Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Novi SEAT Leon 2020 - prodaja v Sloveniji se je že začela!

Novi SEAT Leon je še bolj dinamičen kot je bil doslej, naročite svojega.

Novi SEAT Leon 2020 - prodaja v Sloveniji se je že začela!

SEAT Leon 2020: že v Sloveniji pri Porsche Verovškova

Z veseljem vam sporočamo, da je novi SEAT Leon 2020 že zapeljal v naš salon Porsche Verovškova. Novi Leon izgleda še bolj dinamično kot kdajkoli prej. Opazne so oblikovalske smernice povzete z večjega modela SEAT Tarraco.

Novi Leon ima izrazito sprednjo podobo, ki jo obkrožajo vitki LED žarometi z značilnimi dnevnimi lučmi. Dinamičen slog karoserije se nadaljuje še naprej, saj ima SEAT Leon privlačen bočni profil in nizko se spuščajočo strešno linijo. Naj vas povsem nova tehnologija prepriča in navduši - vabimo vas na ogled in testno vožnjo. Veselimo se vašega obiska! 

Zapelji se z novim SEAT Leonom!

Novi SEAT Leon čaka, da vas navduši!

Za še več izrazite športnosti - SEAT Leon FR

Pri novem modelu SEAT Leon 2020 bo na voljo večja paleta barv zunanjost, dekorativnih elementov, aluminijastih platišč, najbolj prepoznavna oprema pa bo kot je bila do sedaj imenovana SEAT Leon FR. Le-to opremo odlikujejo unikatni odbijači, večja 17-palčna platišča iz lahke litine in bolj športno nastavljeno vzmetenje poleg drugih dodatkov.

Zapeljite se z novim SEAT Leonom 2020!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj!

Izpopolnjena armaturna plošča

Notranjost novega modela SEAT Leon je bila močno izpopolnjena. Seveda sledi minimalizmu z veliko mero športnosti, vendar ima svoj edinstven dizajn. Voznikom so na voljo 10,25-palčni digitalni merilniki, poleg tega pa digitalni kokpit predstavlja tudi 8 ali 10 palčni multimedijski zaslon velikosti 8 ali 10 palcev. Ko že govorimo o slednjem - multimedijski sistem je možno upravljati tudi z glasovnimi ukazi, poleg tega pa je tu možna tudi brezžična povezljivost z Android Auto in Apple CarPlay. Armaturna plošča nudi veliko prostornosti in elegantne zračnike s kovinskimi poudarki. Spodaj najdemo tudi popolnoma drugačno prestavno ročico in nekaj drugih edinstvenih rešitev. 

Novi SEAT Leon  - Porsche Verovškova
Novi SEAT Leon - Porsche Verovškova Avtor: Jan Gregorin
SEAT Leon FR 2020 - notranjost
SEAT Leon FR 2020 - notranjost Avtor: SEAT

Novi SEAT Leon 2020 - dimenzije, mere in tehnični podatki

Dimenzije, mere (tehnični podatki) Novi SEAT Leon 2020 SEAT Leon 2012-2020
Dolžina 4368 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 4645 mm) 4282 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 4549 mm)
Višina 1,456 mm 1459 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 1454 mm)
Širina 1800 mm  1816 mm
Prtljažnik 380 l (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 617 l) 380 l (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 587 l)

Bogata izbira motorjev: bencinski TSI in dizelski TDI, tudi CNG

Kupcem novega SEAT Leona bo na voljo bogata izbira motorjev. V bencinski ponudbi najdemo tudi 1,0-litrski bencinski TSI trivaljnik z močjo 66 kilovatov in 90 konjskimi močmi ter drugega z močjo 81 kilovatov oziroma 110 konjskimi močmi. Kupci se lahko odločijo tudi za precej močnejši 1,5-litrski TSI motor z močjo 96 kilovatov oziroma 130 konjskimi močmi ter 110 kilovatov oziroma 150 konjskimi močmi. Za najbolj zahtevne bo v ponudbi tudi 2,0-litrski TSI štirivaljnik z močjo 140 kilovatov oziroma 190 konjskimi močmi.

Na dizelski strani je na voljo je 2,0-litrski TDI, ki je na voljo z močjo (85 kilovatov in 115 konjskimi močmi ter najmočnejši z 110 kilovati in 150 konjskimi močmi. Na voljo bo tudi CNG različica (na utekočinjen CNG plin) s 1,5-litrskim motorjem, ki proizvede 96 kilovatov oziroma 130 konjskih moči. (1)

SEAT Leon FR 2020
SEAT Leon FR 2020 Avtor: SEAT

Na voljo tudi priključni in blagi hibrid!

Velika novica pa je povsem nova hibridna različica, ki uporablja 1,4-litrski motor TSI, elektromotor in litij-ionsko baterijo kapacitete 13 kWh. Ta pogonski sklop razvije skupno moč 150 kilovatov in 204 konjskih moči. Skupno je na voljo električni doseg približno 60 kilometrov. (1)

Na voljo bodo tudi blage hibridne različice, ki bodo temeljile na 1.0-litrskem motorju TSI z močjo 81 kilovatov in 110 konjskimi močmi ter 1,5-litrski TSI s 110 kilovati in 150 konjskimi močmi. Te različice odlikuje avtomatski menjalnik DSG z dvojno sklopko, litij-ionska baterija in zavore z regenerativno funkcijo. SEAT še ni razkril podrobnosti, a hibridne različice bodo zmanjšale porabo goriva, saj bo računalnik bencinski motor kar izklopil, ko sistem ne bo potreboval takšne moči. Elektromotor lahko nudi tudi pomoč pri pospeševanju.

SEAT Leon priključni hibrid 2020
SEAT Leon priključni hibrid 2020 Avtor: SEAT

SEAT Leon asistenčni sistemi

Popolnoma novi SEAT Leon se lahko pohvali s številnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, ki bodo še dodatno povečali in izboljšali varnost modela Leon. Med asistenčnimi sistemi najdemo številne nove sisteme za pomoč vozniku, vključno s prilagodljivim tempomatom, dinamičnim nadzorom podvozja, sistemom za pomoč v sili 3.0, sistemom za pomoč pri vožnji ter asistenco za stranski in vzratni položaj. Novi je recimo asistenčni sistem za izogibanje oviram, ki v primeru nevarnosti, da v model SEAT Leon 2020 trči udeleženec v prometu, vozniku pomaga z asistenco volanskega obroča. Sistem voznika prav tako opozarja, če se mu kdo približuje - v primeru, da ne zazna povratnega dotika, zasilno ustavi vozilo in še mnogo več!

Novi SEAT Leon je popolnoma digitaliziran

Tudi SEAT Leon 2020 je v četrti generaciji postal digitaliziran in povezan avtomobil. Lastnikom bo na voljo tudi aplikacija, ki bo zagotavljala, da bodo lastniki lahko na daljavo nadzorovali in upravljali s svojim avtomobilom. Lahko bodo recimo kar dobivali sporočila, da z njihovim avtomobilom nekdo vozi prehitro! Multimedijski sistem, ki bo imel integrirano SIM kartico, bo možno nadzorovati z glasovnimi ukazi, tudi ta se bo lahko nadgradil kar preko spleta in tako povečal obseg storitev. 

SEAT Leon 2020
SEAT Leon 2020 Avtor: SEAT

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Osebno se zavzamemo za vas!

5
Nataša J. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo ok.
5
Tadej P. stranka Porsche Verovškova
Vse je bilo super, kar tako naprej.
5
Matic P. stranka Porsche Verovškova
Odlično osebje ter kvalitetna storitev.
Poglej vsa mnenja

SEAT Leon avtomobili na zalogi

Nova vozila
od 26.071,00 € Ponudba (2)
Rabljena vozila
od 3.300,00 € Ponudba (21)
Službena vozila
od 21.290,00 € Ponudba (1)