Novi Audi A1 (2019) že v Sloveniji!

Na voljo v naših Porsche poslovalnicah

Novi Audi A1 (2019) že v Sloveniji!

 

Novi Audi A1 je markanten in mišičast. Markanten sprednji del vozila obvladujejo širši, nizko nameščen enodelni okvir mreže hladilnika in izrazite stranske odprtine za dovod zraka. 


Prostoren, športen, čustven.
Novi Audi A1 Sportback že na zalogi v Porsche Inter Auto poslovalnicah


Z velikim veseljem vam predstavljamo novi model Audi A1 v naših poslovalnicah. Novi Audi A1 Sportback je nared za digitalno prihodnost. Že osnovna izvedba je serijsko opremljena z večfunkcijskim volanom ter s popolnoma digitalnim kombiniranim instrumentom z visokoločljivostnim zaslonom.

Opcijski Audijev virtualni prikazovalnik z razširjenim obsegom funkcij v voznikovem neposrednem vidnem polju prikazuje izčrpne in raznolike informacije, kot so na primer animirani navigacijski zemljevidi in grafike nekaterih asistenčnih sistemov. 

 

Audi A1 Connect - Popolna povezljivost in aktualnost
 

Ponudba infotainment sistemov za novi A1 Sportback je enaka kot pri Audijevih modelih višjega razreda. Serijsko je na voljo MMI radio, pri katerem upravljanje poteka prek večfunkcijskih tipk na volanu in prikazov v popolnoma digitalnem kombiniranem instrumentu. Najzmogljivejšo različico infotainment sistema predstavlja MMI navigacija plus z 10,1-palčnim zaslonom na dotik, ki se povsem zliva s črno površino v videzu stekla.  Upravljanje v celoti poteka prek zaslona na dotik – kot pri pametnem telefonu. Z najnovejšo generacijo glasovnega upravljanja je komunikacija med voznikom in avtomobilom odslej še boljša.

 

Audi A1 Citycarver

 

Skupaj s storitvami Audi connect lahko MMI navigacija plus voznikom modela A1 Sportback zagotovi še dodatne prednosti – s funkcijami, kot je na primer hibridno vodenje do cilja. Izračunavanje poti poteka v oblaku, pri čemer navigacija upošteva celotno prometno situacijo.

Kot še posebej privlačne funkcije sistema velja izpostaviti tudi prikaz satelitskih posnetkov in nove 3D-modele mest, ki na zemljevidu omogočajo natančen prikaz številnih mestnih središč. Letno se avtomatsko prenesejo in naložijo do štiri brezplačne posodobitve zemljevidov, poleg tega pa lahko stranka uporablja tudi raznolike spletne storitve iz ponudbe Audi connect.

 

Novi Audi A1 Sportback aktualna zaloga vozil pri Porsche Inter Auto
 

 

Optimalno povezljivost v novem Audiju A1 Sportback
 

Zagotavlja Audijev vmesnik za pametne telefone. Z njim je pametne telefone z operacijskima sistemoma iOS in Android prek tehnologij Apple CarPlay in Android Auto mogoče integrirati v posebej zanje razvito okolje v sistemu MMI. Vmesnik poleg tega vključuje tudi dva USB-vhoda (1x USB-A, 1x USB-C s povečanjem polnilnega toka). Predal za telefon (Audi phone box), še ena možnost v ponudbi dodatne opreme, zagotavlja boljšo kakovost sprejema in podporo za standard LTE. Pametni telefon se indukcijsko polni brezžično skladno s Qi standardom.

Ljubitelji glasbe in odličnega zvoka se bodo razveselili digitalnega radijskega sprejemnika, avdiosistema Audi Sound System in vrhunskega avdiosistema Bang & Olufsen. Slednji ima enajst zvočnikov z močjo 560 W in pri 3D-učinku uporablja vetrobransko steklo kot odbojno površino.
 

Menjava staro za novo

Želite zamenjati vaše vozilo za novi Audi A1?


Zmogljivi in učinkoviti: motorji
 

Za zagotavljanje užitka v vožnji – tako v mestu kot tudi med izletom ob koncu tedna – so v novem Audiju A1 Sportback zadolženi predvsem njegovi močni motorji. Izbirati je mogoče med različnimi bencinskimi pogonskimi agregati z razponom moči od 70 kW (95 KM) do 147 kW (200 KM). Vsi so opremljeni s turbopolnilnikom, direktnim vbrizgavanjem goriva in filtrom za trdne delce, kombinirati pa jih je mogoče z ročnim menjalnikom ali 7-stopenjskim menjalnikom z dvojno sklopko S tronic. Izjema je najzmogljivejši motor v ponudbi, ki je serijsko vgrajen skupaj s 6-stopenjskim menjalnikom S tronic. 

Športno-suverena nastavitev: podvozje pri Audiju A1 Sportback
 

Zasnova prem pri novem Audiju A1 Sportback zagotavlja dinamične krmilne lastnosti in športno-suveren občutek pri vožnji. Kolesne obese na sprednji premi imajo McPhersonovo zasnovo, zadaj pa je vgrajena kompaktna, lahka prema s povezanimi vodili. Poleg osnovnega podvozja je kot dodatna oprema na voljo tudi čvrstejše športno podvozje. 

Dinamična paketa, individualno prilagojena posameznemu motorju, združujeta opcijske elemente opreme, s katerimi postane A1 Sportback še bolj zapisan športnosti. Za osnovni bencinski motor je mogoče naročiti dinamični paket Basis, ki vključuje športno podvozje, rdeče zavorne čeljusti in večje zavorne kolute. Za ostale motorje je Audi pripravil dinamični paket Performance. Tudi ta vključuje rdeče zavorne čeljusti in večje zavorne kolute, dodatno pa še podvozje z nastavljivimi blažilniki, zvočni izvajalnik in sistem Audi drive select. (1)

Zavorni sistem novega Audija A1 Sportback omogoča natančno odmerjanje sile zaviranja, občutek na pedalu je spontan in čvrst. Opcijska speljevalna asistenca po zaustavitvi na klancu preprečuje, da bi se vozilo premaknilo vzvratno, s čimer zagotavlja večjo varnost na vzponih. V ponudbi so platišča s premerom od 15 do 18 palcev. 

VIDEO: Novi Audi A1 Sportback 2019 predstavitev



Audi A1 dodatne informacije in kontakti pri trgovcih Porsche Inter Auto

Za informacije o novem modelu so vam na voljo naši Audi prodajni svetovalci, ki vam bodo pomagali uresničiti vaše sanje o novem vozilu znamke Audi! 

amke Audi.

Varen in zanesljiv nakup pri Porsche Inter Auto

5
5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja