Nakup službenih vozil

Službena vozila pri Porsche Inter Auto so odličen nakup!

Službena vozila pri Porsche Inter Auto so odličen nakup!
Službena vozila pri Porsche Inter Auto so odličen nakup! Avtor: Porsche Inter Auto

 

SLUŽBENA VOZILA pri Porsche Inter Auto

Pri Porsche Inter Auto imamo kot posebno kategorijo avtomobilov na voljo službene avtomobile. Gre za skrbno vzdrževana, strokovno in previdno vožena in izjemno malo rabljena vozila vseh znamk koncerna: VWŠkodaAudiSEAT in Porsche.

Službeno vozilo ima slovensko poreklo, izjemno malo prevoženih kilometrov, nikoli ni bilo poškodovano, notranjost je odlično ohranjena in ima odlične vozne lastnosti. Registriran in v uporabi je bil izključno pri nas. Ima torej vse lastnosti novega vozila, z nekaj kilometri uvozitve in celo vonj po novem avtomobilu.

Odkupimo vaše rabljeno vozilo

Pošljite povpraševanje za odkup vašega vozila.

Službena vozila - veljavnost jamstva

Pomembna dodatna prednost službenih avtomobilov je veljavnost jamstva, s katerim tveganje in seveda vzdrževanje kupljenega vozila zmanjšate na minimum in boste lahko nov avto brezskrbno vozili v še mnogih kasnejših letih uporabe. Službena vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche so odlične kakovosti, v optičnem in tehničnem smislu ter so vedno redno vzdrževana po navodilu proizvajalca.

Danilo Žižek, prodajni svetovalec, o nakupu službenih vozil

Na vprašanja o službenih avtomobilih nam je odgovore podal strokovnjak
za prodajo rabljenih vozil
 pri Porsche Maribor: Danilo Žižek.

Gospod Žižek, zakaj bi se stranka odločila za služben avto?

Gre za zelo malo rabljen avto, ki je že registriran in vzdrževan pri nas, vozilo ga je izključno naše osebje. Zaradi tako nizkega števila prevoženih kilometrov in temeljite oskrbe dobite za nižjo ceno vse lastnosti novega avtomobila. Po rednih cenah se tako bolj splača kupiti službeni avtomobil.

Koliko službenih vozil je na voljo in kakšen je razpon med njimi?

Na voljo so vsi modeli službenih vozil, razen, če je kakšen na terenu. Stranka ima tako na voljo zelo širok izbor, med katerim lahko najde takšnega, ki jo zanima.

Ali so vse stvari za služben avto poskrbljene pri vas?

Da. Služben avto je registriran, servisiran in vzdrževan tukaj. Stranka ima tudi vpogled v njegovo zgodovino in vse podrobnosti, ki jo zanimajo.

Ali lahko stranka preizkusi še kakšen drug avto, če se ne more odločiti? Kako lahko pomagate pri tem?

Stranki vedno, ko pride v salon predstavimo tri ali štiri avtomobile, ki bi ustrezali njenim željam. Predstavimo vse specifikacije, opremo in cene. Seveda gre stranka lahko tudi na testno vožnjo, med katero ji je ves čas na voljo osebje za kakršnakoli vprašanja. Ponavadi se ljudje odločijo še za testno vožnjo drugih avtomobilov. Ta ponavadi odloči, kateri avto ji je najbolj pri srcu. Predstavi se ji še nakup dodatne opreme in končna cena.

Kakšne storitve nudite stranki, če se odloči za nakup?

Absolutno vsaki stranki ponudimo najprej možnost financiranja in zavarovanja ter dodatno ponudimo tudi jamstvo RV Plus, s pomočjo katerega lahko stranka brezskrbno vozi avto še dodatna leta. 

Službeno vozilo Audi A1 pri Porsche Inter Auto
Službeno vozilo Audi A1 pri Porsche Inter Auto Avtor: Žiga Koren

 

Službena in testna vozila z veljavnim jamstvom Porsche Slovenija

V kolikor si želite sodoben, malo rabljen avtomobil, z veljavno garancijo oziroma jamstvom po ugodni ceni ste na pravem mestu med bogato izbiro službenih vozil podjetja Porsche Inter Auto. V vseh primerih gre za skrbno vzdrževana, strokovno in previdno vožena ter malo rabljena vozila vseh znamk koncerna Volkswagen: VW, Škoda, Audi, SEAT in Porsche.

Pomembna prednost teh malo rabljenih vozil je poleg že naštetega še veljavnost jamstva oziroma garancije*, ki vključuje (od novega vozila) zakonsko garancijo po Zakonu o potrošnikih (2 leti)* in razširjeno jamstvo prodajalca (2 leti)*, s katerim tveganje in seveda vzdrževanje kupljenega vozila zmanjšate na minimum (* odvisno od znamke in modela).

Kupujete malo rabljeno ali službeno vozilo? Pokličite nas in vam bomo z veseljem svetovali ob nakupu!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana