RABLJENA VOZILA

Rabljena vozila VW, Audi, SEAT, Škoda, Porsche

Velika izbira rabljenih vozil

Zaloga vseh rabljenih vozil iz naših 5 poslovalnic po Sloveniji.

RABLJENA VOZILAnakup rabljenega vozila je zahtevna naloga saj potrebujete veliko časa in iskanja, da najdete pravo rabljeno vozilo za vas. Pri nakupu morate upoštevati dejstvo, da vselej ostaja delček skrivnosti, kaj se je dogajalo z rabljenim vozilom v preteklosti. Pri Porsche Inter Auto lahko kupite rabljena vozila znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri nakupu vozil iz programa Das Welt Auto boste našli raznoliko ponudbo.

VSA ZALOGA

Rabljena vozila - pravi nakup pri Porsche Inter Auto!
 

Iskanje dobrega rabljenega vozila je svojevrsten projekt. Navadno rabljena vozila iščemo prek spletnih portalov - AVTONET ali kot je tudi naš porscheinterauto.net, kjer vpišemo želene lastnosti in nato izberemo potencialna vozila za nakup. .

 

dasweltauto

 

Das WeltAuto preverjena RABLJENA VOZILA na strani porscheinterauto.net

 

Kupujete rabljeno vozilo? V ponudbi imamo odlična rabljena vozila.

Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo nazaj!

 

Rabljena vozila Volkswagen Polo, Golf, Passat, Touran

 

 

Vozilo si je pred nakupom treba temeljito ogledati in preveriti vse podatke rabljenega avtomobila iz oglasa. Ogled vozila naj obsega pregled zunanjosti vozila, pregled notranjosti s kontrolo vse elektronske opreme vozila in testno vožnjo. Veliko uslugo si boste tudi naredili, če se boste o določenem avtomobilu dodatno pozanimali pri prijateljih, mehanikih ali na spletu.

Pri nakupu rabljenega avtomobila je zelo pomembna njegova zgodovina. Do nje včasih kar težko pridemo, saj lahko vozila tudi večkrat zamenjajo lastnika in se tako podatki in dejstva skrijejo. Če je le mogoče, poskušajte odkriti čim več podatkov o samem vzdrževanju, večjih popravilih, menjavi delov, načinu uporabe, morebitnih poškodbah...

 

LEASING ZA AVTO - AKCIJA FINANCIRANJA
 

AKCIJSKO FINANCIRANJE: 700 EUR bonusa na MPC rabljenega vozila. Kupujete odlično ohranjeno rabljeno vozilo pri Porsche Inter Auto in potrebujete tudi ugodno financiranje? Ob sklenitvi avto leasinga (finančnega ali operativnega avto leasinga), kredita in zavarovanja** hkrati, prejmete pri Porsche Inter Auto kar 700 EUR* bruto bonusa v obliki znižanja maloprodajne cene vozila. 

VIDEO: Novi VW Golf 8 | Porsche Inter Auto

Prijavite se na testno vožnjo

Za več informacij kliknite tukaj.


Rabljeno vozilo si nujno oglejte podnevi in v suhem vremenu, saj boste na dnevni svetlobi lažje opazili vidne zunanje napake, dež pa ne bo zakril napak na vozilu oziroma karoseriji. Če ste po preverjanju dokumentov in zunanjosti zadovoljni z videnim, se lotite notranjosti. Bolj kot na število prevoženih kilometrov se osredotočite na volan, naslonjalo za roke, sedeže in stopalke. Če je volan »zlizan«, naslonjalo, stopalke in sedeži pa čezmerno obrabljeni glede na število prevoženih kilometrov, ste lahko prepričani, da ima avtomobil precej več kilometrov, kot pa kaže števec.

 

Rabljena vozila Audi A3, A4, A5, A6, Q2, Q3, Q5

 

 

Das Welt Auto - preverjena rabljena vozila
 

Za vas nudimo Das WeltAuto rabljena vozila, ker je pomembno imeti avtomobil, ki mu lahko zaupate! Pri Porsche Inter Auto vam nudimo preverjena rabljena vozila vseh znamk. Znamka Das WeltAuto v svoji ponudbi združuje le najbolj izvrstno ponudbo malo rabljenih, redno vzdrževanih in odlično ohranjenih avtomobilov z malo prevoženimi kilometri po dostopni ceni. Velikokrat lahko z nakupom rabljenega avtomobila dobite več za svoj denar, kot če bi se odločili za nakup popolnoma novega vozila. Ponudba vozil Das WeltAuto omogoča, da boste v primeru nakupa rabljenega vozila zelo zadovoljni.

Prednosti Das WeltAuto rabljenih vozil, storitve popravil:

  • garancija za rabljeno vozilo - možnost dokupa podaljšanega jamstva RV PLUS,
  • natančen tehnični pregled kakovosti vozila,
  • profesionalna optična priprava,
  • testna vožnja in
  • akcijsko financiranje vozil

 

Zakaj se odločiti za rabljeno vozilo? - rabljena vozila Das WeltAuto preverjeno

 

Vsa rabljena vozila iz ponudbe Das WeltAuto preverjeno so natančno preverjena, vzdrževana in popravljena. Za to obljubo storitev stojijo tudi naši partnerji, ki ne sprejemajo kompromisov glede tehnike in optičnega izgleda vozila. Nakup vozila iz ponudbe Das WeltAuto je varen nakup. Naši trgovci izpolnijo obširen kontrolnik za vsako novo odkupljeno rabljeno vozilo VW, Škoda, Audi, SEAT in Porsche. ter tako kar najbolje preverijo vozilo.

 

VW

 

Rabljena vozila Škoda Fabia, Octavia, Superb, Kodiaq

 

 

Ta strukturirani postopek ne dopušča nobenih nepravilnosti tako pri tehničnem kot tudi pri optičnem pregledu vozila. Stanje vozila kot tudi vse funkcije se temeljito pregleda, in če so potrebne izboljšave, se priprava in popravilo vozila izvedeta zelo skrbno. Šele ko je vozilo popolnoma pripravljeno in urejeno, dobi oznako kakovosti Das WeltAuto preverjeno. Takšen postopek je izveden na vsakem rabljenem vozilu.

 

Das WeltAuto trgovci po Sloveniji
Das WeltAuto trgovci po Sloveniji Avtor: Porsche Inter Auto

ODKUP VOZIL - izberite si vozilo na naši strani, mi pa odkupimo vaše vozilo!

 

Hitro in preprosto! Bi želeli vaše rabljeno vozilo čim prej spraviti v promet? Ne želite izgubljati časa s številnimi potencialnimi kupci, pogajanji, prepričevanjem ter seveda s kupom administracije? Nič lažjega, za vas imamo super ponudbo - odkup vozil. Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri cenitvi vozil, odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.

 

ODKUP VOZIL - PLAČILO TAKOJ!

Pošljite povpraševanje za odkup vašega vozila.

 


Rabljena vozila SEAT Ibiza, Leon, Altea, Arona, Ateca

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

Porsche Ptujska cesta

Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Porsche Verovškova

Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

Zadovoljstvo je pri nas na prvem mestu. Prepričati želimo tudi vas!

Število ocen: 488
5
         
18. november 2019
Leopold B. , stranka Porsche Verovškova
AUDI A3 Limuzina Attraction 1.4 TFSI
         
Z vašimi uslugami smo zelo zadovoljni, za kar se vam lepo zahvaljujemo. Ostanite še naprej takšni kot ste.
15. november 2019
Boris K. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI Q3 2.0 TDI Style
         
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5. november 2019
Stanislav G. , stranka Porsche Verovškova
AUDI Q5 2.0 TDI quattro Sport
         
Že leta pri vas. Servis zmeraj profesionalno opravljen. Dragoceni nasveti Sandija Kavčiča. Izkušnja z asistenco ob prometni nezgodi prav tako odlična. Posredovanje zelo hitro. Ne samo ob rednih servisih, ampak tudi ob kratkih obiskih prijazno svetovanje ali posredovanje.
6. september 2019
Goran S. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI A4 Avant 2.0 TDIe
         
zelo zadovoljen... storitev narejena hitro in kvalitetno
6. avgust 2019
Anton M. , stranka Porsche Ptujska cesta
AUDI Q5 2.0 TDI quattro Design
         
Že vrsto let koristim storitve navedenega servisa in je opazen napredek v kompetentnosti celotnega tima sodelavcev.

Želite več informacij?
Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!

Vsak dan od 8.-17.ure