Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

TOP PONUDBA V SLOVENIJI - ZIMSKE GUME CONTINENTAL 2022-2023

Continental WinterContact - Continental odlična pnevmatika na testu pnevmatik

Zimske gume akcija

Zagotovite si posebno ponudbo.

Zimske gume CONTINENTAL 2022-2023

ZIMSKE GUME CONTINENTAL so proizvedene le iz najkakovostnejših materialov in skoraj vedno postavljajo nove standarde. Kako? V zasnovo vsake nove pnevmatike vložijo vse svoje znanje in inovacije.

TOP PONUDBA pnevmatik Continental - odlični rezultati testov:


Akcijska ponudba zimskih gum Continental 2022-2023 že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo. Ob nakupu zimskih gum morate biti pozorni na številne dejavnike, tudi na malenkosti, ki se lahko sčasoma izkažejo za zelo pomembne in koristne. Preverite teste, katere gume iz leta v leto dosegajo najboljše rezultate.

KONTAKT: za nakup pnevmatik nas pokličite 041 392 204 ali nam pišite na mail.

 

Continental WinterContact TS870
Continental WinterContact TS870 Avtor: Continental

CONTINENTAL - odlični rezultati testa zimskih gum

Zimske pnevmatike Continental so med strankami izjemno priljubljene, saj so naravnost odlične zimske pnevmatike. Svoje odlične lastnosti dodatno dokazujejo z odličnimi rezultati na zahtevnih testih zimskih pnevmatik, kjer so se soočile s težko konkurenco. Zimske gume Continental Wintercontact TS 860, TS 870 zagotavljajo maksimalno varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah za kompaktna in srednje velika vozila.

Preverite rezultate:

Pri Continentalu se lahko pohvalijo, da so največkrat nagrajene pnevmatike, ki se redno testirajo s strani neodvisnih mednarodnih revij. Od leta 2007 so Continentalovi izdelki prejeli najvišjo oceno priporočljivosti v skoraj 80 % vseh testov. Poleg tega je bilo podjetje izglasovano za vrhunsko znamko pnevmatik v priznanih avtomobilističnih revijah, kot sta ADAC, AutoBild ter AutoZeitung, in je prejelo nagrado revije auto motor sport za najboljšega proizvajalca v 50 letih testiranj.

Akcija Continental pnevmatik

Ponudba zimskih gum Continental za varno zimo

  • Inteligentna zasnova za natančno zavijanje.
  • Tehnologija Cool Chili™ za maksimalno zaviranje.
  • Dolga življenska doba in manjša poraba goriva.
Continental WinterContact TS870
Continental WinterContact TS870 Avtor: Continental

Zahtevajte našo ponudbo!

Želite ponudbo za svoje vozilo?

Najcenejše pnevmatike

ZIMSKE GUME AKCIJA - Preverite najcenejše pnevmatike v Sloveniji. Na voljo imate gume več priznanih znamk, kot npr. Continental, Goodyear, Semperit, Barum in Sava. V naši ponudbi le najkakovostnejše gume teh proizvajalcev, ki so prestale zahtevne teste. 


KONTAKT: za nakup pnevmatik nas pokličite 041 392 204 ali nam pišite na mail.

Continental WinterContact TS 870

Continentalova modela WinterContact TS 870 in WinterContact TS 870 P ponovno dokazujeta, da je v tehnologiji pnevmatik še vedno dovolj prostora za kvantne skoke.

Pri nas v ponudbi imamo tudi naslednico preverjene pnevmatike WinterContact TS 860, ki je v specializiranih medijih požela veliko odobravanja, nadaljuje pot po istih kolesnicah, saj združuje izjemne zimske zmogljivosti z odličnimi lastnostmi v mokrem vremenu, hkrati pa se ponaša s prepričljivimi ekološkimi odlikami, kot sta še manjši kotalni upor in še več prevoženih kilometrov. Ob tem je WinterContact TS 870 povsem nov izdelek, katerega konstrukcija, zasnova tekalne plasti in gumena zmes so bile zastavljene povsem na novo. Rezultat je pnevmatika, ki v neposredni primerjavi s predhodnico dosega tri odstotke krajšo zavorno pot na poledeneli podlagi in pet odstotkov boljšo vodljivost na snegu.

Nova pnevmatika WinterContact TS 870 prinaša tudi izboljšave z vidika oprijema na snegu, lastnosti v mokrem vremenu ter vodljivosti na suhi cesti. Če vemo, da se razvojni inženirji stalno soočajo z medsebojno nasprotujočimi si cilji z vidika lastnosti, ki so pomembne za varnost, in lastnosti, ki so povezane s prijaznostjo okolju, je napredek, dosežen na obeh področjih, impresiven: desetodstotno povečanje števila prevoženih kilometrov v kombinaciji z dvoodstotnim zmanjšanjem kotalnega upora. Novi model ima torej izjemno uravnotežene zmogljivosti v vseh disciplinah, ki jih uporabniki že dolga leta pričakujejo od Continentalovih zimskih pnevmatik. Za dodaten oprijem na snegu skrbijo novo zasnovane trirazsežne prilegajoče lamele, ki so na profilu položene pod takimi koti, da se kar najbolje zgrabijo s snegom. Profilni bloki kopljejo globlje v sneg, zato se z njim lahko bolje povežejo in s tem poskrbijo za dodaten oprijem. Za dodatno varnost skrbijo globoke lamele, ki so položene vzporedno z diagonalnimi kanali. Te lamele imajo veliko število robov, ki na snegu omogočajo učinkovitejši prenos dinamičnih sil ter doseganje dobrega oprijema med vožnjo v ravni liniji in skozi zavoje. 

WinterContact TS 870
WinterContact TS 870
Zimska guma Wintercontact TS 870
Zimska guma Wintercontact TS 870 Avtor: Continental

Zimski kompleti pnevmatik in platišč 2022

Akcija 3 + 1 gratis

Zimski kompleti pnevmatik in platišč - za vas smo tudi letos pripravili akcijo kompletov zimskih koles 2022 (aluminijasta platišča, jeklena platišča in pripadajoče zimske gume). Kompleti so sestavljeni iz platišč, ki so z dodatnim lakiranjem bolj odporna na zimske razmere, in pa zimskih gum priznanih proizvajalcev Continental, Semperit, Goodyear, Bridgestone in Hankook.

ZIMSKI KOMPLETI KOLES po znamkah 2021/2022:

ZIMSKE GUME CONTINENTAL - Top izbira WinterContact TS 870

Continental bo postopoma uvedel model WinterContact TS 870 P, ki bo nasledil pnevmatiko TS 850 P. V Sloveniji bo v ponudbi Continental wintercontact ts 870, Continental wintercontact ts 870 p. V prodajnem programu bo sprva na razpolago 52 velikosti za avtomobile in športne terence, primernih za 16- do 21-palčna platišča z razmerji prereza od 35 do 65 ter širinami od 205 do 255 milimetrov – nekatere velikosti bodo imele tudi zaščito platišča in/ali oznako XL, ki označuje pnevmatike večje nosilnosti. Atestirane bodo za hitrosti vse do 270 km/h.

Zimske gume zakon - PRAVOČASNO namestite zimske gume!

Zimske gume namestite najkasneje do 15. novembra!

Zimske gume zakon: Zakon o varnosti cestnega prometa (ZVCP - 114. člen) določa, da morajo imeti od 15. novembra do 15. marca naslednjega leta vsa motorna in priklopna vozila v cestnem prometu predpisano zimsko opremo (zimske gume/pnevmatike). Predpisano zimsko opremo morajo imeti tudi v zimskih razmerah (ko se ob sneženju sneg oprijemlje vozišča ali je vozišče zasneženo oz. poledenelo). Na motornih in priklopnih vozilih v cestnem prometu ne sme biti snega, ledu, vode ali drugih snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali ki bi se lahko raztresale ali razlivale z njega. Stekla vozila in vzvratna ogledala morajo biti čista, da je vozniku omogočena normalna vidljivost. (2)

Zimske gume profil - imajo vaše gume dovolj profila? Vsaj 3 mm!

Prepričajte se, ali imajo vaše zimske gume dovolj profila.

Zimske gume profil: zimske gume morajo imeti po zakonu vsaj 3 mm ali več profila. Pri tem je smiselno omeniti tudi dejstvo, da je v večjem številu evropskih in sosednjih držav minimalen profil za zimske gume 4 mm. To je še posebej priporočljivo, če boste pozimi vozili po balkanskih cestah ali pa v EU – Avstrija, Češka, Latvija …  vam svetujemo zimske gume z minimalnim profilom 4 mm. (3)

Najcenejše gume - zima 2022-2023

ZIMSKE PNEVMATIKE lahko kupite v spletni trgovini ali pa direktno v naših poslovalnicah, kjer vam bomo svetovali o najboljši in primerni izbiri, vam pnevmatike namestili na vaše vozilo, ter vam do naslednje sezone shranili vaše obstoječe letne pnevmatike.

Porsche Ljubljana

 

Porsche Verovškova

 

Porsche Maribor
Porsche Koper

 

Porsche Ptujska Cesta