Volkswagen akcija 2023: izkoristite priložnost!

VW AKCIJA 2023: preverite aktualne ugodnosti ob nakupu novih vozil.

Ujemite prihranke!

Volkswagen akcija

VW ugodnosti ob nakupu

Pri Porsche Inter Auto smo vam z Volkswagen pripravili veliko ugodnosti za nova vozila iz zaloge in po naročilu. Ugodnosti so odvisne od izbranega modela, navedeni prihranki VW BON veljajo le v primeru financiranja in zavarovanja preko Porsche Finance Group Slovenia, ponudba velja do preklica oz. do razprodaje - preverite veljavnost navedenih ugodnosti pri prodajnih svetovalcih.* (1)

Preverite ponudbo - VW BON ugodnosti!

Sestavite si svojega!

Novi VW Polo

Do -1.300 € prihranka!*

VW Polo ponuja največ - kdo pravi, da se majhni avtomobili ne morejo pohvaliti z velikimi aduti? Spoznajte napredni dizajn in tehnologije v Polu. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Polo - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 800 €* bon za financiranje
 • Dodaten popust 500 €*

Novi VW Taigo

Do -1.550 € prihranka!*

VW Taigo - za vse, ki sami ustvarjajo trende. Se ne pustijo spremeniti, pač pa raje spreminjajo. Ki nimajo le občutka za slog, pač pa tudi značaj. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Taigo - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 800 €* bon za financiranje
 • Dodaten popust 750 €*

Novi VW T-Cross

Do -800 € prihranka!*

Novi VW T-Cross - funkcionalen in raznolik. S svojim videzom športnega terenca, možnostmi za individualizacijo in visoko uporabnostjo. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

T-Cross - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 800 €* bon za financiranje

Novi VW T-Roc

Do -800 € prihranka!*

Novi VW T-Roc z drznejšim dizajnom zunanjosti, kakovostjo in dizajnom v notranjosti ter tehničnimi rešitvami. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

T-Roc - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 800 €* bon za financiranje

Novi VW Golf

Do -800 € prihranka!*

VW Golf postavlja nova merila na področju digitalizacije. Inteligentni asistenčni sistemi vsako vožnjo spremenijo v udobno in sproščeno. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Golf - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 800 €* bon za financiranje

Novi VW Tiguan

Do -2.500 € prihranka!*

VW Tiguan je še zmogljivejši, udobnejši in povezan kot kadar koli prej in s tem dokazuje moč. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Tiguan - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 1.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten popust 1.500 €*

Novi VW ID.3

Do -3.500 € prihranka!*

Z modelom VW ID.3 je v svetu električne mobilnosti nastopila nova, dinamična doba, ki naelektri vaš vsakdanjik. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.3 - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
 • Bon za nakup polnilne postaje 500 €*

Novi VW ID.4

Do -3.500 € prihranka!*

Novi VW ID.4 - zmogljiv kot SUV, trajnostno zasnovan kot ID. Popolnoma nova prostorska zasnova, ki odpira nove možnosti. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.4 - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Novi VW ID.5

Do -3.500 € prihranka!*

Novi VW ID.5 s suvereno električno močjo in tekočo silhueto predstavlja sodobno simbiozo. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

ID.5 - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 3.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten bon 500 €* za nakup polnilnice

Novi VW Passat

Do -2.500 € prihranka!*

VW Passat - zaradi intuitivnega upravljanja funkcij boste z vsako vožnjo doživeli udobje na najvišji ravni. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Passat - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 1.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten popust 1.500 €*

Novi VW Arteon

Do -2.500 € prihranka!*

VW Arteon - prepoznamo ga že na prvi pogled. S svojim dizajnom in jasnimi linijami je edinstven. *Cena velja s financiranjem/zavarovanjem vozila preko VW BON.

Arteon - izkoristite ugodnosti:

 • Prihranek 1.000 €* bon za financiranje
 • Dodaten popust 1.500 €*

Naročite VW po vaših željah

Vse modele v akciji se lahko naroči po želji stranke, možna izbira dodatne opreme (barva, dodatna oprema, platišča...). Prihranek je odvisen od izbranega modela. Dobava vozila je odvisna od konfiguracije modela. Vsa vozila lahko preizkusite na testni vožnji in si ga ogledate v našem salonu. Pohitite in ujemite odlične prihranke!

Odkup vozil - menjava staro za novo

Volkswagen akcija staro za novo - izberite si novo vozilo znamke Volkswagen, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila in menjavi staro za novo.

Preverite:

VW akcija - pogosta vprašanja

VW akcija - kateri modeli so v akciji?

V akciji so vsi Volkswagen modeli in sicer VW Polo, VW T-Cross, VW Taigo, VW T-Roc, VW Tiguan, VW Passat, VW Arteon in vsi ostali...

VW akcija - kakšna je višina popusta?

Višina popusta oziroma bonusa je odvisna od izbranega modela, preverite aktualne popuste, ki so vam na voljo ob nakupu vozil Volkswagen v primeru financiranja in zavarovanja. Preverite veljavnost akcije pri prodajnih svetovalcih.

Do kdaj velja akcijska ponudba?

Akcijska ponudba velja do preklica oz. razprodaje zalog, veljavnost akcije preverite tudi pri prodajnih svetovalcih.

Pogoji akcije

Slike so simbolne, popusti se razlikujejo glede na model vozila, ponudba velja do preklica oz. razprodaje.

*Kupec je upravičen do datuma 30.6.2023 do bonusa za financiranje in zavarovanje do 3.000 EUR, v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu / operativnem leasingu / kreditu pri družbi Porsche Leasing SLO d.o.o. firma za leasing, Ljubljana in zavarovanju vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo za celotno dobo financiranja pod pogoji akcije VWBON_2022/VWBON_FIX_2022 (permanentno zavarovanje avtomobilskega kaska pri zavarovalnici Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji ter permanentno obvezno avtomobilsko zavarovanje pri Zavarovalnici Sava d.d.). Več na www.porscheleasing.si.

**Pogoj za pridobitev bonusa za upokojence je predložitev pokojninskih odrezkov ali bančnega izpiska iz katerega je razvidno, da gre za pokojnino.

*Vsi podatki in informacije, omenjeni v tem dokumentu, so začasni in se lahko spremenijo. Vsi tehnični podatki, kot so denimo doseg in poraba, temeljijo na oceni v skladu s ciklom WLTP, in ne na uradni homologaciji; Volkswagen si pridržuje pravico, da spremeni cene, datume, barve in tehnične podatke, omenjene v tem dokumentu. Vpliv izbrane dodatne opreme na doseg in porabo v konfiguraciji ni podan. Priložene slike so le simbolične in zgolj informativne narave. Vse cene so informativne in preverite, ali vsebujejo morebitne popuste in ugodnosti.

Emisije CO2: 225−37 g/km. Kombinirana poraba goriva: 8,1-4,2 l/100 km. Emisijska stopnja: EURO 6. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Več na www.porscheleasing.si.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.