Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Škoda Scala – pametne rešitve v pametnem formatu!

Čisto nova vsestranska kombilimuzina Škoda Scala čaka na vas.

Škoda Scala – pametne rešitve v pametnem formatu!

Škoda Scala 2019 - nov adut znamke Škoda!
 

Škoda Scala je čisto na novo zasnovan avtomobil in poleg drznega oblikovanja prinaša bogat nabor pripomočkov, ki spadajo v avtomobile višjih razredov. Je novi pameten in prostoren predstavnik C razreda, ki ste ga čakali. Ob prvem pogledu na model Nova Škoda Scala ne morete mimo drznega oblikovanja. Nosilec nove dobe, prežete z drznimi linijami in brezčasno eleganco, je bil konceptni Vision RS, zdaj pa boste lahko sadove trdega dela oblikovalcev končno občudovali tudi na slovenskih cestah. Trdo niso delali le oblikovalci, temveč cela razvojna ekipa, ki je pred uradno predstavitvijo z modelom Škoda Scala naredila kar dva milijona testnih kilometrov!


Z drznimi linijami - nova Škoda Scala (2019)

 

Nov značaj, nova tehnologija, novo ime: Škoda Scala je tukaj! Veliko prostora za prtljago in potnike ter številne Simply Clever rešitve. Z modelom Škoda Scala je znamka prvič konkretno zakorakala v tako imenovani razred Golf, kar pomeni, da to ni naslednik modela Rapid Spaceback, čeprav bo v ponudbi na nek način zavzel njegovo mesto. S 4,36 metra dolžine in 1,79 metra širine je Škoda Scala malce krajša in ožja od golfa, obenem ima za 2,65-metrsko razdaljo nekoliko daljše medosje. Prtljažnik v osnovni postavitvi meri kar 467 litrov, z zloženimi zadnjimi sedeži pa selitvam in dolgim družinskim počitnicam primernih 1.410 litrov.
 

Škoda Scala zaloga vozil pri Porsche Inter Auto

 

Škoda Scala - vrhunska notranjost
 

Armaturna plošča modela Škoda Scala je izdelana iz mehkih materialov in na vrhu sredinske konzole gosti zaslon, ki meri od 16,5 do 23,4 centimetra (6,5 do 9,2 palca). Poleg tega je namesto klasičnih merilnikov na voljo 26-centimetrski (10,25-palčni) barvni zaslon. Škoda Scala je opremljena s tretjo generacijo multimedijske naprave MIB, ki z vgrajeno kartico e-sim omogoča nadgradnjo programske opreme kar na daljavo prek spleta.

Pester izbor najnovejših motorjev - Škoda Scala
 

Pri modelu Škoda Scala je na voljo je pet prisilno polnjenih bencinskih (TSI) in dizelskih (TDI) motorjev. Vstopno izbiro bo predstavljal litrski trivaljni TSI, ki s 66 kilovati (90 KM) ponuja dovolj moči za manj zahtevne voznike. Stopničko višje je uvrščena različica s 85 kilovati (115 KM), na vrhu bencinske ponudbe pa je zmogljiv 1,5-litrski štirivaljni TSI s kar 110 kilovati (150 KM). Dizelske barve brani 1,6-litrski TDI s 85 kilovati (115 KM), na izbiro bo še litrski bencinski motor G-tec, ki lahko deluje na stisnjeni zemeljski plin (CNG). Vsi so opremljeni s 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, udobju in vozni dinamiki obenem pa je namenjen 7-stopenjski menjalnik DSG z dvojno sklopko.
 


Pri tehniki so prave poslastice serijski LED žarometi in na željo kupca prilagodljivo podvozje, s katerim je Škoda Scala pripravljena na vse podlage in pogoje vožnje. Prav tako je vrhunsko poskrbljeno za varnost, predvsem z naborom asistenčnih pripomočkov, kjer izstopajo sistem za samodejno zaviranje v sili, sistem za vzdrževanje vozila znotraj voznega pasu, prilagodljivi tempomat, ki deluje do 200 km/h, in sistem za samodejno parkiranje.
 

Pri Porsche Inter Auto vas želimo navdušiti na nove modele znamke Škoda. Pokličite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu novih modelov Škoda.

Škoda trgovci Porsche Inter Auto

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana


Znamka Škoda je prepričala že mnoge naše stranke! Prepričani smo, da bodo tudi vas! 

5
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja