Želite več informacij?

Izberite termin in vas pokličemo.

Audi Q3 (2011-2018)

Audi Q3 prve generacije je bil zasnovan na novih zahtevah

Audi Q3 (2011-2018)
Audi Q3
 
Že sam dizajn Audi Q3 je tipičen za znamko Audi – linije modela Q3 so edinstvene za vozilo te vrste in so vizualen odraz njegovega športnega značaja. Obliko poudarjajo markantne luči, zelo plosko zadnje steklo pa priča o športnosti Audija Q3. Zaradi doslednega upoštevanja načel lahke gradnje tehta Audi Q3 v osnovni izvedbi še manj kot 1500 kg. Na vseh petih sedežih nudi ta športni terenec SUV veliko prostora. Popolna ergonomija in suverena kakovost izdelave potrjujeta prestižni sloves tega modela. Če podrete deljivo naslonjalo zadnjih sedežev, se prostornina prtljažnika Audija Q3, ki sicer znaša 460 litrov, poveča na kar 1.365 litrov.

Audi Q3 rabljena vozila, Audi Q3 cena je odlična
 

Rabljena vozila Audi Q3 pri Porsche Inter Auto
 

 

 

Audi Q3 2018
 

 

Bi radi podrobneje spoznali model Audi Q3? Zapeljite ga na testno vožnjo.
 

Prijavite se na testno vožnjo

Audi Q3 čaka, da ga preizkusite


Audi Q3 prve generacije prepriča v trenutku
 

Pokrov motornega prostora in pokrov prtljažnika modela Audi Q3, ki zaobjema zadek in v katerega so integrirane zadnje luči, sta izdelana iz aluminija; za togo in varno potniško celico je uporabljenega veliko jekla ultravisoke trdnosti. Nizki količnik zračnega upora prav tako v veliki meri prispeva k majhni porabi goriva. Notranjost Audija Q3 deluje izjemno prostorno ter se ponaša z odlično ergonomijo in kakovostjo izdelave. Enako kot pri zunanjosti, imajo kupci tudi tu veliko možnosti za izražanje lastnega sloga – pri Audiju so pripravili bogato ponudbo materialov in barv. Prostornina prtljažnika znaša od 460 do 1.365 litrov, torej je idealna za šport in prosti čas.
 


Vsestranski - točno to je Audi Q3
 

Številne domiselne opcije modela Audi Q3 dodatno poudarjajo vsestranskost in enostavno uporabo tega praktičnega in elegantnega SUV modela. Mednje spadajo prtljažni paket, odprtina za prevoz daljših predmetov in električni pokrov prtljažnika. Strešne letve in izvlečni prtljažni rolo so na voljo serijsko.

Audi Q3 dimenzije
 

  Dolžina Širina Višina Medosna razdalja Prtljažni prostor S podrto klopjo
Audi Q3 4388 mm 1831 mm 1608 mm 2603mm 460 litrov 1365 litrov

 

Nova vozila Audi Q3 pri Porsche Inter Auto
 

 

Prilagodite ga svojim željam in potrebam
 

Za Audi Q3 je značilno, da se posamezne izvedbe in paketi opreme močno razlikujejo med seboj. Ob tem je prestižni značaj Audija Q3 viden že na prvi pogled. Audijevi oblikovalci so zasnovali ostro dinamiko karoserijskih linij, v katere je integrirana značilna zasnova pokrova prtljažnika. Prevladujoče vodoravne linije na sprednjem delu in na zadku poudarjajo širino in tako naredijo dizajn modela Q3 še bolj izrazit. Tridimenzionalna mreža hladilnika z enodelnim okvirom je osrednji oblikovni element na sprednjem delu. S paketom zunanje opreme S line dobi Audi Q3 še bolj drzen videz. V odprtinah za zajemanje zrak je satasta mreža.

VIDEO/TEST: Audi Q3 2.0 TDI Quattro Sport - Test

 

Audi Q3 predstavlja premišljeno zunanjost
 

Poleg tega preko celotne širine spodnjega dela odbijača pri modelu Audi Q3 poteka prečka, ki spodnji del deli na dva segmenta. Kot kontrast na mreži hladilnika in v odprtinah za zajemanje zraka prevladuje visokosijajna črna barva. Pri izvedbi design je še posebej močno izpostavljena vrhunska kakovost izdelave, značilna za Audi Q3. Zunanjim odprtinam za zajemanje zraka dajejo svojstven pečat vodoravne prečke, ščitnik za podvozje je na sprednjem in zadnjem odbijaču lakiran v matiranem srebrnem odtenku. Kontrastni deli odbijačev in koloteki so matirane kameno sive barve. V še posebej športni preobleki se na ceste podaja tudi posebni model Audi Q3 S line competition, pri katerem so odprtine za zajemanje zraka in enodelni okvir mreže hladilnika lakirani v visokosijajni črni barvi. Njegov sprednji del si tako določene posebnosti deli z novim paketom zunanje opreme S line.
 


Prilagodljivo podvozje pri modelu Audi Q3
 

Podvozje Audija Q3 združuje dinamične krmilne lastnosti in suvereno varnost, številni izpopolnjeni detajli pa zagotavljajo še večje udobje. Sistem Audi drive select vozniku omogoča, da nastavitve tehničnih komponent prilagodi svojim osebnim željam, npr. nastavitev opcijskih prilagodljivih blažilnikov. Platišča so na voljo v 16- do 20-palčnih izvedbah, nastavitev podvozja pa omogoča odlično kotalno udobje. Opcijsko je na voljo tudi asistenca za nadzorovani spust.
 


Velika izbira motorjev - bencinski TFSI in dizelski TDI
 

Trije štirivaljni motorji TFSI in štirje štirivaljni motorji TDI clean diesel se odlikujejo po večji moči in hkrati tudi po nižji porabi: emisije CO2 so se znižale za kar 17 odstotkov. Motorji imajo 1,4- oz. 2,0-litrsko gibno prostornino, razpon njihove moči pa znaša od 88 kW (120 KM) do 162 kW (220 KM). Vsi pogonski agregati imajo turbopolnilnik in direktno vbrizgavanje goriva ter izpolnjujejo zahteve izpušnega normativa Euro 6. Na znižanje porabe in emisij CO2 med drugim vpliva tudi Audijeva tehnologija izklopa valjev. Motorja 1.4 TFSI COD in 2.0 TDI se zaradi svoje učinkovitosti ponašata tudi z oznako "Audi ultra".

Audi Q3 motorji
 

Audi Q3 z avtomatskim menjalnikom S tronic Poraba goriva Najvišja hitrost 0 - 100 km/h
Bencin 1.4 TFSI COD 110kW (150KM) 6,0l/100km 204 km/h 8,9 s
Bencin 2.0 TFSI quattro 132kW (180KM) 6,8l/100km 217 km/h 7,6 s
Bencin 2.0 TFSI quattro 162kW (220KM) 7,0l/100km 233 km/h 6,4 s
Dizel 2.0 TDI 88kW (120KM) 5,2l/100km 190 km/h 10,9 s
Dizel 2.0 TDI 110kW (150KM) 5,1l/100km 204 km/h 9,3 s
Dizel 2.0 TDI quattro 110kW (150KM) 5,2l/100km 204 km/h 9,3 s
Dizel 2.0 TDI quattro 135kW (180KM) 5,4l/100km 219 km/h 7,9 s


Bogata serijska oprema
 

Serijska oprema novega Audija Q3 je resnično bogata. Opcijsko jo je mogoče nadgraditi z različnimi elementi, ki izhajajo neposredno iz luksuznega razreda – npr. paket notranjih LED-luči in električno nastavljivi sprednji sedeži.

Audi Q3 asistenčni sistemi


Med asistenčnimi sistemi je zavorna asistenca za preprečevanje nadaljnjih naletov zdaj na voljo serijsko, za doplačilo pa so na voljo tudi ostali asistenčni sistemi. Sistem Audi side assist vključi rumene LED-lučke v ohišju zunanjega ogledala, če se v mrtvem kotu nahaja drugo vozilo oziroma se hitro približuje od zadaj. Sistem Audi active lane assist deluje s pomočjo video kamer, ki prepoznavajo oznake na cestišču. Tako vozniku z blagimi posegi v krmiljenje volana pomaga, da se zopet vrne na svoj vozni pas, če se je brez vključenih smernikov preveč približal določeni črti. S kamero podprto prepoznavanje prometnih znakov voznika z grafičnimi prikazi na zaslonu informacijskega sistema opozarja na znake za hitrostne omejitve in po novem tudi na znake za prepoved prehitevanja.
 


Povezani tudi v Audi Q3
 

V okviru multimedijskih sistemov Audi Q3 kot najbolj izpopolnjeno rešitev nudi MMI navigacijo plus. Idealna dopolnitev tega sistema je modul Audi connect, ki vključuje avtotelefon in omogoča povezavo Audija Q3 z internetom. Integrirana dostopna točka WLAN sopotnikom omogoča, da lahko na svojih mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih brskajo po internetu in pošiljajo oz. sprejemajo elektronsko pošto, vozniku pa so na voljo individualno prilagojene spletne storitve, ki jih nudi modul Audi connect. Mednje spadajo spletni radio Audi music stream, spletne prometne informacije ter navigacija z aplikacijama Google Earth in Google Street View.
 


Preverite bogato zalogo vozilo modelov Audi Q3
 

Preverite zalogo vozil Audi Q3

Največja ponudba v Sloveniji


Preverjena rabljena vozila
 

Pri Porsche Inter Auto d.o.o. vam ponujamo nove in tudi rabljene avtomobile z znanim poreklom, poleg tega pa še kvalitetno vzdrževanje z usposobljenimi servisnimi storitvami in originalnimi rezervnimi deli. Zraven vam nudimo mnoga jamstva in garancije s katerimi se zavežemo, da bo vaš 'jekleni konjiček' deloval še dolgo časa. Z vami smo tekom celotnega procesa - od registracije pa do servisa. V vseh naših poslovalnicah lahko najdete rabljena vozila Volkswagen, rabljena vozila Audi, rabljena vozila Škoda, rabljena vozila SEAT in rabljena vozila Porsche, kot tudi mnoge druge znamke. Pri Porsche Inter Auto d.o.o. smo za kupce rabljenih vozil ustvarili tudi posebno blagovno znamko 'Das WeltAuto'. Pri nas imamo pripravljeno ponudbo rabljenih vozil s podrobno proučenim ozadjem, ki so večinoma slovenskega porekla. Poleg tega so takšna rabljena vozila dobro vzdrževana, natančno pregledana in posledično tudi varna, saj kontrolni pregled rabljenega avtomobila vsebuje vse od vizualnega pregleda do pregleda tehničnih sklopov in karoserije, ki ga opravijo naši visoko usposobljeni tehnični strokovnjaki. V roke vam tako predajo skrbno pregledano in vzdrževano rabljeno vozilo z dejanskim stanjem prevoženih kilometrov. Za vsa vozila pod znamko Das WeltAuto vam ponujamo tudi 12 mesečno garancijo.
 

Prednosti financiranja pri podružnicah Porsche
 

 • Enostavno in hitro, prvi odgovor v 24 urah
 • Strokovna pomoc pri nakupu in izbiri ustreznega nacina financiranja kar pri prodajnem strokovnjaku po sistemu – vse na enem mestu
 • Nacin financiranja prodajni strokovnjak vedno prilagodi osebnim željam, pricakovanjem in zmožnostim kupca
 • Stalne prodajne akcije financiranja, ki so plod tesnega sodelovanja med uvoznikom znamke, družbe Porsche Finance Group Slovenia in prodajalcem in vedno pomenijo še ugodnejši nakup
 • Financiranje je tako vedno prilagojeno koncernskim znamkam

 

Vas zanima vozilo Audi iz zaloge in Audi akcija staro za novo?
 

Izberite si novo ali rabljeno vozilo znamke Audi na naši strani www.porscheinterauto.net, mi pa odkupimo vaše vozilo. Hitro in preprosto! Za vas imamo odlično ponudbo »staro za novo«! Vse formalnosti bomo uredili mi, naše storitve bomo priredili vašim potrebam. Pri nas ni drobnega tiska, ni neprijetnih presenečenj pri odkupu vozila, menjavi staro za novo ali staro za staro.
 

Odkup vozil s takojšnjim plačilom

V minuti pošljite povpraševanje za ponudbo

 

Prednosti ob Audi odkupu vozila in akciji staro za novo ali staro za staro Audi:
 

 • hitra cenitev vašega sedanjega vozila v naših poslovalnicah;
 • ponujamo vam največ pri odkupu vozil znamk Volkswagen, Škoda, Audi, SEAT in Porsche;
 • dodatne ugodnosti ob nakup novega vozila v primeru akcije »staro za novo«;
 • posebno ugodno financiranje pri Porsche Finance Group Slovenia.
   


Pokličite nas! Želimo vas navdušiti za novi Audi Q3!
 

V Sloveniji ima podjetje Porsche Inter Auto, d. o. o., pet poslovalnic (Porsche Ljubljana, Porsche Verovškova, Porsche Koper, Porsche Maribor in Porsche Ptujska cesta), v katerih je zaposlenih več kot 300 sodelavcev.

Porsche Ljubljana
Bravničarjeva 5, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 58 25 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheljubljana.com

Porsche Verovškova
Verovškova 78, 1000 Ljubljana

Tel.: (+386) 1 53 03 600
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheverovskova.com

Porsche Maribor
Šentiljska cesta 128a, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 65 40 300
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschemaribor.com

Porsche Koper
Ankaranska cesta 10, 6000 Koper

Tel.: (+386) 5 61 16 500
E-mail: [email protected]
Splet: www.porschekoper.com

Porsche Ptujska Cesta
Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

Tel.: (+386) 2 45 02 660
E-mail: [email protected]
Splet: www.porscheptujskacesta.com

 

 

Audi Q3 je prepričal že mnoge naše stranke!

Prepričani smo, da bo tudi vas! Pri Porsche Inter Auto je kakovost storitve svetovanja naša prva skrb!
 

5
5
Boris K. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem bil tudi tokrat zelo zadovoljen.
5
Cvetka P. stranka Porsche Ptujska cesta
Kot vedno sem zelo zadovoljna s servisom. Najboljši!
5
Marjan K. stranka Porsche Verovškova
Ustrežjivost, da so bili pripravljeni ustreči strankinem terminu. Vse super.
Poglej vsa mnenja