SEAT Tarraco cena že od 25.352 €!

SEAT Tarraco cena že od 25.352 €!

SEAT Tarraco: odpeljali smo ga tja, kjer se najbolj znajde

Avtor: Jan Gregorin, Porsche Inter Auto

Na izlet z novim športnim terencem SEAT Tarraco!

Na Krvavec in nazaj!

SEAT Tarraco je veliki športni terenec (SUV), ki vam omogoča veliko prostora in vožnjo na vseh poteh! Prav zaradi tega smo želeli nov model SEAT Tarraco konkretno preizkusiti in preveriti, ali to za novi model tudi velja. Krvavec je gora v Kamniško-Savinjskih Alpah v občini Cerklje na Gorenjskem in ponuja odlično slikovito pokrajino, ki pa ponekod zahteva tudi zmogljiv štirikolesni pogon. Seveda se je novi SEAT Tarraco izkazal, življenje je namreč precej lažje z vsestranskim avtomobilom, ki nikoli ne razočara. (1)  

SEAT Tarraco: v današnjih časih ne mine teden, da ne bi kakšna avtomobilska znamka predstavila svojega novega terenca ali pa križanca in tudi SEAT si je prilastil kos terenske pogače z Arono ter Ateco. Pred kratkim je predstavil še tretjega terenca imenovanega  SEAT Tarraco, ki pa predstavlja sam vrh izbire med terenci znamke SEAT in lahko bi rekli tudi med terenci nasploh.

Cena velja v primeru SEAT akcije!

Ne spreglejte velike akcije.

Ne spreglejte velike SEAT akcije in odpeljite svoj SEAT Tarraco iz zaloge 2019 ali nova naročila 2019 po ugodnejši ceni. Akcija velja ob sklenitvi kredita, finančnega ali operativnega leasinga in SEAT zavarovanja hkrati. SEAT Tarraco prihranek do - 1.500 €. v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. Preveri vse o tej akciji in ponudbi! 

SEAT Tarraco konfigurator

Sestavite si svojega!

 

Avtor: Jan Gregorin

 

Novi SEAT Tarraco, cenik, cena, katalog

Spoznajte novi model SEAT Tarraco pri Porsche Verovškova!

 

 

Avtor: Andraž Lazič

 

Seat Tarraco
Seat Tarraco Avtor: Porsche Inter Auto

 

SEAT Tarraco dimenzije

SEAT Tarraco sodi v razred velikih SUV-jev, za katere je značilen status prestiža, udobja, robustnosti ter elegance. SEAT Tarraco se odreže prav v vsaki izmed teh kategorij. Če gremo torej po vrsti lahko začnemo pri kategoriji prestiža in tu se SEAT Tarraco dokaže predvsem s svojim atraktivnim in izstopajočim videzom. Le tega se lahko še dodatno oplemeniti z ogromnimi aluminijastimi platišči
ali pa mnogimi barvami po izbiri, katerih že sama imena kot so Uranovo siva ali pa Atlantsko modra, zvenijo sila prestižno in ekskluzivno.

Udobje je kategorija kjer SEAT Tarraco še posebej blesti, saj mu njegovo zračno vzmetenje omogoča vožnjo, kot lebdenje na oblaku. Prihaja tudi v izvedbi s 7 sedeži, torej bosta v vožnji lahko uživala še 2 potnika več in ker Ima SEAT Tarraco tudi enega izmed največjih prtljažnikov v razredu, bo zagotova tudi prostora za prtljago več kot dovolj.

 

 

SEAT Tarraco konfigurator

Sestavite si svojega!

 

Avtor: Jan Gregorin

 

Avtor: Andraž Lazič

 

Avtor: Jan Gregorin

 

SEAT Tarraco tehnični podatki: bencinski TSI, dizelski TDI motorji

SEAT Tarraco postreže tudi z drugimi oblikami udobja kot so razna pomagala pri parkiranju in vožnji nasploh, ta vozniku omogočajo lahkotno in brezskrbno vozniško izkušnjo. SEAT Tarraco je navsezadnje le terenec, torej se mora izkazati tudi v kategoriji robustnosti. In lahko bi se reklo, da tudi tukaj izpolni pričakovanja saj lahko vanj vržete katerikoli terenski izziv in s svojimi naprednimi elektronskimi pomagali ter pogonom 4x4 bo brez težav premagal tudi najtežjo od terenskih preprek.

Na bolj vsakdanjem, urbanem terenu pa mu bodo v pomoč napredni, varčni in zmogljivi motorji: bencinski motorji TSI in dizelski motorji TDI. Na koncu pride še kategorija elegance in tudi tokrat nas SEAT Tarraco očara, saj premore privlačen izgled, kompleksno tehnologijo pod površjem, uporabnost ter tisto značilno Špansko karizmo, vse to pa elegantno zapakira v odličen paket po ugodni ceni. 

 

Avtor: Jan Gregorin

 

SEAT Tarraco motorji

Najnoveši motorji za SUV

SEAT Tarraco popolnost tega paketa zapečati še odlična cena, ki je pri mnogih kupcih ključni faktor za nakup in
ravno zaradi te dostopne cene je SEAT Tarraco na dobri poti k uspehu in dobri prodaji svojega najnovejšega
paradnega konja.

 

SEAT Tarraco motorji TDI in TSI

1.5 EcoTSI EVO 110kW (150KM)  6-stopenjski ročni
2.0 EcoTSI 140kW (190KM) 7-stopenjski DSG 4Drive
1.6 TDI 70kW (95KM) 6-stopenjski ročni
2.0 TDI 110kW (150KM) 7-stopenjski DSG 4Drive
2.0 TDI 140kW (190KM)  7-stopenjski DSG 4Drive

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Znamka SEAT je prepričala že mnoge stranke!

Število ocen: 109
5
         
16. december 2019
Sergej H. , stranka Porsche Verovškova
SEAT Altea XL 1.6 TDI
         
kakovostno vendar relativno drago.
11. december 2019
Jerica V. , stranka Porsche Verovškova
SEAT Ibiza SC LOCO 1.0 MPI GP2
         
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
25. november 2019
Nataša J. , stranka Porsche Verovškova
SEAT Leon Style 1.6 TDI CR DPF
         
Vse je bilo ok.
4. november 2019
Lučka L. , stranka Porsche Verovškova
SEAT Ibiza Style 1.0 Eco TSI Start-Stop GP2
         
Zadnji obisk je bil popoln. Kakšen prej pa ne tako zelo, čeprav je moja stalna servisna svetovalka odlična in v zvezi z njo nimam pripomb (razen pozitivnih:). Predvsem me je (kdaj prej, ne zdaj, ko sem bila nazadnje in jo je nadomeščal kolega) zmotila razlika med predvidenim in dejanskim časom opravljene storitve. Zmotilo me je tudi, ko ste ukinili dva kupona za taksi in nam namenili le po enega. To (zame je bilo sicer poskrbljeno) me je zelo zmotilo (sploh glede na to, da avtobusne linije niso tako blizu in tako ugodne kot pri Porschejevem servisu na Bravničarjevi). A sem prepričana, da se ta praksa ni obnesla in da je spet tako, kot je bilo prej (nazadnje sem le menjavala gume in počakala kar ob kavi v bližnjem lokalu, tako da ne vem, kako je zdaj s tem).
4. november 2019
Danijela Neža V. , stranka Porsche Verovškova
SEAT Altea Reference 1.6 TDI DPF
         
sem zelo zadovoljna in nimam pripomb. Iskrena hvala za vse!

 

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugoden servis VW, Audi, Škoda, SEAT

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena Menjava olja Ljubljana, Maribor, Koper Servisni intervali - kdaj menjati olje? Oljni ...

Novi VW POLO 2022 - VOZILA NA ZALOGI, akcija do 31.3.2022!

Doživite novega Pola! Izkoristite ponudbo. ...

Škoda Enyaq Coupe iV 2022 - prihaja novi električni SUV

Vas zanima novi Enyaq Coupe iV? Izpolnite in obveščali vas bomo o novostih. VEČ INFORMACIJ ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8.-17.ure