Novi Audi Q5 v posebni ponudbi že od 41.990 € z AUDI BON*

TOP PONUDBA - letne pnevmatike Continental

Continental PremiumContact 7 - odlična pnevmatika na testu 2024!

Letne pnevmatike Continental 2024

Pnevmatike Continental so proizvedene le iz najkakovostnejših materialov in skoraj vedno postavljajo nove standarde. Continental je priznani proizvajalec pnevmatik, ki je znan po visoki kakovosti, inovacijah in zmogljivosti v vseh razmerah. Njihove pnevmatike so med najbolj priljubljenimi med vozniki po vsem svetu, tudi v Sloveniji, saj ponujajo odličen oprijem, varnost in udobje med vožnjo. Continental ponuja široko paleto pnevmatik za različne vrste vozil.

Katere letne pnevmatike ima Continental?

 • Continental UltraContact
 • Continental SportContact 7
 • Continental PremiumContact 7
 • Continental EcoContact 6
 • Continental CrossContact

Akcijska ponudba letnih pnevmatik Continental 2024: za vas smo v našo spletno trgovino shop.porscheinterauto.net dodali nove letne pnevmatike za leto 2024! Zagotovite si nove letne pnevmatike za brezskrbno vožnjo v poletnih mesecih.

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na 041 392 204. Z veseljem smo vam na voljo!

TOP ponudba letnih pnevmatik

Preverite ugodnejšo ponudbo letnih pnevmatik 2024 shop.porscheinterauto.net

TOP PONUDBA Continental 2024:

Akcijska ponudba letnih pnevmatik Continental 2024 na podlagi številnih izkušenj vam bomo z veseljem odlično svetovali pri nakupu pnevmatik, ki vam najbolj ustrezajo.

Continental SportContact 7
Continental SportContact 7 Avtor: Continental

Test pnevmatik Continental - zmagovalka

Letne pnevmatike Continental so med strankami izjemno priljubljene, saj so zaupanja vredne, varne in kvalitetne. Svoje odlične lastnosti dodatno dokazujejo z odličnimi rezultati na zahtevnih testih letnih pnevmatik, kjer so se soočile s težko konkurenco. Letne pnevmatike Continental PremiumConact 7 dokazano zagotavljajo zanesljivo zaviranje ne glede na vremenske razmere.

Preverite rezultate najnovejšega testa (ADAC, AMZS):

Na testu so preverili lastnosti:

 • zaviralne lastnosti
 • odzivnost pnevmatik na mokri in suhi cesti
 • učinkovitost (poraba goriva in obraba)
 • udobnost za voznika (hrup pnevmatik in mehkobo vožnje)

TOP pnevmatike na testu z oznako "Zelo priporočljivo":

 • Continental PremiumContact 7 - VRHUNSKA ZMAGOVALKA

Pri Continentalu se lahko pohvalijo, da so največkrat nagrajene pnevmatike, ki se redno testirajo s strani neodvisnih mednarodnih revij. Od leta 2007 so Continentalovi izdelki prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Podjetje je zaupanja vredno, prizadevajo si odličnost in varnost, garantirajo kvaliteto.

Poleg tega je Continental dobilo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj ter izglasovano je bilo za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, preverite tudi najnovejše test (Vir: AMZS 1, ADAC, 2).

Continental letne pnevmatik 2024
Continental letne pnevmatik 2024 Avtor: Continental

Letne pnevmatike akcija

Preverite najcenejše pnevmatike v Sloveniji. Na voljo imate gume več priznanih znamk, kot npr. Barum, Continental in Semperit. V naši ponudbi boste našli le najkakovostnejše gume teh proizvajalcev, ki so prestale zahtevne teste. Preverite ugodnejšo ponudbo letnih pnevmatik 2024 shop.porscheinterauto.net.

Akcija letnih pnevmatik 2024

Najcenejše letne pnevmatike

Continental pregled letnih pnevmatik

Continentalove pnevmatike ponovno dokazujejo, da je v tehnologiji pnevmatik še vedno dovolj prostora za skoke. Za vašo lažjo odločitev smo vam pripravili kratek pregled Continental letnih pnevmatik, da se boste lažje odločili katere so prave za vas.

Continental UltraContact letne pnevmatike - VELIKA NOVOST

Namen: letne pnevmatike zasnovane za voznike, ki iščejo visoko zmogljivost in najdaljšo možno trajnost.
Značilnosti: UltraContact letne pnevmatike z novo zmesjo YellowChili in optimiziranim dizajnom tekalne plasti ponujajo veliko število prevoženih kilometrov ter varno in uravnoteženo vozno izkušnjo.
Tehnologije: vključujejo tehnologije, ki zagotavljajo veliko kilometrino zahvaljujoč popolnoma novi zmesi YellowChili. Izjemna robustnost zahvaljujoč ''UltraShield''.Odlična zmogljivost na mokri podlagi in zmanjšan hrup.

Continental SportContact 7 letne pnevmatike

Namen: letne pnevmatike zasnovane za voznike, ki iščejo visoko zmogljivost in odličen oprijem na suhih in mokrih cestah.
Značilnosti: imajo agresiven profil za izboljšan oprijem in krajšo zavorno pot. Continental SportContact 7 letne pnevmatike omogočajo izjemno stabilnost pri visokih hitrostih in dinamično vožnjo.
Tehnologije: vključujejo tehnologije, kot so "BlackChilli" za izboljšan oprijem in "Aralon350" za ojačitev pnevmatike pri visokih hitrostih.

Continental PremiumContact 7 letne pnevmatike

Namen: letne pnevmatike zasnovane za potniška vozila s poudarkom na udobju, varnosti in zmanjšani porabi goriva.
Značilnosti: zagotavljajo odličen oprijem tako na suhih kot mokrih cestah. Continental PremiumContact 7 letne pnevmatike omogočajo zmanjšanje hrupa in vibracij, kar prispeva k udobnejši vožnji.
Tehnologije: vključujejo tehnologije, kot so "ContiSeal" za samozapiranje manjših predrtij in "ContiSilent" za zmanjšanje hrupa pnevmatik med vožnjo.

Continental EcoContact 6 letne pnevmatike

Namen: te letne pnevmatike so namenjene zmanjšanju porabe goriva in emisij CO2 ter zagotavljanju trajnosti.
Značilnosti: ponujajo uravnoteženo zmogljivost na suhih in mokrih cestah, skupaj z odpornostjo proti obrabi.
Tehnologije: uporabljajo posebno zmes gumijastih spojin in tehnologije za zmanjšanje kotalnega upora, kar prispeva k zmanjšani porabi goriva.

Continental CrossContact letne pnevmatike

Namen: zasnovane za športne terence in ponujajo zmogljivost tako na cesti kot tudi zunaj nje.
Značilnosti: imajo močan profil za izboljšan oprijem v terenskih pogojih, hkrati pa zagotavljajo udobje in tiho vožnjo na cesti.
Tehnologije: uporabljajo tehnologije, kot so "3D Edge" za boljši oprijem v zavojih in "TractionPlus" za večji oprijem na mokrih cestah.

SportContact 7
SportContact 7

Celoletne pnevmatike - kako dobre so?

Denarnici bolj prijazna izbira za katero se vsako leto odloča več voznikov pa je nakup celoletnih pnevmatik, ki so zasnovane tako, da se dobro obnesejo v vseh vremenskih razmerah. Vendar pa je odločitev za nakup celoletnih pnevmatik lahko zapletena in odvisna od številnih dejavnikov, kot so vaše vožnje navade, podnebne razmere v vašem območju in vaš proračun. V tem članku bomo pregledali prednosti in slabosti nakupa celoletnih pnevmatik ter vam pomagali ugotoviti, ali so prava izbira za vas in vaše vozilo.

Prednosti celoletnih pnevmatik:

 • prihranek pri menjavi pnevmatik
 • boljše na mokri cesti kot letne pnevmatike
 • nižja poraba kot zimske

Ponudba celoletnih pnevmatik:

Kakšna je razlika med zimskimi in letnimi gumami?

Bistvena razlika med letnimi in zimskimi pnevmatikami je sestava gumene zmesi iz katere je sestavljena pnevmatika. Gumena zmes, ki se uporablja pri letnih pnevmatikah je trša in bolj čvrsta, zato je posledično zasnovana za uporabo nad 7°C.

Pri zimskih pnevmatikah je to ravno obratno, saj so zasnovane za uporabo pri temperaturah pod 7 ° C. Imajo globlji profil in lamele, ki izpodrivajo vodo in sneg izpod gume ter s tem zagotavljajo boljši oprijem v zimskih razmerah

Kdaj je predviden datum za menjavo za letne pnevmatike?

Letne gume namestite od 15. marca naprej!

Zakon je sicer eno, pogled skozi okno včasih nekaj drugega. Ko nas pozno jeseni zakonsko določen datum sili, da moramo letne gume zamenjati z zimskimi, je spomladi ta zadeva malce manj stresna. Sicer je zakonodajalec predpisal, kdaj se lahko ta vsakoletna menjava začne, a narava ne uboga vedno črke na papirju. Pa vendar, slej kot prej velja zamenjati zimske gume z letnimi, če ne drugega to pomeni, da se zima poslavlja, da prihajajo toplejši in svetlejši dnevi.

Kako veste kdaj je potrebno kupiti nove letne pnevmatike?

 

Če je globina profila manj kot 1,6 milimetra, se z njimi ne smete več odpraviti na ceste. Nova letna guma ima globino profila med sedem in devet milimetrov, globino pa lahko preverite s posebnimi merilniki ali »na hitro« z eno evrskim kovancem. Ta ima svetli del na obodu širok 3 milimetre. To seveda ni natančna meritev, je pa dober pokazatelj, v kakšnem stanju je globina profila. Če je svetli del kovanca še viden, potem je to znak za alarm in nakup novih gum. Kajti strokovnjaki priporočajo, da je najmanjša še varna globina profila okoli 3 milimetre, kajti le tako lahko guma še vedno uspešno obdrži svoje lastnosti predvsem v dežju. Prav tako je pomembno, da gume niso prestare, saj se v tem primeru zmanjšajo sposobnosti gume na cesti.