VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!

ID.3, ID.4, ID.5 - izkoristite posebno ponudbo do -4.400 €!*

Izkoristite ponudbo!

Naj vas prepriča prihodnost.

Električni ID.3, ID.4 ali ID.5

Zagotovite si VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5 v posebni ponudbi. Zakaj ravno zdaj električni avto? Zakaj ravno zdaj ta drzen korak v pravo smer? Zato, ker je zdaj to Volkswagen.

Ob nakupu električnih vozil znamke VW boste prejeli VW bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini do 4.400 €* ter bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €* Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €*. Ponudba velja do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.* (1)

Izjemna ponudba VW električnih vozil:

Sestavite si svojega!

Novi VW ID.3

Do -4.200 € prihranka!*

Z modelom VW ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba, ki naelektri vaš vsakdanjik. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.3 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 4.200 €* bon za financiranje
  • Bon za nakup polnilne postaje 500 €*

Novi VW ID.4

Do -4.400 € prihranka!*

Novi VW ID.4 - zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID. Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.4 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 4.400 €* bon za financiranje
  • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Novi VW ID.5

Do -4.400 € prihranka!*

Novi VW ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.5 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 4.400 €* bon za financiranje
  • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

VW akcija - pogosta vprašanja

VW akcija - kateri modeli so v akciji?

V akciji so vsi Volkswagen električni modeli in sicer VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5.

Kakšna je višina ugodnosti?

Višina popusta oziroma bonusa je odvisna od izbranega modela, preverite aktualne popuste, ki so vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen v primeru financiranja in zavarovanja. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Do kdaj veljajo VW ugodnosti?

Akcijska ponudba velja do preklica oz. razprodaje zalog, veljavnost akcije preverite tudi pri prodajnih svetovalcih.

VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!
VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!
5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, doseg (WLTP), splošni pogoji

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 4.400,00 EUR z DDV, do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_2_23 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Slika je simbolna. PORSCHE SLOVENIJA, d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do 30.6.2023.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Preverite podrobne informacije v priročniku o porabi in emisijah. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do preklica, preverite veljavnost.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na https://www.volkswagen.si/wltp ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.