Super ponudba ZIMSKIH in CELOLETNIH PNEVMATIK do razprodaje zalog - preveri ali pokliči 041 392 204!

Prijava škode - neurje, toča, poplava

V kolikor ste v poplavah utrpeli škodo na vašem vozilu, vas naprošamo, da prijavo škode opravite direktno pri vaši zavarovalnici ali prek spleta in nato počakate na navodila zavarovalnice.

Prijava škode - neurje, toča, poplava

Prijava škode - neurje, toča, poplava

V naših Porsche Inter Auto delavnicah imamo dolgoletne izkušnje s popravili poškodovanih vozil. Pri prijavi poškodovanih vozil vam pomagamo izpolniti vse potrebne formalnosti za uveljavitev škode. Pri tem želimo strankam prihraniti čas, ki je potreben za uveljavitev škode na vašem vozilu. Pri popravilu vašega vozila vam zagotovimo originalne nadomestne dele z garancijo.

Smo uradno cenilno mesto in pogodbeni servis za: Porsche zavarovanje, Zavarovalnica Triglav, Zavarovalnica Sava, Zavarovalnica Generali, Zavarovalnica Allianz, Zavarovalnica Grawe.

Prijava škode poplavljenih vozil

V kolikor vam je voda povzročila škodo na vašem vozilu, vam svetujemo, da prijavo škode najprej opravite pri svoji zavarovalnici in nato počakate na njihova navodila. Vse stranke naprošamo, da poplavljenih vozil z vleko ne vozijo k nam v poslovalnice. Škodo, če le lahko, zaradi hitrejše obravnave prijavite direktno na spletu.

Ob prijavi morate vpisati sledeče informacije: opis škode na vozilu, številka police, naziv zavarovanca, številko vozniškega dovoljenja voznika, itd. ...). Ob prijavi morate priložiti fotografije, ki bodo bistveno pripomogle k hitrejšemu reševanju zahtevka. V kolikor je bil avto poplavljen, motorja ne prižigajte in zaganjajte, saj lahko s tem povzročite še več škode.

Spletni naslovi zavarovalnic:

Imate dodatna vprašanja?

#skrbimozamobilnost
Porsche Inter Auto, d. o. o.

Nasveti v primeru poplavljenega vozila

  • Vozila naj se – v kolikor je to potrebno in vam dopuščajo okoliščine – odmaknejo na varno (npr. v primeru, če je vozilo odnesla voda ...).
  • Za hitrejšo obravnavo predlagamo prijavo škode na spletu pri vaši zavarovalnici (Porsche Versicherung, Triglav, Sava, Allianz, Grawe...)
  • Priložijo naj se fotografije vozila, in sicer vse diagonale, številka šasije, število kilometrov (kjer je mogoče), notranjost in – kar je še posebej pomembno – nivo vode.
  • Po oddaji prijave naj se počaka navodila zavarovalnice.
  • V kolikor situacija dopušča, naj se vozilo zrači.
  • V primeru vozil, odpeljanih na servis, bomo oglede po potrebi opravljali tam oziroma urejali postopek s servisom.