Zimske pnevmatike Continental 2024: TOP akcija

Continental WinterContact 2024 - 2025: Continental vrhunske pnevmatike na testu pnevmatik.

Zimske pnevmatike akcija

Zagotovite si posebno ponudbo.

Zimske pnevmatike Continental

ZIMSKE GUME CONTINENTAL so proizvedene le iz najkakovostnejših materialov in skoraj vedno postavljajo nove standarde. V zasnovo vsake nove pnevmatike vložijo vse svoje znanje in inovacije. Zimske gume Continental Wintercontact TS 860, TS 870 zagotavljajo maksimalno varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah za kompaktna in srednje velika vozila.

TOP PONUDBA pnevmatik Continental:

Akcijska ponudba zimskih gum Continental 2024 že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo.

Za vse dodatne informacije pokličite naše sodelavce: 041 392 204.

Continental WinterContact TS870
Continental WinterContact TS870 Avtor: Continental

CONTINENTAL - odlični rezultati

Zimske pnevmatike Continental so med strankami izjemno priljubljene, saj so naravnost odlične zimske pnevmatike. Svoje odlične lastnosti dodatno dokazujejo z odličnimi rezultati na zahtevnih testih zimskih pnevmatik, kjer so se soočile s težko konkurenco. Zimske gume Continental Wintercontact TS 860, TS 870 zagotavljajo maksimalno varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah za kompaktna in srednje velika vozila. Preverite rezultate: TEST ZIMSKIH PNEVMATIK.

Pri Continentalu se lahko pohvalijo, da so največkrat nagrajene pnevmatike, ki se redno testirajo s strani neodvisnih mednarodnih revij. Od leta 2007 so Continentalovi izdelki prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Poleg tega je bilo podjetje izglasovano za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta ADAC, AutoBild ter AutoZeitung, in je prejelo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj.

Ugodna ponudba pnevmatik

Zimske pnevmatike - Preverite najcenejše pnevmatike v Sloveniji. Na voljo imate gume več priznanih znamk, kot npr. Continental, Goodyear, Semperit, Barum in Sava. V naši ponudbi le najkakovostnejše gume teh proizvajalcev, ki so prestale zahtevne teste.

Preverite najcenejše zimske pnevmatike - zmagovalke testov AMZS:

Continental WinterContact TS 870

Continentalova modela WinterContact TS 870 in WinterContact TS 870 P ponovno dokazujeta, da je v tehnologiji pnevmatik še vedno dovolj prostora za kvantne skoke.

Pri nas v ponudbi imamo tudi naslednico preverjene pnevmatike WinterContact TS 860, ki je v specializiranih medijih požela veliko odobravanja, nadaljuje pot po istih kolesnicah, saj združuje izjemne zimske zmogljivosti z odličnimi lastnostmi v mokrem vremenu, hkrati pa se ponaša s prepričljivimi ekološkimi odlikami, kot sta še manjši kotalni upor in še več prevoženih kilometrov. Ob tem je WinterContact TS 870 povsem nov izdelek, katerega konstrukcija, zasnova tekalne plasti in gumena zmes so bile zastavljene povsem na novo. Rezultat je pnevmatika, ki v neposredni primerjavi s predhodnico dosega tri odstotke krajšo zavorno pot na poledeneli podlagi in pet odstotkov boljšo vodljivost na snegu.

Nova pnevmatika WinterContact TS 870 prinaša tudi izboljšave z vidika oprijema na snegu, lastnosti v mokrem vremenu ter vodljivosti na suhi cesti. Če vemo, da se razvojni inženirji stalno soočajo z medsebojno nasprotujočimi si cilji z vidika lastnosti, ki so pomembne za varnost, in lastnosti, ki so povezane s prijaznostjo okolju, je napredek, dosežen na obeh področjih, impresiven: desetodstotno povečanje števila prevoženih kilometrov v kombinaciji z dvoodstotnim zmanjšanjem kotalnega upora. Novi model ima torej izjemno uravnotežene zmogljivosti v vseh disciplinah, ki jih uporabniki že dolga leta pričakujejo od Continentalovih zimskih pnevmatik. Za dodaten oprijem na snegu skrbijo novo zasnovane trirazsežne prilegajoče lamele, ki so na profilu položene pod takimi koti, da se kar najbolje zgrabijo s snegom. Profilni bloki kopljejo globlje v sneg, zato se z njim lahko bolje povežejo in s tem poskrbijo za dodaten oprijem. Za dodatno varnost skrbijo globoke lamele, ki so položene vzporedno z diagonalnimi kanali. Te lamele imajo veliko število robov, ki na snegu omogočajo učinkovitejši prenos dinamičnih sil ter doseganje dobrega oprijema med vožnjo v ravni liniji in skozi zavoje.

Continental WinterContact TS870
Continental WinterContact TS870 Avtor: Continental
WinterContact TS 870
WinterContact TS 870
Zimska guma Wintercontact TS 870
Zimska guma Wintercontact TS 870 Avtor: Continental

Continental pnevmatike - vprašanja

Zimske pnevmatike Continental - Top izbira WinterContact TS 870

Continental je postopoma uvedel model WinterContact TS 870 P, ki je nasledil pnevmatiko TS 850 P. V Sloveniji bo v ponudbi Continental wintercontact ts 870, Continental wintercontact ts 870 p. V prodajnem programu bo sprva na razpolago 52 velikosti za avtomobile in športne terence, primernih za 16- do 21-palčna platišča z razmerji prereza od 35 do 65 ter širinami od 205 do 255 milimetrov – nekatere velikosti bodo imele tudi zaščito platišča in/ali oznako XL, ki označuje pnevmatike večje nosilnosti. Atestirane bodo za hitrosti vse do 270 km/h.

Zimske pnevmatike zakon - pravočasno namestite zimske pnevmatike!

Zimske gume namestite najkasneje do 15. novembra!

Zimske gume zakon: Zakon o varnosti cestnega prometa (ZVCP - 114. člen) določa, da morajo imeti od 15. novembra do 15. marca naslednjega leta vsa motorna in priklopna vozila v cestnem prometu predpisano zimsko opremo (zimske gume/pnevmatike). Predpisano zimsko opremo morajo imeti tudi v zimskih razmerah (ko se ob sneženju sneg oprijemlje vozišča ali je vozišče zasneženo oz. poledenelo). Na motornih in priklopnih vozilih v cestnem prometu ne sme biti snega, ledu, vode ali drugih snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali ki bi se lahko raztresale ali razlivale z njega. Stekla vozila in vzvratna ogledala morajo biti čista, da je vozniku omogočena normalna vidljivost. (2)

Zimske pnevmatike profil - imajo vaše pnevmatike dovolj profila?

Prepričajte se, ali imajo vaše zimske pnevmatike dovolj profila.

Zimske gume profil: zimske gume morajo imeti po zakonu vsaj 3 mm ali več profila. Pri tem je smiselno omeniti tudi dejstvo, da je v večjem številu evropskih in sosednjih držav minimalen profil za zimske gume 4 mm. To je še posebej priporočljivo, če boste pozimi vozili po balkanskih cestah ali pa v EU – Avstrija, Češka, Latvija … vam svetujemo zimske pnevmatike z minimalnim profilom 4 mm. (3)