Preverjena rabljena vozila Das WeltAuto

Zajamčeno dober občutek

Das WeltAuto vozila pri Porsche poslovalnicah

Das WeltAuto rabljena vozila Porsche Maribor

Kaj je Das WeltAuto? Svet odličnih rabljenih vozil!

Das WeltAuto preverjena rabljena vozila so tu, ker je pomembno imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate! Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila vseh znamk.  Znamka Das WeltAuto - svet rabljenih vozil v svoji ponudbi združuje le najbolj bogato ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z nizkim številom prevoženih kilometrov po izjemno dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba vozil Das WeltAuto pa tudi omogoča, da boste v čisto vsakem primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.  Naši izkušeni strokovnjaki pred prodajo vsak avtomobil temeljito pregledajo na dvigalu in s pomočjo drugih napravah, preverijo, kako se vozilo obnaša na in avtomobil tudi temeljito očistimo. V redkem primeru odkritja nepravilnosti, se ji naši izkušeni strokovnjaki Das WeltAuto posvetijo še pred prodajo - vse z namenom, da vam zagotovimo najbolj brezskrbno izkušnjo mobilnosti.

Velike prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil

Ponudba Das WeltAuto združuje odlična rabljena vozila. Garantirano. Das WeltAuto preverjeno!

Rabljena preverjena vozila programa Das WeltAuto najdemo na:

5 glavnih prednosti storitev Das WeltAuto:

  • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa
  • tehnični pregled kakovosti vozila
  • profesionalna optična priprava
  • testna vožnja in
  • akcijsko financiranje vozil. 

 

Das WeltAuto Porsche Inter Auto rabljena vozila

Porsche Ptujska cesta rabljena vozila

 

Das WeltAuto prednosti preverjenih rabljenih vozil

 

Das WeltAuto rabljena vozila VW (Volkswagen), Audi, SEAT, Škoda in Porsche pri Porsche poslovalnicah, ki so tudi na Avto.net

Preverite bogato ponudbo odlično ohranjenih vozil v naših poslovalnicah: Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Maribor, Porsche Koper in Porsche Ptujska cesta.
 

 

Das WeltAuto preverjena rabljena vozila prednosti

Nasveti pri nakupu rabljenega vozila, kaj paziti pri nakupu rabljenega vozila:

  • rabljeno vozilo kupujte pri priznanem trgovcu kot je recimo Das WeltAuto
  • preverite vozilo in njegovo zgodovino
  • zapeljite se na testno vožnjo in preverite delovanje vseh sklopov vozila
  • preverite, ali je bilo vozilo redno vzdrževano in
  • ne pozabite na garancijo oziroma jamstvo

 

 

Porsche Inter Auto je največji trgovec Das WeltAuto rabljenih vozil!

Nakup rabljenega vozila je vedno povezan z določenim tveganjem. Ker si pri Porsche Inter Auto d.o.o. resnično želimo, da bi se ob tako pomembni odločitvi počutili sproščeno, varno, brez večnega strahu pred napačno odločitvijo, spregledano napako ali celo okvaro, vam ponujamo kvalitetna in strokovno pregledana rabljena vozila pod lastno znamko Das WeltAuto. Za katera ponujamo tudi možnost dokupa jamstva. Preverite našo ponudbo rabljenih vozil! 

Porsche Inter Auto DasWelt Auto preverite tudi

Ne pozabite preveriti: 

Rabljeno vozilo kupite pri preverjenem prodajalcu. Preverite intervju z vodjema prodaje rabljenih vozil.

Preverite našo ponudbo rabljenih vozil! 

 

Das WeltAuto VW T-Cross Porsche Inter Auto

Porsche Slovenija Das Weltatuo - varen partner!

Vaš partner za varen nakup rabljenega vozila

Odlično ohranjeno rabljeno vozilo po ugodni ceni boste dobili le pri Das WeltAuto. Tako ste popolnoma brez skrbi saj boste v vsakem primeru deležni odličnega rabljenega vozila. 

Na spletnem portalu za oglaševanje rabljenih vozil je pogoj, da so rabljena vozila sprejeta v ponudbo Das WeltAuto to, da so odlično ohranjena! Pri Porsche Inter Auto to potrdimo z Das WeltAuto pogodbo, ki nas zavezuje k izpopolnjevanju obsežih in zahtevnih standardov kakovosti. Naši bogato izkušeni in izurjeni sodelavci se bodo potrudili in vam čim bolje svetovali pri nakupu vozila. Vaše zadovoljstvo je pri Porsche Inter Auto na prvem mestu!

 

Das WeltAuto prednosti preverjenih rabljenih vozil

Porsche Inter Auto Jamstvo RV Plus - možnost dokupa jamstva!

Dodatna priložnost pri nakupu rabljenega vozila DasWelt Auto - garancija za rabljena vozila oz. podaljšano jamstvo RV Plus 

Pri Porsche Inter Auto za vas skrbimo tudi po nakupu rabljenega vozila in vam o nakupu ponudimo tudi podaljšano jamstvo RV Plus - pametna izbira. V vašem vozilu uživajte popolnoma brezskrbno. Rabljeno vozilo jamstvo RV Plus ves čas prijazno skrbi za vaš avtomobil.
 

Nakup rabljenega vozila z jamstvom - prednosti:

Das WeltAuto Audi A3 Porsche Inter Auto

 

Das WeltAuto izkušnje - vedno vrhunske! Das WeltAuto preverjeno

Nakup rabljenega avtomobila je prav vedno velika obveznost, ki zahteva veliko časa in truda.  Prav zato pri Porsche Inter Auto v sklopu programa Das WeltAuto skrbimo predvsem zato, da vam zagotovimo najbolj prijetno izkušnjo pri nakupu rabljenega vozila.  Obiščite nas in z veseljem vam bomo svetovali pri nakupu vašega novega jeklenega konjička.

Storitve Das Weltauto:

 

1/3 nižja premija

Jamstvo za rabljeno vozilo

Ob nakupu vašega vozila Das Weltauto vam bomo izročili garancijsko knjižico. Datum jamstva prične teči od izročitve vozila. Jamstvo velja 12 mesecev oz. do prekoračitve s strani trgovca določenega števila kilometrov (odvisno kaj nastopi prej, pretek 12 mesecev ali prekoračitev maksimalnega števila prevoženih kilometrov).

 

1/3 nižja premija

Tehnična kontrola kakovosti

Vsako vozilo iz programa Das WeltAuto natančno pregledamo. Zelo natančni smo tako pri tehničnem kot tudi pri optičnem preverjanju kakovosti. Pazljivi smo tudi pri optični in tehnični pripravi.

 

1/3 nižja premija

Optična priprava vozila

Vsako vozilo Das WeltAuto pripravimo in uredimo. Vsa rabljena vozila očistimo s profesionalnimi sredstvi, poškodbe in umazanijo zunaj in znotraj optično popravimo. Nakup rabljenega vozila je v vsakem primeru tudi emocionalna odločitev. Zato za vozila iz ponudbe Das WeltAuto veljajo visoki standardi priprave.

 

1/3 nižja premija

Odkup starega vozila

Pri nas kupujete vozilo iz ponudbe Das WeltAuto? 
Seveda vam na željo za vaše staro vozilo ponudimo popolnoma neobvezujočo ponudbo za odkup vozila po ustrezni tržni vrednosti. Če se odločite za odkup vozila se vam tako ni več potrebno ukvarjati s prodajo starega vozila ali se ukvarjati z zamujenimi servisi.

 

1/3 nižja premija

Testna vožnja

Nikdar se ne odpovejte testni vožnji. Šele z občutkom vožnje lahko pride do prave odločitve. Vaše srce soodloča. Ključ do tega smo mi, ki smo pogovorni partner za vsa vprašanja okrog vašega sanjskega vozila. Dogovorite se takoj za termin za testno vožnjo! Preglejte malo rabljena vozila in službena vozila na naši spletni strani porscheinterauto.net

 

1/3 nižja premija

Jamstvo za zamenjavo

Pri nakupu imamo številne želje, ena pa je posebno velika: namreč želja po pravilni odločitvi. Lahko vas pomirimo. Trgovec Das Weltauto vam omogoča, da v roku enega tedna po nakupu vozila, če iz kateregakoli vzroka niste zadovoljni z vašo izbiro, vozilo zamenjate za drugo vozilo z enako ali višjo vrednostjo iz njegove zaloge.

Stroške za uradno odjavo in prijavo vozila morate kriti sami. Stanje vozila mora ustrezati stanju ob predaji, pri čemer se upošteva naravna obraba glede na število prevoženih kilometrov po predaji. Za prevožene kilometre je potrebno plačati minimalno vsoto 50 EUR oz. 0,50 EUR na prevoženi kilometer.

 

1/3 nižja premija

Garancija mobilnosti

Za vsa vozila, katerih zastopnik je podjetje Porsche Slovenija d.o.o., velja garancija mobilnosti, ki z menjavo lastništva ne preneha veljati. Pogoj za garancijo mobilnosti je, da vozilo skladno z navodili za uporabo ter servisno knjižico redno servisirate na pooblaščenih servisih. Garancija mobilnosti se z vsakim servisnim pregledom podaljša do naslednjega servisnega pregleda. Več informacij boste našli v avtomobilski mapi, ki ste jo prejeli skupaj z vozilom.

 

1/3 nižja premija

Financiranje in zavarovanje

Niso le sogovornik za vsa vprašanja o vašem bodočem vozilu. Z velikim veseljem vas informiramo tudi o različnih variantah financiranja in vam izdela individualno ponudbo za financiranje, usklajeno z vašimi potrebami.

 

1/3 nižja premija

Originalna dopolnilna oprema

Dostikrat so rabljena vozila različno opremljena. Ob prevzemu vozila pričakujemo funkcionalno in optično ustrezno vozilo. Za vas lahko naročimo vso želeno originalno dodatno opremo. Tako bo tudi rabljeno vozilo na koncu ustrezalo vašim osebnim potrebam. Veselimo se vašega obiska in vam nudi pomoč po uspešnem nakupu rabljenega vozila.

 

 

 

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu! Naše stranke so z nami izredno zadovoljne.

Število ocen: 240
5
9. maj 2019
Dragica L. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen Novi Polo Comfortline 1.2 TSI BMT
servis je bil opravljen izjemno hitro, strokovno in profesionalno, izjemno zadovoljna!
9. maj 2019
Mihaela W. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen Golf Variant Rabbit 1.0 TSI
S servisom sem bila zelo zadovoljna, saj imate zaposlene resnično prijetne in ustrežljive ljudi. Ničesar nisem pogrešala.
9. maj 2019
Marko B. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A3 Attraction 1.9 TDI
Z Vašimi servisnimi storitvami sem zelo zadovoljen. Vozilo je zanesljivo in ga je užitek voziti.
7. maj 2019
Slavko G. , stranka Porsche Maribor
Volkswagen Golf Variant Comfortline 1.6 TDI BM
Servisna storitev je bila popolna. Kot vedno :-)
6. maj 2019
Mojca G. , stranka Porsche Verovškova
AUDI Q3 40 TFSI quattro S line
Odlično :), Dostopen odnos, sprejem in komunikacija, Potrudili so se na visokem nivolju

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.