Oktoberfest 2019 pri Porsche Inter Auto - Nagrajujemo zvestobo naših najbolj zvestih strank!

Oktoberfest 2019 pri Porsche Inter Auto - Nagrajujemo zvestobo naših najbolj zvestih strank!

Avtor: Porsche Inter Auto

Porsche Inter Auto Oktoberfest je največja prireditev v Sloveniji za nagrajevanje najbolj zvestih strank znamke Volkswagen. Letos ga bomo ponovno organizirali pri Porsche Ljubljana, Porsche Koper in Porsche Maribor. Z nami bodo Natalija Verboten in 4 finalisti natečaja Volkswagen Špila.

Doživite pravo bavarsko vzdušje pri Porsche Inter Auto!

Že leta 2011 smo pri Porsche Inter Auto za nagrajevanje zvestobe naših najbolj zvestih strank prvič organizirali pravi bavarski Oktoberfest. Predvsem zato, ker je znamka Volkswagen nemškega izvora, se nam je to zdelo še najbolj primerno, saj je Oktoberfest namreč ena najbolj značilnih nemških prireditev. Že prvi Oktoberfest je požel res izjemno veliko zanimanja in bil več kot le odlično sprejet, zato ga danes prirejamo v vseh treh poslovalnicah Porsche Inter Auto, ki so uradni trgovci vozil znamke Volkswagen.

Za letošnji Oktoberfest 2019 mo pripravili še dodatno presenečenje, saj bomo vsakemu kupcu novega vozila znamke Volkswagen, kupljenega med 1.9. in 30.9.2019, v poslovalnicah Porsche Maribor, Porsche Koper ali Porsche Ljubljanapodelili skupaj kar 4 vstopnice!

Si želite na naš Oktoberfest? Porsche Inter Auto nagrajuje stranke vozil Volkswagen.

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

 

Zvezda večera bo Natalija Verboten
Zvezda večera bo Natalija Verboten Avtor: Porsche Inter Auto

Zakaj Oktoberfest in ne kakšna druga prireditev?

Včasih smo imeli vsako leto kakšni dve, tri male prireditve. Ideja Oktoberfesta je prišla s strani sodelavcev in naših strank. Z Oktoberfestom dejansko naredimo nekaj pristnega - cilj je predvsem iskreno prijateljsko druženje s strankami, skupaj se lahko veselimo in družimo – to nam največ pomeni. Oktoberfest je svetovno znana prireditev, Porsche Inter Auto pa ga izpelje na nivoju, kakršnega ne najdete nikjer drugje v Sloveniji.

Na Oktoberfestu 2019 bomo imeli pester program

Glasbeni program s presenečenji

  • Vrhunec letošnjega večera bo nastop 4 finalistov natečaja Volkswagen Špila;
  • Priljubljena slovenska pevka Natalija Verboten bo tudi letos naša glavna zvezda večera;
  • Slovenska salonska premiera prenovljenega Volkswagen Passata;
  • Velika nagradna igra Oktoberfest: 2 VIP vstopnici za Oktoberfest v Münchnu 2020;
  • Za vse obiskovalce bomo pripravili slastne bavarske specialitete ter točili originalno Oktoberfest pivo Paulaner.

Porsche Inter Auto Oktoberfest 2019 - Ljubljana, Koper in Maribor

Porsche Ljubljana petek, 4. 10. 2019
Porsche Koper petek, 11. 10. 2019
Porsche Maribor petek, 18. 10. 2019

 

 

Oktoberfest 2019 Porsche Inter Auto
Oktoberfest 2019 Porsche Inter Auto Avtor: Porsche Inter Auto

 

Na letošnji Oktoberfest smo povabili finaliste natečaja Volkswagen Špila in veseli nas, da bodo poskrbeli za izjemno glasbeno vzdušje tudi na našem Oktoberfestu 2019! Preverite na naši strani oktoberfest.si.

Finalisti Volkswagen Špila, ki bodo igrali na letošnjem Oktoberfestu 2019:

  • Ansambel Kerlci
  • Hozentregarji
  • Skupina Lenarti
  • Ansambel Mladika
  • Stopar Trio

 

4 karte za Oktoberfest 2019
4 karte za Oktoberfest 2019 Avtor: Porsche Inter Auto

Nagrajujemo vse nove lastnike vozil Volkswagen

Ob nakupu novega vozila Volkswagen, od 1. 9. - 30. 9. 2019, bomo vsakemu lastniku podarili 4 vstopnice za Oktoberfest 2019. Želimo, da naše stranke s seboj pripeljejo še svoje znance, prijatelje, sosede ter se z njimi poveselijo v naši družbi. 

 

Slovenska premiera prenovljenega Passata

Na Oktoberfestu 2019 pri Porsche Ljubljana, Porsche Koper in Porsche Maribor bo premierno predstavljen prenovljeni Volkswagen Passat (2019), ki je najbolje prodajani model srednjega razreda. Z več kot 30 milijoni prodanih vozil je Passat za Golfom (35 milijonov) in pred legendarnim Hroščem (21,5 milijona) eden od treh najuspešnejših Volkswagnov vseh časov.

 

Kaj je Oktoberfest?

Oktoberfest je brez dvoma ena izmed najpopularnejših prireditev (festival piva in zabave z živo glasbo) v Nemčiji. Oktoberfest vsako leto poteka v Münchnu na Bavarskem v Nemčiji, to je od 16 do 18 dnevni festival, ki traja od sredine septembra in vse do prve nedelje v oktobru. Oktoberfest je pomemben del bavarske kulture - prirejajo ga namreč že od leta 1810. Tudi pri Porsche Inter Auto organiziramo Oktoberfest, katerega prirejamo po tradicionalnem originalnem praznovanju Oktoberfesta v Minchnu.

Med prireditvijo se vsako leto porabijo velike količine piva - pri nas strežemo originalno pivo Paulaner, pripeljano direktno iz Münchna. Med 16 dnevnim festivalom leta 2013 v Münchnu so na primer postregli 7,7 milijona litrov. Obiskovalci uživajo tudi v številnih atrakcijah, kot je živa glasba z zabavo.

Porsche Inter Auto Oktoberfest, največja prireditev Oktoberfest v Sloveniji je namenjena našim zvestim strankam. Tako se jim lahko zahvalimo za odlično sodelovanje - nagrajujemo zvestobo strank. Z veseljem vam sporočamo, da bodo na letošnjem Oktoberfestu 2019 z nami finalisti tekmovanja Volkswagen Špila - Ansambel Kerlci, Hozentregarji, Ansambel Lenarti, Ansambel Mladika. Prepričani smo, da bodo poskrbeli za izjemno vzdušje.

 

Oktoberfest pivo Paulaner - iz Münchna direktno na naš Oktoberfest!

Že od leta 1818, Paulaner v času Oktoberfesta kuha najnižje fermentirano "Oktoberfest Bier" pivo - najljubše nemško pivo Oktoberfesta v Münchnu. Kozarec je poln oktobrskega sonca, močan in zlate barve. Popolna uravnoteženost lahkega okusa hmelja in močne note slada. Praznik piva, ki vedno dobro mine. To pivo se kuha le za Oktoberfest, ki ga boste lahko poskusili tudi na našem Oktoberfestu 2019.

 

Oktoberfest 2019
Oktoberfest 2019 Avtor: Porsche Inter Auto

 

Alfi Nipič na Oktoberfestu 2018.
Alfi Nipič na Oktoberfestu 2018. Avtor: Porsche Inter Auto
Odlični ansambli na Oktoberfestu.
Odlični ansambli na Oktoberfestu. Avtor: Porsche Inter Auto

 

Oktoberfest pri Porsche Ljubljana
Oktoberfest pri Porsche Ljubljana Avtor: Porsche Inter Auto

 

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!

Podobni članki

Menjava olja - Volkswagen, Audi, Škoda, Seat, Porsche

Menjava olja - Kaj se zgodi, če menjave ne opravljamo redno? Menjava olja: motorno olje je življenjska tekočina vsakega motorja in je del, ki se obrablja. Premalo olja, prestaro olja ...

Novi Volkswagen e-Golf: nova AKCIJSKA cena že za 19.949 €*

ZADNJA INFORMACIJA: samo še nekaj vozil na zalogi pri Porsche Ljubljana! ZADNJA INFORMACIJA (20.1.2020): Pri Porsche Koper in Porsche Maribor smo vsa vozila že razprodali, pri ...

SEAT na Vienna Autoshow 2020!

SEAT na dunajskem avtosalonu 2020! Dunajski avtomobilski sejem oznanil začetek novega avtomobilskega leta. Tako kot vsako leto, so tudi v letu 2020 predvsem znamke koncerna Volkswagen ...

Želite več informacij?
Izberite termin in vas pokličemo.

DA

Naša spletna stran uporablja piškotke, ki se naložijo na vaš računalnik. Ali se za boljše delovanje strani strinjate z njihovo uporabo?

Več o uporabi piškotkov

Uporaba piškotkov na naši spletni strani

Zaščita vaše zasebnosti pri obisku naše spletne strani nam je posebno pomembna. Prav zato boste v nadaljevanju našli podrobne informacije o zbiranju osebnih in neosebnih podatkov. Podjetju Porsche Inter Auto d.o.o  pripada pravica do uporabe osebnih in anonimnih podatkov ob upoštevanju v nadaljevanju opisanih pravic posameznikov v zakonsko dopustnem obsegu.


Na tej spletni strani se uporablja programska oprema za analizo obiska spletnih strani. Z analizo teh podatkov lahko pridobimo pomembne rezultate o zahtevah uporabnikov. Ti rezultati prispevajo k nadaljnjemu izboljšanju kakovosti ponudbe. Ob vsakem odpiranju nove spletne strani oz. datoteke se shrani naslednji sklop podatkov:

 

1.    Kaj je piškotek? 

Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki shranjuje spletne nastavitve. Skoraj vsaka spletna stran uporablja to tehnologijo. Piškotki se prenesejo, ko vaš spletni brskalnik prvič obišče neko spletno stran. Ob naslednjem prikazu te spletne strani z isto napravo se piškotek in ustrezno shranjene informacije posredujejo spletni strani, ki ste jo prikazali (lastni piškotek) ali drugi spletni strani, kateri ta piškotek pripada (piškotek tretjih oseb). Tako spletna stran prepozna, da ste jo s tem brskalnikom že prikazali, ter tako v številnih primerih prilagodi prikazano vsebino.

Nekateri piškotki so izjemno uporabni, saj lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo ob ponovnem prikazu spletne strani, ki ste jo že večkrat obiskali. Piškotki se npr. spomnijo vaših interesov, sporočajo, kako uporabljate določeno spletno stran, in relevantno prilagodijo prikazane ponudbe vašim osebnim interesom in potrebam, pod pogojem, da uporabljate isto končno napravo in isti brskalnik kot doslej. Večina uporabljenih piškotkov se po zaključku brskanja samodejno izbriše s trdega diska (t. I. »sejni piškotki«). Uporabljamo pa tudi piškotke, ki ostanejo na vašem trdem disku tudi po zaključku seje brskanja. Tako se izboljšuje uporabniška izkušnja ob ponovnem prikazu spletne strani, saj se spletna stran prilagaja vašim osebnim potrebam, prav tako pa se optimizira tudi čas nalaganja strani. 


2.    Nastavitve piškotkov na tej spletni strani 


2.1.    Piškotki brez privolitve

Nujno potrebni piškotki zagotavljajo funkcije, brez katerih te spletne strani ne morete uporabljati tako, kot je nameravano. Te piškotke uporabljamo izključno mi in se zato imenujejo »lastni piškotki«. Na vaš računalnik se shranjujejo samo med aktualno sejo brskanja.
Nujno potrebni piškotki: Za prijavo uporabljamo t. i. »sejni piškotek«. Brez tega piškotka se ni možno prijaviti in s tem tudi ni funkcij za prijavo.  

Takšni piškotki npr. pri menjavi spletne strani po potrebi nadalje zagotavljajo funkcijo menjave od spletne strani http na https in s tem upoštevanje povečanih varnostnih zahtev glede posredovanja podatkov. Za uporabo nujno potrebnih piškotkov privolitev ni potrebna. Nujno potrebnih piškotkov ni mogoče deaktivirati prek funkcije te spletne strani. Lahko pa jih kadar koli deaktivirate prek uporabljenega brskalnika. V zvezi s tem glejte tudi navodilo spodaj.


2.2.    Lastni piškotki s privolitvijo

Piškotki, ki po čisto pravni definiciji niso nujno potrebni za uporabljanje spletne strani, vseeno izpolnjujejo pomembne naloge. Funkcije, ki omogočajo udobno brskanje po naši spletni strani, npr. predizpolnjeni obrazci, brez teh piškotkov niso več na voljo. Dodanih nastavitev, npr. izbiro jezika, ni mogoče shraniti in jih je zato treba ponovno preveriti na vsaki spletni strani. Nadalje nimamo več nobene možnosti, da vam prikažemo individualno prilagojene ponudbe. 

 

V nadaljevanju so našteti lastni piškotki z natančnejšim opisom: 

•    Opis piškotka: Piškotek za samodejno prijavo

Naloga: Piškotek si zapomni, če se je prijavil kakšen uporabnik.
Čas hrambe: do dve leti za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Webtrekk GmbH (www.webtrekk.com)

Naloga: Storitve Webtrekk nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke 

•    Opis piškotka: Piwik.org (www.piwik.org)

Naloga: Storitve Piwik nam omogočajo zbiranje statističnih podatkov o uporabi naše spletne ponudbe. Podatke uporabljamo za stalne izboljšave in optimizacijo spletnega mesta in naše ponudbe, da jo lažje prikrojimo vašim željam. Podatki se zbirajo anonimno in vsebujejo parametre, kot so na primer število obiskovalcev, število klikov in povprečen aktiven čas uporabe spletnega mesta, z izračunavanjem teh parametrov pa lahko še naprej izboljšujemo spletno stran. S pomočjo URL-jev posrednika statistično izračunavamo število uporabnikov, ki so na naše spletne strani preusmerjeni s spletnih strani partnerjev, ter tako pridobimo informacije, katere izmed naših marketinških kampanj so zbudile zanimanje pri uporabnikih za našo spletno stran.
Čas hrambe: do enega leta za sejo ali nekatere podatke

 Pri vašem obisku te spletne strani se piškotki trenutno shranjujejo. Če želite deaktivirati zgoraj navedene piškotke, kliknite tukaj. 

Za tehnično izvedbo tega ugovora se v vašem brskalniku nastavi piškotek za zavrnitev. Ta piškotek je namenjen izključno dodelitvi vašega ugovora. Upoštevajte, da je piškotek za zavrnitev iz tehničnih razlogov mogoče uporabiti samo za brskalnik, v katerem je bil nastavljen. Če piškotke izbrišete ali uporabite drug brskalnik oz. drugo končno napravo, morate zavrnitev izvesti ponovno.

2.3.    Piškotki tretjih oseb s privolitvijo 

Na tej spletni strani so integrirane tudi vsebine tretjih ponudnikov. Ti lahko nastavljajo piškotke, ki jim javijo, da ste obiskali našo spletno stran. Za več informacij o uporabi teh piškotkov obiščite spletne strani teh tretjih ponudnikov. 


•    Opis piškotka:  Google AdSense

Naloga: Ta spletna stran uporablja Google AdSense, storitev za vključitev oglasov družbe Google Inc. (»Google«). Google AdSense uporablja t. i. piškotke, besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku in omogočijo analizo uporabe spletne strani. Google AdSense uporablja tudi t.i. spletne signale (nevidne grafike). S temi spletnimi signali se lahko na teh spletnih straneh obdelajo informacije, npr. promet obiskovalcev. S tem Google omogoča, da so od konteksta odvisni oglasi tretjih oseb, ki temeljijo na iskalnih pojmih v spletnih iskalnikih ali ključnih pojmih vsebine spletne strani, postavljeni na naših spletnih ponudbah.
Informacije o uporabi te spletne strani, ki jih zberejo piškotki in spletni signali (vključno z vašim IP-naslovom), in predaja oglaševalskih formatov se prenesejo na strežnik Google v ZDA in tam shranijo. Te informacije lahko Google posreduje pogodbenemu partnerju družbe Google. Google vašega IP-naslova ne bo združil z drugimi podatki, ki ste jih shranili. Podrobne informacije glede izdelka Google AdSense lahko uporabnik pregleda tukaj: http://www.google.com/policies/technologies/ads.
Namestitev piškotkov lahko preprečite z ustrezno nastavitvijo vaše programske opreme brskalnika; pri tem vas opozarjamo, da v tem primeru po potrebi ne boste mogli v celotnem obsegu uporabljati vseh funkcij te spletne strani. Z uporabo te spletne strani se strinjate z obdelavo podatkov, ki jih je prek vas zbral Google, v prej opisanem načinu in za zgoraj naveden namen. Uporabnik lahko zavrne uporabo piškotkov Google AdSense: Za to mora uporabnik slediti naslednjim navodilom za deaktiviranje piškotkov Google: http://www.google.com/settings/ads/plugin?hl=de. 
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Sumo Cookies

Naloga: Ta spletna stan uporablja Sumo Coockies, storitev za upravljanje različnih procesov v uporabnikovem brskalniku. Piškotek upravlja naloge od zaznavanja, če ima uporabnik deaktiviran pop up za prikaz določenih vsebin.
Čas hrambe: neomejeno

•    Opis piškotka: Google Inc. (kode Adwords/konverzijske kode Google/remarketinške kode Google)

Naloga: Za promocijske kampanje s podjetjem Google so vzpostavljene tako imenovane remarketinške in konverzijske kode, ki omogočajo neposredno povezavo med ravnanjem strank in vpeljanimi promocijskimi kampanjami ter merjenje njihovega uspeha. 
Čas hrambe: 30 dni (vsi podatki so anonimni oz. anonimizirani)

3.    Vtičniki za družbena omrežja 

Porsche Austria GmbH & Co OG na spletni strani >www.webseite.at< uporablja tudi t.i. vtičnike za družbena omrežja (v nadaljevanju gumbe), kot so Facebook, Twitter in Google+. Pri vašem obisku na naši spletni strani so ti gumbi privzeto deaktivirani, to pomeni, da posameznemu družbenemu omrežju brez vašega posredovanja ne pošiljate nobenih podatkov. Preden lahko začnete uporabljati gumbe, jih morate s klikom aktivno aktivirati. Gumb ostane tako dolgo aktiven, dokler ga ponovno ne deaktivirate ali izbrišete vaših piškotkov. 
Po aktiviranju se vzpostavi neposredna povezava s strežnikom posameznega družbenega omrežja. Vsebina gumba se nato prenese iz družbenih omrežij neposredno na vaš brskalnik in iz tega vključi v spletno stran. Po aktiviranju gumba lahko posamezno družbeno omrežje že zbira podatke, neodvisno od tega, če vplivate na gumb. Če ste prijavljeni v družbeno omrežje, lahko to vaš obisk te spletne strani dodeli vašemu uporabniškemu računu. Družbeno omrežje ne more dodeliti obiska druge spletne strani, dokler tudi tam ne aktivirate posameznega gumba. Če ste član družbenega omrežja in ne želite, da ta pri vašem obisku naše spletne strani poveže zbrane podatke z vašimi shranjenimi podatki o članstvu, se morate pred aktiviranjem gumba odjaviti iz posameznega družbenega omrežja. Na obseg podatkov, ki jih družbena omrežja zbirajo z vašimi gumbi, nimamo nobenega vpliva. Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani posameznih družbenih omrežij ter o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti posameznih družbenih omrežij.

Youtube

Na naših spletnih straneh se uporabljajo vtičniki za družabno omrežje Youtube. Za to uporabljamo videoposnetke, ki so vključeni v kodo spletne strani. Pri tem gre za ponudbo ameriškega podjetja Google Inc. 
Več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov ter o nadaljnji obdelavi in uporabi podatkov s strani podjetja Youtube ter tudi o svojih pravicah v zvezi s tem in možnostih nastavitev za varovanje svoje zasebnosti si preberite v politiki zasebnosti podjetja Google na spletni strani: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/ 

4.    Vaše nastavitve piškotkov 

Svoj brskalnik lahko nastavite tako, da sprejemate ali na splošno zavračate piškotke le s svojo izrecno privolitvijo. Opozarjamo vas, da so določeni segmenti spletne strani brez uporabe piškotkov omejeni ali popolnoma neuporabni. 
Sami lahko upravljate z uporabo piškotkov in to preprečite tako, da svoj brskalnik konfigurirate, kot sledi:

•    Internet Explorer, glejte tukaj (https://support.microsoft.com/de-at/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies) Orodja – Internetne možnosti – Dodatno – pod točko Varnost odkljukajte in potrdite »Spletnim mestom, ki jih odprem v Internet Explorerju, pošlji zahtevo »Do Not Track« – potrdite. 
•    Firefox, glejte tukaj (https://support.mozilla.org/en-US/kb/delete-cookies-remove-info-websites-stored) Orodja – Možnosti – Zasebnost in varnost, pod Zgodovina nastavite »Uporabite nastavitve po meri« in pri piškotkih izberite ustrezne nastavitve – potrdite. 
•    Google Chrome, glejte tukaj:
(https://support.google.com/chrome/answer/95647?co=GENIE.Platform%3DDesktop) Meni – Nastavitve – Prikaži dodatne nastavitve – pod zavihkom »Zasebnost« kliknite »Nastavitve vsebine« in pri piškotkih odkljukajte želene nastavitve – potrdite. 
•    Safari, glejte tukaj (https://support.apple.com/kb/ph21411) Safari – Preferences – Privacy – pod »Block Cookies« izberite želene nastavitve – potrdite.