AVTONET preverjena rabljena vozila Porsche Inter Auto

AVTONET preverjena rabljena vozila Porsche Inter Auto

Ponudba novih in rabljenih vozil na AVTO.NET 2020

Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

PREVERI 1.400 vozil na zalogi!

Zaloga 5 Porsche poslovalnic v Sloveniji

Avtonet - Porsche Inter Auto rabljena vozila

AVTONET je spletna stran, ki ponuja na slovenskem trgu največjo izbiro novih in rabljenih vozil. Tudi naša vozila oglašujemo na strani AVTONET. Če boste iskali novo ali rabljeno vozilo blagovnih znamk VW, Audi, SEAT, Škoda ali Porsche, ga boste našli tudi na strani avto net. Ste si izbrali vozilo, pa imate dodatna vprašanja? Bi radi preverili objavljene podatke o vozilu ali povprašali po možnostih ugodnega financiranja? EDINI V SLOVENIJI! Pri nas ne čakate v vrsti - pokličemo vas nazaj v 29 SEKUNDAH, dodatno se lahko posvetujete z našimi izkušenimi strokovnjaki.

Vsa zaloga VW

Iskanja, povezana z AVTONET

Volkswagen rabljena vozila

Največja izbira v Sloveniji

Naša ponudba tudi na avto.net
Naša ponudba tudi na avto.net Avtor: Porsche Inter Auto

Kupujete rabljeno vozilo? Pri nas imamo odlično zalogo vozil!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo v kratkem. 

Iskanja, povezana z AVTONET Volkswagen

Pred nakupom priporočamo preizkus vozila

Najsi bo to službeno ali katero od drugih rabljenih vozil, pri nas ste vedno dobrodošli na testni vožnji. Zavedamo se namreč, da pravi občutek o avtomobilu dobimo šele takrat, ko z njim opravimo vsaj nekaj kilometrov. Konec koncev gre za nakup, ki bo z vami vsaj nekaj let, zato tega nikakor ne jemljemo zlahka, vi pa tudi ne. Vaše delo smo še nekoliko olajšali, saj se na testno vožnjo preprosto prijavite s klikom na gumb z napisom PREIZKUS pred nakupom. Ne le, da so za preizkus na voljo vsa vozila iz ponudbe, temveč se bomo po najboljših močeh prilagodili tudi vašim časovnim zahtevam. Le vpisati morate želeni datum in uro vožnje, pa bomo storili vse, kar je v naših močeh, da bomo vaši želji ugodili.

AVTONET - pri naših ponudbah najdete tudi izračun ugodnega financiranja

S strokovnim znanjem in z dolgoletnimi izkušnjami vam pomagamo na poti do vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche nudimo tudi financiranje vozil družbe Porsche Finance Group Slovenia. Pri nas lahko pod ugodnimi pogoji izbirate med kreditom in leasingom, hkrati pa lahko vozilo tudi ugodno zavarujete in poskrbite za njegovo vzdrževanje. Naše storitve prilagajamo vašim potrebam, željam in finančnim zmožnostim. Vsi podatki akcijskega financiranja so obiskovalcem dostopni tudi na strani avto.net.

Zadnjih 100 oglasov

Celotna zaloga rabljenih in novih vozil

AVTONET ZADNJIH 100 OGLASOV

Redni obiskovalci spletne strani www.avto.net ste že vajeni, da na njej najdete sproti posodobljen nabor vseh vozil. Najbolj obiskana kategorija "AVTONET zadnjih 100 oglasov" ponuja najbolj svežo ponudbo na zadnje vnešenih vozil, v kateri boste našli tudi vsa naša nova in rabljena vozila iz podjetja Porsche Inter Auto. V kolikor potrebujete v hitrem času novo ali rabljeno vozilo, potem boste v tej rubriki našli vozilo za vas.

Nudimo vam izkušnjo vrhunske mobilnosti!

Zakaj se vedno več strank odloča za nakup rabljenega vozila pri Porsche Inter Auto, smo povprašali Roka Florjanca, vodja prodaje rabljenih vozil pri Porsche Ljubljana

"Zagotovo na njihovo odločitev vpliva kakovost, bogata izbira, odzivnost prodajnih svetovalcev in seveda varnost nakupa. Na zalogi imamo pregledana in servisirana vozila, ki so zanesljiva in največkrat dostopna po ugodni ceni. Vsa rabljena vozila iz naše ponudbe so natančno preverjena in vzdrževana. Za to obljubo storitev stoji naše podjetje Porsche Inter Auto d.o.o., kjer ne sprejemamo kompromisov glede tehnike in videza vozila. Nakup rabljenih vozil iz ponudbe pri nas je varen nakup. Pri nas v ponudbi imamo samo vozila Das WeltAuto. 

Najdem vozilo na strani www.porscheinterauto.net ali www.avto.net in si želim nakupa, kako je s testno vožnjo, kako je z ogledom, kako je z nakupom? 

Testna vožnja pred nakupom je mogoča z vsakim rabljenim vozilom. Vozilo si je mogoče ogledati na spletu in nato na lokacijah Porsche poslovalnic. Imeli smo tudi že primere, da smo vozilo stranki pripeljali na dom, oziroma na sedež podjetja. Prilagodi se ogled in ponudbo kupcu, ker gre za povsem individualni dogovor. Po nakupu je možna tudi dostava vozila na dom, saj poskušamo imeti zelo osebni pristop do vsake stranke posebej.

Katerih rabljenih vozil prodate največ? Zakaj?

Največ prodamo službenih vozil, kar pomeni staro za novo, oziroma kot sam poudarim rabljeno za rabljeno. To pa zato, ker imamo le-teh tudi največ na zalogi, hkrati pa je večja tudi varnost nakupa. Top 10 najbolj prodane modele lahko naštejem: VW Golf, VW Passat, VW Tiguan, Škoda Octavia, Škoda Fabia, Škoda Kodiaq, Audi A3, Audi A4, Audi Q3, Audi Q5, SEAT Ibiza, SEAT Leon in SEAT Ateca. V zadnjem času pa opažamo tudi precejšen porast povpraševanja po bencinskim motorjih TSI oz. TFSI.

Kako poteka običajen prodajni proces?

Vsa rabljena vozila in službena vozila so vedno najprej objavljena na spletu, potem se zgodi klic in stranka je povabljena v salon. Na prodajnem mestu se odvije predstavitev vozila, predstavimo vse oblike jamstev in seveda vsaki stranki omogočimo, kar se da dober vpogled v zgodovino vozila. Ko se stranka odloči za nakup se ji predstavijo tudi oblike financiranja. 

Kako poteka nakup odkup vozil, menjava staro za novo – ali staro za staro?

Vedno se začne s prodajo nekega novega vozila. Avto ocenimo, pregledamo in opravimo cenitev s katero se poda odkupna cena. Od tu naprej se ponovno začenja individualni del. Določi se oblika financiranja (kredit, lizing, plačilo z gotovino) in izpolni vse pogodbe ter obvezne formalnosti. 

Vsa zaloga Audi

Iskanja, povezana z avto net Audi

Rabljena vozila Das WeltAuto Slovenija
Rabljena vozila Das WeltAuto Slovenija Avtor: Porsche Inter Auto

Pet razlogov zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

Glavni razlogi zakaj kupiti rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto:

Med celotnim procesom nakupa vam je na voljo naš šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Ponujamo najboljšo možno rešitev, da boste lahko prišli do izbranega avtomobila s kar najmanj finančnih težav, dovolj hitro in brez zapletov. Vse kar potrebujete, boste uredili na enem mestu: od registracije do servisa.

Naša rabljena vozila najdete tudi na spletni strani DasWeltauto.si 

Rabljena vozila pod blagovno znamko Das WeltAuto imajo podrobno proučeno ozadje, so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki. V roke vam tako predamo skrbno pregledano in vzdrževano vozilo z malo prevoženimi kilometri. Celotno ponudbo najdete na strani dasweltauto.si. 

SEAT rabljena in službena vozila
SEAT rabljena in službena vozila Avtor: Porsche Inter Auto
Vsa zaloga SEAT

VIDEO: Novi AUDI Q3 35TFSI (2019) - Porsche Inter Auto Slovenia

 

Mi smo z vami pred, med in po nakupu avtomobila

»Pri Podjetju Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček zapelje iz salona. Za nas to predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo, zadovoljstvo naših strank. Zato ponujamo celostno storitev pod eno streho, pri tem pa upoštevamo vaše mnenje, ki je najpomembnejše za naše delo« svetuje Igor Kocjančič, vodja marketinga pri Porsche Inter Auto.

vaše mnenje nam največ pomeni!

Splet je zdaj nedvomno prostor, kjer v tem času s hitrim življenjskim ritmom iščemo in tudi dobimo največ informacij. Raziskave kažejo, da kar sedem od desetih kupcev meni, da na odločitev za nakup odločilno vplivajo ocene uporabnikov na spletu. Kar 90 odstotkov potencialnih strank pa denimo pred obiskom salona ali servisa na spletu pogleda ocene in mnenja o njem. Spletnim mnenjem in ocenam ljudje zaupamo tako kot osebnim priporočilom. Takšna mnenja se po zaupanju, ki ga uživajo, uvrščajo le za tista, ki jih podajo prijatelji in družina in pred mnenja strokovnjakov, spletnih strani podjetij, pred marketinški material in pred oglase. Za podjetje Porsche Inter Auto pa so ta mnenja ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank. Tudi mi jih z veseljem sprejemamo, se prav vsakemu posvetimo in ga preučimo.

Rabljena in službena vozila pri Porsche Inter Auto
Rabljena in službena vozila pri Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

Iskanje na spletu: rabljeni avtomobili

Brez dvoma je najpogostejši naslov, na katerega se obrnemo stran AVTO NET. To velja predvsem za rabljena vozila, čeprav je na portalu objavljenih ogromno oglasov za nova vozila, predvsem tista na zalogi. To je tudi dober način, da kupec dobi občutek, kakšni popusti so na voljo v primerjavi s tistimi cenami, ki jih najde na uradnem ceniku.

Manj številčno, a zagotovo ne enako ponudbo malih oglasov imajo še na nekaterih drugih spletnih naslovih, ki sicer niso nujno specializirani za prodajo vozil, a so vseeno precej priljubljeni. Mednje spadajo www.porscheinterauto.netwww.dasweltauto.si, www.bolha.com, www.avto.info in oglasi.svet24.si (bivši www.salomon.si), pa še kakšen bi se našel. Kar se tiče novih vozil, seveda veliko informacij ponujajo uradne spletne strani avtomobilskih znamk, kot so www.audi.si, www.seat.si, www.skoda.si, www.volkswagen.si in www.vw-gospodarska.si, kjer so na voljo tudi podatki o vozilih na zalogi.

 

Lepe priložnosti, a tudi pasti!
Brskanje po oglasih rabljenih avtomobilov je lahko zelo zabavno in informativno, saj nam lahko da široko sliko o tem, kaj je na trgu sploh na voljo, in na naš seznam kandidatov doda še kakšnega, na katerega prej sploh pomislili nismo. A je treba upoštevati, da lahko tja oglas objavi vsakdo, tudi prevaranti. Zato je pri nadaljnjih korakih vseeno dobrodošla previdnost, predvsem pa primerna podpora nekoga, ki lahko pripomore s strokovnim znanjem. Če tega nimate na voljo znotraj svojega kroga prijateljev in znancev, je najpametneje, da svoje iskanje usmerite na zaloge podjetij, ki se ukvarjajo s prodajo novih in rabljenih vozil. Le tam boste namreč ob nakupu poleg dragocenih informacij in pomoči pri izbiri pravega modela za vas prejeli tudi podporo v obliki garancije ali jamstva.

 

Recept za zanesljiv nakup
Tudi trgovci novih, predvsem pa rabljenih vozil se med seboj močno razlikujejo. Predpisan zakon in jamstvo, ki sodi zraven, je eno, drugo pa je, kako dobre storitve boste deležni. Je prodajalec vreden zaupanja? Ko gredo stvari po načrtu, se lahko zanesete na vsakega, bolj pa je pomembno, kako ravnajo, ko gre kaj narobe. Pri našem podjetju Porsche Inter Auto smo prav gotovo ponosni na svoj odnos do strank, ki velikokrat prve informacije pridobijo prav na naših spletnih straneh. Posebej je poskrbljeno za tiste, ki iščejo rabljena vozila, katerim je namenjen naš portal www.porscheinterauto.net z veliko zalogo odličnih vozil vseh znamk. Ta so natančno preverjena, vzdrževana in po potrebi strokovno popravljena. Dodatno varnostno mrežo nudijo vozila s pripisom »Jamstvo za rabljeno vozilo Plus« z jamstvom za rabljeno vozilo, tehnično kontrolo kakovosti, profesionalno optično pripravo, možnostjo odkupa starega vozila, testno vožnjo, jamstvom za zamenjavo, financiranjem in zavarovanjem, ponudbo originalne dopolnilne opreme in še marsičim.

Zaupajte nam! Varen in zanesljiv nakup pri Porsche Inter Auto.

Število ocen: 803
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

 

 

 

Podobni članki

Menjava olja - Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche

Menjava olja - Kaj se zgodi, če menjave ne opravljamo redno? Menjava olja: motorno olje je življenjska tekočina vsakega motorja in je del, ki se obrablja. Premalo olja, prestaro olja ...

Volkswagen ID.4 - predstavljen bo že konec leta!

VW ID.4 - takšen bo novi električni kompaktni športni terenec SUV Znamka Volkswagen po modelu VW ID.3 nadaljuje s predstavitivjo najrazličnejših električnih vozil podznamke ...

Financiranje Škoda 1 % - nova Škoda Octavia Combi 2020

Nova Škoda Octavia Combi 2020 - odpeljite jo za 1 % cene! Škoda financiranje 1% vam omogoča nakup vozila ŠKODA za 1% njegove maloprodajne cene na mesec - velja tudi pri novem modelu Škoda ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-15.ure

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.