ŠKODA DNEVI ODPRTIH VRAT - MAJ 2023

Dan odprtih vrat v Škoda salonu ni le priložnost, da si ogledate najnovejše modele Škoda in izkoristite ekskluzivne ponudbe, ampak tudi priložnost za druženje.

Spoznajte modele Škoda in se zaljubite

Pridite na obisk. Nove Škode odpirajo svoja vrata pri Porsche Inter Auto! Škoda je eden izmed najbolj prepoznavnih avtomobilskih proizvajalcev na svetu in z izjemno zvestimi strankami, ki cenijo kakovost, varnost in učinkovitost. Če ste eden izmed teh ljubiteljev znamke Škoda, si ne smete dovoliti zamuditi dneve odprtih vrat v Škoda salonih družbe Porsche Inter Auto:

Kje nas lahko obiščete:

  • ŠKODA PORSCHE VEROVŠKOVA, Verovškova 78, Ljubljana
  • ŠKODA PORSCHE KOPER, Ankaranska cesta 10, Koper
  • ŠKODA PORSCHE MARIBOR, Šentiljska cesta 128a, Maribor

Dan odprtih vrat je priložnost, da se spoznate z najnovejšimi modeli Škode, se dogovorite za testno vožnjo in prejmete ekskluzivne popuste in ponudbe. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj bi morali priti na dan odprtih vrat v Škoda salon:

Spoznajte najnovejše modele Škoda
Dan odprtih vrat vam daje priložnost, da si ogledate najnovejše modele Škoda. To je idealna priložnost, da se naučite več o funkcijah in zmogljivostih teh modelov ter jih primerjate med seboj, da najdete pravi model za vaše potrebe.

Zaloga vozil:

Testne vožnje
Testna vožnja je eden najboljših načinov, da se prepričate, ali je Škoda prava izbira za vas. Na dan odprtih vrat vam bodo na voljo številni modeli Škoda, ki jih boste lahko preizkusili na cesti. S tem se boste prepričali o kakovosti, udobju in zmogljivosti avtomobila, ki ga želite kupiti.

Ekskluzivni popusti in ponudbe
Če se odločite za nakup Škode, bo dan odprtih vrat prava priložnost, da prihranite denar. Na voljo bodo ekskluzivni popusti in ponudbe, ki vam bodo omogočile nakup Škode po posebni ceni. Tako boste lahko prihranili denar, hkrati pa dobili odličen avtomobil.

Strokovnjaki vam bodo svetovali
Na dan odprtih vrat bodo vam na voljo strokovnjaki, ki vam bodo svetovali in odgovorili na vaša vprašanja. Ti strokovnjaki so izkušeni in usposobljeni za delo z avtomobili Škoda, zato vam lahko pomagajo pri izbiri pravega modela in vam svetujejo o vzdrževanju vašega novega avtomobila.

Družabna dogodka
Dan odprtih vrat v Škoda salonu ni le priložnost, da si ogledate najnovejše modele Škoda in izkoristite ekskluzivne ponudbe, ampak tudi priložnost za druženje. Vabljeni v naš svet. Naši prijazni prodajni svetovalci vam bodo podrobno predstavili vse naše modele in odgovorili na vaša vprašanja, se z vami pogovorili o vseh možnostih financiranja vozil in vam dali ključe avtomobila, ki vas najbolj zanima, da se boste z njim lahko odpeljali na testno vožnjo.

ŠKODA Porsche Inter Auto

SKODA DAN ODPRTIH VRAT
SKODA DAN ODPRTIH VRAT Avtor: ŠKODA