Zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena!

Vedno z vami - tudi po nakupu vozila!

Pri podjetju Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček zapelje iz salona. Za nas to predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo - zadovoljstvo naših strank. Temu primerno ponujamo celostno storitev pod eno streho, ob tem pa upoštevamo vaše mnenje, ki je za naše delo najpomembnejše.

Mi lahko uresničimo vaše sanje!

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam ob nakupu novega ali rabljenega avtomobila zagotavljamo pozornost, ki si jo zaslužite. Gre za odnos, ki gre onstran prodaje. S posluhom za vaše strahove in dvome gradimo zaupanje ter z nasveti najdemo pravo rešitev za vas. To lahko storimo, ker ponujamo vse na enem mestu, od prodaje, financiranjazavarovanja ter celo registracije vozil.

Mi smo z vami pred nakupom, med nakupom in po nakupu vašega avtomobila 

Zato, da bi lahko vedno zagotovili nadvse profesionalne in učinkovite storitve, pa se zanašamo predvsem na vaše mnenje, ki nam največ pomeni. 

Splet je zdaj nedvomno prostor, kjer v tem času s hitrim življenjskim ritmom iščemo in tudi dobimo največ informacij. Raziskave kažejo, da kar sedem od desetih kupcev meni, da na odločitev za nakup odločilno vplivajo ocene uporabnikov na spletu. Kar 90 odstotkov potencialnih strank pa denimo pred obiskom salona ali servisa na spletu pogleda ocene in mnenja o njem. Spletnim mnenjem in ocenam ljudje zaupamo tako kot osebnim priporočilom. Spletna mnenja se po zaupanju, ki ga uživajo, uvrščajo le za tista, ki jih podajo prijatelji in družina ter so pred mnenji strokovnjakov, spletnih strani podjetij, pred marketinškim materialom in pred oglasi. Za podjetje Porsche Inter Auto pa so ta mnenja ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank. Tudi mi jih z veseljem sprejemamo, se prav vsakemu posvetimo in ga preučimo.

Mnenja strank znamke Volkswagen

Število ocen: 804
5
         
4. december 2019
Ivan P. , stranka Porsche Koper
Volkswagen Touran Traveller TDI/103 kW/140 KM/6-sto
         
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
21. avgust 2019
Liljana M. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Touareg V6 3.0 TDI BlueMotion Technology
         
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
14. avgust 2019
Nurija B. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Plus Trendline TSI
         
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
29. julij 2019
Stefan D. , stranka Porsche Verovškova
Volkswagen Passat CC 1.8 TSI/160 KM/6-stopenjski/4-
         
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
8. julij 2019
Lidija I. , stranka Porsche Ljubljana
Volkswagen Golf Sportsvan Comfortline 1.6 TDI
         
Zelo dobro organiziran servis, storitve na visokem nivoju, vse je potekalo brez težav.

 

Zagotavljamo vam najboljšo kakovost na enem mestu

Ker se je treba nekaterih stvari pred nakupom dotakniti, preizkusiti in jih doživeti, vam lahko zagotovimo tudi testno vožnjo z vašim bodočim jeklenim konjičkom. In ker vemo, da v nabitih urnikih sodobnega življenja nimate časa za vandranje od salona do salona, najdemo popolno rešitev po vaši meri, ki vam bo zagotovila varnost in brezskrbnost. Če želite, mi poskrbimo za primerno financiranje, uredimo pa vam tudi zavarovanje in registracijo vozila ter nanj namestimo registrske tablice. Vi se le usedete v vaš novi avto in odpeljete.

Največja izbira vozil iz zaloge v Sloveniji

Bistvene so vaše želje in potrebe. Le-tem se popolnoma prilagodimo in za vsakega posameznika izdelamo unikatno ponudbo. Če vemo, kaj si želite in potrebujete, lahko te želje gotovo uresničimo. V kolikor takoj potrebujete nov avtomobil, vam lahko gotovo najdemo kakšnega iz zaloge, ki šteje okoli 1.000 vozil. Če želite rabljenega, vam ga poiščemo v bazi, ki jih šteje vsaj 500.

Ste zadovoljni? Priporočite nas!

Dobre ocene, mnenja in pohvale nam povedo, da delamo dobro, sprejemamo pa tudi kritike, ki nam pokažejo, kje smo lahko še boljši. Tako lahko hitro in učinkovito odpravimo razlog, zaradi katerega storitev ni bila na vrhunski ravni, kot bi morala biti in kot si jo naše stranke zaslužite. Čeprav pri podjetju Porsche Inter Auto za vas skrbijo strokovnjaki, lahko z vašo pomočjo izvemo kaj novega. Lahko nam namignete, kje lahko še kaj storimo za izboljšanje vaše izkušnje.

Preglejte ponudbo in se prepričajte sami

Kakovost je naša prva skrb!

Intervju z vodjem prodaje pri Porsche Maribor, Borutom Rottmannom

1. Danes lahko praktično vse podatke, ki nas zanimajo, najdemo na spletu. Kakšne so vaše izkušnje? Se stranke pred prihodom v salon pozanimajo o vaših produktih in storitvah na spletu?

 

Zagotovo. Vsaj 70 odstotkov kupcev najde prvo informacijo preko spleta. To je sicer nekoliko odvisno od starostne strukture kupcev. Starejši se na spletu pozanimajo predvsem o lastnostih produkta, medtem ko mlajši nedvomno pristopijo tudi k drugim informacijam. Spletni iskalnik ob zadetku ponudi tudi mnenja ter ocene in mlajši kupci se z njimi nedvomno seznanijo.

"Vsaj 70% kupcev najde prvo informacijo preko spleta."

 

2. Bi lahko izpostavili nekaj lastnosti, ki odlikujejo dobrega prodajalca in prodajalce podjetja Porsche Inter Auto?

 

Bistveno je zaupanje. Prodajalec mora stranki prisluhniti, jo voditi in ji ponuditi pravi produkt zanjo. Stranka morda kdaj pride z idejo o nekem avtomobilu, pri čemer ni rečeno, da je to avtomobil, ki ga dejansko potrebuje. Za dolgoročno zadovoljstvo je ključno predvsem svetovanje, ker stranki pokažemo pravo pot.

 

3. Kaj pa je za vaše stranke najpomembnejše, oziroma s čim stranke najbolj razveselite?
 

Poleg cene so to lahko denimo majhne pozornosti pri predaji vozila. Ko stranko na primer presenetimo s kakšnim majhnim darilom, s čimer ji pokažemo, da nam res veliko pomeni. To je tisto, kar ob predaji vozila, ki je za stranko kar čustven dogodek, pripomore k lepemu spominu. Lahko je le šopek rož ali kakšna druga malenkost.

 

4. Kaj se pa vam zdi najpomembnejše v odnosu do stranke?


S strankami želimo ustvariti dolgoročni odnos. Mi smo poskrbimo za vse njihove težave. Stranka pride k nam s težavo mi pa smo tisti, ki ji ponudimo rešitev. Najsi bo to vozilo zanjo, za otroka ali za celo družino, mi poskrbimo za vse. Ljudje danes nimajo časa za neskončno obiskovanje salonov. Želijo celostno storitev in želijo varnost, ki jo pri nas nedvomno dobijo.

 

5. Kako prepričate stranko, ki je morda imela kakšno slabo izkušnjo pri nakupu avtomobila?


Najpomembneje je stranki prisluhniti, se seznaniti z njenimi strahovi in njenimi dvomi. Šele, ko nam zaupa svoje izkušnje in svoje mnenje, ji lahko svetujemo in ji ponudimo najboljšo rešitev zanjo. To je ključ do zadovoljstva strank. K nam se vrača večina strank in zaznavamo zeliko visoko stopnjo zvestobe.

 

6. Kako ugotavljate zadovoljstvo strank?


Zadovoljstvo strank merimo z anketami, ki jih po elektronski pošti pošljemo 14 dni po predaji vozila, in v katerih lahko stranke ocenijo svojo izkušnjo. Zadovoljstvo merimo tudi z anketami prek telefona, redno pa se seznanjamo tudi z mnenji, komentarji in ocenami, ki jih stranke oddajo na spletu. O tem se pogovorimo na sestankih in te izkušnje in predloge uporabimo pri delu s strankami.

 

7. Kako pomembne so druge storitve, ki jih ponujate ob prodaji vozil?
 

Tudi druge storitve so izjemno pomembne. Mi pod eno streho ponujamo vse, od nakupa vozila, financiranja, zavarovanja do registracije vozil. Ponujamo tudi dodatno opremo, avtomobil lahko obujemo v zimske pnevmatike in ga pripravimo na zimo. Stranka pride, se v avtomobil usede in odpelje. Stranke so zelo vesele, ko izvedo, da so lahko ob predaji registrske tablice že na avtomobilu. Kar 70 odstotkov strank se odloča za popolno storitev.


Eden od bistvenih elementov je tudi jamstvo. Poleg tovarniške garancije ponujamo podaljšano jamstvo na štiri ali šest let. Stranka mora v tem obdobju poskrbeti le za zavarovanje, registracijo in redno vzdrževanje vozila.
 

Z veseljem Vam bomo pomagali - kontaktirajte nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.