Želite več informacij?

Pokličemo vas nazaj v 29 sekundah!
Vsak dan od 8-17.ure

Audi A1 (2010 - 2018)

Audi A1 je moderen smisel življenja v kompaktni obliki

Audi A1 (2010 - 2018)
A1
 

Audi A1 prve generacije Na začetku leta 2012 se je kupcem poleg 3-vratne različice predstavila tudi bolj praktično orientirana 5-vratna različica Sportback za mlado, urbano publiko. Z vidika dizajna, lahke karoserijske konstrukcije in dimenzij je 5-vratna različica v tesnem sorodstvu s trivratnim bratom, ki ga zaradi današnjega splošnega nezanimanja kupcev za 2-in 3-vratne avtomobile ni več v ponudbi proizvajalca. Aktualni 5-vratni A1 Sportback je nekaj milimetrov višji, zato na zadnji sedežni klopi nudi nekoliko več prostora. V jeseni leta 2014 sta obe karoserijski različici doživeli rahlo prenovo, ki ju je naredila še bolj privlačna za kupce, ker so prenovili tako notranji kot tudi zunanji dizajn. Podobi vozila modela Audi A1 dajejo privlačnost številni dekorativni elementi in pestra paleta razpoložljivih lakov. Zunanja podoba te bolj praktične različice se navezuje na obstoječi dizajn trivratnega modela Audi A1. Pokrov motornega prostora in pokrov prtljažnika objemata karoserijo, ramenska linija obkroža celotno vozilo, elegantna linija strešne kupole, v katero je vključen usmernik zraka, pa se izteka v zelo poševni C-stebriček.


Rabljena vozila Audi A1 po dostopni ceni
 

Rabljena vozila Audi A1 pri Porsche Inter Auto

 

 

Audi A1 2018

 

 

Bi radi podrobneje spoznali model Audi A1? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi A1 čaka, da ga preizkusite

 

Audi A1 je športen in učinkovit
 

Na sprednjem delu modela Audi A1 prevladuje velika mreža hladilnika z enodelnim okvirom, ki ima prirezana zgornja vogala. Zato Audi A1 Sportback navdušuje s športnimi potezami in z voznimi lastnostmi, ki so podobne avtomobilom srednjega razreda. Zaradi toge karoserije in kratke medosne razdalje je lahko zelo živahen in okreten. Takšen Audi je serijsko na voljo samo s štirimi, po želji pa brez doplačila tudi s petimi sedeži.
 


Pa tudi mladosten in komunikativen
 

V Audi A1 vam po želji vgradijo strešno kupolo kontrastne barve. Notranjost Audija A1 Sportback je prostorna in kakovostno izdelana. Upravljalni elementi so pregledni, prefinjene kromirane letvice pa dizajn naredijo še bolj eleganten. Izvedbi design in sport kupcem omogočata, da si kupci prilagodijo model A1 Sportback še bolj individualno. Poleg njiju so na voljo paket design selection in športni paket S line ter številne druge možnosti za individualno zasnovo vozila – od barvnih prezračevalnih šob do dekorativnih folij za karoserijo. Dodatne možnosti ponuja tudi program dopolnilne opreme Audi A1, v katerem je prvič popoln paket opreme: paket active kit med drugim vključuje individualne montažne elemente in dizajne platišč. Med ostalimi posebnostmi tega kompaktnega modela velja omeniti progresivno elektromehansko servokrmiljenje, kjer se stopnja servopodpore zmanjšuje z naraščanjem hitrosti vožnje. Poleg tega je njegovo delovanje možno prilagajati preko sistema Audi drive select. Voznik lahko tehnične module, na primer prilagodljive blažilnike, uporablja v različnih voznih profilih.

VIDEO/TEST: Audi A1 Sportback 1.6 TDI S Tronic Sport

 

Audi A1 Sportback
 

V ponudbi za model A1 Sportback so tudi platišča s premerom do 18 palcev. Ponudba opreme je odlično strukturirana. Z izvedbama design in sport imajo kupci možnost, da si Audi A1 prilagodijo še bolj individualno. Poleg teh dveh so na voljo še druge izvedbe in paketi opreme. Povsem nov je paket active kit, ki še posebej poudarja urbani značaj Audija A1. Ponudba multimedijskih sistemov je v prvi vrsti zasnovana za potrebe mlajših kupcev. Na vrhu te ponudbe je MMI navigacija plus z modulom Audi connect, vključno s telefonom. S tem modulom je mogoče iz vozila dostopati do storitev iz nabora Audi connect, vključuje pa tudi dostopno točko WLAN.


Audi A1 tehnični podatki
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Audi A1 3973 mm 1746 mm 1422 mm 2469 mm 270 litrov 920 litrov


Nova vozila Audi A1 pri Porsche Inter Auto
 

Zaloga vozil Audi A1 pri Porsche Inter Auto
 

 

Audi A1 je emocionalen in individualen
 

V trenutni motorni ponudbi modela Audi A1 se nahaja 5 bencinskih in dizelskih motorjev, med njimi sta tudi dva trivaljna agregata, in sicer 1.0 TFSI in 1.4 TDI. Oba sta učinkovita, vendar užitek pri vožnji zato ni nič manjši. Razpoložljiv razpon pogonske moči pa sega od 66 kW (90 KM) do 110 kW (150 KM). Za vse pogonske motorje je opcijsko ali serijsko na voljo 7-stopenjski menjalnik S tronic; voznik lahko pusti, da bliskovito hitri menjalnik z dvojno sklopko deluje samodejno ali pa sam prestavlja ročno. Osnovni motor je prvi bencinski trivaljnik v zgodovini znamke Audi. Audi A1 1.0 TFSI Sportback, z močjo 70 kW (95 KM), porabi na 100 kilometrov povprečno samo 4,3 litra goriva (99 g CO2 na km). Prav tako učinkovit je trivaljni dizelski motor 1.4 TDI ultra z močjo 66 kW (90 KM), ki v različici A1 Sportback po merilih NEVC doseže porabo samo 3,4 litra goriva (89 g CO2 na km). Oba motorja se ponašata z maksimalno učinkovitostjo.
 

Audi A1 motorji - vsi prepričajo
 

Motor z avtomatskim menjalnikom S-tronic Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.0 TFSI ultra 70kW (95KM) 4,5l/100km 186 km/h 11,1 s
Bencin 1.4 TFSI 92kW (125KM) 5,0l/100km 204 km/h 8,9 s
Bencin 1.4 TFSI COD 110kW (150KM) 4,9l/100km 215 km/h 7,9 s
Dizel 1.4 TDI 66kW (90KM) 3,9l/100km 182 km/h 11,6 s
Dizel 1.6 TDI 85kW (115KM) 3,9l/100km 200 km/h 9,5 s


Audi A1 je brez dvoma živahen in udoben
 

Podvozje prispeva k temu, da sta oba kompaktna modela športna in živahna. Novo elektromehansko servokrmiljenje zagotavlja pri modelu Audi A1, da je voznik v vsaki vozni situaciji deležen optimalne podpore. Stopnja servopodpore se zmanjšuje z naraščanjem hitrosti vožnje. Pri novo zasnovani izvedbi opreme sport je nastavitev bolj čvrsta, vendar udobnejša kot pri predhodniku. Še več dinamike pa boste doživeli s športnim podvozjem S line. Novost je tudi sistem za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select: z njim lahko voznik nastavi karakteristike motorja, opcijskega menjalnika S tronic in prilagodljivih blažilnikov – ti so še ena od opcij – na enega od treh profilov delovanja: auto, efficiency in dynamic. Platišča imajo premer od 15 do 18 palcev. Audi A1 elektronski nadzor stabilnosti ESC prispeva k preciznejšim in stabilnejšim krmilnim lastnostim vozila, v mejnih situacijah pa funkcija porazdeljevanje navora po posameznih kolesih zmanjšuje možnost podkrmiljenja.

Izpopolnjena notranjost
 

Najbolj izpopolnjena opcija v ponudbi multimedijskih sistemov je MMI navigacija plus z velikim pomnilnikom in inteligentnim glasovnim upravljanjem. Njen zaslon se lahko iz armaturne plošče pomakne v pokončni položaj. Idealna dopolnitev tega sistema je modul Audi connect, ki vključuje avtotelefon in omogoča povezavo vozila z internetom. Voznik se lahko poslužuje spletnih storitev iz nabora Audi connect, sopotniki pa lahko svoje mobilne naprave priključijo na dostopno točko WLAN. Multimedijsko ponudbo zaokrožajo vrhunske komponente, kot je avdiosistem Bose Surround Sound System.
 


Audi A1 2019
 

Zdaj se startni črti približuje druga generacija uspešnega kompaktnega modela. Novi Audi A1 Sportback izstopa z izrazito dinamično oblikovno zasnovo. To je idealen sopotnik za urbano okolje, odlično pa se odreže tudi na daljših potovanjih. Obenem je A1 Sportback z infotainmentom in asistenčnimi sistemi na ravni višjega razreda optimalno povezan z digitalnim svetom. Nove izvedbe opreme odpirajo številne možnosti za uresničitev individualnih želja. 


Preverite zalogo Audi A1 modelov
 

Preverite zalogo vozil Audi A1

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

  • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
  • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
  • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
  • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
  • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

  • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
  • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
  • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
  • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.

 Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi A1!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

Audi A1 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!

 

5
5
Thomas Allan H. stranka Porsche Ptujska cesta
I always have great service with all the personnel at Porsche Ptujska cesta; from the initial greeting to the final payments, everyone is courteous and helpful!
5
Marjeta F. stranka Porsche Verovškova
5 Zelo zadovoljna, ob domenjeni uri je Aleksander Kavčič prevzel avto , opisal možne napake , postregel s kavico (mmmm), organiziral prevoz domov. Ko je bil avto popravljen me je poklical in točno razložil kaj ni bilo v redu, celo skiciral.....Hvala še 1x....
5
Karmen P. stranka Porsche Ptujska cesta
nimam komentarja, dovolj mi je A1
Poglej vsa mnenja