DAS WELT AUTO - preverjena rabljena vozila

Odlična rabljena vozila. Garantirano.

DAS WELT AUTO - preverjena rabljena vozila

Das WeltAuto - preverjeno

Das Welt Auto - pomembno je imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate! Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila vseh znamk. Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba vozil Das Welt Auto Slovenija omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Naši izkušeni strokovnjaki pred prodajo vsak avtomobil temeljito pregledajo na dvigalu in očistijo. V redkem primeru odkritja nepravilnosti, se ji naši izkušeni strokovnjaki Das WeltAuto posvetijo še pred prodajo - vse z namenom, da vam zagotovimo najbolj brezskrbno izkušnjo mobilnosti. 
 

 • Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo!

Ponudba rabljenih vozil

Preverite zalogo vozil iz 5 poslovalnic.

Das WeltAuto - zaupanje

Riziko nakupa rabljenega vozila je riziko, ki se mu praktično ne moremo izogniti. Ne glede na to, kako dobro je avtomobil videti, nikoli ne bomo točno vedeli, kdo vse ga je pred nami vozil in kako. Redkokdo nam tako lahko zagotovi, da navzven sijoč avtomobil v nekaj dneh po nakupu ne bo pokazal svoje temne plati in vas pustil na cedilu nekje ob cesti. A k sreči imamo možnost, da se temu izognemo. Ponuja jo podjetje Porsche Inter Auto, reče pa se ji Das WeltAuto.

Dobro vzdrževano rabljeno vozilo je namreč eden pod pogojev dobrega dela s strankami, saj je zadovoljna stranka prva »nagrada« vsakega prodajalca. A ker vseeno govorimo o rabljenih vozilih, je dobro, da je uporabnik na cesti še mirnejši, če ima v podzavesti, da je njegovo vozilo ustrezno zavarovano in pokrito za morebitna neprijetna presenečenja. 
 

 • Podaljšano jamstvo poskrbi za mirnejšo vsakdanjo uporabo vašega vozila
 • Pooblaščeni servisi v vozilo vgradijo originalne nadomestne dele
 • Podaljšano jamstvo je vezano na vozilo 
 • Jamstvo RV plus je optimalna zaščita uporabnika rabljenega vozila

Das WeltAuto - Jamstvo zadovoljstva

Ko kupujete rabljeno vozilo programa Das WeltAuto, ste namreč lahko prepričani, da gre za avtomobil, ki je bil na eni  strani preverjeno le malo uporabljen, na drugi strani pa redno vzdrževan in servisiran. Že s tem se močno izognemo nepotrebnemu tveganju, ki ga lahko prinese nakup rabljenega avtomobila. Nenazadnje tudi pri Porsche Inter Autu prav vsak avtomobil še preden pride v našo ponudbo izdatno pregledamo in odpravimo vsakršne morebitne nepravilnosti, zaradi česar lahko vozilo znova dobi takšno podobo, kot jo je imelo takrat, ko je zapeljalo iz prodajnega salona.

Takšen nivo pozornosti, kot ga rabljenim vozilom v svoji ponudbi namenijo znotraj programa Das WeltAuto se kupcem poplača dvojno. Ne le, da bodo prejeli brezhibno vozilo, pač pa bodo lahko brezskrbni tudi v primeru okvare, za katero niste odgovorni sami. Za to bo poskrbelo Porsche Jamstvo RV Plus, ki ga je moč pridobiti za vsa vozila do starosti osem let in z do 175.000 prevoženii kilometri. Tovrstno jamstvo namreč krije vse stroške servisnih posegov in nadomestnih delov, pri čemer pa bo vozilo strokovno popravljeno v eni izmed pooblaščenih delavnic znamk Volkswagen, Škoda, Audi, Seat, CUPRA. Tveganja torej tudi v tem primeru ni.

Dejansko izbira rabljenega avtomobila še ni bila tako enostavna kot je zdaj, le zaupati morate svojemu občutku in prodajalcu. Pri Porsche Inter Autu vemo, kaj kupci potrebujejo.

 • osebni pogovor s prodajalci, ki vedo in razumejo kaj iščete;
 • skorajda neomejene možnosti in bogata izbira;
 • naštejete vsaj okvirne želje, ostalo lahko uredite skupaj s prodajalcem;
 • cela vrsto ugodnosti: od popustom do nadvse ugodnega financiranja in zagotovilo, da je vsako vozilo v prodaji pregledano v skladu z zahtevnimi standardi;
   

Prednosti Das WeltAuto?

Ekskluzivno pri Porsche Inter Auto

Ali želite prihraniti pri nakupu vozila, brez da bi vas skrbelo, kakšno vozilo ste kupili? Slišati je odlično, kajne? Na naši spletni strani smo se potrudili, da vam iskanje takšnega vozila resnično poenostavimo. Z dodanim certifikatom so naša rabljena vozila z jamstvom lahko resnično vredna svojega denarja. V praksi je namreč rabljeno vozilo z jamstvom tisto, ki gre skozi obsežno kontrolo ter ustreza vrhunskim zahtevam. Tako lahko rečemo, da je rabljeno vozilo iz naše ponudbe z jamstvom skoraj tako brezhibno, kot če bi kupili novo vozilo. 

Certifikati kakovosti za takšno vozilo so sestavljeni iz temeljitih pregledov na več najpomembnejših kontrolnih točkah, ki vam jamčijo tehnično brezhibnost. Ponujamo vam tudi akcijsko financiranje vozil, s katerim boste dodatni prihranili. 

Storitve ekskluzivno pri Porsche Inter Auto:

 • Porsche Jamstvo RV Plus
 • Video tehnična kontrola kakovosti
 • Profesionalna optična priprava
 • Odkup rabljenega vozila
 • 8 dni - jamstvo za zamenjavo ali vračilo 
 • Individualno prilagojeno financiranje in zavarovanje
 • Servsini bon za servis vozila
DASWELTAUTO trgovci Porsche Inter Auto
DASWELTAUTO trgovci Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

Porsche Jamstvo RV Plus

Podaljšano jamstvo RV Plus lahko izberete ob nakupu rabljenega avtomobila pri družbi Porsche Inter Auto do starosti 96 mesecev oziroma 8 let, pri tem pa ima lahko avtomobil do 175 tisoč prevoženih kilometrov. V okrviru podaljšanega jamstva RV Plus vam tako zagotavljamo visoko kakovost naših storitev ter hitro in enostavno obravnavo z vso pozornostjo. Omenimo le, da jamstva RV Plus ne nudimo pri avtomobilih z alternativim pogonskim sklopom in avtomobilih, ki so v uporabi za komercialne namene in podobno.

Samo pri Porsche Inter Auto vam nudimo vrhunsko Porsche Jamstvo RV Plus, ki vam zagotavlja varen nakup in krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov.  Pri popravilu uporabljamo le najbolj kakovostne originalne dele, vključeni so vsi deli, motor, menjalnik in tudi električni deli! Le tako se boste v prihodnosti izognili dragim stroškom popravil, ki bi se lahko pripetili, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v vožnji. 

Porsche Jamstvo RV Plus - prednosti:

 • brez vaše soudeležbe pri uveljavljanju
 • velja brez omejitve kilometrov
 • 100% polno kritje popravil**
 • velja za 12 ali 24 mesecev
 • pri popravilu vključeni originalni deli
 • popravilo opravimo na pooblaščenih servisih
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik, električni sistemi ...
 • prenesite PDF brošuro in preverite dodatne informacije
   

Potrebujete strokovno svetovanje? Pokličite nas na: 041 392 204, z veseljem smo vam na voljo!

 
 
 

Kaj vključuje DAS WELTAUTO?

Za rabljena vozila iz programa DAS WELTAUTO ponujamo 1 ali 2 letno podaljšanega Jamstvo za rabljeno vozilo, tehnično kontrolo rakovosti, profesionalna optična priprava, odkup rabljenega vozila, jamstvo za zamenjavo, jamstvo mobilnosti z nadomestnim vozilom
Individualno prilagojeno financiranje in zavarovanje, originalna dopolnilna oprema, ... 

Kaj vključuje Porsche Jamstvo?

Samo pri Porsche Inter Auto vam nudimo vrhunsko Porsche Jamstvo RV Plus, ki vam zagotavlja varen nakup in krije stroške dragih popravil, brez vaše udeležbe in brez omejitve kilometrov.  Porsche Jamstvo RV Plus - prednosti: 

 • brez vaše soudeležbe pri uveljavljanju
 • velja brez omejitve kilometrov
 • 100% polno kritje popravil**
 • velja za 12 ali 24 mesecev
 • pri popravilu vključeni originalni deli
 • popravilo opravimo na pooblaščenih servisih
 • vključeni vsi deli: motor, menjalnik, električni sistemi

Video kontrola tehničnega stanja

Samo pri Porsche Inter Auto vam nudimo na naši spletni strani natančen video prikaz tehničnega stanja v 4 K resoluciji. Pregled zajema optičen prikaz stanja ohranjenosti, poškodbe, praske, tehničen prikaz podvozja, pnevmatik, platišč, itd.

Akcijsko financiranje rabljena vozila

AKCIJA FINANCIRANJA: 500 EUR ali 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto 500 EUR* ali 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila.

5

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

5
Sergej H. stranka Porsche Verovškova
kakovostno vendar relativno drago.
5
Jerica V. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, rada bi le posebej pohvalila go. Meri Koren, ki je svetovanje opravila strokovno korektno in prijazno ter zagotovila, da je bilo delo opravljeno v želenem času.
5
Nina Z. stranka Porsche Maribor
Kvalitetno opravljen servis, avto je bil pripravljen od dogovorjeni uri, pred servisom ste nas spomnili nanj...
Poglej vsa mnenja