Novi SEAT Leon 2020 - prodaja v Sloveniji se je že začela!

Novi SEAT Leon 2020 - prodaja v Sloveniji se je že začela!

Novi SEAT Leon je še bolj dinamičen kot je bil doslej, naročite svojega.

Avtor: Jan Gregorin

SEAT Leon 2020: že v Sloveniji pri Porsche Verovškova

Z veseljem vam sporočamo, da je novi SEAT Leon 2020 že zapeljal v naš salon Porsche Verovškova. Novi Leon izgleda še bolj dinamično kot kdajkoli prej. Opazne so oblikovalske smernice povzete z večjega modela SEAT Tarraco.

Novi Leon ima izrazito sprednjo podobo, ki jo obkrožajo vitki LED žarometi z značilnimi dnevnimi lučmi. Dinamičen slog karoserije se nadaljuje še naprej, saj ima SEAT Leon privlačen bočni profil in nizko se spuščajočo strešno linijo. Naj vas povsem nova tehnologija prepriča in navduši - vabimo vas na ogled in testno vožnjo. Veselimo se vašega obiska! 

Zapelji se z novim SEAT Leonom!

Novi SEAT Leon čaka, da vas navduši!

Za še več izrazite športnosti - SEAT Leon FR

Pri novem modelu SEAT Leon 2020 bo na voljo večja paleta barv zunanjost, dekorativnih elementov, aluminijastih platišč, najbolj prepoznavna oprema pa bo kot je bila do sedaj imenovana SEAT Leon FR. Le-to opremo odlikujejo unikatni odbijači, večja 17-palčna platišča iz lahke litine in bolj športno nastavljeno vzmetenje poleg drugih dodatkov.

Zapeljite se z novim SEAT Leonom 2020!

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj!

Izpopolnjena armaturna plošča

Notranjost novega modela SEAT Leon je bila močno izpopolnjena. Seveda sledi minimalizmu z veliko mero športnosti, vendar ima svoj edinstven dizajn. Voznikom so na voljo 10,25-palčni digitalni merilniki, poleg tega pa digitalni kokpit predstavlja tudi 8 ali 10 palčni multimedijski zaslon velikosti 8 ali 10 palcev. Ko že govorimo o slednjem - multimedijski sistem je možno upravljati tudi z glasovnimi ukazi, poleg tega pa je tu možna tudi brezžična povezljivost z Android Auto in Apple CarPlay. Armaturna plošča nudi veliko prostornosti in elegantne zračnike s kovinskimi poudarki. Spodaj najdemo tudi popolnoma drugačno prestavno ročico in nekaj drugih edinstvenih rešitev. 

Novi SEAT Leon  - Porsche Verovškova
Novi SEAT Leon - Porsche Verovškova Avtor: Jan Gregorin
SEAT Leon FR 2020 - notranjost
SEAT Leon FR 2020 - notranjost Avtor: SEAT

Novi SEAT Leon 2020 - dimenzije, mere in tehnični podatki

Dimenzije, mere (tehnični podatki) Novi SEAT Leon 2020 SEAT Leon 2012-2020
Dolžina 4368 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 4645 mm) 4282 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 4549 mm)
Višina 1,456 mm 1459 mm (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 1454 mm)
Širina 1800 mm  1816 mm
Prtljažnik 380 l (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 617 l) 380 l (SEAT Leon ST Sportstourer - karavan: 587 l)

Bogata izbira motorjev: bencinski TSI in dizelski TDI, tudi CNG

Kupcem novega SEAT Leona bo na voljo bogata izbira motorjev. V bencinski ponudbi najdemo tudi 1,0-litrski bencinski TSI trivaljnik z močjo 66 kilovatov in 90 konjskimi močmi ter drugega z močjo 81 kilovatov oziroma 110 konjskimi močmi. Kupci se lahko odločijo tudi za precej močnejši 1,5-litrski TSI motor z močjo 96 kilovatov oziroma 130 konjskimi močmi ter 110 kilovatov oziroma 150 konjskimi močmi. Za najbolj zahtevne bo v ponudbi tudi 2,0-litrski TSI štirivaljnik z močjo 140 kilovatov oziroma 190 konjskimi močmi.

Na dizelski strani je na voljo je 2,0-litrski TDI, ki je na voljo z močjo (85 kilovatov in 115 konjskimi močmi ter najmočnejši z 110 kilovati in 150 konjskimi močmi. Na voljo bo tudi CNG različica (na utekočinjen CNG plin) s 1,5-litrskim motorjem, ki proizvede 96 kilovatov oziroma 130 konjskih moči. (1)

SEAT Leon FR 2020
SEAT Leon FR 2020 Avtor: SEAT

Na voljo tudi priključni in blagi hibrid!

Velika novica pa je povsem nova hibridna različica, ki uporablja 1,4-litrski motor TSI, elektromotor in litij-ionsko baterijo kapacitete 13 kWh. Ta pogonski sklop razvije skupno moč 150 kilovatov in 204 konjskih moči. Skupno je na voljo električni doseg približno 60 kilometrov. (1)

Na voljo bodo tudi blage hibridne različice, ki bodo temeljile na 1.0-litrskem motorju TSI z močjo 81 kilovatov in 110 konjskimi močmi ter 1,5-litrski TSI s 110 kilovati in 150 konjskimi močmi. Te različice odlikuje avtomatski menjalnik DSG z dvojno sklopko, litij-ionska baterija in zavore z regenerativno funkcijo. SEAT še ni razkril podrobnosti, a hibridne različice bodo zmanjšale porabo goriva, saj bo računalnik bencinski motor kar izklopil, ko sistem ne bo potreboval takšne moči. Elektromotor lahko nudi tudi pomoč pri pospeševanju.

SEAT Leon priključni hibrid 2020
SEAT Leon priključni hibrid 2020 Avtor: SEAT

SEAT Leon asistenčni sistemi

Popolnoma novi SEAT Leon se lahko pohvali s številnimi asistenčnimi in varnostnimi sistemi, ki bodo še dodatno povečali in izboljšali varnost modela Leon. Med asistenčnimi sistemi najdemo številne nove sisteme za pomoč vozniku, vključno s prilagodljivim tempomatom, dinamičnim nadzorom podvozja, sistemom za pomoč v sili 3.0, sistemom za pomoč pri vožnji ter asistenco za stranski in vzratni položaj. Novi je recimo asistenčni sistem za izogibanje oviram, ki v primeru nevarnosti, da v model SEAT Leon 2020 trči udeleženec v prometu, vozniku pomaga z asistenco volanskega obroča. Sistem voznika prav tako opozarja, če se mu kdo približuje - v primeru, da ne zazna povratnega dotika, zasilno ustavi vozilo in še mnogo več!

Novi SEAT Leon je popolnoma digitaliziran

Tudi SEAT Leon 2020 je v četrti generaciji postal digitaliziran in povezan avtomobil. Lastnikom bo na voljo tudi aplikacija, ki bo zagotavljala, da bodo lastniki lahko na daljavo nadzorovali in upravljali s svojim avtomobilom. Lahko bodo recimo kar dobivali sporočila, da z njihovim avtomobilom nekdo vozi prehitro! Multimedijski sistem, ki bo imel integrirano SIM kartico, bo možno nadzorovati z glasovnimi ukazi, tudi ta se bo lahko nadgradil kar preko spleta in tako povečal obseg storitev. 

SEAT Leon 2020
SEAT Leon 2020 Avtor: SEAT

Pokličite nas - za vsa vprašanja smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Osebno se zavzamemo za vas!

Število ocen: 34
5
         
25. november 2019
Nataša J. , stranka Porsche Verovškova
Seat Leon Style 1.6 TDI CR DPF
         
Vse je bilo ok.
21. oktober 2019
Tadej P. , stranka Porsche Verovškova
Seat Leon ST FR 1.4 TSI Start Stop
         
Vse je bilo super, kar tako naprej.
7. oktober 2019
Matic P. , stranka Porsche Verovškova
Seat Leon Scorpion 1.6 TDI CR DPF
         
Odlično osebje ter kvalitetna storitev.
16. september 2019
Helena B. , stranka Porsche Verovškova
Seat Leon FR 1.4 TSI Start Stop
         
sprejem izvrsten, letos me je nasloh navdušila možnost registriranja & podaljšanja promet.dovoljenja na istem mestu
12. avgust 2019
Mark K. , stranka Porsche Verovškova
Seat Leon ST FR 2.0 TDI CR Start-Stop
         
Odlično osebje, super hitra razrešitev in podpora. Edino v prvo jim ni ratalo u nulo namestiti odbijača, je vidna razlika, se vrnem ponovno ta teden, ker imam še en opravek tam in so rekli da bodo uredili.

SEAT Leon avtomobili na zalogi

Nova vozila
Nova vozilaod 21.320,00 €
Na zalogi5
Rabljena vozila
Rabljena vozilaod 4.700,00 €
Na zalogi19
Službena vozila
Službena vozilaod 14.290,00 €
Na zalogi12

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Akcija SEAT: sijoča ponudba po izjemni ceni - že od 94 €/mesec!

Izkoristite priložnost SEAT! Doživite popolnoma nova vozila SEAT. ...

Zavorne ploščice in zavorni diski SEAT

Zagotovite si originalno kakovost Zagotovite si varnost na cesti. IZKORISTI AKCIJO ...

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8-17.ure

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.