Asistenca Porsche Slovenija - avtomobilska asistenca 24 ur na dan

Asistenca Volkswagen, Asistenca Audi, Asistenca Škoda, Asistenca SEAT

Asistenca Porsche Slovenija - avtomobilska asistenca 24 ur na dan

Asistenca Porsche Slovenija

Pomoč na cesti - Avtomobilska Asistenca Porsche Slovenija. Če se na cesti znajdete v težavah zaradi okvare vozila, predrte gume ali prometne nesreče se takoj obrnite na nas. Pokličite brezplačno številko Asistenco Porsche Slovenija:

Direktna prijava škode

Porsche Inter Auto je uradno pogodbeno cenilno mesto za Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnico Triglav, Generali, Allianz in Zavarovalnico Sava

Pri nas lahko direktno prijavite škodo brez obiska zavarovalnice. Uredite tudi vse nadaljnje postopke od cenitve škode do popravila vašega vozila v poslovalnicah Porsche Inter Auto. 

PRIJAVA ŠKODE LJUBLJANA, KOPER, MARIBOR
Izpolnite spodnji obrazec in vam takoj rezerviramo termin ali pa pokličite naše sodelavce:

 PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Direktna prijava škode

Brez obiska zavarovalnice

Z vami smo na vsakem kilometru

Asistenca Porsche Slovenija - če se bo na vozilu zgodila okvara, boste udeleženi v nesreči z drugo osebo ali ob trku z divjadjo, bomo poskrbeli za vaše vozilo in za vas. Za vozilo bomo uredili popravilo na cesti ali zagotovili vleko in pomagali, da bo prišel vaš avto čim hitreje na servis, za vas pa vam na vašo željo priskrbimo nadomestni prevoz in podporo pri poti do cilja.

Jamstvo mobilnosti, ki vam ga zagotavlja Asistenca Porsche Slovenija, velja za celotno življenjsko dobo vašega vozila. Podaljša se z vsakim servisnim pregledom, ki je opravljen na pooblaščenem servisu za vaše vozilo v Sloveniji ter v skladu z Navodili za uporabo in Servisno knjižico.

Poskrbimo za vozilo, če pride do okvare ali se zgodi nesreča

  • Nudimo vam pomoč na cesti: Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli kar na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.
  • Včasih se zgodi, da z vozilom ne moremo nadaljevati poti. Vozilo v tem primeru odpeljemo z vleko in ocenimo popravilo: Če je potrebno večje popravilo in okvare ni moč odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

 

Zagotavljamo vam strokovno pomoč

Za nas je pomembno, da dobro poskrbimo za vaše vozilo, zato mu bomo vedno zagotovili primerno obravnavo. Usposobljena ekipa na cesti in v klicnem centru, primerno opremljena servisna vozila in povezava z mrežo pooblaščenih servisov, so naša garancija, da vam bomo lahko pomagali, kot si želite.

Da bomo lahko okvare in posledice nezgod rešili v najkrajšem času in vam pa omogočili mobilnost in prihod na cilj takoj, ko je to mogoče, poskrbite da:

  • pokličete kontaktni center Porsche Slovenija ali pooblaščeni servis, takoj ko nastopi težava (številke zgoraj)
  • počakate na našo ekipo in ne izvajate popravil sami ali s pomočjo tretje osebe, upoštevate priporočila v navodilih za vaše vozilo
  • za servisna popravila vselej izberete pooblaščene servise
  • dokumentirate stroške, ki so nastali v postopku, in shranite morebitne račune

Asistenca Porsche Slovenija - kam lahko pokličem?

V primeru težave na cesti zaradi okvare vozila, predrte gume ali prometne nesreče, se takoj obrnite na nas. Pokličite brezplačno številko Asistenco Porsche Slovenija:

Asistenca Porsche Slovenija - ali mi popravite avto na mestu?

Asistenca Porsche Slovenija poskrbi za vaše vozilo na mestu. V kolikor je poškodba ali okvara manjših razsežnosti in jo je mogoče popraviti na licu mesta, bodo to naši strokovnjaki naredili, da boste lahko hitro nadaljevali svojo pot. Če je poškodba prevelika oziroma je avto nevozen, bomo vaše vozilo z vleko odpeljali do najbližjega pooblaščenega servisa, kjer bodo zanj poskrbeli primerni strokovnjaki. 

Prijaviti moram škodo, lahko to storim kar pri vas?

Seveda. Pri nas lahko direktno prijavite škodo, opravite cenitev ter tudi popravite vozilo. Vse na enem mestu, brez obiska zavarovalnice. 

Rezervirajte termin cenitve: 

PORSCHE LJUBLJANA
> 01 582 53 7001 582 53 95
PORSCHE VEROVŠKOVA
> 01 530 36 1001 530 35 4801 530 35 24
PORSCHE MARIBOR:
> 02 654 03 5102 654 03 27
PORSCHE PTUJSKA CESTA:
> 02 450 26 63
PORSCHE KOPER:
> 05 611 65 6605 611 65 81

Kako poteka asistenčna pomoč?

Če boste z vozilom obtičali na cesti, se bomo takoj po klicu odpravili k vam. Manj zahtevna popravila bomo izvedli kar na kraju dogodka in poskrbeli, da se boste lahko s svojim vozilom odpeljali naprej. Brezplačno in hitro.

Če je vozilo nevozno, bomo z vleko odpeljali vozilo in ocenili njegovo škodo. V primeru, da je potrebno večje popravilo in okvare ni mogoče odpraviti na cesti, vam bomo zagotovili brezplačno vleko do najbližjega pooblaščenega servisa.

Zakaj bi vas čakal, če lahko popravim sam?

Včasih lahko manjše stvari res popravimo sami, vendar se na svoje sposobnosti ne zanašajte preveč, saj gre lahko v primeru okvare narobe še kaj drugega kot npr. samo akumulator. 

  • pokličite kontaktni center Porsche Slovenija ali pooblaščeni servis
  • počakajte na našo ekipo in ne izvajate popravil sami ali s pomočjo tretje osebe, upoštevate priporočila v navodilih za vaše vozilo
  • za servisna popravila vselej izberete pooblaščene servise
  • dokumentirajte stroške, ki so nastali v postopku, in shranite morebitne račune