Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Škoda Octavia Scout 2020 - terenski družinski karavan 4x4!

Nova Škoda Octavia Scout bo predvidoma na voljo že jeseni 2020.

Škoda Octavia Scout 2020 - terenski družinski karavan 4x4!

Želim več informacij o modelu Octavia Scout!

Obveščali vas bomo o vseh novostih.

Nova Škoda Octavia Scout 2020 4x4 - robustna različica!

Škoda Octavia Scout 2020: Škoda je po tem, ko je nekaj mesecev nazaj predstavila popolnoma novo in izjemno generacijo modela Škoda Octavia 2020, predstavila še bolj vsestranko karavansko različico imenovano Scout. Različica Scout ima v primerjavi z običajnim modelom Škoda Octavia Combi za 15 milmetrov višji odmik od tal. Serijsko je opremljena s paketom Rough-Road, kjer je vključena tudi zaščita podvozja. Kljub temu, da je bila Octavia Scout v prejšnjih generacijah na voljo izključno s pogonom na vsa kolesa (4x4), je v tokratno generaciji na voljo tudi s pogonom na prednja kolesa.

Ponudbo motorjev sestavljajo turbo dizelski TDI motorji in turbo bencinski TSI motorji. Med motorji najdemo tudi povsem nov 2,0-litrski dizelski motor TDI generacije EVO, ki zagotavlja 200 konjskih moči in 400 N navora.

Katere so največje novosti?

  • Terenski dodatki na zunanjosti
  • 15 mm višji odmik od tal
  • Rough-Road tehnologja za vožnjo po neutrjenih poteh
  • Zaščita podvozja
  • Na voljo tudi 4x4 pogon
  • Nov 2.0 TDI EVO motor s 200 konjskimi močmi
     

V kolikor želite, da vas kontaktiramo ob začetku prodaje nove različice Škoda Octavia Scout, nam pišite na [email protected] ali pokličete 051 288 567. Z veseljem smo vam na voljo! 

Nova Škoda Octavia Scout 2020
Nova Škoda Octavia Scout 2020 Avtor: Škoda

Za robusten videz poskrbijo dodatki - Škoda Octavia Scout

Tako kot pri predhodniku ima tudi nova Škoda Octavia Scout precej robustnejši zunanji videz kot običajna Octavia Combi. Opazimo lahko povsem nov in edinstven komplet odbijačev (spredaj in zadaj) z večjimi zračniki in terenskimi dodatki aluminijastega izgleda, inženirji pa so ji namestili tudi zaščito podvozja. Za zaščito karoserije skrbijo plastične obrobe na kolesnih lokih in stranskih pragovih. 

Škoda Octavia Scout je serijsko opremljena z 18-palčnimi aluminijastimi platišči Braga, v sklopu dodatne opreme pa so na voljo 19-palčna platišča Manaslu z dodatnimi podrobnostimi. Bolj izrazit je sicer tudi zadnji difuzor, stranska ogledala so v aluminijasti barvi, povsod pa so vidne oznake modela Scout. Sprednji žarometi so serijsko na voljo v LED tehnologiji, kot dodatna oprema pa so na voljo LD matrični žarometi. (1)

Nova Škoda Octavia Scout 2020
Nova Škoda Octavia Scout 2020 Avtor: Škoda

Nova Škoda Octavia Scout je še bolj praktična!

Nova Škoda Octavia Scout je seveda tudi zelo praktičen avtomobil. Prtljažni prostor meri 640 litrov, kar je rekordna velikost v tem razredu. V dolžino meri 4.703 milimetrov in je tako tudi najdaljša Škoda Octavia v zgodovini modela. Kljub večjim zunanjim meram, pa lahko olajšate vožnjo z izbirno 360° kamero, ki na multimedijskem zaslonu prikazuje okolico avta. Octavia Scout je vsekakor na voljo tudi z vsemi ostalimi najsodobnejšimi varnostnimi pomočniki in digitalnimi rešitvami. 

V notranjosti različice Scout so na voljo ekskluzivni dekorativni elementi, kontrastni šivi rjave barve in sedeži s prevleko ThermoFlux. V sklopu dodatne opreme so na voljo ergonomski prednji sedeži, oblazinjeni v kombinaciji usnja in materiala Suedia. Aluminijaste stopalke in posebne preproge za model Škoda Octavia Scout so serijske. (2)

Notranjost - Škoda Octavia Scout 2020
Notranjost - Škoda Octavia Scout 2020 Avtor: Škoda

Škoda Octavia Scout 2020 - motorji TSI in TDI, 4x4 in 4x2 pogon!

Škoda Octavia Scout je že od vedno na voljo z naprednim štirikolesnim pogonom, vendar četrta generacija tega modela kupcem omogoča izbiro pogona tudi le na sprednji kolesni par. Možnost štirikolesnega pogona je pogojena z 2.0 TDI motorjem s 85 kilovati ali 115 konjskimi močmi ter s 1.5 TSI motorjem s 110 kilovati oziroma 150 konjskimi močmi, oba sta na voljo z ročnim šeststopenjskim menjalnikom. Izberete lahko tudi blago hibridno različico 1.5 TSI e-TEC s pogonom na prednja kolesa, ki je na voljo s sedemstopenjskim menjalnikom DSG.

Najzmogljivejši motorji, 2.0 TSI s 140 kilovati oziroma 190 konjskimi močmi, 2.0 TDI s 147 kilovati oziroma 200 konjskimi močmi in 2.0 TDI s 110 kilovati oziroma 150 konjskimi močmi so na voljo samo s pogonom na vsa kolesa in s sedem stopenjskim menjalnikom DSG. Napredni štirikolesni pogon moč prenaša na vsa kolesa s hidravlično medosno sklopko in tako lahko reagira na najmanjše razlike v prenosu moči na kolesa in tako samodejno prenese navor na kolesa z najboljšim oprijemom. Po potrebi lahko prenese do 90 % navora na zadnjo os, posamezno kolo pa lahko prenese do 85 % navora.

Škoda Octavia Scout 2020
Škoda Octavia Scout 2020 Avtor: Škoda

Pokličite nas - z veseljem smo vam na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

5

Škoda vozila že vrsto let navdušujejo naše stranke!

5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
5
Mediha C. stranka Porsche Koper
Zelo prijazno osebje in pripravljeni pomagati v vsaki situaciji. Tudi nadomestno vozilo uredili zelo hitro in profesionalno.
5
Ivan M. stranka Porsche Maribor
Z vašimi storitvami sem nadvse zadovoljen. Še posebej pa sem navdušen nad skrbjo, ki jo posvečate svojim strankam. Želim si še takšnega sodelovanja tudi v bodoče.
Poglej vsa mnenja