Želite več informacij?

Pokličemo nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8.-17. ure.

VW Passat in Passat Variant - najvišja raven udobja

Novi Volkswagen Passat 2022 – Porsche Ljubljana, Porsche Koper in Porsche Maribor. Izkoristite posebno ponudbo.

VW Passat in Passat Variant - najvišja raven udobja

Izkoristite akcijo VW Passat!

Naj vas navduši izjemna eleganca.

Novi Volkswagen Passat 2022

VW Passat 2022 skladno nadaljuje z najnovejšimi oblikovalskimi smernicami znamke Volkswagen, a hkrati ne pozablja na bogato zgodovino modela. Oblikovalci so se posvetili grafično zanimivim LED zadnjim lučem, opazimo pa lahko tudi športni izpušni sistem z dvema zaključkoma cevi. Ko govorimo o zunanjem videzu, je Passat s prenovo pridobil tudi popolnoma nova aluminijasta platišča, velikosti od 17 do 19 palcev. Novi VW Passat ponuja visoko raven udobja za boljšo kakovost življenja!

Prednosti modela VW Passat:
 

 • IQ.DRIVE sistemi za varnost
 • udobje v vožnji
 • prilagodljiva notranjost
 • vozne lastnosti
 • matrični žarometi
 • We Connect Plus - povezljivost

VW Passat 2022 konfigurator

VW Passat

Prihranite 1.000 €!*


Ob nakupu vozila VW Tiguan v akciji prejmete številne ugodnosti v višini do -1.000 € in si tako zagotovite posebno ponudbo.* (1)

 • - 1.000 € VW BON*
 • za financiranje in zavarovanje*
 • preverite veljavnost akcije!

Novi VW Passat 2022

1.5 TSI 110 kW/150 KM

Bogata oprema izbranega modela:

 • aluminijasta platišča Sepang
 • asistenca Lane Assist
 • asistenca Front Assist
 • parkirni sistem ParkPilot
 • zadnje luči LED
 • Volkswagen Media 
 • senzor za dež
 • Climatronic
VW Passat limuzina 2022
VW Passat limuzina 2022 Avtor: Jan Gregorin
VW Passat Variant 2022 - karavan
VW Passat Variant 2022 - karavan Avtor: Andraž Lazič

Vrhunska mobilnost

VW Passat je dobri stari paradni konj v višjem srednjem razredu že več kot 45 let, z letom 2021 pa v ofenzivo vstopa najnovejši, najmodernejši ter najbolj prefinjen Volkswagen Passat doslej. Gre sicer za prenovo že obstoječega modela z oznako Passat B8, katere pa so bili deležni tako pogonski sklopi in asistenčni sistemi, kakor tudi zunanjost ter notranjost. Zunanji izgled ostaja prepoznaven, z novimi odbijači je le rahlo posodobljen, lahko bi rekli moderniziran.

Posodobljena so tudi svetila, glavne prednje luči so sedaj lahko tudi matrične, kar je velika novost pri modelu Volkswagen Passat. Za dodaten okus prestiža je po novem napis Volkswagen Passat na zadku sredinsko poravnan, kakor smo bili tega do sedaj deležni le pri VW Phaetonu, Touaregu ali Arteonu. Vsekakor to doda nekaj elegance!

Preverite tudi:
 

Prostora bo za vse dovolj!
Prostora bo za vse dovolj! Avtor: Porsche Inter Auto
Volkswagen Passat - notranjost
Volkswagen Passat - notranjost Avtor: Jan Gregorin

 

 

VW Passat je najbolje prodajani model srednjega razreda

Passat je najbolje prodajani model srednjega razreda in najuspešnejši službeni avtomobil na svetu. Passat je bil prvič predstavljen leta 1973, danes pa je naprodaj na prav vseh kontinentih sveta. Z več kot 30 milijoni prodanih vozil je Passat za modelom Golf (35 milijonov) in pred legendarnim Hroščem (21,5 milijona) eden od treh najuspešnejših Volkswagnov vseh časov.

Prenovljena, 8. generacija modela VW Passat ohranja odlike, ki so modelu prinesle status prodajne uspešnice. VW Passat 2020 ostaja pionir v svojem segmentu in pomemben ambasador znamke Volkswagen. Še naprej je sinonim za vsestransko prilagodljivost, udobje in nizke obratovalne stroške, obenem pa so s prenovo izrazitejšo vlogo dobili asistenčni sistemi, varnost in povezljivost. Novi Passat je tako še posebej zanimiv za voznike, ki z avtomobilom prevozijo veliko kilometrov, bodisi v zasebnem življenju ali službeno. Na voljo je Passat TDI in Passat TSI poleg modela GTE.

VW Passat
VW Passat Avtor: Jan Gregorin
VW Passat
VW Passat Avtor: Jan Gregorin

Novi Passat ima veliko prednosti

Največji novosti novega Passata sta IQ. Light matrični žarometi ter infotainment 3. generacije (MIB3), medtem ko pa pri izvedbi GTE izstopa večja baterija, s katero lahko vozilo izključno na električni pogon prevozi do 70 km (NEDC) oz. 55 km (WLTP).

Naročiti ga bo mogoče v štirih različnih izvedbah opreme:

 • Business (Comfortline),
 • Elegance (Highline),
 • Alltrack in
 • GTE
   

Vse različice so že serijske opremljene z radio – navigacijskim sistemom Discover Media, LED žarometi, ACC, Lane Assistom, asistenco za zastoje (v kombinaciji z DSG menjalnikom), storitvami We Connect ter drugimi najpomembnejšimi varnostno asistenčnimi sistemi!

Velika izbira aluminijastih platišč
Velika izbira aluminijastih platišč Avtor: Andraž Lazič

Novi Passat - motorji

Vsi ljubitelji dizelskih motorjev imajo pri prenovljenem modelu Volkswagen Passat štiri možnosti, vključno z novim 2,0-litrskim TDI Evo motorjem, ki razvije 110 kW oziroma 150 konjskih moči. Pridružil se mu bo 1,6-litrski TDI z 88 kW oziroma 120 konjskimi močmi in dva 2,0-litrska TDI z močjo 140 kW oziroma 190 konjskimi močmi in 176 kW oziroma 240 konjskih moči. Za vse ekološko bolj ozaveščene kupce bo tu seveda na voljo tudi Volkswagen Passat GTE.

Le-ta bo predstavljal izboljšan hibridni sistem z večjo litij-ionsko baterijo 13 kWh. Tako se lahko Passat GTE pohvali z električnim dosegom približno 55 kilometrov. Sicer pa Passat GTE predstavlja 1,4-litrski TSI bencinski motor z močjo 85 kW oziroma 115 konjskimi močmi in električni motor ter samo njemu namenjen poseben šeststopenjski menjalnik z dvojno sklopko, poznanim tudi pod imenom DSG. Skupna moč omenjenega sistema tako zagotavlja 160 kW oziroma 218 konjskih moči. 

Nov volanski obroč
Nov volanski obroč Avtor: Jan Gregorin
Novi Passat 2022
Novi Passat 2022 Avtor: Porsche Inter Auto
Notranjost
Notranjost Avtor: Andraž Lazič
Na voljo v številnih različnih lakih zunanjosti
Na voljo v številnih različnih lakih zunanjosti Avtor: Jan Gregorin
5

Volkswagen Passat je prepričal že mnoge naše stranke!

5
Stefan D. stranka Porsche Verovškova
Kakor vedno, se k Porsche Verovškova vračam zaradi prijaznih in profesionalnih zaposlenih, ki zame in moje vozilo poskrbijo kakor, da gre za njihovo. Sigurno najboljši servis daleč naokoli.
5
Aljaž K. stranka Porsche Verovškova
Odlicen servis, hitro opravljena storitev, tudi casovno urejeno tako kot predhodno dogovorjeno, na podlagi pregleda vozila so svetovali tudi dodatna popravila v prihodnje. Priporocam ostalim!
5
Peter Š. stranka Porsche Maribor
PODJETJE PORSCHE JE LAHKO ZA VZOR DRUGIM PODJETJEM v AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI ali PREHRAMBENI ali BLAGOVNI
Poglej vsa mnenja

Preveri pogoje akcije

*Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do 31.12.2022.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna.

*Akcija velja za vozila na zalogi in nova naročila do 31.12.2022. Akcija ne velja za električna vozila. Slike so simbolne *Prihranek vključuje popust na vozilo, ki se razlikuje glede na model vozila **BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 1.000 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.) pod pogoji akcije VWBONFS_2022. Več na www.porscheleasing.si.