Nova Škoda Octavia 2020 - že v poslovalnicah Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper!

Nova Škoda Octavia 2020 - že v poslovalnicah Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper!

Zapeljite se na testno vožnjo in jo spoznajte na v živo!

Avtor: Porsche Inter Auto

Škoda Octavia čaka, da vas prepriča in navduši!

Vabljeni na testno vožnjo!

Škoda Octavia 2020: pri Porsche Inter Auto - poslovalnicah Porsche Verovškova, Porsche Maribor in Porsche Koper že imamo v salonu popolnoma novi model Škoda Octavia, možne so že tudi testne vožnje! Nova limuzina znamke Škoda v svojem razredu postavlja popolnoma nove smernice. Škoda Octavia je sedaj na voljo že v četrti generaciji, zasnovana pa je bila na osnovi platforme MQB Evo. Ravno zaradi te plaforme, je Octavia 2020 še vedno najbolj prostoren avtomobil v svojem razredu. Model Škoda Octavia Combi je že možno NAROČITI - cena že od 18.387 €! AKCIJA ŠKODA financiranje 1 % velja tudi za NOVI MODEL!

Verjamemo, da vas bo povsem nova tehnologija prepričala in navdušila, zato vas vabimo na ogled in testno vožnjo - veselimo se vašega obiska!

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO z novo Škoda Octavio!

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO: nova Škoda Octavia 2020!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Nova Škoda Octavia v samo 60 sekundah!

Vabljeni na testno vožnjo!

Kljub temu, da bi lahko o najbolj priljubljenem modelu znamke Škoda govorili ure in ure, verjamemo, da bo vašo pozornost nova Škoda Octavia pritegnila že v samo 60 sekundah!

Oglej si video: nova Škoda Octavia v samo 60 sekundah!

Škoda Octavia Combi 2020
Škoda Octavia Combi 2020 Avtor: Porsche Inter Auto

Nova Škoda Octavia 2020 - cena, cenik, tehnični podatki, katalog, konfigurator

Z veseljem vas vabimo v salon, kjer si boste lahko spoznali novo generacijo modela Škoda Octavia.

Škoda Octavia v novi generaciji ponuja še več prostora za potnike in prtljago, prostornina tovora pa znaša 600 litrov. Notranjost je tudi tehnološko naprednejša, saj ponuja bogato izbiro multimedijskih sistemov najnovejše generacije. V notranjosti, kjer kraljuje Virtual Cockpit, novi drsnik pod zaslonom multimedijskega zaslona v notranjosti modela Škoda Octavia zagotavlja nastavljanje glasnosti ali pa temperaturo klimatske naprave. Na voljo je tudi vmesnik za kartico e-SIM za povezavo z internetom!

Nova Škoda Octavia je v novi generaciji po zunanjem oblikovanju še veliko bolj dinamična, seveda pa pri tem zvesto nadaljuje smernice prejšnjih generacij. Octavia ostaja tako v limuzinski izvedenki kot v karavanski izvedenki Octavia Combi, kmalu se nam obeta tudi zmogljiva različica Octavia RS.

Škoda Octavia 2020 motorji: dizelski TDI, bencinski TSI in priključni hibrid

Največja novost pri motorjih nove Škoda Octavie je vsekakor priključni hibrid, katerega pogonski sklop sestavljata 1,4-litrski TSI bencinski motor in elektromotor. Hibridni pogonski sklopi bodo na voljo bolj proti koncu leta. Preverite tudi: Škoda Octavia RS.

Bencinska motorja sta trenutno na voljo 1.0 TSI z močjo 81 kilovatov oziroma 110 konjskih moči in 1.5 TSI z močjo 110 kilovatov oziroma 150 konjskih moči. Pri dizelskih različicah bo na voljo 2.0 TDI s 85 kilovati oziroma 115 konjskimi močmi in zmogljivejši 2.0 TDI s 110 kilovati in 150 konjskimi močmi.

Trenutno so na voljo motorji:

  •  1.0 TSI 81 kW (115 KM) - kasnejša možnost naročanja
  •  1.5 TSI 110 kW (150 KM)
  •  2.0 TDI 85 kW (115 KM) in 110 kW (150 KM)
Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost
Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost Avtor: Jan Gregorin

Naravnost izjemna notranjost

Notranjost pri novem modelu Škoda Octavia 2020 je naravnost izjemna. Bolj je prostorna, materiali so na povsem novem nivoju, največ sprememb pa je v digitalizaciji notranjosti. Multimedijski zaslon občutljiv na dotik meri vse od 8,25 pa do 10 palcev in podpira tudi ukaze z gestami. Druga večja novost je digitalna glasovna asistentka Laura, Octavia pa ponuja tudi brezžično polnjenje pametnih telefonov in do pet vmesnikov USB-C. Predvidevamo, da se bo veliko kupcev odločilo tudi za 10,25-palčni digitalni kokpit imenovan Virtual Cockpit.

Nova Škoda Octavia 2020 notranjost
Nova Škoda Octavia 2020 notranjost Avtor: Jan Gregorin

Nova ŠKODA OCTAVIA COMBI 2020 cena, cenik - modeli z bencinskim TSI motorjem

Motor Moč (kW, KM) Menjalnik Active Ambition Style
1.0 TSI** 81/110 6-st. ročni 18.387 €    
1.5 TSI 110/150 6-st. ročni   21.930 €  

** = Motor 1.0 TSI bo za naročanje na voljo predvidoma s 30 koledarskim tednom.

Nova ŠKODA OCTAVIA COMBI 2020 cena, cenik - modeli z dizelskim TDI motorjem

Motor Moč (kW, KM) Menjalnik Active Ambition Style
2.0 TDI 85/115 6-st. ročni   22.049 €  
2.0 TDI DSG 110/150 7-st. DSG   25.548 € 27.079 €

Revolucija v dizajnu, ki ohranja znamenitost modela

Četrta generacija modela Škoda Octavia 2020 skrbno nadaljuje s prepoznavno obliko, ki so se je kupci navadili v številnih letih obstoja. Eleganten dizajn s spredaj povsem novo podobo, ki vključuje izrazite žaromete v LED (serijsko) ali matrični tehnologiji, zapeljivo masko in bolj dinamičnimi odbijači tako spredaj kot zadaj, obljublja velik potencial v spodnjem srednjem razredu. Zadnje luči so prav tako v tehnologiji LED z dinamičnimi smerniki.

Bok je elegantno oplemeniten z ostro bočno linijo, na voljo pa so aluminijasta platišča do 19 palcev. Karoserija nove generacije modela Škoda Octavia pa ni le lepa, temveč tudi aerodinamična - limuzina se lahko pohvali s količnikom upora 0,24, karavanska Octavia Combi izvedenka pa z 0,26. (1)

Škoda Octavia TEST/PRVA VOŽNJA - preberite tudi najnovejše teste!

Škoda Octavia 2020 TEST: novo generacijo modela Škoda Octavia so že testirali nekateri avtomobilistični novinarji. Preberite test na portalu Siol.net, kjer so zapisali: "Prvi vtis o škodi octavii: prostoren avtomobil za realnega kupca, ki je dobil tudi več dinamičnih linij," smo zapisali o prvih vtisih avtomobila. Ti so bili nedvomno pozitivni. V Mladi Boleslavi so namreč ostali zvesti načelu izdelave ljudsko naravnanega avtomobila, ki od drugih avtomobilov koncerna (zdaj najbolj izrazito od golfa) dobiva pomembne tehnološke rešitve.

Novo generacijo Škoda Octavia 2020 so predstavili tudi pri mediju Večer, zapisali pa so: ''Četrta novodobna generacija octavie: spremenjena razmerja mer, površin in potez za bolj dinamičen videz.''

Preverite tudi naslednji test:

Nova Škoda Octavia 2020
Nova Škoda Octavia 2020 Avtor: Jan Gregorin

NOVA ŠKODA OCTAVIA KONFIGURATOR

Sestavi si povsem novo generacijo modela Škoda Octavia.

Za vsa dodatna vprašanja o novem modelu Škoda Octavia smo vam z veseljem na voljo!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost
Nova Škoda Octavia 2020 - notranjost Avtor: Jan Gregorin
Nova Škoda Octavia 2020 - prestavna ročica DSG
Nova Škoda Octavia 2020 - prestavna ročica DSG Avtor: Jan Gregorin
Nova Škoda Octavia 2020 - sprednji del
Nova Škoda Octavia 2020 - sprednji del Avtor: Jan Gregorin
Nova Škoda Octavia 2020 - Virtual Cockpit
Nova Škoda Octavia 2020 - Virtual Cockpit Avtor: Andraž Lazič
Nova Škoda Octavia 2020 - podrobnosti v notranjosti
Nova Škoda Octavia 2020 - podrobnosti v notranjosti Avtor: Andraž Lazič
Nova Škoda Octavia 2020 - Virtual Cockpit
Nova Škoda Octavia 2020 - Virtual Cockpit Avtor: Jan Gregorin

Podobni članki

MENJAVA OLJA - ugodna menjava olja Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, Porsche!

Menjava olja akcija Menjava motornega olja Menjava olja cena ...

Škoda financiranje 1%: nova Škoda Octavia že za 177,41 €/mesec

Izkoristi akcijo Škoda financiranje 1% Nova Škoda Octavia čaka, da vas navduši! IZKORISTI ...

ŠKODA OCTAVIA RS (2020) 2021 - že sprejemamo prednaročila!

Škoda Octavia RS oprema Škoda Octavia RS akcija Škoda Octavia RS cena Škoda Octavia RS motorji Škoda Octavia RS video Škoda Octavia RS ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.