Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Novi Audi Q5 2021 - začetek prodaje!

Novi Audi Q5 2021 je sedaj že v salonih Porsche Verovškova, Porsche Ptujska cesta in Porsche Koper. Predstavlja dizajn, zaradi katerega se vam naježi koža.

Novi Audi Q5 2021 - začetek prodaje!

Izkoristite ugodnosti za novi Audi Q5!

Doživite razburljivo vozno dinamiko.

Audi Q5 2021 - prestižnost vsakdana

Audi Q5: v razred modernih športnih terencev prinaša ostrejšo zasnovo v skladu z najnovejšimi modeli znamke ter najnovejšo tehnologijo. Vse spremembe veljajo tudi za priključni hibrid in zmogljivejši model SQ5. Katere novosti opazimo najprej? Vsekakor prenovljen sprednji del, po matričnih žarometih in zadnjimi lučmi v OLED tehnologiji. Kot lahko vidimo na fotografijah, so zadaj na voljo tudi dinamični smerniki. S temi novostmi se pridružuje še večjemu modelu Audi Q7 in ostalimi modeli znamke.

Katere so največje novosti?

 • ostrejši in robustnejši zunanji videz
 • matrični sprednji žarometi in OLED zadnje luči
 • novi asistenčni sistemi
 • posodobljeni in naprednejši motorji,
 • na voljo tudi priključni in blagi hibrid
   

Pomembne informacije:

Potrebujete dodatne informacije? Pišite nam na [email protected] ali pokličite na 051 288 567. Z veseljem smo vam na voljo! 

Audi Q5 - preverite ponudbo!

Nova vozila
od 53.299,00 € Ponudba (8)
Rabljena vozila
od 25.999,00 € Ponudba (7)
Službena vozila
od 49.900,00 € Ponudba (2)
Novi Audi Q5 2021 - povsem nova tehnologija
Novi Audi Q5 2021 - povsem nova tehnologija Avtor: Audi

Opazne in pomembne izboljšave zunanjosti - Audi Q5 2021

Novi Audi Q5 2021 predstavlja tanjšo in širšo mrežo hladilnika imenovano Singleframe, prav tako so močno spremenjeni odbijači spredaj in zadaj, s tem da na zadnjem delu po novem opazimo tudi nov dekorativni element, ki optično povezuje zadnje luči in pa spodnji difuzor. Videz zunanjosti se odlično dopolnjuje s popolnoma novima barvama District Green in Ultra Blue (na voljo tudi za hibridne različice in SQ5). V ponudbi so tudi nova aluminijasta platišča, ki so na voljo v velikostih od 18 pa vse do 21 palcev pri SQ5.

Različica Audi Q5 45 TFSI 2021 je serijsko opremljena z Advanced paketom opreme, ki dodaja dekorativne elemente v kromu in srebrne poudarke na sprednjem in zadnjem odbijaču. Priključni hibrid Audi Q5 je že serijsko opremljen s paketom S line, ki zagotavlja bolj agresivno podobo novega modela Audi Q5.

Tudi Audi SQ5 2021 je prejel nekaj opaznejših sprememb, to je recimo black optic package, ki vsebuje črne dodatke na zunanjosti in v notranjosti, skupaj z 20-palčnimi aluminijastimi platišči v dvobarvni barvi z zmogljivejšimi pnevmatikami. (1)

Audi Q5 2021 v District Green barvi
Audi Q5 2021 v District Green barvi Avtor: Audi

Notranjost z novim multimedijskim sistemom in večjim udobjem

Inženirji in obikovalci pa so se seveda močno posvetili tudi notranjosti novega modela Audi Q5. Izboljšave vključujejo predvsem najsodobnejše asistenčne sisteme in najnovejši MIB 3 multimedijski sistem, digitalni merilniki Audi Virtual Cockpit se lahko pohvalijo s številnimi novostmi, na voljo je tudi podpora za Apple CarPlay in Google Android Auto. Za osvežen videz notranjosti bodo poskrbele še lesene podrobnosti in usnjeno oblazinjenje sedežev s kontrastnimi šivi. Pri Audi Slovenija in Porsche Inter Auto se veselimo vseh novosti novega modela.

Največje novosti v notranjosti:

 • Nov multimedijski sistem MIB 3
 • Audi Virtual Cokpit z veliko novostmi
 • Podpora AppleCarPlay in Android Auto
 • Lesene podrobnosti
 • Usnje s kontrastnimi šivi
Novi Audi Q5 2021
Novi Audi Q5 2021 Avtor: Audi

Audi Q5 2021 - motorji TFSI in TDI, priključni hibrid

Posodobljeni motorji zagotavljajo še več dinamike in varčno porabo goriva. Večini kupcev bo najbolj zanimiv 2,0-litrski turbo dizelski motor v Audi Q5 40 TDI, ki uporablja blago hibridno tehnologijo, za doplačilo pa bo na vsa kolesa prenašal 150 kilovatov oziroma 204 konjskih moči. Audi Q5 se bo s tem motorjem do stotice pospešil v 7,6 sekunde in dosegel hitrost 222 kilometrov na uro. Kot novost bo na voljo tudi posodobljen 2,0-litrski turbo bencinski stroj v Audi Q5 45 TFSI, ki bo obenem premogel blago hibridno tehnologijo, na voljo pa 194 kilovatov in 264 konjskih moči ter 370 nevtonmetrov navora. Novi Audi Q5 se bo s tem motorjem do stotice pogndal v 6,4 sekunde. 

Novi Audi Q5 50 TFSI e quattro in novi Audi Q5 55 TFSI e quattro imata vgrajen pogonski sklop, ki združuje 2,0-litrski turbo bencinski motor in elektromotor. Skupna sistemska moč pri pri prvem znaša 220 kilovatov oziroma 299 konjskih moči, pri drugem, močnejšem pa 270 kilovatov oziroma 367 konjskih moči. Zahvaljujoč serijskemu sedem stopenjskemu avtomatskemu menjalniku S tronic z dvojno sklopko in naprednim quattro štirikolesnim pogonom se lahko obe različice pohvalita z izjemno zmogljivostjo.

Za najbolj zahtevne pa bo še vedno na voljo tudi izjemno zmogljiva Audi SQ5 različica, ki jo bo poganjal 3,0 V6 stroj z 260 kilovati moči, kar pomeni več kot 350 konjskih moči in 500 nevtonmetrov navora.

Novi asistenčni sistemi v Q5: tudi novi Side Assist!

Poleg že tako sodobne varnostne opreme, novi Audi Q5 serijsko predstavlja še več asistenčnih sistemov za pomoč vozniku. Najbolj opazna sprememba je prav zagotovo Side Assist, Lane Assist, nadzor prometa pred in za vozilom, parkirni sistem. Bogat spisek varnostnih tehnologij vključuje tudi prilagodljiv tempomat z asistenco Traffic Jam ter sistem vrhunskih kamer s 360 stopinjskim pogledom. 

Audi Q5 Side Assist v osnovi deluje tako, da nadzira mrtvi kot in dogajanje v prometu za vozilom. Znotraj sistemskih omejitev opozarja na bližajoča se vozila ali vozila v neposredni bližini, ki so v območju zaznavanja. Seveda pa ima Side Assist tudi druge funkcionalnosti.

Audi Q5 2021 - notranjost
Audi Q5 2021 - notranjost Avtor: Audi

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Naj tudi vas prepričajo modeli znamke Audi!

5
Leopold B. stranka Porsche Verovškova
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Stanislav G. stranka Porsche Verovškova
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
Poglej vsa mnenja