Preverite zalogo rabljenih vozil

Porsche Inter Auto

 

Preverjena rabljena vozila pri Porsche Inter Auto

Avto.net na slovenskem trgu rabljenih vozil ponuja največjo izbiro vozil. Tudi naša rabljena vozila oglašujemo na strani AVTONET. Če boste iskali novo ali rabljeno vozilo naših blagovnih znamk, ga boste zagotovo našli tudi na strani avtonet. Ste si izbrali vozilo na spletni strani, pa imate dodatna vprašanja? Bi radi preverili podatke o vozilu ali povprašali po možnostih ugodnega financiranja? V naših podružnicah se lahko dodatno posvetujete z našimi strokovnjaki.

 

Specializirani trgovci rabljenih vozil ponujajo več prednosti

Ker nismo vsi rojeni za trgovce, bo obisk specializiranega prodajalca z rabljenimi vozili za večino najboljša odločitev. Torej zakaj se stranke odločajo za nakup vozil pri Porsche Inter Auto, smo povprašali Igorja Kocjančiča, vodjo marketinga. »Zagotovo na odločitev stranke vpliva kakovost, bogata izbira v Porsche Inter Auto poslovalnicah, odzivnost naših prodajnih svetovalcev in seveda varnost nakupa. Na zalogi imamo strokovno pregledana in servisirana rabljena ali službena vozila, ki so zanesljiva in največkrat po ugodni ceni«.

Najdem vozilo na strani avtonet. Kakšne so prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porscheju? Na kaj moramo biti pozorni ob nakupu rabljenega vozila?

»Na strani avto.net je res velika ponudba vseh vozil, toda le pri nas lahko garantiramo stranki skrbno pregledan avto, določitev tržne cene, izpostavil bi tudi garancijo ali jamstvo za rabljena vozila. Najbolj pomembno pri nakupu rabljenega vozila je njegovo poreklo, od kod avto prihaja, ali je bil prvič registriran v Sloveniji ali v državah EU. Druga najbolj pomembna stvar pa je servisna knjižica, ta je v bistvu nekakšen zdravstveni karton vozila, iz katerega je razvidno, kaj se je z vozilom dogajalo.«

 

Rabljena, testna in službena vozila tudi na avtonet-u

S strokovnimi rešitvami gradimo medsebojno zaupanje pri nakupu rabljenega avtomobila
Obljuba povezuje potrebe in pričakovanja naših strank z našimi visokokakovostnimi izdelki in storitvami ter strokovnim svetovanjem. Strokovnost in izkušnje naših svetovalcev so zagotovilo za brezskrbnost naših strank. Nakup naših izdelkov in storitev ni strošek, temveč investicija v njihovo zanesljivo delovanje.

Varen nakup - rabljena vozila z garancijo pri porscheinterauto.net
Spletno stran www.porscheinterauto.net smo ustvarili samo za vas. Samo pri Porsche Inter Auto izbirate med največjo ponudbo rabljenih vozil, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malim številom prevoženih kilometrov po ugodni ceni, spremljate novice iz sveta avtomobilizma in dobite vse informacije o našem delu na enem mestu. Za vas skrbimo, da so nakupi varni ter da so podatki točni. Skupaj skrbimo za prijaznost in vaše udobje.

 

Želimo vas navdušiti za nakup vozila v naših poslovalnicah!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.