Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

RABLJENA VOZILA KOPER

Bogata izbira rabljenih vozil pri Porsche Koper

RABLJENA VOZILA KOPER

Preveri ponudbo rabljenih vozil

Na Primorskem največja ponudba

 

Rabljena vozila Koper - ponudba z garancijo!

Pri Porsche Koper vam prav vedno nudimo bogato ponudbo preverjenih in redno vzdrževanih rabljenih vozil, ker je pomembno imeti avtomobil na katerega se lahko zanesete! Pri nas ponujamo najboljšo rešitev, da boste lahko do izbranega avtomobila prišli s čim manjšimi stroški, dovolj hitro in brez posebnih zapletov.

Koper rabljena vozila: Porsche Koper, Ankaranska cesta 10
 

  • Naslov: Ankaranska cesta 10, 6000 Koper
  • Telefon: (+386) 5 611 65 00
  • Rabljena vozila Koper - Porsche Koper 
  • Opis: Največja ponudba vozil vseh znamk v Kopru pri Porsche Koper - ta trenutek je na zalogi skupno več kot 233 vozil, od tega rabljena, službena in nova vozila. Odločite se za nakup pri Porsche Koper, saj vas bomo zagotovo prepričali z našimi storitvami. 

Rabljena vozila pri Porsche Koper, VW, Škoda, Audi, SEAT

Pri Porsche Koper smo več kot le prepričani, da so izdelki in dejavnosti, ki jih nudimo, odlične kakovosti. Oglejte si našo ponudbo vozil po znamkah!

Prihajate iz bližnje okolice (Izola, Piran, ipd.) in iščete novo rabljeno vozilo?
 

Za vas velik center rabljenih vozil v Kopru in okolici: Izola, Portorož, Ankaran, Hrastovlje, Dekani...). 

Porsche Koper zaloga rabljenih vozil

Velika ponudba rabljenih vozil pri Porsche Koper

ODKUP VOZIL KOPER

Izberite si vozilo na naši strani, mi pa odkupimo Vaše vozilo.

Odkup vozil v Kopru - hitro in preprosto! Bi želeli vaše rabljeno vozilo čim prej spraviti v promet? Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem in seveda s kupom administracije? Nič lažjega, za vas imamo pri Porsche Koper super ponudbo za odkup vašega vozila. Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri cenitvi vozil, odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Odkupimo vaše rabljeno vozilo

Pošljite povpraševanje za odkup vašega vozila.

Porsche Koper rabljena vozila

Članki na temo rabljenih vozil, rabljena vozila Koper:

 

Das Welt Auto - preverjeno Porsche Koper

DAS WELT AUTO - Pri Porsche Inter Auto smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko Das WeltAuto. Samo za vas smo pripravili ponudbo rabljenih avtomobilov z natančno proučeno zgodovino, ta vozila pa so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so rabljena vozila iz naše ponudbe Das WeltAuto vsa do zadnjega dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna. Naš kontrolni pregled rabljenega avtomobila namreč vsebuje vse, od vizualnega pregleda, do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki.

AVTO FINANCIRANJE - prednosti financiranja

  • Financiranje z akcijsko obrestno mero in nizkimi stroški rizičnega sklada;

  • Enostavno in hitro - odgovor z naše strani prejmete v 24 urah;

  • Strokovna pomoč pri nakupu in izbiri ustreznega načina financiranja;

  • Način financiranja prodajni svetovalec vedno prilagodi osebnim željam;

 

 

Kje lahko v Kopru kupim rabljeno vozilo?

Rabljena vozila Koper: pri Porsche Koper vam nudimo bogato ponudbo preverjenih in redno vzdrževanih rabljenih vozil. Izjemno pomembno je namreč imeti avtomobil na katerega se lahko zanesete, je varen, učinkovit ter udoben! Pri nas ponujamo najboljšo rešitev, da boste lahko do izbranega avtomobila prišli s čim manjšimi stroški, dovolj hitro in brez zapletov.

Ali je odkup vozil v Kopru možen?

Seveda! Odkup vozil v Kopru je izjemno hiter in preprost postopek. Pri Porsche Koper imamo za vas super ponudbo za odkup vašega vozila. Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri cenitvi vozil, odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

Kakšne so prednosti avto financiranja?

Financiranje je pri Porsche Koper izjemno enostavno in hitro – odgovor iz naše strani dobite v 24 urah. Financiranje odlikuje tudi akcijska obrestna mera ter nizki stroški rizičnega sklada. Pri nakupu vam tako naši izkušeni svetovalci strokovno pomagajo pri izbiri ustreznega ter individualno zasnovanega financiranja. Preverite izračun financiranja zdaj!

Kaj ponuja DAS WELT AUTO?

Gre se za posebno blagovno znamko, ki ponuja rabljene avtomobile z natančno proučeno zgodovino, ta vozila pa so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so rabljena vozila iz naše ponudbe Das WeltAuto vsa do zadnjega dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna. Naš kontrolni pregled rabljenega avtomobila namreč vsebuje vse, od vizualnega pregleda, do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki.

Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za vaš novi rabljen avtomobil.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Lokacija Porsche Koper
 

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Tadej E. stranka Porsche Verovškova
S servisno storitvijo (veliki servis) sem bil zelo zadovoljen. Termin obiska je bil dorecen hitro in brez problema. Servisni svetovalec mi je vse obrazlozil in pojasnil ter zelo prijazno odgovarjal na vsa moja vprasanja. Servis je bil izveden hitro, kvalitetno in brez kakrsnegakoli zapleta. Obisk na Porsche Verovskovi zelo priporocam vsem mojim kolegom z avtomobili znamke Audi.
5
Bojan J. stranka Porsche Ptujska cesta
Bil sem na menjavi pnevmatik. Na vrsti sem bil ob dogovorjenem času, storitev je bila opravljena zelo hitro.
Poglej vsa mnenja