Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!

VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5 - izkoristite posebno ponudbo do -3.000 €!*

Izkoristite ponudbo!

Naj vas prepriča prihodnost.

Električni ID.3, ID.4 ali ID.5

Zagotovite si VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5 v posebni ponudbi. Zakaj ravno zdaj električni avto? Zakaj ravno zdaj ta drzen korak v pravo smer? Zato, ker je zdaj to Volkswagen.

Ob nakupu električnih vozil znamke VW boste prejeli bon za financiranje in zavarovanje vozila v višini 3.000 €* ter bon za nakup polnilne postaje v višini 500 €* Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo za električna vozila Eko Sklad, ki trenutno znaša 4.500 €*. Ponudba velja do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost pri prodajnih svetovalcih.* (1)

Izjemna ponudba VW električnih vozil:

KONTAKT: Pokličite nas 041 392 204 ali nam PIŠITE. Z veseljem smo vam na voljo.

Novi VW ID.3

Do -3.500 € prihranka!*

Z modelom VW ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba, ki naelektri vaš vsakdanjik z izvrstnimi zmogljivostmi, naprednim dizajnom in dosegi.

VW ID.3 2023 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
  • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Novi VW ID.4

Do -3.500 € prihranka!*

Novi VW ID.4 - zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID. Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. Električna moč, ki navduši.

VW ID.4 2023 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
  • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Novi VW ID.5

Do -3.500 € prihranka!*

Novi VW ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo SUV-ja in kupeja.

VW ID.5 2023 - izkoristite ugodnosti:

  • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
  • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

VW akcija - pogosta vprašanja

VW akcija - kateri modeli so v akciji?

V akciji so vsi Volkswagen električni modeli in sicer VW ID.3, VW ID.4, VW ID.5.

VW akcija - kakšna je višina ugondosti?

Višina popusta oziroma bonusa je odvisna od izbranega modela, preverite aktualne popuste, ki so vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen v primeru financiranja in zavarovanja. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Do kdaj veljajo VW ugodnosti?

Akcijska ponudba velja do preklica oz. razprodaje zalog, veljavnost akcije preverite tudi pri prodajnih svetovalcih.

VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!
VW ID.3, ID.4, ID.5 v posebni električni ponudbi!

Pokličite nas in naročite novi električni VW!

Porsche Koper

Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Porsche Ljubljana

Bravničarjeva ulica 5, 1000 Ljubljana

Porsche Maribor

Šentiljska c. 128a, 2000 Maribor

5

Znamka VW že danes navdušuje mnoge naše stranke, z električnimi modeli bo prepričala tudi vas!

5
Ivan P. stranka Porsche Koper
Pohvala na dobro in hitro opravljena dela, kakor tudi na svetovanja. Osebje je prijazno in vedno pripravljeno svetovati najboljše rešitve. Ostanite takšni še dalje.
5
Liljana M. stranka Porsche Ljubljana
Hvala, ker se lahko popolnoma zanesem na vas.
5
Nurija B. stranka Porsche Ljubljana
Zadovoljen sem 1000%, zato pri vas servisiram svoje vozilo že 16 let. Odlično!
Poglej vsa mnenja

Pogoji nakupa, opombe dosega (WLTP), splošni pogoji

*BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti do 3.000,00 EUR z DDV (odvisno od izvedbe vozila) do katerega je leasingojemalec upravičen, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu vozila z družbo Porsche Leasing SLO, d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, Podružnica v Sloveniji in permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.), pod pogoji akcije IDBON_e2go_2022 (več na www.porscheleasing.si)

**BONUS v obliki znižanja maloprodajne cene vozila v vrednosti 500,00 EUR z DDV ob nakupu polnilne postaje z montažo iz programa MOON ali Volkswagen. Nakup polnilne postaje z montažo je potrebno opraviti pred nakupom/prevzemom vozila, v nasprotnem primeru kupec do bonusa ni upravičen. Šteje se, da je bil nakup opravljen z izvedbo avansnega plačila ali plačilom celotne kupnine ali s sklenitvijo pogodbe za financiranje nakupa polnilne postaje z montažo.

Poraba električne energije po kriterijih NEVC v kWh/100 km, komb.: 14,5. Emisije CO₂: 0 g/km. Emisije CO₂ med vožnjo, skupne emisije CO₂ so odvisne od vira električne energije. Volkswagen zato priporoča uporabo ekološko pridobljene elektrike. Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Preverite podrobne informacije v priročniku o porabi in emisijah. Slika je simbolna. Porsche Slovenija d.o.o., Bravničarjeva 5, Ljubljana. Akcija traja do preklica, preverite veljavnost.