INFO: 01 5825 400 prodaja vozil in servis (pon-pet, 8h in 17h). PREVERITE novosti: Audi Q4 e-tron, Novi VW POLO, Novi VW TAIGO, Nova Škoda FABIA

GARANCIJA, PODALJŠANO JAMSTVO: nova in rabljena vozila

Nova in rabljena vozila pri Porsche Inter Auto

 

Porsche Inter Auto - jamstvo in garancija za nova in rabljena vozila!


Pri Porsche Inter Auto d.o.o. veliko pozornost posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. Ravno zaradi tega vam ponujamo celovito skrb za vaše popolno zadovoljstvo s številnim naborom različnih jamstev in garancij. V našem podjetju smo za vas, naše zveste stranke, pripravili posebne programe, s katerimi se zavezujemo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom. Vse garancije in jamstva lahko preverite spodaj, kjer smo jih ločili glede na kategorije - ali so na voljo ob nakupu rabljenega ali novega vozila. 

Pri nakupu zaupajte našim strokovnjakom in prodajnim svetovalcem ter izberite garancijo oziroma jamstvo, ki tveganje ob nakupu vašega novega ali rabljenega jeklenega konjička zmanjša na minimum. Prepričani bodite tudi na temeljito tehnično kontrolo kakovosti in samo profesionalno pripravo vozila. Preverite našo bogato ponudbo vozil na spletnem portalu porscheinterauto.net.

 

Podaljšano jamstvo za rabljena vozila RV PLUS

Podaljšano jamstvo RV Plus lahko izberete ob nakupu rabljenega avtomobila pri družbi Porsche Inter Auto do starosti 96 mesecev oziroma 8 let, ob tem pa ima lahko avtomobil do 175 tisoč prevoženih kilometrov. V okviru podaljšanega jamstva RV Plus vam zagotavljamo visoko kakovost naših storitev ter hitro in enostavno obravnavo z vso pozornostjo (naj omenimo, da jamstva RV Plus ne nudimo pri avtomobilih z alternativim pogonskim sklopom in avtomobilih, ki so v uporabi za komercialne namene in podobno).

Podaljšano jamstvo RV Plus krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila, po programu »Plus«, za vozila prodana v pooblaščeni prodajno-servisni mreži znamk: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche (v nadaljevanju: mreža Porsche), kot je navedeno v knjižici RV Plus.

Prednosti nakupa rabljenega vozila z jamstvom:

Das WeltAuto preverjeno - preverjena rabljena vozila

Za vas nudimo Das WeltAuto rabljena vozila, ker je pomembno imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate! Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila vseh znamk. Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj izvrstno ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

NE SPREGLEJTE: Pri vsakem rabljenem avtomobilu preverimo 250 kontrolnih točk! 

Paket storitev Das WeltAuto preverjenih rabljenih vozil:

 • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva RV PLUS,
 • natančen tehnični pregled kakovosti vozila,
 • profesionalna optična priprava,
 • testna vožnja in
 • akcijsko financiranje vozil. 

Dodatna priložnost za nakup - Podaljšano jamstvo RV Plus, preverite vse informacije v knjižici RV Plus.

Nakup vozila iz Das WeltAuto ponudbe:

Preberite si tudi zanimive in poučne članke - finance.si

 

Rabljena vozila Audi preverjeno :plus

Odlična rabljena vozila. Audi Preverjeno :Plus so atraktivna rabljena vozila, tovarniška službena vozila in malo rabljena vozila. Podrobno preverjena in zato v izvrstnem stanju. Pri Porche Inter Auto d.o.o. vam v sklopu Audi Preverjeno :plus nudimo odlične avtomobile znamke Audi, poleg prvovrstnih storitev in bogate izbire vozil pa vam nudimo tudi mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš novi rabljen avtomobil deloval še dolgo časa. Preverite vse prednosti, ki jih ponuja Audi Preverjeno :plus.

Storitve Audi Preverjeno :Plus

 • Pregled 110 točk :plus
 • Jamstvo :plus
 • Nadomestno vozilo :plus
 • Financiranje :plus
 • Avtomobilsko zavarovanje :plus
 • Testna vožnja :plus
 • Odkup rabljenega vozila :plus
 • Zamenjava :plus
   

Audi Preverjeno :Plus prednosti:

Garancija za rabljena vozila Porsche Approved

Vsa vozila znamke Porsche, ki opravijo in uspešno prestanejo 111 testiranj, označimo s Porsche Approved posebno garancijo. Garancija je ekskuzivno namenjena za Porsche vozila. Obseg garancije Porsche Approved je povsem enak garanciji za nova vozila. Nenazadnje tudi zaradi tega garancija Porsche Approved velja po vsem svetu in pokriva vse komponente, vključno s 100 odstotnim kritjem stroškov dela in materiala. V času veljavnosti jamstva niste udeleženi v škodnem dogodku in ne obstaja omejitev števila prevoženih kilometrov.

Garancija Porsche Approved načeloma velja med 12 do 24 mesecev, vendar pa je garancijo seveda mogoče podaljšati. Če je vaš Porsche star največ 14 let in ima manj kot 200.000 prevoženih kilometrov vozilo zavarujemo do 15 let. V primeru, da je vaš Porsche mlajši od 13 let pa lahko izberete veljavnost 24 mesecev. Garancijo lahko pridobite tudi v primeru, če vozilo ob nakupu ni imelo garancije Porsche Approved ali je garancija že potekla. 

Storitve garancije Porsche Approved:

 • uveljavljanje v vseh Porsche centrih,
 • veljavnost od 12 do 24 mesecev,
 • kritje za vse komponente in brez udeležbe pri kritju,
 • prevzem stroškov dela in materiala do aktualne vrednosti vozila,
 • brez omejitve števila prevoženih kilometrov,
 • kritje za vozila, stara do 15 let in samo originalne dele Porsche,
 • postopek brez odvečne birokracije,
 • možnost podaljšanja in prenosa pri zasebni prodaji ali v trgovski organizaciji Porsche.
   

Porsche Approved prednosti jamstva:

Podaljšano jamstvo Audi 4Plus (za rabljena vozila registrirana pred 2018)

Znamka Audi veliko pozornost posveča ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo z vozili Audi, saj je za popolno zadovoljstvo zvestih strank potrebna celovita skrb za njihove potrebe.

V skladu s pogoji podaljšanega jamstva vse določbe še veljajo. s katerim se zavezujemo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom. Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku vam tako nudimo Jamstvo 4Plus, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vašega vozila.

Podaljšano jamstvo Audi 4Plus

 

Podaljšano jamstvo 6Plus (za rabljena vozila registrirana pred 2018)

Znamka Volkswagen, Škoda in SEAT veliko pozornosti namenja svojim strankam. K dobremu počutju svojih kupcev pa je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. S tem bomo vedno z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku vam nudimo JAMSTVO 6Plus, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem, četrtem, petem in šestem letu starosti vašega vozila ali do 200.000 prevoženih kilometrov.

Podaljšano jamstvo 6Plus glede na znamke:

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija (Vrhunska Mobilnost - za nova vozila registrirana po letu 2018)

Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija - ker varnost in izrazit občutek med vožnjo z vozili Volkswagen, Škoda SEAT in Audi ni dovolj. Za veliko mero zadovoljstva lastnikov vozil teh znamk je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. V podjetju Porsche Inter Auto smo zato skupaj s Porsche Slovenija pripravili Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija. Le-to za vaš avtomobil skrbi tudi v prihodnosti. Vsak avtomobil te znamke ima pri nakupu vključeno podaljšano jamstvo štirih let, lahko pa dokupite tudi podaljšano jamstvo za peto in šesto leto. 

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov vam nudimo Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali do četrtega leta starosti vašega vozila oziroma do 160.000 prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom četrtega leta starosti vašega vozila oziroma opcijsko tudi do šestega leta* starosti vašega vozila do 200.000* prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom šestega leta starosti vašega vozila. Za brezskrbno mobilnost vam z Asistenco Porsche Slovenija – Volkswagen v primeru okvare ali nezgode nudimo pomoč dan in noč, doma in v tujini. Pomagamo vam s kratkimi nasveti, kaj storiti v primeru prometne nesreče in kako nagrajujemo zvestobo.

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija glede na znamke:

 

Za vse dodatne informacije so vam na voljo naši prodajni svetovalci!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

 

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

 

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.