Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

RABLJENA VOZILA - MARIBOR

Velika izbira rabljenih vozil pri Porsche Maribor

RABLJENA VOZILA - MARIBOR

RABLJENA VOZILA - pregled zaloge

Porsche poslovalnice v Sloveniji

Rabljena vozila - Štajerska

Rabljena vozila Maribor - zaloga vozil pri Porsche Maribor. Za vas imamo odlično ponudbo rabljenih vozil z znano zgodovino vozil, ki so skrbno pregledana in zelo varna. V primeru, da živite v Mariboru oziroma okolici (Zgornja Kungota, Ruše, Fram, Murska Sobota, Slovenska Bistrica, Ptuj, Orehova vas, Lenart v Slov. goricah, ...) nas obiščite in se v živo prepričajte o naši ponudbi.

Avtosalon rabljenih in novih vozil Porsche Maribor.
Avtosalon rabljenih in novih vozil Porsche Maribor. Avtor: Porsche Inter Auto

Rabljena vozila Maribor: Šentiljska cesta 128a

Opis: Velik center Porsche Maribor, z več kot 164 vozil na zalogi, od tega več kot 126 rabljenih vozil, več kot 36 službenih vozil in več kot 38 novih vozil. Vedno ste lepo vabljeni v naš salon, kjer si lahko podrobno ogledate našo bogato ponudbo. 

Maribor rabljena vozila: Ptujska cesta 150

Opis: Prodaja rabljenih vozil Porsche Ptujska cesta, trenutno je 97 vozil na zalogi, od tega več kot 60 rabljenih vozil, več kot 14 službenih vozil in več kot 37 novih vozil. Vedno ste lepo vabljeni v naš salon, kjer si lahko podrobno ogledate našo bogato ponudbo. 

Preglejte celotno zalogo vozil

Porsche Ptujska cesta

Rabljena vozila v Mariboru - Največji center rabljenih vozil
Rabljena vozila v Mariboru - Največji center rabljenih vozil Avtor: Porsche Inter Auto

AVTOOGLASI MARIBOR

Naši AVTO OGLASI niso samo ponudba kompaktnih osebnih avtomobilov. Če Škoda Octavia, Škoda KamiqVolkswagen Golf, Volkswagen Polo ali Audi Q3 niso med vašimi trenutnimi interesi, boste v naši ponudbi našli tudi večje avtomobile, na primer zelo priljubljene modele VW Passat, Škoda Superb ali Audi A6. Avtomobilizem je naša strast, če gre za SUV ali za kompaktno limuzino ali karavan, avto z dizelskim ali bencinskim motorjem - našli ga boste pri nas!

Zakaj kupiti vozilo pri Porsche Inter Auto?
Podjetje Porsche Inter Auto d.o.o. je v Sloveniji največji trgovec z vozili, s petimi poslovalnicami. Pri nas lahko kupite nova, TESTNA VOZILA in RABLJENA VOZILA znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri nakupu vozil iz programa Das WeltAuto boste našli raznoliko ponudbo – RABLJENI AVTOMOBILI z tehnično kontrolo kakovosti ter profesionalno optično pripravilo.

DAS WELTAUTO
Varnost, zanesljivost, preglednost in zaupanje. Če želite imeti zanesljiv avtomobil, temeljito preizkušen glede na njegovo zgodovino in prevožene kilometre ter v odličnem tehničnem stanju, začnite iskati med našimi AVTO OGLASI.

AVTO FINANCIRANJE
Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez posebnih zapletov – vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu.  Naši prodajni strokovnjaki lahko ponudijo ugodno financiranje (AVTO LEASING) oz. različne možnosti financiranja in zavarovanja vozil. 

REGISTRACIJA VOZIL MARIBOR
Pri nas lahko uredite tudi: registracija vozil (za novo ali rabljeno vozilo), podaljšanje registracije oz. veljavnosti prometnega dovoljenja, zavarovanje vozil (obvezno ali kasko) in prepis vozila (sprememba lastništva). vas zanima strošek? Preverite tudi on-line izračun registracije.

ODKUP VOZIL MARIBOR
Ugoden odkup vozil! Bi želeli vaše rabljeno vozilo čim prej spraviti v promet? Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem … in seveda kupom administracije? Nič lažjega, za vas imamo super ponudbo za odkup vašega vozila.

Kje lahko v Mariboru kupim rabljeno vozilo?

Rabljena vozila Maribor: če ste iz Maribora ali okolice, vas čaka izjemno bogata ponudba vozil pri Porsche Maribor – zaloga rabljenih vozil Porsche Maribor. Na zalogi je namreč več kot polovica rabljenih vozil, tu pa so še službena ter nova vozila. Vabljeni pa ste tudi v drug salon v Mariboru – Porsche Ptujska cesta, kjer si tudi lahko ogledate bogato zalogo rabljenih vozil Porsche Ptujska cesta.

Kateri avtomobili so na voljo v mariborskih poslovalnicah?

Poleg popularnih Škoda OctaviaŠkoda KamiqVolkswagen GolfVolkswagen Polo ali Audi Q3, so vam na voljo tudi večji avtomobili, na primer VW Passat, Škoda Superb, Audi A6… Ker je avtomobilizem naša strast, če gre za SUV ali za kompaktno limuzino ali karavan, avto z dizelskim ali bencinskim motorjem - našli ga boste pri nas!

Zakaj kupiti vozilo pri Porsche Inter Auto?

Podjetje Porsche Inter Auto d.o.o. je v Sloveniji največji trgovec z vozili, s kar petimi poslovalnicami. Posledično to pomeni, da imamo na voljo izjemno bogato ponudbo vozil: nova vozila, testna vozila, rabljena vozila znamk VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, ŠKODA in PORSCHE kot tudi druge znamke. Naša vozila so tehnično preverjena, kar vam zagotavlja kakovosten nakup. Ponujamo tudi individualno prilagojeno avto financiranje, ki vam omogoča ugodno financiranje oziroma avto leasing vašega bodočega sanjskega vozila. Pri nas lahko uredite tudi registracijo vozil in še mnogo drugega!

KONTAKT: Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali!

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Barbara P. stranka Porsche Maribor
Odlicno opravljeno popravilo prask na vozilu.
5
Janez P. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo OK. Hitro izveden servis.
Poglej vsa mnenja