Nakup brez tveganja v Porsche poslovalnicah


Pri Porsche Inter Auto d.o.o. veliko pozornost posvečamo ugodju in dobremu počutju svojih kupcev. K temu pa ne prispevata le varnost in izjemen občutek med vožnjo. Za popolno zadovoljstvo zvestih strank je potrebna celovita skrb za njihove potrebe. V našem podjetju smo za vas pripravili poseben program, s katerim se zavezujemo, da bomo z vami ob vsaki morebitni nevšečnosti, ki bi jo lahko imeli z vozilom. Pri nakupu zaupajte našim strokovnjakom, oprite se na ponujeno jamstvo, ki tveganje ob nakupu zmanjšujeta na minimum ter na tehnično kontrolo kakovosti tin profesionalno pripravo vozila. 
 

Vrste podaljšanih jamstev, ki vam jih ponujamo:


       

 

Podaljšano jamstvo Das WeltAuto
 

Vozila, ki jih ponujamo pod blagovno znamko Das WeltAuto so odlično vzdrževana, varna in natančno pregledana, saj obsega kontrolni pregled takšnega rabljenega avtomobila kar 30 točk – od vizuelnega pregleda in temeljitega čiščenja, pa vse do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni strokovnjaki pri pooblaščenem servisu.

Po vsakem pregledu sledi še testna vožnja mehanika, kjer lahko naši strokovnjaki odkrijejo  še kakšno drobno napako, ki jo takoj odpravimo. V roke tako dobite skrbno pregledano in vzdrževano vozilo. Za tako pregledano vozilo vam tako ponujamo 12 mesečno jamstvo (ali do prekoračitve določeni kilometrov). 

Seveda vam med celotnim procesom nakupa ob strani stoji usposobljen strokovnjak, šolan in usposobljen prodajni svetovalec, ki vam bo pomagal v vsakem trenutku, predvsem pa vam svetoval pri nakupu, glede na vaše potrebe, zahteve in možnosti. Tudi pri tem vam lahko naši prodajni strokovnjaki pomagajo, saj lahko ponudijo različne možnosti financiranja in zavarovanja vašega izbranega vozila, ki bodo povsem usklajene z vašimi možnostmi in potrebami. Več o jamstvu Das WeltAuto preberite TUKAJ.


Preberite si tudi zanimive in poučne članke s strani medija finance.si

    

 


 

Podaljšano Jamstvo RV Plus za rabljena vozila
 

 

NOVO: možnost doplačila za 12 ali 24-mesečno Podaljšano jamstvo RV Plus - o podrobnostih povprašajte naše sodelavce v poslovalnicah.


Izbira podaljšanega jamstva RV Plus je premišljena in pametna odločitev. Tako boste lahko v brezskrbni vožnji uživali tudi nadaljnjih 12/24 mesecev uporabe vašega vozila, brez omejitve prevoženih kilometrov.

To podaljšano jamstvo predstavlja prostovoljno podaljšano jamstvo na brezhibno delovanje rabljenega vozila in veže dajalca podaljšanega jamstva v skladu s pogoji v tej knjižici na odpravo napak na vozilu, ki so krite skladno s pogoji tega podaljšanega jamstva. To ne vpliva v določila o obvezni garanciji za rabljena vozila in v zakonsko zagotovljene pravice, vključno s pravicami potrošnika, ki izhajajo iz odgovornosti prodajalca za napake na blagu. Podaljšano jamstvo je možno uveljavljati po izteku garancije dane s strani proizvajalca vozila.

Podaljšano jamstvo RV Plus je veljavno od dneva, ki je navedeno na potrdilu o podaljšanem jamstvu. Podaljšano jamstvo RV Plus se lahko sklene za vozilo do starosti 96 mesecev od nakupa novega vozila, ki nima prevoženih več kot 175.000 kilometrov.

Pomembno: podaljšano jamstvo ne velja za vozila na električni ali hibridni pogon, za vozila, ki so kakorkoli predelana (plinska, tuning), ki se uporabljajo za tekmovalne namene, ki opravljajo komercialne dejavnosti (taxi, rent-a-car, vozila avto šol), za vozila policije, reševalnih prevozov oz. za vozila za intervencijsko uporabo, vozila prodana subjektom za namen nadaljnje prodaje vozila.

Podaljšano jamstvo RV Plus krije stroške nadomestnih delov in stroške popravila v primeru nastale okvare, ki je ni s svojim ravnanjem povzročil uporabnik vozila, po programu »Plus«, za vozila prodana v pooblaščeni prodajno-servisni mreži znamk: Volkswagen, Škoda, Audi, Seat in Porsche (v nadaljevanju: mreža Porsche), kot je navedeno v knjižici spodaj.

 


 

Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija (velja od 1.1. 2018)


Poleg dvoletnega jamstva po Zakonu o varstvu potrošnikov vam nudimo Podaljšano jamstvo Porsche Slovenija, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali do četrtega leta starosti vašega vozila oziroma do 160.000 prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom četrtega leta starosti vašega vozila oziroma opcijsko tudi do šestega leta* starosti vašega vozila do 200.000* prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom šestega leta starosti vašega vozila.


UŽIVAJTE TUDI DO 6. LETA STAROSTI VAŠEGA VOZILA

 • opcijsko in za doplačilo za obdobje 3., 4. in 5. leta ali do 200.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, po predaji vozila (koda SI5): Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija skladno s pogoji knjižice VRHUNSKA MOBILNOST. V kolikor ima vaše vozilo tako jamstvo, je to označeno na pogodbi o nakupu vozila.
 • opcijsko in za doplačilo za obdobje 3., 4., 5. in 6. leta ali do 200.000 prevoženih kilometrov, kar nastopi prej, po predaji vozila (koda SI6): Podaljšano Jamstvo Porsche Slovenija skladno s pogoji knjižice VRHUNSKA MOBILNOST. V kolikor ima vaše vozilo tako jamstvo, je to označeno na pogodbi o nakupu vozila.

 

Več o Podaljšanih Jamstvih Porsche Slovenija po znamkah si preberite spodaj:

    

* Ne velja za gospodarska vozila Volkswagen, ki imajo za obdobje 3. in 4. leta omejitev kilometrov do 120.000, opcijsko in z doplačilom za 5. leto pa se jim omejitev prevoženih kilometrov poveča na 160.000 in za obdobje 6. leta, ki je tudi opcijsko, pa na 200.000 kilometrov. Za vozila Audi pa velja le jamstvo do 4. leta starosti brez omejitve prevoženih kilometrov.
 


 

Audi Preverjeno :plus
Odlična rabljena vozila. Audi Preverjeno :plus so atraktivna rabljena vozila, tovarniška službena vozila in malo rabljena vozila. Podrobno preverjena in zato v izvrstnem stanju.

 • Pregled 110 točk :plus
  Za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus se opravi temeljit pregled 110 točk na vozilu. Preverijo se številne funkcije vozila in po potrebi popravijo z Originalnimi deli Audi. Pregled osebno potrdi mojster za motorna vozila in vam izroči potrdilo v obliki certifikata.
   
 • Jamstvo :plus
  Za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus zagotavljamo dvanajstmesečno jamstvo. Za številna službena in testna vozila Audi prejmete brezplačno do triletno dodatno jamstvo Audi. Več informacij je na voljo pri prodajalcih za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus.
   
 • Nadomestno vozilo :plus
  Če morate svoje vozilo peljati v servisno delavnico ali le na servisni pregled, vam za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko ponudimo cenovno ugodno nadomestno vozilo.
   
 • Financiranje :plus
  Za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam preko Porsche Finance Group Slovenija lahko ponudimo individualne finančne storitve. Mednje spadajo po meri zasnovane ponudbe financiranja z nizkimi mesečnimi obroki in prilagodljivostjo ob preteku pogodbe.
   
 • Avtomobilsko zavarovanje :plus
  Za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam z zavarovanjem Porsche Zavarovalno zastopništvo lahko ponudimo številne možnosti, s pomočjo katerih boste vedno polno zavarovani.
   
 • Testna vožnja :plus
  Če želite izvedeti, katero vozilo vam najbolj odgovarja, vam pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko omogoči testno vožnjo z želenim vozilom.
   
 • Odkup rabljenega vozila :plus
  Če se odločite za rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus, vam odkupimo Vaše dosedanje vozilo. Mojster za motorna vozila bo preveril stanje vozila in ponudil ustrezno tržno ceno za odkup.
   
 • Zamenjava :plus
  Če s svojo izbiro iz katerega koli razloga ne boste zadovoljni, lahko rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus v sedmih delovnih dneh po sklenitvi kupoprodajne pogodbe zamenjate za enakovredno vozilo. O pogojih se pozanimajte pri Audi Preverjeno :plus.

 


 

Jamstvo 6Plus - za nova in službena vozila
 

Velja za vozila, ki so bila registrirana pred letom 2018.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku vam nudimo JAMSTVO 6Plus*, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem, četrtem, petem in šestem letu starosti vašega vozila ali do 200.000 prevoženih kilometrov, če jih toliko prevozite pred iztekom šestega leta starosti vašega vozila.

*Ne velja za električna in hibridna vozila
 

Več o Jamstvih 6Plus po znamkah si preberite spodaj:

Jamstvo 6Plus Volkswagen  Jamstvo 6Plus Škoda  Jamstvo 6Plus SEAT

 


 

Audi Jamstvo 4Plus - za nova in službena vozila

Velja za vozila, ki so bila registrirana pred letom 2018.

Poleg dvoletne garancije po Zakonu o varstvu potrošnikov in Obligacijskem zakoniku vam nudimo Jamstvo 4Plus, inovativen program jamstev in storitev, s pomočjo katerega boste med vožnjo lahko brezskrbno uživali tudi v tretjem in četrtem letu starosti vašega vozila.

*Ne velja za električna in hibridna vozila
 

Več o Jamstvu 4Plus za znamko Audi si preberite spodaj:

 Jamstvo 4Plus Audi

 

KONTAKT IN DODATNE INFORMACIJE

Če imate dodatna vprašanja glede jamstev ali nakupu rabljenega vozila, o cenitvi vašega vozila ali menjavi staro za staro, se obrnite na naše prodajne svetovalce pri najbližjih poslovalnicah Porsche Inter Auto. Z veseljem Vam bodo pomagali.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Pavle Nenadič
Tel.: (+386) 1 58 25 390
E-mail: [email protected]

Tilen Gavran
Tel.: (+386) 1 58 25 391
E-mail: [email protected]

Vinko Omejc
Tel.: (+386) 1 58 25 360
E-mail: [email protected]

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Matej Jagodić
Tel.: (+386) 1 53 03 625
E-mail: [email protected]

Milan Koželj
Tel.: (+386) 1 53 03 503
E-mail: [email protected]

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Dusan Jugovac
Tel.: (+386) 5 611 65 03
E-mail: [email protected]

Mitja Okretič
Tel.: (+386) 5 611 65 50
E-mail: [email protected]

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Danilo Žižek
Tel.: (+386) 2 65 40 301
E-mail: [email protected]

Marko Mlakar
Tel.: (+386) 2 65 40 342
E-mail: [email protected]

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Matija Šulek
Tel.: (+386) 2 450 26 75
E-mail: [email protected]

Peter Sernc

Tel.: (+386) 2 450 26 62
E-mail: [email protected]

 

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Pravna podlaga

Podlaga za obvestilo je spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; v nadaljevanju ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013. Prinesel je nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, pomembne za delovanje spletnih strani, največkrat z namenom, da je uporabnikova izkušnja boljša.

Piškotek običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala.

Poleg funkcije izboljšanja uporabniške izkušnje je njihov namen različen. Piškotki se lahko uporabljajo tudi za analizo vedenja ali prepoznavanje uporabnikov. Zato ločimo različne vrste piškotkov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo na tej spletni strani

Piškotki, ki jih uporabljamo na tej strani sledijo smernicam:

1. Nujno potrebni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo uporabo nujno potrebnih komponent za pravilno delovanje spletne strani. Brez teh piškotov servisi, ki jih želite uporabljati na tej spletni strani, ne bi delovali pravilno (npr. prijava, nakupni proces, ...).

2. Izkustveni piškotki

Tovrstni piškotki zbirajo podatke, kako se uporabniki vedejo na spletni strani z namenom izboljšanja izkustvene komponente spletne strani (npr. katere dele spletne strani obiskujejo najpogosteje). Ti piškotki ne zbirajo informacij, preko katerih bi lahko identificirali uporabnika.

3. Funkcionalni piškotki

Tovrstni piškotki omogočajo spletni strani, da si zapomni nekatere vaše nastavitve in izbire (npr. uporabniško ime, jezik, regijo) in zagotavlja napredne, personalizirane funkcije. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletni strani.

4. Oglasni ali ciljani piškotki

Tovrstne piškotke najpogosteje uporabljajo oglaševalska in družabna omrežja (tretje strani) z namenom, da vam prikažejo bolj ciljane oglase, omejujejo ponavljanje oglasov ali merijo učinkovitost oglaševalskih akcij. Tovrstni piškotki lahko omogočajo sledenje vašim akcijam na spletu.

Nadzor piškotkov

Za uporabo piškotkov se odločate sami. Piškotke lahko vedno odstranite in s tem odstranite vašo prepoznavnost na spletu. Prav tako večino brskalnikov lahko nastavite tako, da piškotkov ne shranjujejo.

Za informacije o možnostih posameznih brskalnikov predlagamo, da si ogledate nastavitve.

Upravljalec piškotkov

PORSCHE INTER AUTO d.o.o.