Čestitamo Petru Prevcu za vse uspehe!

Porsche Ljubljana je dolgoletni osebni sponzor vrhunskega športnega skakalca Petra Prevca.

Čestitamo Petru Prevcu za vse uspehe!

Poklon Petru Prevcu za vse dosežke

Peter Prevc, slovenski športni junak in legenda smučarskih skokov, je v nedeljo 24.3.2024 zaključil svojo izjemno kariero s poslednjim pristankom pri 226 metrih in pol. Vsi, ki so bili priča temu zgodovinskemu trenutku, so bili priča neizmernemu čustvenemu pretoku. Solze so tekle, hvalospevi pa so se vrstili kot poklon njegovemu izjemnemu dosežku in prispevku k slovenskemu športu.

Slovesnost, ki so jo organizirali v čast Prevcu, je bila nepozabna. Več kot 20 tisoč navijačev se je zbralo, da bi se poklonili temu izjemnemu športniku. Bila je prava oda njegovemu uspehu in dediščini, ki jo je zapustil v svetu smučarskih skokov. Ob zaključku svoje izjemne 15 sezon dolge športne poti je Peter Prevc izrazil svojo hvaležnost in čustva. "Iskreno, vedel sem, da sem pri Slovencih dobro zapisan", je dejal, medtem ko je zajokal od čustev. Njegove besede so bile odsev globokih vezi, ki jih je ustvaril s svojimi rojaki in oboževalci. Peter Prevc je brez dvoma pustil neizbrisen pečat v svetu smučarskih skokov in slovenskega športa na splošno. Njegova zapuščina bo navdihovala prihodnje generacije športnikov in še dolgo ostala v srcih vseh, ki so mu bili priča na njegovi izjemni športni poti.

Petru Prevcu čestitamo tudi pri Porsche Inter Auto, kjer smo bili s poslovalnico Porsche Ljubljana in znamko Volkswagen njegov dolgoletni sponzor na vseh njegovih poteh!

S katerimi Volkswagni je užival Peter?

Peter Prevc je brez dvoma najboljši slovenski smučarski skakalec, dobitnik velikega kristalnega globusa. Več kot le navdušen je nad znamko Volkswagen in nad dolgoletnem sponzorju Porsche Ljubljana (že deseto leto). Podjetje Porsche Ljubljana je ponosni dolgoletni sponzor Petra Prevca in ga vsekakor podpira na vseh dogodivščinah. Skupaj s Porsche Ljubljana je Peter Prevc v vseh letih vrhunske kariere užival z najrazličnejšimi vozili znamke Volkswagen v vseh pustolovščinah in izzivih. Naj naštejemo samo nekaj najnovejših modelov: VW T-Roc, VW Passat Variant, VW Arteon, preizkusil je tudi električni VW ID.3. Sicer pa trenutno Peter Prevc vozi model VW Tiguan Allspace R-line 2.0 TDI z močjo 147 kW, 200 KM, štirikolesnim pogonom 4MOTION in avtomatskim menjalnikom DSG.

Porsche Ljubljana osebni sponzor

Peter Prevc že od nekdaj vozi Volkswagne, in zato se nam je v našem zadnjem intervjuju zelo zahvalil za sodelovanje z nami, saj mu tudi že ves čas zvesto stojimo ob strani že dolgo let. ''Neizmerno sem zadovoljen tudi s samimi avtomobili znamke Volkswagen, v dolgoletnem vozniškem obdobju me še nikoli ni noben pustil na cesti, tudi v celi družini vozimo samo Volkswagne'', je povedal Peter Prevc. Še pred kratkim sem imel Arteon Shooting Brake, sedaj pa vsakodnevno uživam z novim Tiguanom Allspace. Izredno sem zadovoljen tudi z Volkswagen pooblaščenim servisom, za redno vzdrževanje vozila in brezskrbni varnosti vedno na poti.

Peter Prevc in novi VW Tiguan
Peter Prevc in novi VW Tiguan Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Arteon
Peter Prevc in novi VW Arteon Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Arteon
Peter Prevc in novi VW Arteon Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc v vlogi mehanika
Peter Prevc v vlogi mehanika Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW ID.3
Peter Prevc in novi VW ID.3 Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW T-Roc Cabrio
Peter Prevc in novi VW T-Roc Cabrio Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Multivan
Peter Prevc in novi VW Multivan Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Tiguan
Peter Prevc in novi VW Tiguan Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Tiguan
Peter Prevc in novi VW Tiguan Avtor: Jan Gregorin
Peter Prevc in novi VW Tiguan
Peter Prevc in novi VW Tiguan Avtor: Jan Gregorin