Novi Audi S3 2021 – 310 konjskih moči za dinamične voznike!

Novi Audi S3 2021 – 310 konjskih moči za dinamične voznike!

Novi Audi S3 razvije moč 228 kilovatov in 310 konjskih moči – do stotice potrebuje le 4,8 sekunde. Na slovenske ceste bo zapeljal naslednje leto!

Avtor: Jan Gregorin

Želim več informacij o Audi S3

Vpišite podatke in vas kontaktiramo, ko bo na voljo.

Novi Audi S3 2021 – najmočnejša različica modela Audi A3!

Novi Audi S3 2021: znamka Audi je pred nekaj dnevi predstavila popolnoma novi izvedbi Audi S3 Sportback in Audi S3 limuzina, ki sta vsekakor namenjeni bolj dinamičnim voznikom. Audi S3 pod pokrovom motorja skriva 2,0-litrski turbobencinski štirivaljnik, ki razvije moč 228 kW oz. 310 KM in navor 400 Nm. Do 100 km/h pospeši v le 4,8 s in zlahka doseže hitrost 250 km/h. Zunanjost je v primerjavi z običajnim modelom Audi A3 precej bolj dinamična, že drugo leto pa pričakujemo tudi Audi RS3.

Katere so največje posebnosti modela Audi S3?

  • motor 2.0 TFSI razvije moč 310 KM in navor 400 Nm
  • 7-stopenjski avtomatski menjalnik S-tronic
  • 15 mm nižje športno podvozje
  • športno začinjeni notranjost in zunanjost, oznake S3 
  • na voljo kot Sportback ali limuzina
     

Če želite, da vas kontaktiramo ob začetku prodaje novega modela Audi S3, nam pišite na [email protected] ali pokličite na 051 288 567. Z veseljem smo vam na voljo! 

Novi Audi S3 2021 – 15 mm nižje športno podvozje
Novi Audi S3 2021 – 15 mm nižje športno podvozje Avtor: Audi

Zmogljivost brez kompromisov – Audi S3 2021

Že več kot dvajset let nam Audi ponuja športne in zmogljivejše različice, ki jih poznamo pod imenom Audi S3. Seveda je bilo v tem času predstavljenih že veliko generacij, zdaj pa smo dočakali še najnovejšo. Audi S3 do 100 km/h pospeši v zgolj 4,8 s, brez težav pa doseže največjo hitrost 250 km/h, ki je elektronsko omejena. Tudi sama vožnja je precej izboljšana in primerna za dinamično odpeljane zavoje, kar bo posebej všeč adrenalina željnim voznikom.

Preverite tudi zalogo:

Novi Audi S3 – motor 2.0 TFSI s 310 ''konji'' in 400 Nm navora!

Odlična novica za vse, ki so si pri novem modelu Audi A3 2021 želeli nekoliko več drznosti. Audi S3 poganja 2,0-litrski turbobencinski štirivaljni motor TFSI, ki razvije kar 310 konjskih moči in 400 Nm navora. Pogonski sklop združuje tudi 7-stopenjski avtomatski menjalnik S-Tronic DCT, ki moč motorja na vsa štiri kolesa prenaša preko ojačane različice štirikolesnega pogona quattro. Hitrost 100 km/h doseže v le 4,8 s in pospešuje vse do elektronsko omejene hitrosti 250 km/h! (1)

Audi S3 2021 - notranjost z oznakami S3
Audi S3 2021 - notranjost z oznakami S3 Avtor: Audi

Dinamično začinjena zunanjost, 18-palčna platišča

Audi S3 vas bo že na prvi pogled prepričal z bolj dinamično naravnano zunanjostjo. Takoj opazimo veliko črno masko in črne oznake modela S3. Na sprednjem odbijaču pozornost ''kradejo'' tudi velike odprtine za dovod zraka, zadnji del vozila pa zaznamujejo usmernik zraka nad zadnjim steklom ter difuzor in štirje zaključki izpušne cevi. 

Za osvetlitev avtomobila in cestišča skrbi LED-tehnologija (za doplačilo so na voljo tudi matrični žarometi). Audi S3 ima že serijsko nameščena 18-palčna aluminijasta platišča, za doplačilo pa bodo na voljo tudi večja, 19-palčna aluminijasta platišča. Sicer pa na zunanjosti opazimo črno obrobo stekel in prav tako črna ohišja stranskih vzvratnih ogledal.

Novi Audi S3 2021 - limuzina
Novi Audi S3 2021 - limuzina Avtor: Audi

Audi S3 – asistenčni sistemi enaki kot za Audi A3

Novi Audi S3 se lahko pohvali z enakimi asistenčnimi sistemi kot Audi A3. Asistenčni sistemi tako spadajo med najnaprednejše v tem razredu, vključno s tehnologijo car-2-X. Slednja omogoča komunikacijo z ostalimi naprednimi vozili na cesti in tudi z infrastrukturo. (2)

Pri menjavi voznega pasu, pospeševanju in zaviranju so vam v pomoč različni opcijski asistenčni sistemi novega modela Audi S3. Predvsem v gostem prometu, npr. na večpasovnicah, lahko opcijska prilagodljiva asistenca za vožnjo pomaga, da vozilo nenehno ohranja smer vožnje. S tem zagotavlja občutno višjo raven udobja med vožnjo na daljše razdalje ali v mestu. Opcijska asistenca za stranski promet pri vzvratnem parkiranju z zvočnimi signali in zavornim sunkom opozori na ostale udeležence v prometu.

Najsodobejša tehnologija v notranjosti novega modela Audi S3

Novi Audi S3 2021 voznika tudi v notranjosti ves čas opozarja, da sedi v bolj dinamični izvedbi modela Audi A3. Največjo posebnost zagotovo predstavljajo športni sprednji sedeži z oblazinjenjem iz napa usnja in stropna obloga črne barve. Sami dodatki v notranjosti vozila so lahko aluminijasti ali iz karbonskih vlaken. Audi S3 ima, enako kot Audi A3, vgrajen virtualni prikazovalnik Audi z 10,25-palčnim zaslonom digitalnih merilnikov (za doplačilo 12,3-palčni), multimedijski zaslon pa meri 10,1 palca.

Tako kot novi Audi A3 2021, je tudi Audi S3 opremljen z najsodobnejšo tehnologijo. Kupcem bodo na voljo projicirni sistem, elektronski ključ za odklepanje in zagon vozila s pametnim telefonom ter vrhunski zvočni sistem Bang & Olufsen.

Audi S3 2021
Audi S3 2021 Avtor: Audi
Audi S3 2021
Audi S3 2021 Avtor: Audi
Audi S3 2021 - športni sedeži in oblazinjenje
Audi S3 2021 - športni sedeži in oblazinjenje Avtor: Audi
Audi S3 2021 - virtualni prikazovalnik Audi
Audi S3 2021 - virtualni prikazovalnik Audi Avtor: Audi
Audi S3 2021
Audi S3 2021 Avtor: Audi
Audi S3 2021 - avtomatski menjalnik S-tronic
Audi S3 2021 - avtomatski menjalnik S-tronic Avtor: Audi
Audi S3 2021
Audi S3 2021 Avtor: Audi

 

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Naj tudi vas prepričajo modeli znamke Audi!

Število ocen: 489
5
         
18. november 2019
Leopold B. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A3 Limuzina Attraction 1.4 TFSI
         
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
15. november 2019
Boris K. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI Q3 2.0 TDI Style
         
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5. november 2019
Stanislav G. , stranka Porsche Verovškova
AUDI Q5 2.0 TDI quattro Sport
         
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
6. september 2019
Goran S. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Avant 2.0 TDIe
         
zelo zadovoljen... storitev narejena hitro in kvalitetno
6. avgust 2019
Anton M. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI Q5 2.0 TDI quattro Design
         
Že vrsto let koristim storitve navedenega servisa in je opazen napredek v kompetentnosti celotnega tima sodelavcev.

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Malo rabljena Audi Q2 35 TFSI Sport S Tronic po izjemni ceni!

Izkoristite akcijo Audi Q2! Zagotovite si vrhunski Q2 ...

Audi Q3 in Q3 Sportback sedaj še ugodnejša!

Audi Q3 in Audi Q3 Sportback - posebno ugodna cena Pri Porsche Verovškova, Koper in ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.