Zimske pnevmatike SEMPERIT 2023-2024: TOP PONUDBA V SLOVENIJI

Zimska pnevmatika Semperit Speed-Grip 5 je odlična zimska pnevmatika po ugodni ceni.

Zimske pnevmatike Semperit

Izkorstite akcijo.

Zimske pnevmatike Semperit

ZIMSKE PNEVMATIKE SEMPERIT so vrhunske zimske pnevmatike. Zimske pnevmatike Semperit v svetu veljajo kot močne in zanesljive pnevmatike, ki izpolnjujejo najvišje zahteve kupcev v najbolj zahtevnih zimskih razmerah. Zimske pnevmatike Semperit Speed-Grip 5, Speed-Grip 3 in Master-Grip 2 zagotavljajo najvišjo varnost v vseh zimskih vremenskih razmerah, tako, da boste z njimi vedno pripravljeni na vse razmere-

TOP PONUDBA pnevmatik Semperit:

Akcijska ponudba zimskih pnevmatik Semperit 2023-2024 že čaka na vas, preverite najugodnejšo ponudbo.

Za vse dodatne informacije pokličite naše sodelavce: 041 392 204.

Semperit zimske, celoletne pnevmatike

Pnevmatike Zimske pnevmatike Celoletne pnevmatike
Semperit

Semperit Speed-Grip 5

Semperit Speed-Grip 3

Semperit Master-Grip 2

Semperit AllSeasonGrip

Test zimskih pnevmatik Semperit

Zimske pnevmatike Semperit so na testih zimskih pnevmatik vsakič med najbolj ocenjenimi, s čimer potrjujejo vrhunske lastnosti. Na testu zimskih pnevmatik organizacije ADAC, AMZS je bila zimska pnevmatik Semperit Speed-Grip 5 dimenzije 185/65 R15 med najbolje ocenjenimi. Avtomobilski klubi (kot so AMZS, ADAC...) vsako leto opravljajo veliki test zimskih pnevmatik, ki po strogih kriterijih ocenijo veliko različnih zimskih pnevmatik na različnih površinah: na mokri podlagi, na snegu ter na suhem asfaltu. Pnevmatike tako pokažejo, kakšne so njihove vozne lastnosti in vodljivost, kako učinkovito zavirajo in kao se izkažejo v primeru akvaplaninga, kakšna je njihova obraba, poraba goriva in hrup. Preverite rezultate: TEST ZIMSKIH PNEVMATIK.

Semperit Speed-Grip 5

Semperit Speed-Grip 5 zimska pnevmatika je naravnost vrhunska in se izkaže v vseh zahtevnih zimskih razmerah. Pnevmatika Semperit Speed-Grip 5 zagotavlja zares odličen oprijem in varnost na zasneženih cestah. Zimska vožnja zahteva posebno pozornost in skrb za varnost na cestah. Pnevmatike igrajo ključno vlogo pri zagotavljanju stabilnosti in oprijema v zahtevnih zimskih razmerah. Izstopa pnevmatika Semperit Speed-Grip 5, ki je pridobila priznanje voznikov po vsem svetu. Ena izmed glavnih značilnosti zimske pnevmatike Semperit Speed-Grip 5 je njen odličen oprijem na snegu. S posebnim profilom tekalne plasti in inovativno lamelno tehnologijo omogoča voznikom večjo varnost in stabilnost na zasneženih cestah. To je ključnega pomena za voznike, ki se srečujejo z zimskimi razmerami. Poleg snega se pnevmatika Speed-Grip 5 izkaže tudi na mokrih cestah. S svojimi posebnimi utori in kanali pomaga učinkovito odvajati vodo, kar zmanjšuje tveganje za akvaplaning. To pomeni, da lahko vozniki zaupajo svojim pnevmatikam tudi v deževnem in mokrem vremenu. Stabilnost in natančno krmiljenje sta ključnega pomena za vožnjo v zahtevnih zimskih razmerah. Pnevmatika Speed-Grip 5 ponuja ravno to. Zasnovana je za ohranjanje nadzora nad vozilom tudi na spolzkih cestah, kar omogoča voznikom, da se počutijo varne in samozavestne.

Zimska pnevmatika Speed-Grip 5 - prednosti:

  • Zmogljivosti na snegu: Premagajte vsak izziv po zaslugi močnega oprijema, zanesljive zavorne učinkovitosti in odlične vodljivosti na snegu.
  • Zmogljivosti na mokrem: Zagotovite si visoko raven varnosti na spolzkih mokrih cestah, ki jo omogoča naša nova zasnova profila.
  • Vodljivost na suhem: Doživite novo raven stabilnosti v zavojih in se vedno brezskrbno podajte na zimsko vožnjo.

 

Semperit Speed-Grip 3

Semperit Speed-Grip 3 zimska pnevmatika je prava zimska športnica. Zagotovite si dober oprijem. Zimska pnevmatika Semperit Speed-Grip 3 je zimska pnevmatika, ki izstopa po svojih odličnih zmogljivostih v zimskih razmerah. Semperit je ugleden avstrijski proizvajalec pnevmatik, ki je znan po svoji zavezanosti kakovosti in varnosti na cestah. Tukaj je nekaj ključnih značilnosti in lastnosti pnevmatike Semperit Speed-Grip 3. Pnevmatika Speed-Grip 3 je zasnovana z mislijo na varnost in učinkovitost na zasneženih in poledenele cestah. Njena posebna zimska zmes gume in globoki lamelni utori omogočajo odličen oprijem in boljšo stabilnost na spolzkih površinah. Za vožnjo v mokrih in blatnih razmerah ima Speed-Grip 3 posebne kanale in utori, ki pomagajo pri učinkovitem odvajanju vode. To zmanjšuje tveganje za akvaplaning in izboljšuje zaviranje na mokrih cestah. Pnevmatika je zasnovana tako, da zagotavlja stabilnost in natančno krmiljenje, kar voznikom omogoča boljši nadzor nad vozilom, tudi v zahtevnih zimskih razmerah.

Zimska pnevmatika Speed-Grip 3 - prednosti:

  • Kratka zavorna pot na zasneženi podlagi
  • Visoka raven varnosti vožnje po zasneženih ovinkastih cestah
  • Kratka zavorna pot na poledeneli podlagi

 

Semperit Master-Grip 2

Semperit Master-Grip 2 zimska pnevmatika se ponaša s številnimi lastnostmi in značilnostmi, ki so ključnega pomena za vožnjo v zimskih razmerah. Master-Grip 2 je prava profesionalka za zimsko vožnjo Odličen oprijem na snegu in ledu: Master-Grip 2 zimska pnevmatike je zasnovana za optimalen oprijem na zasneženih in poledenelih cestah. Njegova posebna zimska zmes gume in lamelna tehnologija omogočata voznikom večjo varnost in stabilnost na spolzkih površinah. Za vožnjo v mokrih in blatnih razmerah ima Master-Grip 2 posebne kanale in utore, ki pomagajo pri učinkovitem odvajanju vode. To zmanjšuje tveganje za akvaplaning in izboljšuje zaviranje na mokrih cestah. Pnevmatika je zasnovana tako, da zagotavlja stabilnost in natančno krmiljenje, kar voznikom omogoča boljši nadzor nad vozilom, tudi v zahtevnih zimskih razmerah.

Zimska pnevmatika Master-Grip 2 - prednosti:

  • Zelo dober oprijem na snegu
  • Odlična vodljivost na snegu
  • Varno zaviranje na ledu

 

Semperit pnevmatike - vprašanja

Zimska pnevmatika Semperit Speed-Grip 5 je TOP IZBIRA

Zimska pnevmatik Speed-Grip 5 je vrhunska zimska pnevmatika - vaša najboljša zaveznica v zimskih razmerah. Premagajte vsak izziv po zaslugi močnega oprijema, zanesljive zavorne učinkovitosti in odlične vodljivosti na snegu. Zmogljivosti na mokrem: zagotovite si visoko raven varnosti na spolzkih mokrih cestah, ki jo omogoča naša nova zasnova profila. Vodljivost na suhem: doživite novo raven stabilnosti v zavojih in se vedno brezskrbno podajte na zimsko vožnjo.

Zimske pnevmatike zakon - pravočasno namestite zimske pnevmatike!

Zimske gume namestite najkasneje do 15. novembra!

Zimske gume zakon: Zakon o varnosti cestnega prometa (ZVCP - 114. člen) določa, da morajo imeti od 15. novembra do 15. marca naslednjega leta vsa motorna in priklopna vozila v cestnem prometu predpisano zimsko opremo (zimske gume/pnevmatike). Predpisano zimsko opremo morajo imeti tudi v zimskih razmerah (ko se ob sneženju sneg oprijemlje vozišča ali je vozišče zasneženo oz. poledenelo). Na motornih in priklopnih vozilih v cestnem prometu ne sme biti snega, ledu, vode ali drugih snovi, ki bi lahko vplivale na vozne lastnosti vozila ali ki bi se lahko raztresale ali razlivale z njega. Stekla vozila in vzvratna ogledala morajo biti čista, da je vozniku omogočena normalna vidljivost. (1)

Zimske pnevmatike profil - imajo vaše pnevmatike dovolj profila?

Prepričajte se, ali imajo vaše zimske pnevmatike dovolj profila.

Zimske gume profil: zimske gume morajo imeti po zakonu vsaj 3 mm ali več profila. Pri tem je smiselno omeniti tudi dejstvo, da je v večjem številu evropskih in sosednjih držav minimalen profil za zimske gume 4 mm. To je še posebej priporočljivo, če boste pozimi vozili po balkanskih cestah ali pa v EU – Avstrija, Češka, Latvija … vam svetujemo zimske pnevmatike z minimalnim profilom 4 mm. (3)