AVTONET ponudba vozil Porsche Inter Auto

AVTONET-RABLJENA-VOZILA-2019

 

Ste pogost uporabnik spletne strani AVTONET?

Vas zanimajo rabljena ali nova vozila?

Nakup ali prodaja vozila ni prav preprosta zadeva, pa najsi gre za birokracijo, povezano s tem, odločanje o izbiri avtomobila, finančni konstrukt ali pa izbiro časa za nakup oziroma prodajo. Kar nekaj je razlogov, ki govorijo v prid nakupu novega avtomobila. Okusi in pogledi so seveda različni. Če iščete rabljeno vozilo na avtonet, potem boste našli zagotovo veliko izbiro. Toda za katero ponudbo ali trgovca, pa se potem dejansko odločiti?

Preverite zalogo rabljenih vozil

Porsche Inter Auto


AVTONET - ponudba novih in rabljenih vozil iz poslovalnic Porsche Inter Auto

Avto.net ponuja na slovenskem trgu rabljenih vozil največjo izbiro vozil. Tudi naša rabljena vozila oglašujemo na strani AVTONET. Če boste iskali novo ali rabljeno vozilo naših blagovnih znamk, ga boste zagotovo našli tudi na strani avto net. Ste si izbrali vozilo na strani avto.net, pa imate dodatna vprašanja? Bi radi preverili podatke o vozilu ali povprašali po možnostih ugodnega financiranja? V naših podružnicah se lahko dodatno posvetujete z našimi strokovnjaki.

Pri nas je bil trg rabljenih vozil nekoč bolj ali manj omejen na male oglase in individualne dogovore med bivšim in bodočim lastnikom. Več gneče je bilo včasih na sejmih rabljenih vozil. Na srečo številnih lastnikov in kupcev je danes ponudba na spletu, kot na primer na www.avto.net, precej bolj pestra in lahko ogled vozila opravite kar od doma.


Iskanja, povezana z AVTONET

 


avtonet rabljena vozila porsche

Specializirani trgovci ponujajo več prednosti – primer Porsche Inter Auto

Ker nismo vsi rojeni za trgovce, bo obisk specializiranega prodajalca z rabljenimi vozili za večino najboljša odločitev. Torej zakaj se stranke odločajo za nakup vozil pri Porsche Inter Auto, smo povprašali Igorja Kocjančiča, vodja marketinga. »Zagotovo na odločitev stranke vpliva kakovost, bogata izbira v Porsche Inter Auto poslovalnicah, odzivnost naših prodajnih svetovalcev in seveda varnost nakupa. Na zalogi imamo strokovno pregledana in servisirana rabljena ali službena vozila, ki so zanesljiva in največkrat po ugodni ceni«.


Najdem vozilo na strani avto.net. Kakšne so prednosti ob nakupu rabljenega vozila pri Porscheju? Na kaj moramo biti pozorni ob nakupu rabljenega vozila?

»Na strani avto.net je res velika ponudba vseh vozil, toda le pri nas lahko garantiramo stranki skrbno pregledan avto, določitev tržne cene, izpostavil bi tudi garancijo ali jamstvo za rabljena vozila. Najbolj pomembno pri nakupu rabljenega vozila je njegovo poreklo, od kod avto prihaja, ali je bil prvič registriran v Sloveniji ali v državah EU. Druga najbolj pomembna stvar pa je servisna knjižica, ta je v bistvu nekakšen zdravstveni karton vozila, iz katerega je razvidno, kaj se je z vozilom dogajalo.«

Iskanja, povezana z AVTONET Volkswagen

 

 


Ali je avto z več prevoženimi km nujno v slabšem stanju od tistega, ki jih ima prevoženih manj?

»Ni nujno. Spet smo pri servisni knjižici. Avtomobili z več prevoženimi km so bili voženi na daljše relacije. Če je bilo pri servisnih intervalih zamenjano vse potrebno, potem ni bojazni. Potrebno je vzeti v zakup, da pri velikem številu km narašča tudi vzdrževanje vozila – menjava zoba, jermenov, zavornih kolutov, ploščic in ostalega. Ključna prednost ponudbe rabljenih vozil pri Porsche Inter Auto je, da jamčimo za celotno storitev. Za obiskovalca spletne strani avto.net ali porscheinterauto.net oz. kupca pa je poleg omenjenega, kar je vezano predvsem na samo prodajo ali nakup vozila, še pomembnejše, da po prodaji rabljenega vozila ne pozabijo nanj, ampak v okviru svojih storitev nudimo tudi obsežna jamstva, sicer bolj značilna za nova vozila.«

 

Audi avtonet

 

Pri Porsche Inter Auto ponujamo več ugodnosti in predvsem jamstvo ob nakupu

Tukaj lahko omenimo predvsem jamstvo za rabljeno vozilo, garancijo za zamenjavo, garancijo za odkup, financiranje in zavarovanje. Kaj vse te ugodnosti pomenijo v praksi, je mogoče dokaj preprosto povzeti – gre namreč za to, da se lahko na nas obrnete takoj, ko se kaj zalomi z vašim novim rabljenim vozilom. Seveda pa si takšnih dogodkov ne želijo niti kupci niti trgovci.

In čim širši je obseg naših jamstev, tem večje je lahko naše prepričanje, da s prodanim pač ne bo nič narobe. Seveda ni mogoče pričakovati, da so ta jamstva neomejen. Tako kot pri vseh ostalih garancijah ali jamstvih je pač treba skrbno prebrati drobni tisk, vendar pa je že obstoj takšnega tiska bistveno več kot v primeru individualnih dogovorov med kupci in prodajalci rabljenih vozil.

Iskanja, povezana z avto net Audi

 

 

Iskanja, povezana z AVTONET Škoda

 

Strokovna cenitev vrednosti vašega vozila in odkup vozil

»Ena izmed prednosti izbire pri Porsche Inter Auto je tudi v tem, da vam bodo strokovno ocenili vrednost vašega starega vozila. Odločitev o tem, ali boste sklenili posel in vrednost prenesli v nakup novega rabljenega ali novega vozila, pa je seveda na koncu vaša. Ko pripeljete avtomobil na cenitev, je treba imeti s seboj ustrezne dokumente, ki sicer spremljajo vozilo. Na ocenitev pa vpliva tudi ustrezna priložena servisna dokumentacija, ki dokazuje, kaj se je z vozilom dogajalo v preteklosti. Okvirno ocenitev je mogoče izreči že na podlagi letnika vozila in lestvic Eurotax, konkretno cenitev pa opravi mojster specialist-cenilec, ki temeljito oceni dejansko stanje vozila.«

Iskanja, povezana z avto net SEAT

 

Naša rabljena vozila najdete tudi na spletni strani DasWeltauto.si 

Rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri. Celotno ponudbo najdete na strani dasweltauto.si

 

Varen in zanesljiv nakup v Porsche Inter Auto!

Število ocen: 802
5
         
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.
27. junij 2019
POLONA Z. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen VW Beetle 1.6 74kW 5P
         
Zelo zadovoljna sem bila s prijaznostjo osebja in hitrim ter kvalitetnim servisom!

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.