Audi A4 2019: pri nas že novembra!

Audi A4 2019: pri nas že novembra!

Novi Audi A4 kmalu pri Porsche Verovškova, Porsche Koper in Porsche Ptujska cesta

Avtor: Jan Gregorin

Možna NAROČILA - prva vozila pri nas že konec novembra!

Audi A4 2019 predstavlja srce znamke – po štirih letih je uspešen model znamke Audi srednjega razreda postal še bolj napet in športen. Njegovo zunanjost zaznamuje nova oblikovalska govorica znamke, pri upravljanju pa velik zaslon s sistemom MMI touch stranki nudi enako doživetje, kot ga poznamo pri pametnih telefonih. Številni motorji so opremljeni z blagimi hibridnimi sistemi (MHEV) – koristi te široke elektrifikacije se kažejo na področjih učinkovitosti in udobja.

To velja tudi za Audi S4 TDI, prvič tudi z motorjem V6 TDI, 48-voltnim glavnim električnim pogonskim sklopom in električnim kompresorjem, ki poskrbi, da je močan pospešek še bolj spontan. Zaradi te kombinacije moči, navora in učinkovitosti je Audi A4 2019 edinstven v svojem segmentu.

 

 

Želim izvedeti več o novem Audi A4. Pokličite me!

Vpišite svoje podatke in vas pokličemo nazaj v najkrajšem možnem času.

 

Audi A4 limuzina in karavan: zunanji dizajn

Zahvaljujoč športnim oblikovalskim poudarkom je videz modela Audi A4 Avant še bolj dinamičen in kakovosten. Enodelni okvir mreže hladilnika je širši in nižji, vodoravne linije na sprednjem in zadnjem delu pa poudarjajo širino vozila. V prikazu stranskega dela izstopajo izrazite napete linije nad blatniki in vmes ležeča, nizka ramenska linija. Nad kolesi ustvarjajo močne obrise, ki jasno ponazarjajo gensko zasnovo modelov quattro.

Žarometa z LED-tehnologijo sta zdaj za Audi A4 2019 del serijske opreme, v najboljši izvedbi najdete matrična LED-žarometa s povsem avtomatskima dolgima žarometoma. Nov je tudi koncept linij opreme: pri zunanji opremi se linije zdaj imenujejo Basis, advanced in S line, povsem samostojen videz pa odlikuje Audi A4 2019 allroad quattro in S-modele. Stranke lahko izbirajo med 12 različnimi barvami zunanjosti, vključno z zemeljsko sivo barvo. (1)

 

 

NAROČITE že danes! Pokličite nas za več informacij - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

 

 

Podrobnosti so očitne - Audi A4 2019!

Vodoravne linije v jasno oblikovani notranjosti vozila Audi A4 2019 poudarjajo celoten videz. V središču armaturne plošče je velik zaslon s sistemom MMI touch, osrednja enota novega upravljalnega sistema, ki je rahlo nagnjena proti vozniku. Nove pakete notranje opreme design selection in Interieur S line je mogoče prosto kombinirati z linijami zunanje opreme. Na voljo so številne barve in materiali. V temi za poudarke v notranjosti vozila poskrbi paket notranje ambientne osvetlitve/osvetlitve obrob.

 

  

 

Predstavlja inovativne možnosti povezljivosti

Visoko povezljiv Audi A4 2019 z novim sistemom MMI nudi enak način upravljanja, kot je značilen za moderne pametne telefone. Zaslon s sistemom MMI touch z zvočnim signalom za potrditev vnosa je prevzel funkcije dosedanjega vrtljivega/pritisnega gumba na sredinski konzoli. Visokoločljivostni TFT-zaslon je velik 10,1 palca. Njegova grafika je jasna in skrčena, menijska struktura pa je s svojim ravnim hierarhičnim načrtom osredotočena na pričakovanja uporabnika in na preprosto upravljanje. 

Dodatno funkcijo novega sistema predstavlja naravno glasovno upravljanje, ki razume številne formulacije iz vsakodnevne jezikovne rabe.

 

Audi A4 2019 allroad quattro
Audi A4 2019 allroad quattro Avtor: Jan Gregorin

 

Audi A4 - prenovljen navigacijski sistem

Navigacija je v modelu Audi A4 2019 še bolj vsestranska in uporabniku prijazna. Portfelj sistemov Audi connect in Audi connect plus obsega številne spletne storitve, med drugim tudi storitve Car-to-X, ki izkoriščajo inteligenco rojev vozil Audi. Poleg spletnih informacij o prometnih znakih in informacij o nevarnosti ter storitve parkiranja vzdolž ceste sistem na novo vključuje tudi informacije o semaforjih. Avtomobil, povezan z infrastrukturo mesta, preko strežnika sprejema informacije osrednjega računalnika semaforja, tako da lahko voznik svojo hitrost prilagodi naslednjemu zelenemu valu. V kombiniranem instrumentu se prikažeta osebna priporočena hitrost in preostali čas do naslednjega zelenega vala, ko voznik že čaka pri rdeči luči na semaforju. Sistem tako prispeva k preudarni, učinkoviti vožnji in stalnemu pretoku prometa. Ponudba je sestavni del paketa Audi connect in se postopoma uvaja v izbranih evropskih mestih.

 

Audi A4 2019 allroad quattro
Audi A4 2019 allroad quattro Avtor: Jan Gregorin

 

 

Audi A4 - storitve paketa klic v sili

Storitve paketa Klic v sili in servis Audi connect so del serijske opreme modela Audi A4 2019, brezplačna aplikacija myAudi pa strankin pametni telefon povezuje z vozilom. Z opcijskim ključem Audi connect lahko stranka odklene in zaklene vozilo ter zažene motor – z združljivim pametnim telefonom z operacijskim sistemom Android. Personalizacija, dodatna digitalna značilnost, ki bo na voljo kmalu po uvedbi na tržišče, do 14 uporabnikom myAudi omogoča, da svoje priljubljene nastavitve shranijo v individualne profile.

 

Audi A4 tehnični podatki, bencinski TFSI, dizelski TDI motorji in hibrid

Za model Audi A4 2019 so na voljo številni motorji. Moč motorjev znaša od 100 kW (136 KM) do 255 kW (347 KM) – od modela Audi A4 35 TFSI do modela Audi S4 TDI, ustrezajo standardu Euro 6d-temp.

Pet motorjev je na voljo z blagim hibridnim sistemom (MHEV) na osnovi 12-voltnega električnega omrežja, ki zmanjšuje porabo goriva in zvišuje stopnjo udobja. Široka elektrifikacija Audi pomembno prispeva k večji učinkovitosti in prihranku goriva v korist stranke, s tem pa tudi pomaga doseči ciljne vrednosti CO2. Pri vsakodnevni uporabi lahko blagi hibridni sistem (MHEV) glede na meritve Audi porabo goriva zmanjša za do 0,3l/100 km.

Ne glede na to, ali se odločite za ročni menjalnik, 7-stopenjski menjalnik S tronic ali 8-stopenjski menjalnik tiptronic, sprednji pogon ali pogon quattro, vsi modeli Audi A4 2019 bodo na tržišče vstopili opremljeni z avtomatskim menjalnikom. 

 

Audi A4 2019 allroad quattro

Zahvaljujoč štirikolesnemu pogonu quattro in za 35 mm večjemu odmiku od tal Audi A4 allroad quattro združuje visoko stopnjo udobja med vožnjo in dobre prednosti za terensko vožnjo. Z opcijskim podvozjem z uravnavanjem blaženja, značilnim za izvedbo allroad, je mogoče udobje in dinamiko še dodatno povečati. Od modela Audi A4 Avant se razlikuje po detajlih, kot so npr. zaščita spodnjega dela vozila ali obrobe kolotekov ter 12 mm večja platišča in širši koloteki – za 6 mm spredaj in 11 mm zadaj. (2)

Audi A4 allroad quattro je na voljo tako z bencinskim kot tudi dizelskim motorjem. Avtomatski menjalnik je del serijske opreme, namesto serijskega podvozja pa je na voljo podvozje z uravnavanjem blaženja.

 

Audi S4 TDI 2019
Audi S4 TDI 2019 Avtor: Jan Gregorin

 

Moč dizelskega motorja: Audi S4 TDI 2019

Oba S-modela iz družine Audi A4 2019 sta za evropska tržišča opremljena s 6-valjnim dizelskim motorjem. 3.0 TDI združuje izjemno prožnost motorja, miren tek in velik doseg. Zagotavlja moč do 255 kW (347 KM) in največji navor 700 Nm za Audi 2019 S4 limuzino TDI in Audi 2019 S4 Avant TDI. Audi S4 limuzina TDI z 0 na 100 km/h pospeši v 4,8 s in nato na največjo hitrost 250 km/h, ki je elektronsko omejena. Zaradi te kombinacije moči, navora in učinkovitosti je Audi 2019 S4 TDI edinstven v svojem segmentu.

Električni kompresor (EAV) skrbi za izjemno moč pri speljevanju in skoraj brezhibno kopičenje moči pri dodajanju plina. Seveda je tukaj tudi močna baterija. 

 

Audi S4 TDI 2019
Audi S4 TDI 2019 Avtor: Jan Gregorin

 

Pokličite nas za vse dodatne informacije!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Audi A4 je prepričal že mnoge naše stranke! Prepričani smo, da bo tudi vas.

Število ocen: 139
5
         
6. september 2019
Goran S. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Avant 2.0 TDIe
         
zelo zadovoljen... storitev narejena hitro in kvalitetno
5. avgust 2019
Irena Z. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 2.0 TDI Business
         
Z vašimi storitvami sem že od nakupa avtomobila izredno zadovoljna. Ponosni ste lahko na vaše zaposlene.
15. julij 2019
Drago K. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Limuzina Elegant 1 2.0 TDI DPF/170 KM
         
Poklical sem servisnega svetovalca, ker sem ostal na cesti, koristil sem asistenco in sem z odzivom zelo zadovoljen.
8. julij 2019
Eva E. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A4 Avant TDI2.0 I4100 M6S
         
Zelo prijazno osebje, vse so ustrezno obrazložili, avto sem dobila nazaj zelo lepo očiščen, zelo sem zadovoljna s storitvijo.
18. junij 2019
Ivan Ž. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Limuzina 2.0 TDI Sport
         
Naredite klopco v senci za veselo cakanje in kozarcek vode

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

MENJAVA OLJA V MOTORJU - ugodno pri Porsche Inter Auto! Zagotovite si brezhibno in strokovno vzdrževano vozilo. MENJAVA OLJA v avtu spada v redno vzdrževanje avtomobila in menjava ...

Novi AUDI A3 2020 - letošnja največja novost znamke, že sprejemamo naročila!

Novi Audi A3 Sportback 30 TFSI Novi Audi A3 Sportback 30 TFSI - Komfort paket in bonus za prva naročila Moč motorja: 81 kW / 110 KM; menjalnik: ročni (6. stopenjski) AKCIJSKA CENA: 23.430 € 26.031 ...

AUDI AKCIJSKA PONUDBA: posebna ponudba vozil Audi A1, A3, A4, Q2, Q3 in Q5!

Audi A1 akcija Audi A4 akcija Audi Q2 akcija Audi Q3 akcija Audi Q3 Sportback akcija Audi Q5 akcija Zanimivo - Novi Audi A3 akcija Zanimivo - Audi e-tron akcija AKCIJA: Obarvajte svoj ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.