Audi A6 in Audi A6 Avant

Pri Audi A6 in Audi A6 Avant je napredek je mogoče ne samo občutiti, temveč tudi doživeti

Audi A6 in Audi A6 Avant
Audi A6


Audi A6 in Audi A6 Avant -karavan sta prava predstavnika svoje vrste. Pri tem modelu sta tehnična naprednost in sama natančnost povezain, napredno eleganco pa je vsekakor moč začutiti v vsaki potezi karoserije. Audi A6 predstavlja najboljše, saj je v vsem suvereno najboljši kar se tiče vseh sklopov vozila. Če si torej želite le najboljše, je Audi A6 ali Audi A6 karavan - Avant najboljša izbira za vas. Audi A6 limuzina in Audi A6 karavan - Avant je markantna interpretacija Audijevega novega oblikovalskega sloga. Poslovna limuzina z napeto zaobljenimi površinami, ostrimi robovi in poudarjenimi linijami jasno izžareva svoj značaj, ki ga zaznamujejo športna eleganca, napredne tehnologije in kakovost. Da bi bila zagotovljena kar najvišja raven varnosti, udobja in individualne prilagodljivosti je za Audi A6 na voljo široka paleta povezljivostnih rešitev. Serijsko je opremljen z MMI navigacijo. Še več udobja, suverenosti in varnosti na dolgih in kratkih vožnjah – novi A6 z novimi in izpopolnjenimi asistenčnimi sistemi spreminja obstoječa merila v višjem avtomobilskem razredu.


Rabljena vozila Audi A6 in Audi A6 Avant cena
 

Rabljena vozila Audi A6 in Audi A6 Avant pri Porsche Inter Auto

 

 

 

Audi A6 limuzina in Audi A6 karavan - Avant
 


Bi radi podrobneje spoznali model Audi A6? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi A6 čaka, da ga preizkusite

 

Audi A6 predstavlja jasno sporočilo z vseh zornih kotov
 

Audi A6 zunanjost osvaja z uravnoteženimi proporcionalnimi razmerji – ima dolg pokrov motornega prostora, dolgo medosno razdaljo in kratka previsa. Široka, nizko nameščena mreža hladilnika z enodelnim okvirom, nizka žarometa in markantno oblikovani stranski odprtini za zajemanje zraka izžarevajo športnost.

Ob straneh tri markantne linije ustvarjajo vtis, da je avtomobil nižji. Poudarjene linije nad kolesi so jasen prepoznavni znak oblikovalskega sloga quattro. Napeta strešna linija zadaj prehaja v položen C-stebriček. Kratek pokrov prtljažnika se konča z izrazitim, usločenim robom, ki izboljšuje aerodinamiko. Markantna kromirana letev poudarja tridimenzionalno skulpturo zadka in povezuje zadnje luči.
 


Tehnologija prihodnosti v vozilu Audi A6
 

S številnimi inteligentnimi možnostmi za personalizacijo se Audi A6  lahko v kar največji meri prilagodi svojemu vozniku. Popolnoma digitalni upravljalni sistem omogoča uporabniku, da osrednje funkcije vozila – podobno kot pri aplikacijah na pametnih telefonih – po principu "povleci in spusti" premakne na želeno mesto na zaslonu sistema MMI. Bližnjice in tipke za priljubljene funkcije predstavljajo idealno osnovo za individualne konfiguracije in s tem zagotavljajo visoko raven udobja pri upravljanju. Idealno za vse, ki so veliko na poti, in za podjetja z voznimi parki: do sedem voznikov lahko svoje priljubljene nastavitve shrani v individualnih uporabniških profilih in pri tem poljubno prilagodi do 400 parametrov. Zaradi logične in enostavne strukture menijev pri Audi A6 je vedno mogoč hiter dostop do funkcij vozila. Uporabnik lahko poleg tega individualno konfigurira tipke za priljubljene funkcije in tako sistem še bolj prilagodi svojim preferencam. Po želji so lahko v tehnologiji touch response zasnovane tudi svetlobne in večfunkcijske tipke.

VIDEO/TEST: Audi A6 2.0 TDI Ultra Quattro S tronic

 

Sopotnika imate tudi, ko se vozite sami
 

Z naravnoglasovnim sistemom upravljanja se Audi A6 spremeni v inteligentnega sogovornika in sopotnika. Sistem obdeluje vprašanja in ukaze na dva načina: z informacijami,ki so shranjene v vozilu, in – v kombinaciji z MMI navigacijo plus – vzporedno še s podrobnimi informacijami iz oblaka. Upravljalni sistem MMI touch response z zaznavnimi in zvočnimi povratnimi informacijami omogoča hiter in intuitiven vnos: ko uporabnik s prstom aktivira določeno funkcijo, v potrditev zasliši in začuti klik. Na zgornjem zaslonu, katerega diagonala v vozilih z MMI navigacijo plus meri 10,1 palca, voznik upravlja infotainment. Spodnji, 8,6-palčni zaslon, nameščen na konzoli sredinskega tunela, omogoča upravljanje klimatske naprave in komfortnih funkcij ter vnos besedila, pri čemer zapestje lahko počiva na izbirni ročici avtomatskega menjalnika. Poleg tega je na voljo še projicirni sistem, ki pomembne informacije prikazuje na vetrobranskem steklu. Če je vozilo opremljeno z MMI navigacijo plus, je skupaj z njo vgrajen Audijev virtualni prikazovalnik. Diagonala njegovega zaslona meri 12,3 palca.
 

Audi A6 tehnični podatki
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Audi A6 4932 mm 1874 mm 1455 mm 2912 mm 530 litrov 995 litrov
Audi A6 Avant 4943 mm 1874 mm 1461 mm 2912 mm 565 litrov 1680 litrov


Nova vozila Audi A6 in Audi A6 Avant pri Porsche Inter Auto
 

 


Vedno vas pripelje do cilja
 

Audi A6 ponuja visoko mero navigacije, kot dodatno opremo pa je mogoče naročiti celo MMI navigacijo plus – medijsko centralo s prenovljeno zasnovo. Najzmogljivejša različica modula za prenos podatkov uporablja novi standard LTE Advanced. MMI navigacija plus prinaša številne novosti tudi na navigacijskem področju. Mednje sodi funkcija samostojnega učenja na osnovi prevoženih poti, ki lahko vozniku postreže z inteligentnimi iskalnimi predlogi. Vodenje do cilja poteka prek spleta na strežnikih ponudnika HERE, kjer so na voljo podatki o prometni situaciji v celotni regiji. Če se pretok podatkov prekine, navigacija preklopi na vodenje do cilja, ki ves čas vzporedno poteka na osnovi podatkov, shranjenih v vozilu. Serijsko je vključenih šest brezplačnih posodobitev navigacijskega zemljevida, ki so na voljo vsakih šest mesecev.
 


Sinonim za najnovejšo tehnologijo
 

Še posebej privlačna postane MMI navigacija plus pri novem modelu Audi A6 z opcijskimi dodatnimi komponentami, med katerimi sta tudi dva avdiosistema. Zmogljivejša različica, Bang & Olufsen Advanced Sound System, predvaja osupljivi 3D-zvok z informacijami o višinah tudi v zadnjem delu potniške kabine. Nova raven je s predalom za telefon (Audi phone box) poleg tega dosežena tudi na področju telefonije – tako z vidika upravljanja kot tudi z vidika kakovosti zvoka in povezave. Z Informacijami o prometnih znakih in Informacijami o nevarnostih sta v sklopu spletnih storitev Audi connect na voljo dve storitvi Car-to-X, ki uporabljata inteligenco rojev Audijeve flote. Audi A6 je tako povezan s svojo okolico. Kmalu po vstopu na trg bo na voljo storitev Ulično parkiranje, ki bo poenostavila iskanje parkirnih mest.
 

Z aplikacijo myAudi bodo lastniki novega Audi A6 lahko uporabljali digitalne storitve znamke prek svojega pametnega telefona. Tako bodo na primer klasični avtomobilski ključ lahko zamenjali z Audi connect ključem. Z njim uporaba poslovne limuzine postane še bolj udobna, saj voznik lahko odklene in zaklene vozilo ter zažene motor prek pametnega telefona z operacijskim sistemom Android. Izmenjava podatkov z avtomobilom poteka na osnovi komunikacije NFC. Lastnik lahko dostop do vozila odobri do petim osebam oz. pametnim telefonom.
 


Audi A6 in Audi A6 Avant Parkiranje brez skrbi
 

Pri tem je Audi A6 še dodatno razširil ponudbo s parkirnim in garažnim pilotom. Sistema samodejno zapeljeta limuzino na parkirno mesto in v garažo ter nazaj ven. Voznik lahko pred tem izstopi in postopek aktivira in nadzira prek aplikacije myAudi. Za to mora ustrezno funkcijsko tipko ves čas držati pritisnjeno. Parkirni in garažni pilot sta del paketa asistenčnih sistemov Parkiranje. Na seznamu opreme sta sicer še dva paketa: paket asistenčnih sistemov Mesto med drugim vključuje asistenco za križišča, paket asistenčnih sistemov Tour pa prilagodljivo vozno asistenco, ki sistem adaptive cruise control (ACC) dopolnjuje s posegi v krmiljenje za ohranjanje smeri na voznem pasu, ter asistenco za učinkovitost, s katero vožnja postane še bolj varčna.

Ključno vlogo pri usklajenem delovanju številnih komponent modela Audi A6 asistenčnih sistemov ima osrednji krmilnik asistenčnih sistemov (zFAS). Ta iz različnih podatkov, ki jih prejema od senzorjev, nenehno izračunava natančno podobo okolice. Niz senzorjev glede na opremo vozila vključuje do pet radarskih senzorjev, pet kamer, dvanajst ultrazvočnih senzorjev in laserski čitalnik, ki predstavlja še eno pomembno novost.
 

Audi A6 je prostoren in udoben
 

Notranjost Audija A6 je zelo prostorna, pri čemer zadnji del potniške kabine z velikostjo prostora za noge prekaša celo vse ključne tekmece. Poleg tega je potnikom zagotovljen primerno odmerjen prostor za glavo in ramena, in sicer tako na sprednjih kot tudi na zadnjih sedežih. Prtljažnik s 530 litri prostornine ima veliko nakladalno širino – vanj je prečno mogoče zložiti dve torbi za golf. Električni pokrov prtljažnika je opcijsko lahko opremljen s funkcijo, ki omogoča odpiranje z gibom noge. Z vgrajenimi udobnimi sedeži je zdaj še bolj poudarjeno, da je Audi A6 suverena limuzina za dolge relacije.

Še posebej visoko raven udobja zagotavljata večsmerno nastavljiva, individualno konturirana sprednja sedeža, ki sta po želji lahko opremljena s prezračevalno in masažno funkcijo. V notranjosti vozila je poskrbljeno tudi za prijetno klimo: opcijski paket Air Quality izboljšuje kakovost zraka z dvema decentnima dišavama, ionizatorjem in učinkovitim zračnim filtrom. Skozi velike steklene elemente opcijskega panoramskega strešnega okna v notranjost vozila doteka obilica svetlobe. S seznama komfortne opreme velja izpostaviti še opcijske brisalce z integriranimi pralnimi šobami in opcijsko ogrevano vetrobransko steklo.
 

Audi A6 motorji
 

Audi A6 limuzina Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 55 TFSI quattro 250kW (335KM) 6,9l/100km 250 km/h 5,1 s
Dizel 50 TDI quattro 210kW (280KM) 5,7l/100km 250 km/h 5,5 s


Avto, iz katerega boste izstopili le, ko ga boste želeli videti od zunaj
 

Skupaj z menjalnikom tiptronic opcijski športni diferencial pri Audi A6 omogoča še bolj dinamično vodljivost, saj aktivno razporeja moč med zadnjima kolesoma. Tako kot dinamično štirikolesno krmiljenje, uravnavanje blaženja in prilagodljivo zračno vzmetenje (adaptive air suspension) je tudi športni diferencial vključen v uravnavanje elektronske platforme podvozja. Zaradi tovrstne integracije vsi sistemi delujejo v prid maksimalne preciznosti. Voznik lahko s sistemom Audi drive select izbira med različnimi voznimi profili, pri katerih je v primerjavi s predhodnim modelom razpon med udobjem in športnostjo zdaj še večji.

Tudi zasnova luči poudarja tehnični značaj Audija A6. Žarometi so na voljo v treh izvedbah. Pri najbolj izpopolnjeni različici, HD matričnih LED-žarometih, pet vodoravnih linij tvori svojstveno grafiko dnevnih luči in poudarja širino sprednjega dela. Nad dnevnimi lučmi sta modula zasenčenih luči, ki delujeta kot zenici. Zadnje luči so opcijsko lahko zasnovane z eno vodoravno linijo in devetimi navpičnimi segmenti; vmesni prostor zapolnjujejo zavorne luči. Ob naročilu najbolj izpopolnjene različice luči je A6 opremljen tudi z dinamičnimi smerniki. Ko voznik odklene in zaklene vrata, pulzirajoča funkcija Coming Home/Leaving Home poskrbi, da še močneje pride do izraza za Audi značilna sinteza dovršenega dizajna in naprednih tehnologij.
 

Pri Audi A6 si ustvarite svojo kombinacijo
 

Ponudba lakov za novi A6 vključuje 14 barv. Poleg osnovne izvedbe so na voljo tudi izvedbi sport in design ter paket zunanje opreme S line. Med seboj se razlikujejo v številnih podrobnostih, na primer pri mreži hladilnika z enodelnim okvirom ali stranskih odprtinah za zajemanje zraka. Pri vseh izvedbah in pri vseh barvah lakov daje zunanjosti svojstven pečat tudi igra svetlobe in senc, ki poudarja skulpturalni učinek.

Tudi notranjost novega A6 je mogoče odeti v najrazličnejše barve in materiale in temu ustrezno individualno prilagoditi njen značaj, ki je lahko poudarjeno eleganten, športen, tehničen ali pa izrazito futurističen. Poleg osnovne izvedbe ter izvedb sport in design sta na voljo tudi paket design selection in športni paket S line (z 19-palčnimi platišči in športnim podvozjem). Pri tem je za vsako od navedenih možnosti pripravljen svojstven barvni koncept. Izbor in uporaba materialov – od lesenih dekorativnih elementov z odprtimi porami do usnja na armaturni plošči – kar najbolje potrjujeta brezkompromisno kakovost, ki je značilna za Audijevo limuzino. Pri vseh izvedbah se je po želji mogoče odločiti tudi za opcijski paket zunanje opreme S line.
 


Ko ga vidiš, ga ne pozabiš nikoli
 

Zunanji dizajn z ostrimi linijami, velikimi površinami in markantnim, izrazito položnim zadnjim steklom zrcali oblikovalski slog znamke. A6 Avant z dolgim sprednjim delom in mehko padajočo strešno linijo izžareva eleganco, športnost in kakovost, ob pogledu s strani pa izstopajo dolga silhueta in trapezaste okenske površine. Kolesna ohišja so markantno poudarjena z linijami, značilnimi za modele quattro. Športna strešna linija zadaj prehaja v položen D-stebriček. Usmernik zraka nad zadnjim steklom podaljšuje silhueto in poudarja atletsko podobo Audija A6 Avant. Na zadku so luči povezane z okrasno letvijo.

Skupno je za karavansko različico na voljo kar dvanajst barv lakov, poleg osnovne različice modela pa so opcijsko na voljo še izvedbi sport in design ter paket zunanje opreme S line. Audi A6 Avant je dolg 4,94 m, širok 1,89 m in visok 1,47 m. S širino v višini komolcev spredaj in zadaj ter s prostorom za kolena zadaj pa celo prekaša vse tekmece. Kljub elegantnim linijam je prostornina prtljažnika pri A6 Avantu še vedno zelo velika. V osnovi znaša 565 litrov, pri podrtih zadnjih sedežnih naslonjalih pa se poveča na 1.680 litrov. Nakladalna širina meri 1.050 mm. Za vse, ki občasno ob športnem udejstvovanju v naravi potrebujejo tudi primerno spremljevalno vozilo, pa obstaja vsestransko uporabna različica allroad quattro.


 

Pri Porsche Inter Auto imamo v ponudbi veliko zalogo Audi A6 - preverite zalogo!

 

Preverite zalogo vozil Audi A6

Največja ponudba v Sloveniji

 

Preverjena rabljena vozila Audi A6
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
 • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
 • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
 • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam


 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
 • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   


Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novega Audi A6!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

 

Audi A6 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!
 

 

5
5
Nives P. stranka Porsche Verovškova
Spoštovani, glede na to, da nas je veliko ljudi prišlo iskati vozilo na enkrat ( od 16.15 do 16. 45 ) / sedem/ so se vsi ostali zaposleni potrudili, da nam je bilo čakanje čim bolj prijetno.
5
Rony P. stranka Porsche Verovškova
Kot vedno, je bilo vse super in skladno z dogovorom (ura, storitve, obseg,...)
5
Zorica I. stranka Porsche Verovškova
Bili smo prezadovoljni.Partner je zelo zelo pogresal avto,ker je zelo vezan na njega.Navdusilo nas je to da glede na to kaj je bilo potrebno na avtu urediti,so na Vašem servisu to uredili zelo zelo hitro.
Poglej vsa mnenja