Porsche Group Card

Preprosto plačevanje in številne ugodnosti!

Porsche Group Card

Porsche Group Card

Izkoristite vse prednosti

V skrbi za naše stranke z vozili blagovnih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila, smo odprli vrata v svet kartic ugodnosti Porsche Group Card. Kot imetnik kartice ugodnosti lahko koristite vse stalne, enkratne ter sezonske ponudbe znotraj pooblaščene prodajno - servisne mreže za vozila blagovnih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji ter ponudbe pri zunanjih ponudnikih storitev.

 • brezplačno članstvo,
 • popuste na sezonske izdelke za nego in vzdrževanje vašega vozila,
 • ugodno vzdrževanje vozil starejših od 4. let,
 • stalne, enkratne ter sezonske ugodnosti pri zunanjih ponudnikih storitev,
 • brezplačno mobilno aplikacijo Porsche Group Card, kjer smo za vas na enem mestu zbrali ugodnosti, aktualne vsebine ter pomembne kontaktne številke,
 • dostop do vašega računa z možnostjo pregleda vaših podatkov ter pregled nad vašim poslovanjem v pooblaščeni prodajno – servisni mreži v Sloveniji.

 

MOON CHARGE

MOON charge sistem za polnjenje električnih vozil omogoča uporabo več kot 150 polnilnih postaj v Sloveniji in 190 na Hrvaškem. S pomočjo lastne mreže polnilnic MOON in širjenjem roaming partnerstev po Evropi vam Porsche Slovenija in Porsche Finance Group Slovenija zagotavljata cenovno ugodno in brezskrbno vožnjo doma in v tujini.

Storitev omogoča Porsche Group Card

MOON charge storitev je na voljo članom programa ugodnosti Porsche Group Card, fizičnim in pravnim osebam, ki imajo plačilno kartico PGC. V program se lahko včlani kdorkoli, ne glede na znamko vozila. Članstvo je brezplačno in ga lahko enostavno uredite z vašo plačilno kartico Porsche Group Card. Plačilna kartica PGC vam omogoča registracijo in uporabo vseh polnilnic v mreži ter plačilo polnjenj vašega električnega vozila. V kolikor ste že vstopili v Svet ugodnosti in še nimate plačilne kartice pa vam bodo to, v pooblaščeni prodajno servisni mreži za vozila Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji, z veseljem brezplačno nadgradili v plačilno.

 

Mreža polnilnic

V MOON charge mreži je trenutno več kot 340 hitrih DC polnilnih postaj ter klasičnih AC polnilnih postaj, ki zagotavljajo optimalno pokritost za brezskrbno vožnjo po Sloveniji in Hrvaški. V kratkem načrtujemo vklop še dodatnih 200 polnilnic v Sloveniji. Sledijo ostale evropske države, skupaj več kot 150.000 polnilnih postaj.

MOON charge mobilna ali spletna aplikacija

Za enostavno uporabo polnilnic imate na voljo mobilno ali spletno različico aplikacije za iskanje in rezervacijo polnilnih mest.

Registracija v MOON charge mobilno aplikacijo

Omogoča enostavno iskanje in uporabo električnih polnilnic ter transparentno spremljanje vaših preteklih polnjenj. Plačevanje poteka preko mesečnih obračunov, nad katerimi imate prav tako pregled v mobilni aplikaciji.

 • Zemljevid prostih polnilnic
 • Nadzor nad polnjenjem in porabo
 • Enostavno mesečno plačevanje preko PGC kartice
 • Avtentikacija in pričetek polnjenja s pomočjo mobilne aplikacije, RFID MOON charge kartico ali obeskom
 • Mobilna aplikacija je na voljo za prenos v trgovinah Google Play in App Store.

Kako do kartice ugodnosti?

Kartico ugodnosti pridobite brezplačno znotraj pooblaščene prodajno - servisne mreže, kjer jo za vas uredijo prodajni ali servisni svetovalci, lahko pa si jo na spletni strani enostavno izdelate sami. Kartico prejmete v roku petih delovnih dni na vaš naslov, z uporabo kartice ter koriščenjem ugodnosti pa lahko pričnete že takoj.

Plačilna kartica Porsche Group Card

Z brezplačno nadgradnjo vam bo vaša kartica omogočala tudi prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje blaga in storitev v pooblaščeni prodajno-servisni mreži za vozila blagovnih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila v Sloveniji. Brezplačna pa ni le nadgradnja kartice ugodnosti v plačilno, ampak je brezplačno tudi vodenje vašega računa. S plačilno kartico ugodnosti lahko plačate servis, servisne storitve, opravite nakup pnevmatik in platišč ali pa izberete kaj iz programa dodatne opreme za vas ali vaše vozilo (oblačila, obeski, dodatki za vozilo …).

KAKO DO PLAČILNE KARTICE UGODNOSTI?
Plačilno kartico ugodnosti lahko uredite ob obisku pooblaščenega servisa ali prodajnega salona, kjer vam bo prijazno osebje nadgradilo vašo kartico. Preberite več o funkcionalnostih plačilne kartice tukaj ali pa si to oglejte v predstavitvenem videu spodaj.

MOBILNA APLIKACIJA PORSCHE GROUP CARD
Svet vrhunske mobilnosti je našim strankam na voljo tudi v mobilni aplikaciji, ki imetnikom kartic ugodnosti omogoča celotno paleto storitev. Kartico ugodnosti smo spremenili v digitalno, dodali nabor aktualnih ugodnosti in storitev ter vse pomembne informacije in kontaktne številke, ki jih potrebujete na vseh svojih poteh.

Kaj vse omogoča mobilna aplikacija Porsche Group Card:

 • pregled in izkoriščanje aktualnih ugodnosti v pooblaščeni prodajno-servisni mreži za vozila blagovnih znamk Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA in Volkswagen Gospodarska vozila,
 • kontaktne številke Asistence Porsche Slovenija in pošiljanje trenutne lokacije z enim klikom,
 • pregled opravljenih nakupov pri pooblaščenem prodajalcu in serviserju,
 • digitalno kartico ugodnosti, kar pomeni, da vam pri sebi ni treba imeti kartice v fizični obliki,
 • zemljevid s prikazom vam najbližjega pooblaščenega prodajalca, servisa ter lokacij ponudnikov storitev in ugodnosti,
 • pregled nad svojim trenutnim vozilom oziroma vozili in dodajanje novih,
 • pregled novosti o programu in ugodnostih,
 • pregled zanimivih vsebin s področja mobilnosti,
 • potisna sporočila – storitev, ki vam omogoča, da ste vedno obveščeni.
   

Kako začeti?

 • 1. Iz spletne trgovine Google Play ali App Store prenesite in namestite aplikacijo Porsche Group Card.
 • 2. Pridobite kartico ugodnosti, če je seveda še nimate tukaj
 • 3. Registrirajte se v aplikacijo.