Zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena!

Dobre ocene, mnenja in pohvale nam povedo, da delamo dobro, sprejemamo pa tudi kritike, ki nam pokažejo, kje smo lahko še boljši

Zadovoljstvo naših strank je ključnega pomena!

Pri nas se osebno zavzamemo za vsako stranko!

Pri podjetju Porsche Inter Auto na svoje delo ne gledamo le kot na dobavo in prodajo avtomobila, ki se zaključi, ko stranka svoj novi jekleni konjiček zapelje iz salona. Za nas to predstavlja dolgoročni odnos, v katerem je najpomembnejše vaše zadovoljstvo - zadovoljstvo naših strank.

Dobre ocene, mnenja in pohvale nam povedo, da delamo dobro, sprejemamo pa tudi kritike, ki nam pokažejo, kje smo lahko še boljši. Tako lahko hitro in učinkovito odpravimo razlog, zaradi katerega storitev ni bila na vrhunski ravni, kot bi morala biti in kot si jo naše stranke zaslužite. Čeprav pri podjetju Porsche Inter Auto za vas skrbijo strokovnjaki, lahko z vašo pomočjo izvemo kaj novega. Lahko nam namignete, kje lahko še kaj storimo za izboljšanje vaše izkušnje.

Mi smo z vami pred nakupom, med nakupom in po nakupu vašega avtomobila 

Zato, da bi lahko vedno zagotovili nadvse profesionalne in učinkovite storitve, pa se zanašamo predvsem na vaše mnenje, ki nam največ pomeni.

Splet je zdaj nedvomno prostor, kjer v tem času s hitrim življenjskim ritmom iščemo in tudi dobimo največ informacij. Raziskave kažejo, da kar sedem od desetih kupcev meni, da na odločitev za nakup odločilno vplivajo ocene uporabnikov na spletu. Kar 90 odstotkov potencialnih strank pa denimo pred obiskom salona ali servisa na spletu pogleda ocene in mnenja o njem. Spletnim mnenjem in ocenam ljudje zaupamo tako kot osebnim priporočilom. Spletna mnenja se po zaupanju, ki ga uživajo, uvrščajo le za tista, ki jih podajo prijatelji in družina ter so pred mnenji strokovnjakov, spletnih strani podjetij, pred marketinškim materialom in pred oglasi. Za podjetje Porsche Inter Auto pa so ta mnenja ključnega pomena za zagotavljanje zadovoljstva strank. Tudi mi jih z veseljem sprejemamo, se prav vsakemu posvetimo in ga preučimo.

Vaše mnenje šteje

Vaše zadovoljstvo je naš cilj. Želimo vam omogočiti, da nas obvestite o vaših željah, pritožbah, predlogih ali tudi o vašem zadovoljstvu. V ta namen vam nudimo priložnost, da podate svoje mnenje o storitvah in izdelkih.

Mi lahko uresničimo vaše sanje!

Pri podjetju Porsche Inter Auto vam ob nakupu novega ali rabljenega avtomobila zagotavljamo pozornost, ki si jo zaslužite. Gre za odnos, ki gre onstran prodaje. S posluhom za vaše strahove in dvome gradimo zaupanje ter z nasveti najdemo pravo rešitev za vas. To lahko storimo, ker ponujamo vse na enem mestu, od prodaje rabljenih vozil, financiranja, zavarovanja ter celo registracije vozil.

 

Zagotavljamo vam najboljšo kakovost na enem mestu

Ker se je treba nekaterih stvari pred nakupom dotakniti, preizkusiti in jih doživeti, vam lahko zagotovimo tudi testno vožnjo z vašim bodočim jeklenim konjičkom. In ker vemo, da v nabitih urnikih sodobnega življenja nimate časa za vandranje od salona do salona, najdemo popolno rešitev po vaši meri, ki vam bo zagotovila varnost in brezskrbnost. Če želite, mi poskrbimo za primerno financiranje, uredimo pa vam tudi zavarovanje in registracijo vozila ter nanj namestimo registrske tablice. Vi se le usedete v vaš novi avto in odpeljete.

Največja izbira vozil iz zaloge v Sloveniji

Bistvene so vaše želje in potrebe. Le-tem se popolnoma prilagodimo in za vsakega posameznika izdelamo unikatno ponudbo. Če vemo, kaj si želite in potrebujete, lahko te želje gotovo uresničimo. V kolikor takoj potrebujete nov avtomobil, vam lahko gotovo najdemo kakšnega iz zaloge, ki šteje okoli 1.000 vozil. Če želite rabljenega, vam ga poiščemo v bazi, ki jih šteje vsaj 500.

Ste zadovoljni? Priporočite nas!

Dobre ocene, mnenja in pohvale nam povedo, da delamo dobro, sprejemamo pa tudi kritike, ki nam pokažejo, kje smo lahko še boljši. Tako lahko hitro in učinkovito odpravimo razlog, zaradi katerega storitev ni bila na vrhunski ravni, kot bi morala biti in kot si jo naše stranke zaslužite. Čeprav pri podjetju Porsche Inter Auto za vas skrbijo strokovnjaki, lahko z vašo pomočjo izvemo kaj novega. Lahko nam namignete, kje lahko še kaj storimo za izboljšanje vaše izkušnje.

  • Ocenite nas na Google tukaj.
5

Mnenja strank znamke Volkswagen

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Danes lahko praktično vse podatke, ki nas zanimajo, najdemo na spletu. Kakšne so vaše izkušnje? Se stranke pred prihodom v salon pozanimajo o vaših produktih in storitvah na spletu?

Zagotovo. Vsaj 70 odstotkov kupcev najde prvo informacijo preko spleta. To je sicer nekoliko odvisno od starostne strukture kupcev. Starejši se na spletu pozanimajo predvsem o lastnostih produkta, medtem ko mlajši nedvomno pristopijo tudi k drugim informacijam. Spletni iskalnik ob zadetku ponudi tudi mnenja ter ocene in mlajši kupci se z njimi nedvomno seznanijo.

"Vsaj 70% kupcev najde prvo informacijo preko spleta."

2. Bi lahko izpostavili nekaj lastnosti, ki odlikujejo dobrega prodajalca in prodajalce podjetja Porsche Inter Auto?

Bistveno je zaupanje. Prodajalec mora stranki prisluhniti, jo voditi in ji ponuditi pravi produkt zanjo. Stranka morda kdaj pride z idejo o nekem avtomobilu, pri čemer ni rečeno, da je to avtomobil, ki ga dejansko potrebuje. Za dolgoročno zadovoljstvo je ključno predvsem svetovanje, ker stranki pokažemo pravo pot.

3. Kaj pa je za vaše stranke najpomembnejše, oziroma s čim stranke najbolj razveselite?

Poleg cene so to lahko denimo majhne pozornosti pri predaji vozila. Ko stranko na primer presenetimo s kakšnim majhnim darilom, s čimer ji pokažemo, da nam res veliko pomeni. To je tisto, kar ob predaji vozila, ki je za stranko kar čustven dogodek, pripomore k lepemu spominu. Lahko je le šopek rož ali kakšna druga malenkost.

4. Kaj se pa vam zdi najpomembnejše v odnosu do stranke?
S strankami želimo ustvariti dolgoročni odnos. Mi smo poskrbimo za vse njihove težave. Stranka pride k nam s težavo mi pa smo tisti, ki ji ponudimo rešitev. Najsi bo to vozilo zanjo, za otroka ali za celo družino, mi poskrbimo za vse. Ljudje danes nimajo časa za neskončno obiskovanje salonov. Želijo celostno storitev in želijo varnost, ki jo pri nas nedvomno dobijo.

5. Kako prepričate stranko, ki je morda imela kakšno slabo izkušnjo pri nakupu avtomobila?
Najpomembneje je stranki prisluhniti, se seznaniti z njenimi strahovi in njenimi dvomi. Šele, ko nam zaupa svoje izkušnje in svoje mnenje, ji lahko svetujemo in ji ponudimo najboljšo rešitev zanjo. To je ključ do zadovoljstva strank. K nam se vrača večina strank in zaznavamo zeliko visoko stopnjo zvestobe.

6. Kako ugotavljate zadovoljstvo strank?
Zadovoljstvo strank merimo z anketami, ki jih po elektronski pošti pošljemo 14 dni po predaji vozila, in v katerih lahko stranke ocenijo svojo izkušnjo. Zadovoljstvo merimo tudi z anketami prek telefona, redno pa se seznanjamo tudi z mnenji, komentarji in ocenami, ki jih stranke oddajo na spletu. O tem se pogovorimo na sestankih in te izkušnje in predloge uporabimo pri delu s strankami.

7. Kako pomembne so druge storitve, ki jih ponujate ob prodaji vozil?

Tudi druge storitve so izjemno pomembne. Mi pod eno streho ponujamo vse, od nakupa vozila, financiranja, zavarovanja do registracije vozil. Ponujamo tudi dodatno opremo, avtomobil lahko obujemo v zimske pnevmatike in ga pripravimo na zimo. Stranka pride, se v avtomobil usede in odpelje. Stranke so zelo vesele, ko izvedo, da so lahko ob predaji registrske tablice že na avtomobilu. Kar 70 odstotkov strank se odloča za popolno storitev.

Eden od bistvenih elementov je tudi jamstvo. Poleg tovarniške garancije ponujamo podaljšano jamstvo na štiri ali šest let. Stranka mora v tem obdobju poskrbeti le za zavarovanje, registracijo in redno vzdrževanje vozila.

 

 

Z veseljem Vam bomo pomagali - kontaktirajte nas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana